Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 348

QUOTE(Lin1 @ 2015 11 15, 01:04)
Vaida o is kur dzinsiukai, ar aukstu liemeniu, ar zemu?

Taip pat J.Crew,kaip ir zemu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o ta shuuemura krempudra nera labai sunki ? Naudoju tik cc kremus ar mineraline sausa pudra...tai kazi ar nepasijusciau per daug apkrovus veida ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2015 11 15, 12:27)
Mergaites, o ta  shuuemura krempudra nera labai sunki ? Naudoju tik cc kremus ar mineraline sausa pudra...tai kazi ar  nepasijusciau per daug apkrovus veida  ax.gif

Ji is tu lengvuju!
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2015 11 15, 13:33)
Ji is tu lengvuju!

Aciu 4u.gif Skaiciau Jums tiko 564 nr. Koks Jusu odos atspalvis ir ar sviesi, labai sviesi, tamsi ar vidutine ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EWI: 15 lapkričio 2015 - 11:43
factory.jcrew.com
-20% kodukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2015 11 15, 11:27)
Mergaites, o ta  shuuemura krempudra nera labai sunki ? Naudoju tik cc kremus ar mineraline sausa pudra...tai kazi ar  nepasijusciau per daug apkrovus veida  ax.gif

turiu shuemuros ta isgirtaja pudra 564nr

tai man asmeniskai nepatiko, mano oda normali, bet issausina ji belekaip .pasitepus ja, serpetojanti oda visa atrodo.Jei oda sausa tai tai tikrai netiks ji.
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2015 11 15, 12:20)
As taip pat su sia siunta gavau sia pudryte, mano 564 spalvyte, ideali man nei per tamsi nei per sviesi  thumbup.gif Dabar kaip tik snd i pasta gavau 25% koduka  thumbup.gif

Maciau..gundausi bet vel bijau prasaut:) o jus nepastebejot kad ji kiek tamseja po panaudojimo...prisitaiko ptie odos ...arba as cia bandau save itikinti/tinka tau jinai...naudok..gaila i bala pinigus ismest... biggrin.gif siaip geras daiktas.. thumbup.gif 564 fiksuoju... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2015 11 15, 12:42)
Aciu  4u.gif  Skaiciau Jums tiko 564 nr. Koks Jusu odos atspalvis ir ar sviesi, labai sviesi, tamsi ar vidutine ?  smile.gif

Mano oda vidutinio sviesumo dazniausiai tinka medium light atspalviai siltu tonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2015 11 15, 13:06)

tai man asmeniskai nepatiko, mano oda normali, bet issausina ji belekaip .pasitepus ja, serpetojanti oda visa atrodo.Jei oda sausa tai tai tikrai netiks ji.

O!o gal jei jums netiko gal norite apaikeist i svesesne? Ar naudosit/pardavinesit...? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2015 11 15, 12:14)
O!o gal jei jums netiko gal norite apaikeist i svesesne? Ar naudosit/pardavinesit...? bigsmile.gif

Apsikeist tai tikrai nenoriu, nes nepatiko man, parduot galiu jei yra norinciu, tik naudojau ja kelis kartus
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2015 11 15, 13:06)

Ant serpetojancios odos nei viena pudra neatrodo graziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2015 11 15, 12:16)
Ant serpetojancios odos nei viena pudra neatrodo graziai  mirksiukas.gif

taip, bet oda mano neserpetoja smile.gif
tik pasitepus ta pudra toks efektas nekoks gaunasi.
Atsakyti