Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(keistuole @ 2015 11 16, 13:44)
tai būna ir senukuose ir visuose prekybcentriuose

aš turiu berods kiškį ir vilką

Jei parduodate atsiuskite nuotkaukyte kai galesite su kanom 4u.gif
Atsakyti
Merginos,ar niekas neperka tokiu pimpackiuku?Kur gauti gera kaina?
http://www.mwctoys.c...IEW_032713a.htm
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 11 16, 14:03)
Nieko nedarykite!!!  spam.gif

Kodėl siūlote nieko nedaryt...? g.gif PayPal'as iš tiesų gali suspenduoti sąskaitą, jei jiems kažkas pasirodo įtartina... Pati tokš atvejį turėjau prieš kelis metus - bandžiau atsidaryt sąskaitą iš Kubos doh.gif , pasirodo, kadangi tuo metu jai vis dar buvo taikomos sankcijos ir tai buvo "nedraukiška" JAV šalis hihihi.gif (PayPal'as - USA "kūdikis"), mano sąskaitą suspendavo ...
Kai grįžau, buvo nemažai vargo, kad tą sąskaitą vėl atidarytų - reikėjo siuųsti banko išrašą su gyv. vietos nurodymu, berdos, ir asmens dokumento kopiją.... blink.gif Šiaip ne taip tą sąskaitą man atblokavo, bet gavau griežtą perspėjimą, kad tokiam atvejui pasikartojus, užblokuos su visam.... nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Leda @ 2015 11 16, 15:40)
Kodėl siūlote nieko nedaryt...?  g.gif  PayPal'as iš tiesų gali suspenduoti sąskaitą, jei jiems kažkas pasirodo įtartina... Pati tokš atvejį turėjau prieš kelis metus - bandžiau atsidaryt sąskaitą  iš Kubos  doh.gif , pasirodo, kadangi tuo metu jai vis dar buvo taikomos sankcijos ir tai buvo "nedraukiška" JAV šalis hihihi.gif (PayPal'as - USA "kūdikis"), mano sąskaitą suspendavo ...
Kai grįžau, buvo nemažai vargo, kad tą sąskaitą vėl atidarytų - reikėjo siuųsti banko išrašą su gyv. vietos nurodymu, berdos, ir asmens dokumento kopiją.... blink.gif Šiaip ne taip tą sąskaitą man atblokavo, bet gavau griežtą perspėjimą, kad tokiam atvejui pasikartojus, užblokuos su visam.... nono.gif

blink.gif blink.gif blink.gif rimtai blink.gif visai pasimeciau tai pildyti ar nepildyti g.gif

ir kas tai per kodas social security number doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 16 lapkričio 2015 - 14:43
QUOTE(Leda @ 2015 11 16, 14:40)
Kodėl siūlote nieko nedaryt...?  g.gif  PayPal'as iš tiesų gali suspenduoti sąskaitą, jei jiems kažkas pasirodo įtartina...

man ir keistai pasirodė patarimas nieko nedaryti, nes jei buvo jungtasi iš kitos šalies, Paypal automatiškai gali kilti įtarimas, jog kažkas svetimas bando pasinaudoti Jūsų sąskaita ir jie tą accountą paprasčiausiai užblokuos, dėl Jūsų pačios saugumo ax.gif tas pats Facebook'as tą patį kartais padaro, esu taip užblokavusi savo account'ą, kai pasijungiau iš kito IP, kito kompo doh.gif nebent kažko nežinau ax.gif

Social Security number šiaip yra JAV dalykas, Lietuvoje mes tokio neturim, nebent ten koks nors Sodros numeris būtų analogiškas, bet nemanau, kad tą ir reiktų rašyti... aš turbūt Paypal'ui pirmiausia laišką parašyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2015 11 16, 15:39)
Merginos,ar niekas neperka tokiu pimpackiuku?Kur gauti gera kaina?
http://www.mwctoys.c...IEW_032713a.htm

Lietuvos pašte nuolat matau tokių žaisliukų ir kitos atributikos.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 11 16, 14:44)
tai būna ir senukuose ir visuose prekybcentriuose

aš turiu berods kiškį ir vilką

maciau visokiu zvereliu kostiumu Senukuose..kaip tik visa sestadieni davemes ieskodami savo sunui juokdario kostiumo..ir, deja, nesekmingai..visokiu vilku, kiskiu ir kt pilna, o va juokdario niekur..apieskojau gal 5 ar 6 skudurynus, Maxima, Senukus, Ermitaza, musumazylius..nu zodziu..o galvojau, kad bus labai paprasta schmoll.gif g.gif ...reiks palaukti savaitele ir vel daryti reisus i skudurynus, nes kitur rasti praradau vilti..gal kas turite?..reiktu 5-meciui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2015 11 16, 16:01)
maciau visokiu zvereliu kostiumu Senukuose..kaip tik visa sestadieni davemes ieskodami savo sunui juokdario kostiumo..ir, deja, nesekmingai..visokiu vilku, kiskiu ir kt pilna, o va juokdario niekur..apieskojau gal 5 ar 6  skudurynus, Maxima, Senukus, Ermitaza, musumazylius..nu zodziu..o galvojau, kad bus labai paprasta schmoll.gif  g.gif ...reiks palaukti savaitele ir vel daryti reisus i skudurynus, nes kitur rasti praradau vilti..gal kas turite?..reiktu 5-meciui 4u.gif

Turbūt paprasčiau būtų išsinuomoti arba pasiųti pačiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2015 11 16, 15:01)
visa sestadieni davemes ieskodami savo sunui juokdario kostiumo..ir, deja, nesekmingai.. <...> nes kitur rasti praradau vilti..gal kas turite?

pabandykit pasiskambinti į Kostiumų nuomą, jie dirba Spaudos rūmuose, nes kaip suprantu, Jūs vilnietė ax.gif mes esame iš ten kažkada sūnui nuomavę kostiumą - net jei neturės būtent juokdario, tai sukombinuos ką nors iš to, ką turi... mums reikėjo bebro gaisrininko, tai sukomės su jų pagalba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 11 16, 14:42)
blink.gif  blink.gif  blink.gif rimtai  blink.gif  visai pasimeciau tai pildyti ar nepildyti  g.gif
ir kas tai per kodas social security number  doh.gif

Dėl PP vienas iš patarimų neatidarinėti nuorodų iš gaunamu laiškų, nes tai gali būti apsimetėliai. Aš siūlyčiau prisijungti prie savo paskyros ir iš ten parašyčiau jiems laišką su paaiškinimu/klausimu, kad mūsų šalyje nėra tokio dalyko kaip Social Security number ir ką jums daryti.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 11 16, 15:51)
man ir keistai pasirodė patarimas nieko nedaryti,

Todel, kad esu pati gavusi tokius pacius laiskus ir labai gerai zinau.

Dar ir emailas kazkoks ne toks, bet labai labai panasus, imeskite, bbittute, is ko rase.

Juolabiau, niekada neduos tokio trumpo termino pries blokavima. Ir en en niuansu. ir butu parase, KODEL jie to praso, o ne siaip - parasykite, nes uzblokuosime. Tipiskas spamas. Nereik but naiviems ir neklaidinkite kitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 11 16, 14:11)
blink.gif  blink.gif vajetau as dar pildziau gerai kad be kodo neleido tvirtinti  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o kaip pasireiškė tas 'neleido tvirtinti' ? jei paspaudėte mygtuką ir jums išmetė klaidą kad kažkas neužpildyta - likę duomenys jau galėjo patekti ten kur nereikia... (jei tai tikrai apsimetėliai o ne PayPal).

Ką svarbaus suvesti spėjote?

Čia jūs nukopijavote tekstą ar suvedėte? Nes jei kopijavote - atkreipkite dėmesio į skyrybos ženklus, sudėti bele kaip ... Nelabai panašu į oficialų laišką. Imčiausi visų atsargumo priemonių, ypač jei kažką jau suvedėte per gautą nuorodą, nesvarbu kad 'nepriėmė'...
Atsakyti