Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 17, 12:04)
o limango galima pačiai pirkti? Kiek pamenu tik per tarpininkes, perkančias iš Vokietijos, o dabar ir tų nebeliko  g.gif

Taip, bėda, kad nebeliko tarpininkių, užsakinėjančių iš Vokietijos, matyt nėra biznio... verysad.gif Limango, deja, pristato tik į Vokietiją ir Austriją (bent jau kiek man rodo ekrane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 17, 10:10)
Turiu Delonghi ir tikrai nessikundžiu. Tai gal draugai jums nepatinkančią kavą gerdavo? Išbandžiusi nemažai kavos pupelių tikrai galiu pasakyti, kad vienos tikrai feee, kitos niam niam. Draugė turi Jura, tikrai nepasakyčiau, kad kažkuo kava kitokia būtų. Jei pupelės patinka, viskas  thumbup.gif

Ten aparatas buvo prastas, matėsi vien jį palietus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 11 17, 07:52)
kalbant apie pieno plakimą. <...> Tai dabar nusipirkom štai tokį daiktą:
http://www.espresso....klis-lavazza-lv

aš dabar iš jų turiu kapsulinį Lavazza EP850 kavos aparatą
user posted image
pirkom naudotą vasaros pradžioje už 60€ bigsmile.gif jie išsipardavinėjo... kuo puikiausiai veikia, ir kava man skani... bet aš tik Latte geriu... o iki jo, pieną plakdavau rankiniu paprasčiausiu Tupperware pieno putos plakikliu... taip taip, su visais pieno pašildymais ant dujinės ir pan. biggrin.gif

QUOTE(gabrielita21 @ 2015 11 17, 10:11)
kuriam zingsni pigu.lt reikia irasyt nuolaidos koda,niekaip nerandu? doh.gif

jau einant link apmokėjimo, gal net paskutiniam žingsny g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
siandien norejau pasiziureti My toys rudeni daryta uzsakyma ir gale paspaudziau "alle Bestellungen". I pasta atejo toks laiskas : "Liebe Frau "XXXXXX,

herzlichen Dank für Ihre Bestellung vom 11.09.2015 und das uns damit entgegengebrachte Vertrauen.

Nachfolgend erhalten Sie die Rechnung für das Paket 1 zu Ihrer Bestellung XXXX" ir toliau isvardintos visos prekes, kurias tada pirkau Gal kas vokiskai supranta ir gali pasakyti ar nieko neprisidirbau blush2.gif Neuzsakiau to uzsakymo isnaujo? doh.gif
Atsakyti
kas nori prisijungti prie maisto Asda Kaune prasom wink.gif
http://groceries.asd...ub/910001146743
Atsakyti
Gal kas galetu perleisti mytoys -30 koduka blush2.gif
Atsakyti
gal kas pirks klaipedoj mytoys rubus su -30nuolaida,arba turi koduka perleist.
Atsakyti
Gal kas bandėt šiandien užsakinėti Body Shop tukio adresu?
Jau kelis metus sėkmingai iš jų užsakinėju, o va šiandien rašo "We're sorry, your shipping address couldn't be verified, please try again." ir niekaip doh.gif
Atsakyti
kažkas norėjo miropodo batų - gavau -20proc koduką (galiu perleist). galioja tik šiandien. Tamaris, "Tommy Hilfiger", Hilfiger Denim, UGG Australia ir AS98 negalioja
Atsakyti
Ačiū visoms dėl atsakymų apie batus 4u.gif, turėsiu ką pasinagrinėti. Kol ėjo į darželį ir dėvėjo kombinzonines kelnes, tai problemų nebuvo. Dabar tau jau kelnių mautis nenori, tai kitkas netinka, ir tenka ieškoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 11 16, 20:21)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

na tukis mano praejusios savaites siuntini apsvere 1kg daugiau, pasiulius nuvezti pas priemeja persverti net neregavo biggrin.gif
Tad 1.75 nes kazkam pinigeliu truksta pries sventes. Persverkit savo visus siuntinius ir maloniai nustebsite  lotuliukas.gif

taip taip, as sugalvojau viena karta ir pasvert, irgi buvo maziau nei jie parase,tad dabar visada sversiu
Atsakyti
Sveikos,

kazkas buvo imete suniuka judanti, gal galite pakartoti 4u.gif

Koki dar gera judanti ar graziai grojanti zaisla paziureti? Nes norimas suniukas, skaiciau, nevaiksto, kaip reklamoj unsure.gif
Atsakyti