Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip supratot, kad santykiai baigiasi

QUOTE(vilnera @ 2015 11 15, 14:25)
Jei vyras ar draugas taip elgiasi, sakyčiau, kad turi kitą. Tada patampi nebegera dėl visko, ką darai, ir ko nedarai smile.gif Klasika.

drinks_cheers.gif Klasika.
QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 16, 09:55)
santykiai i pabaiga, kai vienas kitame pradeda ieskoti dalyku, kurie atstumia, psichologai tai vadina nutolimo stadija. tam tikras budas "itikinti" save, kad anas zmogus turi daug minusu ir man jis netinka. pradeda nervuoti tai,kas anksciau nekliudavo. ir nebutinai yra trecias zmogus. is viso to zinoma isplaukia ir nepagarba kitam, ir noras leisti laika atskirai,

drinks_cheers.gif

medute ir dynka 4u.gif esat protingos merginos, tik ne tie vyrai pasitaike jusu kelyje. Nepatikimi ir nesaziningi. Kurie nesugeba padekoti uz kartu praleista laika. Moraliniai isdavikai, baisiau nei fiziniai. Tai santykiu mirtis. Todel patarciau pirmom padeti taska, kad galetumete pacios uzsakineti muzika.

Anekdotas: Vyras pasako zmonai, kad ja palieka. Isejes i laiptine isgirsta suvi. Pirma mintis: Nusisove. Uzbega lailptais i buta, o ten zmona atsidariusi sampano buteli, svencia vyro isejima.

Taip, kad dabar lb. gera proga jusu vyramas ar draugams parodyti, kad ne jie padeties seimininkai. Ir ne jie yra nepakartojami ir reikalingi visoms. Nes kaip nebutu keista, tai uzimti vyrai labiau traukia. Taip kaip ir uzimtos moterys.
Turbut cia yra fiziologija. Kad uzimti(reiskias geri genai) patinai ir pateles produktyvus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 12 18, 08:24)

Taip, kad dabar lb. gera proga jusu vyramas ar draugams parodyti, kad ne jie padeties seimininkai.

O koks tikslas jiems ką nors parodyt ir įrodinėt?
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 12 18, 09:24)
Anekdotas: Vyras pasako zmonai, kad ja palieka. Isejes i laiptine isgirsta suvi. Pirma mintis: Nusisove. Uzbega lailptais i buta, o ten zmona atsidariusi sampano buteli, svencia vyro isejima.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras ne kara yra sakes kompimentus kitoms prie manes net 'draugiskai' uztvojes per uzpakali kur tik eidavom pebalevot ten ir rasdavo su kuo draugiskai pabendraut.Is pradziu vis teisinau, kad gi 'draugiskas' zmogus ,bet paskui pradejo uzknisti.Gryztam po sventes ,o jis man sako va ta faina pasikviesk tu juos kada i svecius 😁😁 ir taip visur ir visada toks paslaugus ir t.t. .....Nu liek stebejau aplink tikrai nedaug tokiu vyru 'draugisku' 😀ateina su zmonom bendrauja sneka viska bet nepuola prie kitu kaip maniskis.Tai gale viso to beveik niekur nebeeinam nes as geriau namie sedesiu nei geda bus.....
Atsakyti
QUOTE(raudonabraske @ 2016 02 06, 11:49)
Mano vyras ne kara yra sakes kompimentus kitoms prie manes net 'draugiskai' uztvojes per uzpakali kur tik eidavom pebalevot ten ir rasdavo su kuo draugiskai pabendraut.Is pradziu vis teisinau, kad gi 'draugiskas' zmogus ,bet paskui pradejo uzknisti.Gryztam po sventes ,o jis man sako va ta faina pasikviesk tu juos kada i svecius 😁😁 ir taip visur ir visada toks paslaugus ir t.t. .....Nu liek stebejau aplink tikrai nedaug tokiu vyru 'draugisku' 😀ateina su zmonom bendrauja sneka viska bet nepuola prie kitu kaip maniskis.Tai gale viso to beveik niekur nebeeinam nes as geriau namie sedesiu nei geda bus.....

O vyro prasete taip nebedaryt?
Atsakyti
QUOTE(Geraldina @ 2016 03 10, 00:04)
O vyro prasete taip nebedaryt?

Prasiau ir su asarom paskui su pykciais, bet deja jis tame nieko blogo nemato. Atsirado daug nepasitikejimo, pykciu...na as susitaikiau su jo budu na nezinau gal ir negalima to vadinti susitaikymu paprasciausiai vietoi dideliu kompaniju pasilikom kelis artimus,patikimus draugus ir uzsiemem kiekvienas sava veikla 😊 zinau kad jis nepasikeis , bet tokia iseitis man atrodo visai isgyvenama 😊
Atsakyti