QUOTE(Danielitaa @ 2009 02 26, 19:50)
na va dabar ir man ta tema tapo aktuali

ieskau paminklo brangiam man zmogui,norim kazko grazaus ir kokybisko. gal ka su angelo skulptura ar graziai isgraviruota sirdis ar dar kazkas panasaus.Gal kas neseniai uzsakynejo Vilniuje ir gali patarti tikrai rimta firma? aplandziuojau visa berots interneta,yra tu firmu ir nemazai bet kur garantija kad padarys laiku ir butent taup kaip noretusi! buvau Kirtimu gatveje,maciau toki nebloga individualu paminkla,kaina mazdaug 7000lt. bet dar ieskom,zadu ant dienu prie Karveliskiu kapiniu nuvaziuoti,ten netoli yra priekiaujama paminklais.
Užvažiuokit pas Algį (jis prie Karveliškių gyvena, paieškojus ir tel. nr. atrasčiau) daro originalius gražius paminklus, uždengimus, tvoreles ir t.t. Padeda parinkti pagal laidojimo vietą
Papildyta:
Beveik visos firmos prie kapinių prekiauja kinišku akmeniu. O apie betono mišinius iš viso patylėsiu... Metus kitus gal ir atrodo neblogai, po to ima keisti spalvą.
Prieš kažką užsakydami pavaikščiokit po senesnius kapinių kvartalus ir pamatysit, kiek bėdos su kiniečių akmeniu