Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Vaivaivaiva @ 2016 04 21, 15:21)
Patarkit pradedančiajai: ar pakanka paprasčiausios pigios UV lempos, 
ar geriau pirkti brangesnę?

Jau mačiau, kad įsigijote, bet gal kažkuriai kitai kiltų toks pat klausimas, tai labai rekomenduoju pirkti lempą iš aliexpress.
Pirkau tokią , mokėjau nepilnai 21 eur ir esu labai patenkinta smile.gif Veikia kol kas be priekaištų, be to ji kombinuota, UV + LED
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2016 04 24, 13:25)
Jau mačiau, kad įsigijote, bet gal kažkuriai kitai kiltų toks pat klausimas, tai labai rekomenduoju pirkti lempą iš aliexpress.
Pirkau tokią , mokėjau nepilnai 21 eur ir esu labai patenkinta  smile.gif  Veikia kol kas be priekaištų, be to ji kombinuota, UV + LED

kiek laiko jau naudojat?
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2016 04 24, 13:25)
Pirkau tokią , mokėjau nepilnai 21 eur ir esu labai patenkinta  smile.gif  Veikia kol kas be priekaištų, be to ji kombinuota, UV + LED

pritariu drinks_cheers.gif pirkau rugsejo men, jokiu problemu dar neturejau
Atsakyti
o su kuo darote daile? blush2.gif bandziau piesti su geliniu laku bet nieko nesigauna, nebent taškiukai su dots įrankiu blush2.gif
Atsakyti
su geliniais dažais. arba į pamaišau ant folgos ar kokios senos kortelės gelinius dažus su geliniu laku, tada nebėga niekas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2016 04 24, 14:25)

Aš užsidegiau "čia ir dabar" tai iškentėti siuntimo laikotarpį tiesiog negalėjau smile.gif
Nusilakavau: rašau sau kokius 7 ! biggrin.gif
Minusai - labai bijojau kad subėgs į odeles ir tt, tai palikau per didelius tarpelius (atrodo, kad jau paauginti kokią savaitę) ir man atrodo, kad gal reikėjo dar ploniau tepti. Bet gal tik taip atrodo. Bet džiaugiuosi labai, kaip aplamai neturinčiai patirties lakavime, skaitau, kad visai neblogai pavyko. Dabar žiūrėsiu kaip laikys. Jau mama užsiprašė ir jai nulakuot biggrin.gif
Ačiū jums labai už pagalbą !
Atsakyti
QUOTE(Canary* @ 2016 04 24, 18:28)
su geliniais dažais. arba į pamaišau ant folgos ar kokios senos kortelės gelinius dažus su geliniu laku, tada nebėga niekas  smile.gif

O gal zinote kaip angliskai vadinasi geliniai dazai?
Dar klausimas, jei visa naga barstau blizguciais ant topo kad priliptu, tada kisu y lempa, vel topas ant virsaus ir vel lempa? Bet man tada tu blizguciu ant topo sepetelio pilna 😖 Supratau viena, kad blizguciais reikia uzsiimti pabaigus nagus be blizguciu ir nuvalius lipnuma, nes kitaip ju ant visu nagu prilimpa :/
Atsakyti
gel paint 4u.gif
Kai barstai blizgučiais, po lempos gerai su šepetėliu nuvalyk likučius. O tada jau vėl topas, bet jei barstau ant piešinio, tai topo nebededu daugiau. Jei ant topo šepetėlio lieka blizgučių , tiesiogšepetėlį nuvalau į popierinį rankšluostį gražiai ir jų nelieka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Canary*: 25 balandžio 2016 - 11:01
QUOTE(Canary* @ 2016 04 25, 11:01)
gel paint 4u.gif
Kai barstai blizgučiais, po lempos gerai su šepetėliu nuvalyk likučius. O tada jau vėl topas, bet jei barstau ant piešinio, tai topo nebededu daugiau. Jei ant topo šepetėlio lieka blizgučių , tiesiogšepetėlį nuvalau į popierinį rankšluostį gražiai ir jų nelieka smile.gif

O jei barstote tik ant vieno nago blizgucius, tai kitus nulakuojat iki galo nuvalot lipnuma ir tada barstote blizgucius ant to vieno nago?
As negaliu atsidziaugti SN mangoo spalva, nu nereali, tiek ilgiems nagams tiek trumpiems, tik tiek kad man SN lakai nepatinka nes labai skysti smile.gif
Atsakyti
Jei piešiu kažką ant spalvos, taitaip, nuvalau lipnumą nuo topo nuo visų nagų, o ant norimų kažką terlioju smile.gif ir barstau blizgius. Gal kitos kitaip daro, tiesiog žiūrėk, kaip tau geriau, reik bandyt ir rast, kas tau geriausia ir pateisina tavo lūkesčius smile.gif
Atsakyti
Ačiū Canary* kad pasidalini savo žiniomis smile.gif žiurinedama video su lakavimais esu mačius kaip - jei užlakuoja ant śonu ar odeliu, pamirko sepetuka kažkur ir apvalo, tai kaip suprantu šepetuka mirko tam remover skystyje? Bet man kazkaip taip gražiai nenusivalo pertekeklius blush2.gif gal kas korektoriu naudoja, ar verta pirkt?
Atsakyti
Neturėjau korektoraus, negaliu atsakyt. Stenkis labai arti odelių nelakuot, kol "atkalsi" ranką smile.gif Anksčiau priterliodavau daug, tai valydavau šepetėlį pamirkius cleanser , kuo toliau, tuo mažiau reikia valyt smile.gif Stenkis lakuodama, šepetėlį laikyt beveik lygiagrečiai nagui ir lakuok labai plonais sluoksniais 4u.gif
Atsakyti