Norėčiau paklausti tų, kurios lakuoja "cat eyes" lakučiais. Ar palaikius magnetą prie vieno nago jį iškart kišti į lempą sustingdymui, ar galima visus nagus palaikius magnetu kartu į lempą dėti? Nežinau, ar suprantamai paklausiau. Ačiū atsakiusioms.
QUOTE(asssandra @ 2016 01 05, 12:59)
Norėčiau paklausti tų, kurios lakuoja "cat eyes" lakučiais. Ar palaikius magnetą prie vieno nago jį iškart kišti į lempą sustingdymui, ar galima visus nagus palaikius magnetu kartu į lempą dėti? Nežinau, ar suprantamai paklausiau. Ačiū atsakiusioms.
As po 1 pafiksuoju, nes esu darius iskart visus, tai man lyg toks vaizdas kad biske isilieja tas efektas ir gaunas ne toks ryskus jau ant pirmo nago....
Sveikos merginos,jūsų nagai
tikiu,kad tokie klausimai jau nusibodę,bet prisireikė,o esu visai "žalia"
ar labai nusivilčiau pasirinkusi kuriį nors iš šių rinkinukų?(naudočiau sau ir dukrai)
1 rinkinys
2 rinkinys
3 rinkinys
labai ačiū,kad nepatingėsit patarti

ar labai nusivilčiau pasirinkusi kuriį nors iš šių rinkinukų?(naudočiau sau ir dukrai)
1 rinkinys
2 rinkinys
3 rinkinys

QUOTE(*Komilfo* @ 2016 01 05, 19:09)
Sveikos merginos,jūsų nagai
1 rinkinys
2 rinkinys
3 rinkinys

1 rinkinys
2 rinkinys
3 rinkinys

lempa maciau pigu lt dabar 15 euru tekainuoja. o priemones siulyciau geresnes ieskoti gal cia per skelbimus sm kazka rastumet
QUOTE(*Komilfo* @ 2016 01 05, 19:09)
1 rinkinys
2 rinkinys
3 rinkinys
1 rinkinys
2 rinkinys
3 rinkinys
Turiu 3 rinkinį, šiaip patenkinta, bet bazę ir topą reikėjo pakeisti, nes vionail'o trukinėjo ir laikė vos 3 dienas. Su HG baze ir topu viskas ok. Bet gal iš tikrųjų pigiau būtų atskirai pirkti.
Niekaip nedrįstu pasirodyti su savo keverzonėmis...Kritika priimtina, bet labai nenuvertinkite, žinau, kad iki tobulumo oj kaip toli, bet vis dėl to

Vionail nr. 14 2 sl. ir pieštos šakelės Baltas Konad

Patarkite kaip išmokti susitvarkyti prie odelių

QUOTE(viktoshka @ 2016 01 05, 19:35)
Turiu 3 rinkinį, šiaip patenkinta, bet bazę ir topą reikėjo pakeisti, nes vionail'o trukinėjo ir laikė vos 3 dienas. Su HG baze ir topu viskas ok. Bet gal iš tikrųjų pigiau būtų atskirai pirkti.
Niekaip nedrįstu pasirodyti su savo keverzonėmis...Kritika priimtina, bet labai nenuvertinkite, žinau, kad iki tobulumo oj kaip toli, bet vis dėl to

Nu ir sugebek tu man taip nusiterliot

Nu negaleciau as tokiais niekur iseit... Nejau jums tie balti kleckai ant tu triju pirstu gerai atrodo? Tamsi spalva, i odeles subegus +balti kleckai nei i tvora nei i mieta.
Patarimas nuosirdus-jei sunku su tvarka prie odeliu praktikuociaus pirma su sviesesnem spalvom ir draugiskesnem (nes yra tokiu spalvu su kuriom ir as nesusidraugauju-bega i odeles nors tu ka)
Tvarka ateina su praktika, bet man su geliniu lakuot daug lengviau nei su paprastu...
Nekabinkit daug lako-geriau jau daugiau sluoksniu-bet kuo maziau ant teptuko-tuo didesne tikimybe kad perteklius i odeles nesuvaziuos...
Stenkites toliau nuo odeliu tept...
O ir bet koki nelyguma juk galima pataisyt kol lakas nesustinges-paprasciausiai su mediniu pagaliuku praeit (jei reikalas per daug nesugadintas)
Jei matot, kad per daug uztepet ir tik nulakavus viena naga nori lakas begt-fiksuokit po pirsta atskirai lempoj (po kokias 5 sek UV)
Ir as pamirsciau visas dailes kol elementarios tvarkos prie odeliu nera, nes tik dar baisesnis galutinis vaizdas...
Jolkuces ir Andorinhos darbai kaip visad puikus. Ypac su rombais-nu ir netyngi tu zaist...
Man vel po truputi ateina noras lakus pirkinetis, reiks kada paziuret per kur fotkes sukelt (fotki neber uz dyka, per kitur tyngiu ieskot kaip)
Esu groziu (ir ne tik) prisipirkus reik dabar tik lakuot...
QUOTE(lindrukas @ 2016 01 06, 00:15)
Pasijutau kaip mokinuke neišmokusi pamokos

Ačiū už patarimus, bandysiu praktikuotis, pasirodysiu dabar tik su tvarkingais nagučiais

QUOTE(lindrukas @ 2016 01 06, 00:15)
Jolkuces ir Andorinhos darbai kaip visad puikus. Ypac su rombais-nu ir netyngi tu zaist...
Man vel po truputi ateina noras lakus pirkinetis, reiks kada paziuret per kur fotkes sukelt (fotki neber uz dyka, per kitur tyngiu ieskot kaip)
Esu groziu (ir ne tik) prisipirkus reik dabar tik lakuot...
Tingiu, alia reikejo

Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2016 01 06, 12:34)
Pasijutau kaip mokinuke neišmokusi pamokos
Na, taip, mano sugebėjimai kolkas tokio lygio, matyt tikrai viskas su patirtim ateina... Man ne su geliniu bėda, o su baze, ji man nubėga prie kraštelių, negaliu susitvarkyti su HG, nes labai jau ji tiršta, gal per daug jos imu ant teptuko, ir nuvalau perteklius lazdele, bet kai išdžiovinu pamatau, kad odele jau apgaubta bazes sluoksniu...
Ačiū už patarimus, bandysiu praktikuotis, pasirodysiu dabar tik su tvarkingais nagučiais

Saunuole, kad priimi kritika, nenuostabu juk, jei jau rodai, vadinas sulauksi jos tikrai

QUOTE(Jolkuce @ 2016 01 06, 12:52)
Saunuole, kad priimi kritika, nenuostabu juk, jei jau rodai, vadinas sulauksi jos tikrai
As ir uz tai, kad pirma geriau igusti lakuoti tvarkingai, o po to jau dailes piesti.O HG bazes nereik riebiai krauti, ja plonai reikia "itrinti" i nago pokstele.Plius jei matai, kad nesusitvarkai, pafiksuok po 1 naga lempoje, ir niekas nespes niekur nubegti kol tepsi kita.

Ačiū, be kritikos netobulėsim

QUOTE(viktoshka @ 2016 01 06, 12:59)

HG baze nera labai tirsta, manau, kabinate per daug jos ant teptuko. Ir bandykite is leto ramia ranka tepti baze, laka, topa. Be to, pradzioje nebutina stengtis nulakuot prie pat odeliu, su laiku pajusite, kaip ir kur vesti teptuka.
QUOTE(viktoshka @ 2016 01 05, 21:35)
..Kritika priimtina, bet labai nenuvertinkite, žinau, kad iki tobulumo oj kaip toli, bet vis dėl to

tai čia kaip pirmam kartui netgi labai normaliai. Man irgi taip pat buvo, dabar jau berods kokie 4 metai sau lakuojuos ir jokių problemų nėra.
O kokybė ateina su patirtim, kaip sakant - čia tik treniruočių stoka