Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Welina @ 2015 11 19, 19:39)
Ar šie batukai tinkami mūsų žiemai?  4u.gif
http://www.amazon.de...ywords=naturino

Šitus batukus mes pernai nešiojom ir tokius pat šiems metams turim. Superiniai batukai-labai lengvi, šilti - viduje su natūralia vilna ir nepralaidūs vandeniui. Tikrai rekomenduoju!
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2015 11 19, 14:46)
Pati dar neturiu, bet tukis lyg ir gavo. Daugiau nieko neuzsakinejau, tai tikrai ten tos trasos ir bus. Ir argos psl niekaip nerandu savo uzsakyma. Bet laiskus tiek apie uzsakyna, tiek apie pristatyma gavau.

jei kas persigalvotu (mazu per daug pripirkot dovanu ar galutine kaina per didele gavos, ar dar kas nors), tai mielai perpirkciau garaza smile.gif. galima ir su bonusais uz varga 4u.gif . bais reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzliukė @ 2015 11 19, 18:01)
Šitus batukus mes pernai nešiojom ir tokius pat šiems metams turim. Superiniai batukai-labai lengvi, šilti - viduje su natūralia vilna ir nepralaidūs vandeniui. Tikrai rekomenduoju!

Bet kaip greit kaina pasikeitė unsure.gif Buvo 19.95, įsidėjau į krepšelį.. ir pasidarė 59,95 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Welina @ 2015 11 19, 19:08)
Bet kaip greit kaina pasikeitė  unsure.gif Buvo 19.95, įsidėjau į krepšelį.. ir pasidarė 59,95  verysad.gif

jo, aš dar žiūrėjau, tam tikriems buvo 19,95 eur. dabar tokių kainų nebėra. Aš kažkur skaičiau, kad tam tikros prekės kaina amazon pakyla, jei peržiūrų skaičius padidėja. Na mes visos supuolėm žiūrėti ir bac pakilo
Atsakyti
Kas Vilniuje SportsDirect renka? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 19, 19:12)
jo, aš dar žiūrėjau, tam tikriems buvo 19,95 eur. dabar tokių kainų nebėra. Aš kažkur skaičiau, kad tam tikros prekės kaina amazon pakyla, jei peržiūrų skaičius padidėja. Na mes visos supuolėm žiūrėti ir bac pakilo

Dažniau ne nuo peržiūru. O pvz 1 ar 2 vnt ta kaina laiko. Juos pardavus- pakelia kainą
Atsakyti
merginos, jei kuri Kaune rinksite mytoys su 30 proc nuolaida, mielai prisijungciau 4u.gif mytoysas mane irgi nemyli, geru kodu neatsiuncia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 11 19, 19:20)
Dažniau ne nuo peržiūru. O pvz 1 ar 2 vnt ta kaina laiko. Juos pardavus- pakelia kainą

na kad aviabilietų pardavimo tinklapyje kaina kyla net jei iš to paties IP jungiesi kelis kartus, tai skaičiau keliuose šaltiniuose, kažkaip ir apie amazon kažkur lyg irgi skaičiau, bet dėl amazon nesu 100 proc. tikra
Atsakyti
Aš ketinau vyriškus Clarks batus pirkti už 20 svarų iš amazon.co.uk. kol aiškinausi su tarpininke kaina pakilo iki 60 svarų.
Atsakyti
Priimsiu 1 vilniete prie Mytoys su 30 proc rubam batam,pirksiu vakare smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 19 lapkričio 2015 - 19:05
QUOTE(D'esire @ 2015 11 19, 18:27)
Mergytes, sd duoda sekimo nuoroda g.gif

Duoda 4u.gif
Atsakyti
Kas ieskojo Dolce Gusto kavos aparatu gera kaina, tai siandien paskutne diena Pigu.lt kai nuolaida, as nusipirkau uz 34 eur(su pristatymu) thumbup.gif
Atsakyti