Šitus batukus mes pernai nešiojom ir tokius pat šiems metams turim. Superiniai batukai-labai lengvi, šilti - viduje su natūralia vilna ir nepralaidūs vandeniui. Tikrai rekomenduoju!
Pati dar neturiu, bet tukis lyg ir gavo. Daugiau nieko neuzsakinejau, tai tikrai ten tos trasos ir bus. Ir argos psl niekaip nerandu savo uzsakyma. Bet laiskus tiek apie uzsakyna, tiek apie pristatyma gavau.
jei kas persigalvotu (mazu per daug pripirkot dovanu ar galutine kaina per didele gavos, ar dar kas nors), tai mielai perpirkciau garaza . galima ir su bonusais uz varga . bais reik
Šitus batukus mes pernai nešiojom ir tokius pat šiems metams turim. Superiniai batukai-labai lengvi, šilti - viduje su natūralia vilna ir nepralaidūs vandeniui. Tikrai rekomenduoju!
jo, aš dar žiūrėjau, tam tikriems buvo 19,95 eur. dabar tokių kainų nebėra. Aš kažkur skaičiau, kad tam tikros prekės kaina amazon pakyla, jei peržiūrų skaičius padidėja. Na mes visos supuolėm žiūrėti ir bac pakilo
jo, aš dar žiūrėjau, tam tikriems buvo 19,95 eur. dabar tokių kainų nebėra. Aš kažkur skaičiau, kad tam tikros prekės kaina amazon pakyla, jei peržiūrų skaičius padidėja. Na mes visos supuolėm žiūrėti ir bac pakilo
na kad aviabilietų pardavimo tinklapyje kaina kyla net jei iš to paties IP jungiesi kelis kartus, tai skaičiau keliuose šaltiniuose, kažkaip ir apie amazon kažkur lyg irgi skaičiau, bet dėl amazon nesu 100 proc. tikra