Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Luna888 @ 2015 11 19, 23:30)
Mergytes kur galima nupirkt Demar batus? Matau yra amazon.de ,bet gal kur  lenkai parduoda su siuntimu i Lietuva?

Pilni gariunai tu Demaru po 17-20€...aisku nezinau is kokio jus miesto
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2015 11 19, 21:47)
priimčiau porą merginų prie mytoys su -30 kam tinka persiuntimas per paštomatą bigsmile.gif

užsakyta.
Atsakyti
Sveikos, kur macadamios priemones pigiausiai perkate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 11 19, 22:18)
20€ skirtumas, nes LT Vaikucio pardej db "akcija"  biggrin.gif neturiu masinoj kaip tvirtint izofix, nors aisku tokia butu geriau...

gal yra tik jus nezinot, visose masinose turetu buti, berods nuo kokiu 2002 metu leidimo...
tiesiog ikiskit ranka tarp galiniu sedyniu ir paziurekit ar yra tokios kaip auseles metalines abiejose pusese 4u.gif
Atsakyti
Kur perkat skutimosi peiliukus. Vyras sako, siuntiesi visokius niekus, man peiliukų pigiau paieškok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 19, 22:22)
Straipsnis apie lėktuvo bilietų pirkimą, kuomet kaina didėja nuo jūsų apsilankymų skaičiaus toje pačioje svetainėje
http://www.delfi.lt/...i.d?id=68227404

aš irgi girdėjau tokius dalykus ir specialiai stebėjau, kasdien ieškodavau tom pačiom datom tų pačių bilietų, ir nieks ten nepakilo
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2015 11 19, 20:58)
Disney firmos tikrai pas mus parduotuvėse nebūna -Matel firmos tik .Man asmeniškai kokybe skiriasi -jos buna tikroviškesnės -panašesnės į filmukų personažus . 4u.gif

galvosukis ar biskutuka pigiau ar tikroviskiau smile.gif aciu uz komentara
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 19, 22:45)
Kur perkat skutimosi peiliukus. Vyras sako, siuntiesi visokius niekus, man peiliukų pigiau paieškok ax.gif

kartais labai geras akcijas amazon ismeta. bet kaip visada reikia medziot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 11 19, 23:00)

Sugundet  blush2.gif ar dar kas nors planuoja pirkt is sios pardes?

norėjaurinkti, bet ko gero advento kalendoriiai nespėtų ateiti, tai kitkas nelabai aktualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2015 11 19, 23:49)
galvosukis ar biskutuka pigiau ar tikroviskiau smile.gif aciu uz komentara

man asmeniskai Disney grazesnes. ju beje ir is UK galima parsisiust. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 11 19, 22:41)
gal yra tik jus nezinot, visose masinose turetu buti, berods nuo kokiu 2002 metu leidimo...
tiesiog ikiskit ranka tarp galiniu sedyniu ir paziurekit ar yra tokios kaip auseles metalines abiejose pusese 4u.gif

As ir taip galvojau, kad visose naujesnese yra, taciau pas mus audineje nera doh.gif kaip suprantu priklauso nuo komplektacijos masinos g.gif
Atsakyti
Gal kas turit adidas kedus tokius, kaži ar nėra pamžinti g.gif
user posted image
Atsakyti