Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(*Julija* @ 2015 11 21, 09:24)
vel argose garazai 3 uz 2 kaina. mamytes, jei kas pitksig, priglauskit mane prasau. tinka bet koks miestas, jei oersiusit i klaipeda  4u.gif

O sakykit, ten tik tas garaziukas? Ar visi tie priedai, kur foto parodyta?
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2015 11 21, 09:51)
Sylvanian families sioje temoje niekas nesidomi?
Gal kas noretu jungtis siam dideliam namui is argos, butu 3 namai uz 2 kaina Beechwood Hall Gift Set ?

mes senokai domimes smile.gif bet kad turbut nedaug pigiau, kai priskaiciuot atsiuntima (3.5 kg paziurejau sveria tas namas), dar jei persiuntimai.... Pas mus maciau 86 eur, tai pataikius ant nuolaidu akre, galima gaut turbut ir uz 70 eur kokiu.
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2015 11 21, 10:24)
vel argose garazai 3 uz 2 kaina. mamytes, jei kas pitksig, priglauskit mane prasau. tinka bet koks miestas, jei oersiusit i klaipeda  4u.gif

galima nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 11 21, 11:02)
mes senokai domimes smile.gif bet kad turbut nedaug pigiau, kai priskaiciuot atsiuntima (3.5 kg paziurejau sveria tas namas), dar jei persiuntimai.... Pas mus maciau 86 eur, tai pataikius ant nuolaidu akre, galima gaut turbut ir uz 70 eur kokiu.

Butent sis namas? As jo Lt is vis nesu maciusi. Nes buna dar toks panasus miesto namas su sviesom pas mus vadinasi, tik jis be baldu ir gyvuneliu. g.gif
Atsakyti
http://www.argos.co....Term/Garage.htm
Stai, valyte. Tik sakykit, cia ieina viskas, kas parodyta foto ar tik tas garaziukas su liftu? Kaip suprantu viskas, kas parodyta. Kaip as ji noriuuu bigsmile.gif gal kas zada sakyt? Galeciau pasiimti Klaipėdoje ar siauliuose tinka ir persiuntimas terminalais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 21 lapkričio 2015 - 10:21
QUOTE(gluosnis @ 2015 11 21, 11:10)
Butent sis namas? As jo Lt is vis nesu maciusi. Nes buna dar toks panasus miesto namas su sviesom pas mus vadinasi, tik jis be baldu ir gyvuneliu. g.gif

bent Kauno akropolyj treciam aukste, XS zaisluose lyg, tai tikrai yra sis namas (ir su baldais, ir su pridetais gyvuneliais, ir sviesom), ir ten jei turi nuolaidu kortele, tai gimtadienio (vaiko) men duoda 20 procvisiem zaislam ir dar papildomai jiedaro nuolaidas, reikiatik sekt. As irgi noreciau si nama dukrytei uzsakyt, bet visgi dar laukiu kol LT padarys akcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 11 21, 11:16)
http://www.argos.co....Term/Garage.htm
Stai, valyte. Tik sakykit, cia ieina viskas, kas parodyta foto ar tik tas garaziukas su liftu?

Manau, viskas įeina. Jei kas užsakinėtų, ir aš prisijungčiau
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2015 11 21, 11:10)

Mums toki atidave. Tikrai buvo be baldu ir gyvuneliu. O tai sudaro skirtuma, nes viskas lb.brangu.
Ispeju gyvenancius butuose - jis tikrai didelis ir uzima nemazai vietos net suskleistas.

Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2015 11 21, 09:24)

per tukį neduoda - rašo out of stock, PA neturiu blush2.gif
Noriu ir aš garažo biggrin.gif
Atsakyti
O kiek Garazo kaina jau lt gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 11 21, 10:38)
per tukį neduoda - rašo out of stock, PA neturiu  blush2.gif
Noriu ir aš garažo  biggrin.gif

Vaje verysad.gif zadejau prasyt vyro kai gris, kad nupirktu per tuki. O pa siauliuose a nei klaipedoj nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 11 21, 10:53)
Vaje  verysad.gif  zadejau prasyt vyro kai gris, kad nupirktu per tuki. O pa siauliuose a nei klaipedoj nera  verysad.gif

jei klaipedoje tryse, tai gal apsimoketu persiuntimas? ar nelabai?
gal per tarpininke bandyt? klaipeda, yra norinciu? 4u.gif
Atsakyti