QUOTE(biesas66 @ 2016 05 17, 05:24)
Bet seip tai cibuli,is taves ,kaip ir tu is manes ,gero nesitikejau. Bet specialiai parodziau,kad butu tau ka pasneket.
Tu sieki isskirtinumo su parketu ant sienos,as ieskau kitokiu budu,netokiu nuvalkiotu,popiliariu..

Aš nesiekiu išskirtinumo. Aš norėjau minimalistinio skandinaviško šiuolaikinio interjero. Man parktelentes ant sienos pasiūlė dizainerė. Aš iki tol nieko panašaus nebuvau girdėjęs ir juo labiau matęs. Net minčių nebuvo tokių. Toks pasiūlymas nustebino. Jis nustebino daugelį mano aplinkos žmonių. Greičiausiai mes nesame tokie modernus ir nežengiame su dizainu koja kojon kaip tu.
Bet paieškojus internete vaizdų man idėja labai patiko. Čia iš esmės yra vienos sienos akcentavimas, nors aš parketlentėmis iškaliau svetainės ir vieno miegamojo sieną. Tu akcentine sieną padarei su ta mozaika. Kiekvienam savo. Kiti vieną sieną akcentuoja kitokia spalva ar tapetais. Aš buvau ir esu kategoriškas prieš tapetus. Man jie atgyvena. Tokia mozokai kaip tavo irgi nepatinka, nes ji panaši į gerokai storesnius tapetus. Vadinasi liko kita spalva arba parketas. Aš galvojau apie kitokią spalvą, bet dizainerė pasiūlė parktelentes.
Galutiniu rezultatu esu labai patenkintas. O kai matai kaip grindų parketlentės
lipa ant sienų, tai realybėje vaizdas atrodo dar geriau.
Papildyta:QUOTE(biesas66 @ 2016 05 17, 05:24)
O pas tave yra nors kokia siena betono? Juk tu jy taip dievini,sauki kad grazu,bet kodel pas tave nera? Idomu stebeti zmones kurie saukia rekia kaip tas ir anas grazu,bet pas save nesidaro
Aš ne dievinu. Man vienas architektas apie nuogą betoną interjere kalbėjo jau prieš kokiu 5-6 metus. Galvojau, kad pigu ir nesąmonė. Dabar netyčia užtikau kelis namus ir pasidalinau vaizdas. Aš nuo tokios estetikos nemirštu, bet man tikrai gražu tam tikrai atvejais.
Kadangi daugelis stato namus labai taupydami, tai aš betoną pasiūliau kaip alternatyva apdailai. Su gabiu architektu ir dizaineriu manau, kad nuogas betonas namo viduje gali palikti neišdildomą įspūdį. Gali būti, kad nuogas betonas tinka tik didelėms erdvėms, viloms, bet gali gali jį suderinti ir biudžetiniame name. Tai buvo mano pasiūlymas taupiems lietuviams, kurie nori sutaupyti daug pinigų apdaila.
Vakar šalia savęs radau naujai pradėtą statyti namą. Žmogus stato ant plokščių pamatų, sieks pastatyti kuo šiltesnį namą. Vidaus sienas darys kaip architektas Klezys - paliks atviras raudonas plytas. Sakė, kad gal nudažys baltai, jei raudona spalva nepatiks. Tai štai betonas irgi galima alternatyva vidaus apdailai. Tik tiek. Aš prieš betoną buvau kategirškas prieš kelis metus, bet dabar matau, kad galima padaryti daug labai gražių dalykų. Ar pats daryčiau nežinau, bet pasiūliau kitiems tik sužinoti. Kaip ir pats nežinojau, kad galima ant sienų parketlentes dėti.