QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 02 22, 20:38)
Oi, Ziulyt, jūs tikri Suomijos fanai žiūriu

daugiau apkeliavę, nei aš, čia begyvenanti....
Suomiškas Juhannus šiais metais 20-21 birželio, nes jie visada savaitgalį švenčia, taigi 25 bus paprasta darbo diena. O dėl laiko, tai jum apie 350 km reik nuvažiuot ir uoste reik būt mažiausiai prieš valandą, tai pasiskaičiuokit, nes aš nežinau, kokiu greičiu jūs ten su kemperiu lakstot...
Faini planai pas jus. Sėkmės juos įgyvendinant
Aciu tau - zinosime dabar

Vadinasi jie svaitgali svencia... Oi pernai tai ten pamatem vaizdu - suomiai per Jonines su guminiais batais ir pledais apsisupe soko sau kempinge

Nu kaip man grazu buvo... O kokie ipudingi motociklai pas juos - triratis su priekaba, o priekaba alaus backos pavidalo

Kada imesiu foto, nes dabar neturiu namie. Man biski nekaip tik atrodo ju tos girtos moterys

Pernai prie musu vyru prisikabino, tai reikejo gal 5 minuciu kol suprato, kad musiskiai suomiskai negalba

Nu zvengem...
Mums cia va taip gaunasi - Suomija netoli palyginus ir kaip nekeista - neatrodo labai brangi... Mes ten alkoholio neperkam (LT Finliandijos nusiperkam ir geriam ten kaip kokie ponai, nes Lt ji lygiai trigubai pigesne

), o visa kita - puse bedos. Tereikia 8 val ir tu jau Helsinkyje.
Si kat nevaziuosim su kemperiu - varysim su VW Multivanu, tai busime labai greiti, bet nebaisiai ten palakstysi. Tai vadinasi kelias apie 4,5 val + 1 uzmest iki isplaukimo. Reik islekt pries 6 val. Liuks - dar kart aciu