Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #57

QUOTE(username @ 2015 11 23, 10:12)
Aš visada žinau kur jis yra. Ir bet kada galiu patikrinti. Ir yra tekę tai daryti. Ir nusivilti neteko. Jis jai gali meluoti, nes ji apie mane nežino. O aš žinau. Tai dėl to esu rami,kad man meluoti prasmės neturi.
Kitas dalykas. Ne viena iš čia esančių laukia kažko, konflikto ar priezasties dėl ko galėtų skirtis ir nereiktų visos kaltės apsiimti sau. Tai čia tas pats. smile.gif  atrodo lyg taip paprasta pasakyti, aš turiu meiluze ir noriu būti su ja biggrin.gif
Dar kartą bandau paaiškinti. Man susidarė toks vaizdas. Kad zmona jo, šventa avele, be žalingų įpročių, dirba darbą irgi beveik angelo, lovoje taip pat leidžiasi ne kažkiek...  Nuobodi. Tuo pačiu turėtų būti ir patikli.
Pastebėjau pas daugelį santuokos jau ties praraja... Įdomu dėl to pagundos įtakos turėjo ar ne.
Mano atveju jis turėjo būti tiesiog laimingai vedęs. O dabar sako, jei būtų mane pažinojes vedęs nebūtų išvis. Tiesiog pasirodžiau aš ir visus planus sugrioviau. Žmogus netikėjo, kad įmanoma taip galva pamesti. Bet kartais likimas ima ir stipriai pajuokauja su tavim.

o kur Jūs susipažinot? Jei ne paslaptis.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 11 23, 09:49)
Sky aviatare nuotrauka pacios? Jei taip, esi lb. grazi moteris.  thumbup.gif Ar esi laiminga? Nes, sako, laimingi zmones nebuna pikti.  mirksiukas.gif
Dar noriu pasiklausti. Ar turejai su ex vaiku?
Nes vaikai apsunkina skyrybas. Moteriai sunku "atimti" is vaiku gera teva. Sugriauti vaiko/vaiku pasauli del aistros ir savo kaltes. Kiekviena kuri delsia, tikisi, kad tai praeis.
Ir manau protingai daro. Graiuti yra lengviau nei statyti.

Ne, ne pačios, bet išvaizda išmokau nesiskųsti. Esu labai laiminga. Iki aukso viršūnėlės trūksta vienos detalės, bet tai pykčio iššaukti negali. Liūdesį nebent.
Ir čia aš nepiktuoju kalbu. Juokiuosi. Ne visos supranta.
Taip, vaikų minėjau su ex turiu, todėl sakau kad nebuvo lengva, bet buvo verta.smile.gif
Atsakyti
Atsitiktinai jo darbo aplinkoje.iškart pasijautė įtampa tarp mūsų. Nuo pirmos dienos. Kuri taip ir liko. Žinoma jis nepuolė manęs "kabinti". Suprato savo statusą. Viskas vyko po truputi. Žvilgsnis kitas,kava. Pertrauka. Vėl atsitiktinai susiduriam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 23 lapkričio 2015 - 10:40
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 23, 10:33)
Ne, ne pačios, bet išvaizda išmokau nesiskųsti. Esu labai laiminga. Iki aukso viršūnėlės trūksta vienos detalės, bet tai pykčio iššaukti negali. Liūdesį nebent.
Ir čia aš nepiktuoju kalbu. Juokiuosi. Ne visos supranta.
Taip, vaikų minėjau su ex turiu, todėl sakau kad nebuvo lengva, bet buvo verta.smile.gif

Senai su antruoju vyru kartu esat?
Atsakyti
QUOTE(username @ 2015 11 23, 11:12)
Kitas dalykas. Ne viena iš čia esančių laukia kažko, konflikto ar priezasties dėl ko galėtų skirtis ir nereiktų visos kaltės apsiimti sau. Tai čia tas pats. smile.gif

Ne tokia pati pas jį situacija. Moterys, kurios laukia priežasties skirtis, nesiskiria visų pirma dėl vaikų. Tas yr pagrindinė priežastis. O ne jokia baimė būt kaltam ir pan. Tu čia save ramini visaip, bet yra tas, kad suk nesukus, kaltas jis, ir nori ar nenori - dar laukt, kol žmona kažką padarys, kad tas lakstantis diedas mažiau kaltas būtų - pozicija nekokia.

Ir-pamąsčiau, dar nesiskiriama iš baimės, kad bus blogiau. Pas tamstos melužį tokių abejonių, pagal tave neturėtų būt, jam neva su tavim daug geriau, negu su žmona.. O jis gal suvokia, kad tu dabar, kol jauti, kad į nugarą alsuoja žmona - esi ne savimi, nerodai to, kas jam galėtų nepatikt, nes žinai, kad turi konkurentę, todėl kovoji dėl jo. O kaip būtų, jei jis pataptų visas tavo - kas ten žino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 23 lapkričio 2015 - 11:18
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 23, 10:46)
Senai su antruoju vyru kartu esat?

Nenoriu detalizuoti.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 23, 11:12)
Nenoriu detalizuoti.smile.gif

Žinau maždaug.
Viskas dar priekį -nusivylimai -irgi ( nors to nelinkiu). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 23, 11:22)
Žinau maždaug.

Is kur zinai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 23, 11:22)
Žinau maždaug.

Aš berods neminėjau kad jis tobulas. Nu nėra tokių. Buvo ir nusivylimų ir pykčių ir visko kaip pas normalias šeimas. Tik niekada nesigailėjau. Nes nelaukiu tik iš jo malonės. Santykius turi statyti dviese. Toks laimingos šeimos receptas. To ne tik tau, bet visoms linkiu.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 11 23, 11:04)

Ir-pamąsčiau, dar nesiskiriama iš baimės, kad bus blogiau. Pas tamstos melužį tokių abejonių, pagal tave neturėtų būt, jam neva su tavim daug geriau, negu su žmona..  O jis gal suvokia, kad tu dabar, kol jauti, kad į nugarą alsuoja žmona - esi ne savimi, nerodai to, kas jam galėtų nepatikt, nes žinai, kad turi konkurentę, todėl kovoji dėl jo. O kaip būtų, jei jis pataptų visas tavo - kas ten žino.

Iš dalies sutinku. Jis tikrai taip turėtų jaustis. Nekartą klausė. O kaip bus. Ar tikrai liksi šalia ir pan. Kaip bebūtų stengiuosi būti savimi kad vėliau netektų nusivilti. Bet pastangos yra padidintos. Norisi kad kuo greičiau viskas vyktų. Bet perspausti irgi nesinori. Vis dėl to mano pagrindinis tikslas nėra vien išskirti ji. Mano tikslas yra su juo likti kur kas ilgiau. Nu negi smaugdama ji pasieksiu geresnių rezultatų nei ramiai apie tai kalbant ir po truputį einant prie to. Progresas man matomas yra. Ateis diena kai trauktis nebebus kur.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 11 23, 10:04)
Ne tokia pati pas jį situacija. Moterys, kurios laukia priežasties skirtis, nesiskiria visų pirma dėl vaikų. Tas yr pagrindinė priežastis. O ne jokia baimė būt kaltam ir pan.  Tu čia save ramini visaip, bet yra tas, kad suk nesukus, kaltas jis, ir nori ar nenori - dar laukt, kol žmona kažką padarys, kad tas lakstantis diedas mažiau kaltas būtų - pozicija nekokia.

Ir-pamąsčiau, dar nesiskiriama iš baimės, kad bus blogiau. Pas tamstos melužį tokių abejonių, pagal tave neturėtų būt, jam neva su tavim daug geriau, negu su žmona..  O jis gal suvokia, kad tu dabar, kol jauti, kad į nugarą alsuoja žmona - esi ne savimi, nerodai to, kas jam galėtų nepatikt, nes žinai, kad turi konkurentę, todėl kovoji dėl jo. O kaip būtų, jei jis pataptų visas tavo - kas ten žino.

drinks_cheers.gif Sutinku. Kaip ir su visais pacios postais. Ten kur paryskinta, geras pastebejimas. Zinau pati nemaza atveju, kai tapo nereikalingas meiluzei. Arba, kai moteris issiskyrusi su vyru, nustoja buti adrenalinu meiluziui. Musu temoje taip pat buvo toks ivykis. Ne durni tie vyrai. Palaksto ir grizta i savo iprasta aplinka. Nes zino, kad aistra praeina, o gyventi reikia vistiek. Tai geriau savo namuose su savo zmana ir vaikais.
P.s. Mano ex kolege 20 metu buvo vedusio vyro meiluze ir vis lauke kol jis issiskirs. Per ta laika ir vaika jam pagimde. O kai galu gale jis issiskyre, tapo jai nereikalingas.
Atsakyti
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 23, 11:26)
Aš berods neminėjau kad jis tobulas. Nu nėra tokių. Buvo ir nusivylimų ir pykčių ir visko kaip pas normalias šeimas. Tik niekada nesigailėjau. Nes nelaukiu tik iš jo malonės. Santykius turi statyti dviese. Toks laimingos šeimos receptas. To ne tik tau, bet visoms linkiu.smile.gif

Turi statytis dviese, turi. Dauguma pagundautojų bent dešimtmetį su vyrais, kita gyvenimo patirtis, kitokie nusivylimai, kitokie ir požiūriai.
Tad išvadinti atitinkamai moteris turinčias didesnę gyvenimo patirtį, didesnį bagažą, aš sau niekada neleisčiau.
Atsakyti