Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #57

QUOTE(*South* @ 2015 11 23, 12:19)
Tikrai, juokinga, kai pati ir svetimu vyru buvo susizavejus, budama istekejusi, o sventa vaidina, na ir kas, kad nemiegojo, kol neissiskyre, bet jausmus puoselejo, tai irgi isdavyste.

nono.gif nežinau aš neaiškiai rašau, ar tyčia kandžiotis nori.
Jokių jausmų nepuoselėjau, jokių "hm, jis man patinka" minčių nebuvo. Negalvojau kaip norėčiau su juo kavos, ar koks jis išskirtinai fainas. Jis buvo kaip visi. TIk kai pradėjau iš jo gaut dėmesio - sutrikau. BIjojau išsiskyrusi likt viena,o kai pamačiau kad visgi esu "jamama" tik reik savimi pasitikėti- išsiskyriau. Ir tik tada leidausi į pagundas.

Papildyta:

South, atitempiu savo citatą. Kitam. T.y. dabartiniam.

QUOTE(Sky_ @ 2015 11 22, 21:22)
Visa esmė išdrįsti ir išsiskirti, nežaidus dvigubo gyvenimo. Prieš skiriantis aš net myliu nebuvau pasakiusi kitam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_: 23 lapkričio 2015 - 13:41
Sutinku neapibreztumas tikrai žavesio nepriduoda... Bet ar negali būti, kad tame slypi dar kai kas. Gal jis lygiai taip pat masto, kad tada jis man nebebus įdomus. Dabar laiko kaip kozirį prieš mane, kad nenustociau to noreti. Nežinau, gal taip ir nėra. Bet negi žmogus nesupranta, kad ne tuo mane traukia biggrin.gif
Klausiu skirsies. Sako taip. Sakau kada. Sako greitai. Na gi nesakys va būtent gruodžio 17 biggrin.gif
Sunku,bet bent jau tai, kad grįžta man kažkiek daugiau pasitikėjimo suteikia, nei būtų pas žmoną ir suoktu man apie meilę. O juk taip kažkada buvo... Ir kentėjau. Tyliai.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 11 23, 11:04)
Ne tokia pati pas jį situacija. Moterys, kurios laukia priežasties skirtis, nesiskiria visų pirma dėl vaikų. Tas yr pagrindinė priežastis. O ne jokia baimė būt kaltam ir pan.  Tu čia save ramini visaip, bet yra tas, kad suk nesukus, kaltas jis, ir nori ar nenori - dar laukt, kol žmona kažką padarys, kad tas lakstantis diedas mažiau kaltas būtų - pozicija nekokia.

Ir-pamąsčiau, dar nesiskiriama iš baimės, kad bus blogiau. Pas tamstos melužį tokių abejonių, pagal tave neturėtų būt, jam neva su tavim daug geriau, negu su žmona..  O jis gal suvokia, kad tu dabar, kol jauti, kad į nugarą alsuoja žmona - esi ne savimi, nerodai to, kas jam galėtų nepatikt, nes žinai, kad turi konkurentę, todėl kovoji dėl jo. O kaip būtų, jei jis pataptų visas tavo - kas ten žino.

Aišku, kad dėl vaikų, čia yra esminis stabdis bent jau man.
Nebūtų vaiko, senai jau būčiau slides patepus. Nes net baimės, kad bus blogiau nejaučiu, taip pat ir viena likti nebijau, ir finansiškai jaučiuosi gana stipri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 11 23, 14:14)
Aišku, kad dėl vaikų, čia yra esminis stabdis bent jau man.
Nebūtų vaiko, senai jau būčiau slides patepus. Nes net baimės, kad bus blogiau nejaučiu, taip pat ir viena likti nebijau, ir finansiškai jaučiuosi gana stipri ax.gif

O ka reiskia del vaiko buti?
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 23, 13:12)
Klysti.
Daug laiko kartu -kai jis būna namuose. Kai nebūna, galima juk jaustis vienišu, ypač kai savaitgalius leidi vienas, šventes, negali jų susiplanuoti tinkamai? Tai ir duoda ryškų minusą santykiuose.
Dabar man tai nelabai aktualu, vis tiek antra savaitė nesikalbam.

bet gali tas žmogus ir būti namuose, ir gali jaustis vieniša.
Dėl švenčių, savaitgalių tai pilnai suprantu
Papildyta:
QUOTE(open @ 2015 11 23, 14:26)
O ka reiskia del vaiko buti?

Nu realiai daug esminių dalykų keistųsi vaiko gyvenime, nuolatos galvoju, kaip kuo mažiau traumuoti
ir slenka dienos su bendra buitimi - tai ir yra tas buvimas dėl vaiko
Papildyta:
QUOTE(open @ 2015 11 23, 11:56)
Patikrini rasytas zinutes?

Aš pvz pažiūriu rašytas žinutes. Pvz. parašo man į až, tai pirmas įtarimas man buvo, kad čia pagundos žmona ax.gif
Atsakyti
Laba diena visoms,

Pasikeičiau niką, nes pakankamai esu žinoma SM, bet neišlaikė nervai skaitant Sky komentarus. Labai užsinorėjau ateit ir paerzint. Papasakosiu apie savo gyvenimo dalelytę.

Esu ištekėjusi, pakankamai senai. Turiu vaiką, pakankamai didelį. Turiu pagundą, tikrai ne pirmą savo gyvenime. Skirtis nesiruošiu, bent jau kol kas. Užimu pakankamai dideles pareigas, uždirbu daugiau nei didžioji Lietuvos dalis, pagunda taipogi (motyvas, kad esu su pagunda arba vyru dėl pinigų atpuola). Nemyliu nei vieno, nors su pagunda būti gera ne tik lovoj. Sky, turi minčių kodėl aš taip darau?
Atsakyti
QUOTE(velnio_nešta @ 2015 11 22, 16:45)
Ar ne tu rasei, kad su vyru visur kartu ir 4-ioms valandoms istrukti yra problema? g.gif

Rase rase.
As manau, kad Pasaku Feja daug fantazuoja. Iskaitant ta dali apie 2 val trukmes keksa su batais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 23, 13:12)
Klysti.
Daug laiko kartu -kai jis būna namuose. Kai nebūna, galima juk jaustis vienišu, ypač kai savaitgalius leidi vienas, šventes, negali jų susiplanuoti tinkamai? Tai ir duoda ryškų minusą santykiuose.
Dabar man tai nelabai aktualu, vis tiek antra savaitė nesikalbam.

Tai jeigu namie retai buna, o ta laika, kai buna, visada kartu bunat, vis tiek lasas juroje tas laikas, as taip manau.
O ko jus pykstates?
b utu

As suprantu, kad norisi tiketi tuo vyru, kad tikrai yra kazkokios priezasties to neryztingumo, bet jei jau tokie stiprus jausmai meiluzei butu, jei planu pilna ir neva noras buti kartu begalinis, nebutu ir tu kazkokiu rimtu priezasciu, palieka vyrai ir su vaikais zmonas, kai tikrai yra noras, todel skiedalai visa tai, kad kazkas trukdo jam padeti taska ir issiskirti, tokiu istoriju pilna, kai vyrai ir neissiskiria, o jei nesugeba palikti zmonos, kai nera net vaiku, reiskias, yra jausmai zmonai mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2015 11 23, 14:37)
Rase rase.
As manau, kad Pasaku Feja daug fantazuoja. Iskaitant ta dali apie 2 val trukmes keksa su batais.  smile.gif

O kodėl galvojate, kad seksas negali vykti dvi valandas? Na be batų aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2015 11 23, 15:12)
Bet ar negali būti, kad tame slypi dar kai kas. Gal jis lygiai taip pat masto, kad tada jis man nebebus įdomus. Dabar laiko kaip kozirį prieš mane, kad nenustociau to noreti. Nežinau, gal taip ir nėra. Bet negi žmogus nesupranta, kad ne tuo  mane traukia biggrin.gif

Klausiu skirsies. Sako taip. Sakau kada. Sako greitai. Na gi nesakys va būtent gruodžio 17 biggrin.gif
Sunku,bet bent jau tai, kad grįžta man kažkiek daugiau pasitikėjimo suteikia, nei būtų pas žmoną ir suoktu man apie meilę. O juk taip kažkada buvo...  Ir kentėjau. Tyliai.

Nemanau, kad jis mąsto ką nors panašaus. Pati pagalvokit - absoliučiai nelogiška tikėtis, kad paliksit, kai išsiskirs, jei nepalikot, nes vedęs.

O dėl tos gruodžio nioliktos - manau būtent taip, tai ir būtų konkretus atsakymas. Nes tas ''greit'' niekuo nesiskiria nuo kada nors, ir panašių atsikalbinėjimų - bent jau mano nuomone .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 23 lapkričio 2015 - 14:53
QUOTE(*South* @ 2015 11 23, 14:38)
Tai jeigu namie retai buna, o ta laika, kai buna, visada kartu bunat, vis tiek lasas juroje tas laikas, as taip manau.
O ko jus pykstates?

Susipykome dėl mūsų vaiko auklėjimo.
Vyras man pavydi santykių, ryšio ir su vaikais iš pirmos santuokos.
Su vyru kartu net filmų nežiūrim, skoniai skiriasi. Kas iš to kad kartu - jis prie kompo, aš prie puodų, vaikiškų knygučių ( arba SM biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(tam_kartui @ 2015 11 23, 15:35)
Laba diena visoms,

Pasikeičiau niką, nes pakankamai esu žinoma SM, bet neišlaikė nervai skaitant Sky komentarus. Labai užsinorėjau ateit ir paerzint. Papasakosiu apie savo gyvenimo dalelytę.

Esu ištekėjusi, pakankamai senai. Turiu vaiką, pakankamai didelį. Turiu pagundą, tikrai ne pirmą savo gyvenime. Skirtis nesiruošiu, bent jau kol kas. Užimu pakankamai dideles pareigas, uždirbu daugiau nei didžioji Lietuvos dalis, pagunda taipogi (motyvas, kad esu su pagunda arba vyru dėl pinigų atpuola). Nemyliu nei vieno, nors su pagunda būti gera ne tik lovoj. Sky, turi minčių kodėl aš taip darau?

ne sky , bet galima trigrašį?
Gal nemylimas vaikas jauteisi, kad dabar atsigriebt norisi? Čia jei net pati nežinai, kodėl susidedi su nemylimais..?
Atsakyti