Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #57

QUOTE(nick771 @ 2015 11 23, 16:29)
Žinoma, kad gali. Tik dar nesutikau tokios moters, kuri išvežtų visą naktį. Dažniausiai lūžta kūdikio miegu po 3jų-4rių valandų. Tiesiog išsenka nuo žaidimų, masažo ir t.t. O ir pats nemanau, kad nepabostų visą naktį duotis. Tiesiog per didelis emocinis išsekimas. Paskui jau būna tik mechanika ir menkas džiaugsmas  doh.gif

Na matai kai ta proga turėti tą žmogų visą naktį labai retai pasitaiko, tai ir stengiesi tą laiką išnaudoti tam, kas malonu
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 11 23, 16:40)
Na matai kai ta proga turėti tą žmogų visą naktį labai retai pasitaiko, tai ir stengiesi tą laiką išnaudoti tam, kas malonu

Ypac jei tas kartas po pusės metų laukimo
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 11 23, 16:40)

O 'sotumo' jausmas neatsiranda? Čia kaip persivalgymas ar pergerimas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nick771 @ 2015 11 23, 16:43)

Pas mane tik pirmas kartas buvo -visa naktis. Nepabodo, ryte dar norėjau bet jis matomai buvo persisotinęs.

O dabartiniai kartai tik valandiniai. Įkaisti, atvėsti per valandą ir namo. Po to rašaisi pusmetį ir svajoji apie kitą kartą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 23, 16:49)
Pas mane tik pirmas kartas buvo -visa naktis. Nepabodo, ryte dar norėjau bet jis matomai buvo persisotinęs.

O dabartiniai kartai tik valandiniai. Įkaisti, atvėsti per valandą ir namo. Po to rašaisi pusmetį ir svajoji apie kitą kartą bigsmile.gif

Nu jus nepykit. 4u.gif Is postu susidariau vaizda, kad esate svajotoja-fantazuotoja. Del to ir manau, kad prikuriate. Plius dar ir kai neatitinka postai, tai tik patvirtina itarimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2015 11 23, 17:00)
Nu jus nepykit.  4u.gif Is postu susidariau vaizda, kad esate svajotoja-fantazuotoja. Del to ir manau, kad prikuriate. Plius dar ir kai neatitinka postai, tai tik patvirtina itarimus.  4u.gif

Jūs manęs nepažįstat. Tad mastykit ką norit.
O kad svajoju, niekad to neneigiau. Argi bloga svajot apie geidžiamą vyrą? Tai mano santykiai. Pagunda susitarimo laikosi - kartas per tris mėnesius, metuose susitinkam 4 kartus, kad ir būna praleisti tie trys mėnesiai. Mane tai tenkina ir kas blogo tame?
O liūdesio bangų visiems būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakų fėja: 23 lapkričio 2015 - 17:06
QUOTE(tam_kartui @ 2015 11 23, 16:36)
Nepriimu aš asmeniškai. Šiaip užkabino Jūsų nenoras veltis į diskusijas po pirmos mano žinutės, bet matau, nebuvo sunku išprovokuot. Dėkui smile.gif

Uzkabino? Lyg asmeniskai nesirankioju kas mane turetu uzkabint, butent jus ar kita. Parasau i posta kai kyla atitinkama mintis, bet tikrai nesuasmeninau del jusu.
O jus norit but uzkabinta bigsmile.gif Jei su vejeliu ileket. Bet tikrai jusu istorija nestebuklinga. Bejausmis gyvenimas ir tiek. Jums gerai, mums irgi wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2015 11 23, 17:00)
Nu jus nepykit.  4u.gif Is postu susidariau vaizda, kad esate svajotoja-fantazuotoja. Del to ir manau, kad prikuriate. Plius dar ir kai neatitinka postai, tai tik patvirtina itarimus.  4u.gif

Gerai tie itarimai smile.gif net pralinksmina, nes as tiek nesigilinu ar isgalvota ar ne. Neisnestu man fantazija, jei ir prasytu kas isgalvot.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 11 23, 17:04)
Gerai tie itarimai smile.gif net pralinksmina, nes as tiek nesigilinu ar isgalvota ar ne. Neisnestu man fantazija, jei ir prasytu kas isgalvot.

Man atrodo, kad jus ant zemes stovite ir mintimis esate su vyru, kuris salia.
Buna zmoniu, kuriems reikia laukti, svajoti, fantazuoti. Tie realus santykiai truputi maziau zavesio turi, nei prisvajoti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 23 lapkričio 2015 - 17:10
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2015 11 23, 17:10)
Man atrodo, kad jus ant zemes stovite ir mintimis esate su vyru, kuris salia.
Buna zmoniu, kuriems reikia laukti, svajoti, fantazuoti.  Tie realus santykiai truputi maziau zavesio turi, nei prisvajoti. smile.gif

Turiu pripazint, kad nera taip. Fantazuot nefantazuoju, bet pagundas pastebiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 11 23, 17:11)
Turiu pripazint, kad nera taip. Fantazuot nefantazuoju, bet pagundas pastebiu biggrin.gif

Man atrodo, kad zmogiska prigimtis nuleme, kad visada jas pastebesime. Tik klausimas ka su tuo darysime po to.
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 23, 15:00)
Susipykome dėl mūsų vaiko auklėjimo.
Vyras man pavydi santykių, ryšio ir su vaikais iš pirmos santuokos.
Su vyru kartu net filmų nežiūrim, skoniai skiriasi. Kas iš to kad kartu - jis prie kompo, aš prie puodų, vaikiškų knygučių ( arba SM biggrin.gif )

Bet kokie ilgi nekalbadieniai biggrin.gif , kaip jus istveriat biggrin.gif .

QUOTE(username @ 2015 11 23, 15:18)
Kaip gyvensim, kur, vaikų tema. Viskas išaiškinta. Tik liko KADA. Progresas yra. Man tai svarbiausia.  Kai prisimenu pačią pradžią. Tai baisu. Kaip aš ištveriau nei pati nesuprantu. Jis net nemiegodavo pas mane. Išvažiuodavo namo, kad tik su ja nesusipyktu. Kad nereikėtų aiškintis. Net nesistengdavo sugalvoti kažko, kad galėtų likti. O dabar nei kalbos nėra. Jis - namo miegoti pas žmoną? Dar ko! Jokiu būdu. Jo vietą šalia manęs. Mažais žingsneliais viskas dėliojasi į vietas.
Vilnera bandau smile.gif toks jausmas kad teisinu ji prieš jus visas. O juk tik as geriausiai jaučiu ko jis vertas ir kiek wink.gif

Niekada negrizta namo? Pas jus gyvena jau?
Atsakyti
QUOTE(nick771 @ 2015 11 23, 16:43)

Nu su tuo zmogumi ne, nuovargis atsiranda, bet geismas nepasotinamas, jam taip pat
Atsakyti