Delele, neteršk advokatų vardo tokiais postais, būtų malonu.
QUOTE(tam_kartui @ 2015 11 24, 15:23)
Papasakojau pagundai apie prielaidas, kad visos pagundos nevalos ir sergančios sifiliu bei gi džiova. Žmogui iškilo klausimas - ten likimo nuskriaustos moterys renkasi? Panašu, kad taip.
Kadangi jus irgi cia, tai irgi likimo nuskriausta

QUOTE(GAILE* @ 2015 11 24, 15:10)
ačiū už atsakymus

QUOTE(nick771 @ 2015 11 24, 15:25)
Sakyčiau normaliai jūs čia lojat viena ant kitos. Kartais po į puslapius reikia prasukt, nes nieko normalaus neparasot 

O kas yra normalu?
QUOTE(tam_kartui @ 2015 11 24, 15:23)
Papasakojau pagundai apie prielaidas, kad visos pagundos nevalos ir sergančios sifiliu bei gi džiova. Žmogui iškilo klausimas - ten likimo nuskriaustos moterys renkasi? Panašu, kad taip.
Kad sergantys sifiliu gal ir ne, bet kad nevalos tai 100%, nes nulipe nuo vienos lipa ant kitos tai faktas. Ar galvoji, kad jis savo zmonos nedulkina??? Paklausk zmogaus, ka jis seimynineje lovoje veikia!!!
Papildyta:
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 24, 15:29)
Delele, neteršk advokatų vardo tokiais postais, būtų malonu.
Feja nu nereikia tik. Susitiksim.
QUOTE(delele @ 2015 11 24, 15:11)
O protelis nenesa, kad gali buti kita laiko juosta?
QUOTE(delele @ 2015 11 24, 15:15)
O jei naujas meiluzis kas puse metu, neaisku is kur ir kuo sergantis, ne gresme mazam vaikui???
Jei del laiko juostos kiltu sunkumu renkant irodymus - sakykit, nereiks SM laiko gaist.
Panasu, kad jau turite visa sarasa ligoniu, persiuskit man su gimimo datom, perziuresiu ar nepamirsau ko nors pasveikint su gimtadieniu.
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 24, 16:24)
Visaip gali būti. Bloga atmosfera namuose moko mūsų vaikus daugelio dalykų. Šalti santykiai su sutuoktiniu yra pavyzdys mūsų vaikams. Jie gyvens absoliučiai lygiai taip pat. Jei dėl neištikimybės išardoma šeima, tai vėlgi yra psichologinės traumos mūsų vaikams. Žmonės užaugę nesukuria ilgalaikių santykių, arba nemoka jų palaikyti be dirgiklių būtent dėl to, kad patyrė tam tikras traumas vaikystėje, ar matė tokį pavyzdį. Mes savo gyvenimais nulemiame vaiko ateitį. Tai čia ir būtų klausimas: ar gero linkinti mama rodys tokį pavyzdį ir linkės tokio dvigubo gyvenimo savo vaikams? Žinoma... visokių būna.
Sutinku 100 proc. Bet mes turim vieną gyvenimą, paaukot jį ne visi sugeba.
QUOTE(vilnera @ 2015 11 24, 16:25)
Ne pasimatyme, o internete
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2015 11 24, 16:30)
Sakyčiau, išaugus iš amžiaus, kai galvojama, kad galima mylėt vieną žmogų visą gyvenimą ir visada jaust aistrą jam.
QUOTE(delele @ 2015 11 24, 16:35)
Kad sergantys sifiliu gal ir ne, bet kad nevalos tai 100%, nes nulipe nuo vienos lipa ant kitos tai faktas. Ar galvoji, kad jis savo zmonos nedulkina??? Paklausk zmogaus, ka jis seimynineje lovoje veikia!!!
Papildyta:
Papildyta:
Tai ne pagundos nevalos, o jų žmonos taip išeina, jei išsimurzina pas jas. Bet mano atveju paprasčiau - mano pagunda nevedęs, čia aš ištekėjus

QUOTE(tam_kartui @ 2015 11 24, 15:41)
Sutinku 100 proc. Bet mes turim vieną gyvenimą, paaukot jį ne visi sugeba.
Sakyčiau, išaugus iš amžiaus, kai galvojama, kad galima mylėt vieną žmogų visą gyvenimą ir visada jaust aistrą jam.
Tai ne pagundos nevalos, o jų žmonos taip išeina, jei išsimurzina pas jas. Bet mano atveju paprasčiau - mano pagunda nevedęs, čia aš ištekėjus

Tai tu vyro sperma meiluziui nevala perduodi!!!
QUOTE(delele @ 2015 11 24, 16:46)
Tai tu vyro sperma meiluziui nevala perduodi!!!
Nu matai kaip

Nu davatkos
gretos plecias, buvom per svelnios. O dabar kokios aistros verda

QUOTE(tam_kartui @ 2015 11 24, 15:41)
Nereikia lia lia. Gi kai kurios davatkos jau antroje santuokoje gyvena. Kuri is cia esanciu mano, kad per gyvenima galima tik su vienu buti? Davatkos tik nepateisina buvimo su dviem (ar daugiau) is karto.
Papildyta:
QUOTE(open @ 2015 11 24, 15:54)
Siandien cia ne davatkos siaucia, o troliai. Net truputi neidomu.