Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #57

QUOTE(Off @ 2015 11 20, 14:44)
O tu gal savo vyrą įtarinėji, tai tau čia ir įdomu smile.gif
Čia ne į temą klausimas šiaip tiesiog kilo tokia mintis

Ne, dėl dabartinio esu tikra. smile.gif Dėl buvusio kad tikrumas būtų tik 98proc. Bet ir tai daug.
Priežastis kaip čia atsidūriau jau sakiau. Galbūt ir dėl dar vienos likau neišėjusi kai perskaičiau temas. Bet pasiliksiu tai sau.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 11 20, 14:46)
nu jo. toks tikras atpildas butu.  smile.gif

Na as cia taip grubiai parasiau, bet ar ne to bijoma? Kad nebenores kartu gyvent?
Sunku isivaizduot ko bijama neprisipazistant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 11 20, 15:50)
Na as cia taip grubiai parasiau, bet ar ne to bijoma? Kad nebenores kartu gyvent?
Sunku isivaizduot ko bijama neprisipazistant ax.gif

aisku kad to. nu kas noretu tu skausmingu pasiaiskinimu, skandalu .
Atsakyti
Na yra tu pagundu nuolat biggrin.gif Galbut ir as esu kazkam pagunda, ypac siuo metu ax.gif Bet paanalizuot sutuoktiniu gyvenima kartu salia esant pagundoms juk visai idomu.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 11 20, 14:48)
Bet tai ziauru kaip, tiek px, kad net noret jog susirastu vyras kitas. Tai gal jis turi kitu noru, nereik jam kitos, jis tiki tavim ir jam butu ramu taip ir nugyvent su tavim likusi gyvenima.

Tikrai, off, tai pasakyk vyrui kad norėtum kad jis kitą susirastų. Gal jis to norėtų, tik iš pagarbos tau, tokiai "atsidavusiai" to nedaro. smile.gif
Atsakyti
[quote=open,2015 11 20, 14:41]
g.gif Siaip tai pagalvojus, man butu skirtumas, nes nu daug paprasciau daryt asmeninius sprendimus kai vyras uzsimena ka tu jam reiski. Na pvz., kai zino, jog zmona su juo del to, kad yra jam tik vaiku tevas ir draugas ar pagalbininkas, o ji sone turi meiluzu. Tai gali pasirinkt irgi turet biggrin.gif Arba gali neturet, bet neisaukstint zmonos kaip nuostabios antros puses, neapsimetinet pries kitus vienas kita mylincia pora. Na zodziu, laviruot pagal save. Galu gale galima gyvent su ja/juo ir ieskot pakaitalo ateiciai biggrin.gif O kai gyvenimi vedamas minties, kad ir kitas gyvena su tavim del tu paciu tikslu, nors anam visai kiti dalykai rupi, tai nei sis nei tas. As uz teise rinktis ir elgtis kaip subrende zmones, issiziot ir pasakyt, bent jau apie save nemeluot.
Papildyta:

Tai mano atveju buvo kalbėta, kad nieko gero mums neišeina.
Mano atveju vyras nenori prarasti to komforto, tos rutinos, jam taip iš dalies gerai bent kol kas. Nesu aukštinama nei, kaip žmona, nei kaip mama

[quote=Sky_,2015 11 20, 14:46]
*Jis neturi normalios šeimos. mirksiukas.gif

**Prisipažinimas vyrui, tai tik dalelė kaltės išpirkimo. Bet užsitarnautos etiketės niekas nenuimtų.
[/quote]

Na turi mamą ir tėtį, kokie jie bebūtų.
Apie tą etiketę niekas nežino, niekas, nei draugai nei giminės, žodžiu niekas.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 11 20, 14:51)
aisku kad to.  nu kas noretu tu skausmingu pasiaiskinimu, skandalu .

Bet ar neatrodo tai per daug paprasta, bijot skandalo. O gal bijoma viso to, ka i pavirsiu jis iskels. Daug metu slepta saviapgaule, daug metu vaidinto spektaklio gala, o gal kaip tik atsijos tai kas jus risa, kiek esat brangus viens kitam.
Zodziu, didele tikimybe, kad visos ir visi gyven dideliam mele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo open: 20 lapkričio 2015 - 14:56
QUOTE(open @ 2015 11 20, 15:55)
Bet ar neatrodo tai per daug paprasta, bijot skandalo. O gal bijoma viso to, ka i pavirsiu jis iskels. Daug metu slepta saviapgaule, daug metu vaidinti spektaklio gala, o gal kaip tik atsijos tai kas jus risa, kiek esat brangus viens kitam.
Zodziu, didele tikimybe, kad visos ir vsi gyven dideliam mele.

gal.
Atsakyti
Off, neatrodai kvaila. Nenoriu tikėti kad grynai taip kaip galvoji, taip ir rašai.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 11 20, 14:48)
O tai manai vaikai gera pvz turi dabar. Juk nemato jusu meiles viens kitas, darnos ir palaikymo. Vaikai jaucia nenuosirduma ir patys gyvenime kartos si modeli. Jokia nauda jiems turet tokius tevus. Na tevams gal nauda taip augint vaikus, nes galvoja, kad didele auka daro.
Bet tai ziauru kaip, tiek px, kad net noret jog susirastu vyras kitas. Tai gal jis turi kitu noru, nereik jam kitos, jis tiki tavim ir jam butu ramu taip ir nugyvent su tavim likusi gyvenima.

QUOTE(Sky_ @ 2015 11 20, 14:52)
Tikrai, off, tai pasakyk vyrui kad norėtum kad jis kitą susirastų. Gal jis to norėtų, tik iš pagarbos tau, tokiai "atsidavusiai" to nedaro. smile.gif

Turėjau omeny ne, kad kitą susirastų, bet šiaip laukiu kažko, kas mane paskatintų jį palikti - kažkoks konfliktas ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 11 20, 14:58)
Turėjau omeny ne, kad kitą susirastų, bet šiaip laukiu kažko, kas mane paskatintų jį palikti - kažkoks konfliktas ar pan.

Nesinori visos atsakomybes ant savo peciu, kad esi skyrybu iniciatore?
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 11 20, 14:58)

Netikiu kad kažkoks konfliktas tave paskatintų, kai jau esi tame lygyję kai net pagundą turi. Jei tai tavęs nepastūmėjo, tai manau pastūmėtų tik užgautas ego, jei TB susirastų kitą.
Atsakyti