Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 349

QUOTE(limete @ 2015 11 26, 22:17)
MM, O bloom renkate?  ax.gif

nupirkom jau unsure.gif
bet parinksim 4u.gif
QUOTE(Skambute @ 2015 11 26, 22:32)
Gal www.venus.com renkasi?

neturim kol kas nieko

QUOTE(Malaya @ 2015 11 26, 22:35)
Atėjau padėkoti už nedidelį bet laaabai pradžiuginusį siuntinuką.  wub.gif

aciu wub.gif

QUOTE(Daivute_DV @ 2015 11 26, 22:49)
Kaip patekti i coach, gal galite parekomenduoti rankine, kuri nebutu labai didele, bet A4 formato lapai tilptu smile.gif

dar nera sale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 11 26, 23:53)
nupirkom jau  unsure.gif
bet parinksim  :4u

Aciu, tuoj atsiusiu 4u.gif
Prisijunkit mergaites. Fainu drabuzeliu yra, ir FP gerom kainom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 11 26, 14:08)

uzsimaniau biggrin.gif 4u.gif sakykit merginos kaip dydziai MK avalynes? su 24 cm peda kazin koks dydis tiktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinse @ 2015 11 27, 00:11)
uzsimaniau biggrin.gif  4u.gif sakykit merginos kaip dydziai MK avalynes? su 24 cm peda kazin koks dydis tiktu? g.gif

As su lietuvisku 39 emiau 9 balerinu ir labai tiko. ax.gif

Mergiukai, atskiras aciu nuo vyro mano uz marskinius thumbup.gif
atidariau dabar macys jam, kad pasirinktu spalvas ir dydzius, tai juoko pilni namai biggrin.gif pradedant nuo to, kad kol suprato kas ir kaip, baigiant tuo, kad nebegali issirinkt, nes visu nori lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

ooo, temoje kaip karšta bigsmile.gif O man su darbais karšta, reiks rytoj stengtis nors kiek prisijungti prie black friday biggrin.gif

O dabar Daliukui ir MM dėkoju, už kosmetiką ir už dovanėles wub.gif 4u.gif Na, labai, labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2015 11 26, 23:23)
Labas vakaras,

ooo, temoje kaip karšta  bigsmile.gif O man su darbais karšta, reiks rytoj stengtis nors kiek prisijungti prie black friday  biggrin.gif

O dabar Daliukui ir MM dėkoju, už kosmetiką ir už dovanėles  wub.gif  4u.gif Na, labai, labai ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

oi, karsta biggrin.gif
as jau rytdienai pietus gaminu biggrin.gif

Tai Jums labai aciu wub.gif
Atsakyti
Sveikos,patarkite kur ieskoti vyrui diržo gera kaina ,kokio tai Armani ar panasiai..aciu 4u.gif
Atsakyti
Nordstrom MAC kai kurioms paletėms 25% off. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2015 11 25, 23:55)
Sveikos! Vyriskos striukes TIMBERLAND vistiek pirkote kazkas, galbut kazkada, kaip dydziai? Atitinka? Nes siaip US tinka M, bet jei kokios Zaros ar pansiai, jau L reikia, turbut Timberland uzteks M, kaip manot?

vyrui esu pirkus kelias striukes, tai viena i didesne puse buvo (nepukine) o kita (pukine) atitiko dydi. Pukai lenda ax.gif 4u.gif

QUOTE(bumbulas @ 2015 11 26, 09:26)
TORY BURCH žiūriu dydžių lenteles, ar atitinka batai ir rūbai ar didinti?

kiek domejausi tai rubai sake atitinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2015 11 26, 23:20)
As su lietuvisku 39 emiau 9 balerinu ir labai tiko.  ax.gif

Mergiukai, atskiras aciu nuo vyro mano uz marskinius  thumbup.gif
atidariau dabar macys jam, kad pasirinktu spalvas ir dydzius, tai juoko pilni namai biggrin.gif pradedant nuo to, kad kol suprato kas ir kaip, baigiant tuo, kad nebegali issirinkt, nes visu nori  lotuliukas.gif

O kokia peda jusu? 4u.gif nes man kartais 37 kartais 36 tinka gal koki 6.5 bandyti g.gif
Atsakyti
Gal turit drugstore papildoma koduka - % ?
Atsakyti
Sveiki, ar gap viskam 50 off? smile.gif
Atsakyti