Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 349

QUOTE(faina*faina @ 2015 11 27, 23:50)
O J.Crew papildomo kodo neturite?

40%-30% jcrew 4u.gif
Atsakyti
Neiman marcus atstrigo thumbup.gif
Atsakyti
Is Williams-Sonomos turit ka nors? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2015 11 28, 00:31)
Neiman marcus atstrigo  thumbup.gif

laukiu , kas nemiega drinks_cheers.gif
QUOTE(enura @ 2015 11 28, 00:42)
Is Williams-Sonomos turit ka nors?  ax.gif  4u.gif

siuo metu ne
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2015 11 28, 00:31)
Neiman marcus atstrigo  thumbup.gif

... bet ir vėl užstrigo verysad.gif Pas mane jei pradeda veikt, tai porą psl pravertus pakimba ir nei iš vietos doh.gif Einu miegot, ryt gal bus įmanoma pažiūrėt, jei dar akcija galios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 11 28, 01:55)
... bet ir  vėl užstrigo  verysad.gif  Pas mane jei pradeda veikt, tai porą psl pravertus pakimba ir nei iš vietos  doh.gif Einu miegot, ryt gal bus įmanoma pažiūrėt, jei dar akcija galios  unsure.gif

Ir man panasiai... doh.gif o jau taip apsidziaugus buvau doh.gif
Taip eyelinerio noriu kokio ir nagu lako smile.gif ir blizgio gal kokio. Zodziu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2015 11 28, 01:09)
Taip eyelinerio noriu kokio ir nagu lako smile.gif ir blizgio gal kokio. Zodziu  verysad.gif

Turiu Lancome 24H eyelainerį, jau kaip patenkinta juo wub.gif Brežia preciziškai, lengvai, bet tvarkingai, nors aš pravedimų brėžt visiškai nemoku, o su šiuo pavyksta. Uždžiūsta akimirksniu, neatsispaudžia spalva ant voko ir laikosi taip, kad ne su bet kokiu valikliu-prausikliu nusimsi iki visiškos švaros drinks_cheers.gif Žodžiu vertas dėmesio dalykas ir kaina nekanda labai baisiai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 28 lapkričio 2015 - 01:17
QUOTE(NORIKA @ 2015 11 28, 02:16)
Turiu Lancome 24H eyelainerį, jau kaip patenkinta juo  wub.gif Brežia preciziškai, lengvai, bet tvarkingai, nors aš pravedimų brėžt visiškai nemoku, o su šiuo pavyksta. Uždžiūsta akimirksniu, neatsispaudžia spalva ant voko ir laikosi taip, kad ne su bet kokiu valikliu-prausikliu nusimsi iki visiškos švaros  drinks_cheers.gif Žodžiu vertas dėmesio dalykas ir kaina nekanda labai baisiai  rolleyes.gif

As irgi sita dabar turiu - tikrai patenkinta esu, bet gi vis kaip sarkai ko reik doh.gif bet eyelinerio vadinasi kito ir nebeimsiu blush2.gif kai tiek dazausi, tai uzteks dar...
Bet va su lupu priemonem ir nagu lakais tai ryskiai pas mane liga... doh.gif visur kruvos prigrusta, bet dar reik bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 11 28, 02:16)
Turiu Lancome 24H eyelainerį, jau kaip patenkinta juo  wub.gif Brežia preciziškai, lengvai, bet tvarkingai, nors aš pravedimų brėžt visiškai nemoku, o su šiuo pavyksta. Uždžiūsta akimirksniu, neatsispaudžia spalva ant voko ir laikosi taip, kad ne su bet kokiu valikliu-prausikliu nusimsi iki visiškos švaros  drinks_cheers.gif Žodžiu vertas dėmesio dalykas ir kaina nekanda labai baisiai  rolleyes.gif

o geras, gal ir man toki nusipirkti, sunkiai man sekasi su eye lineriais biggrin.gif nu viena aki dar nieko, bet jau kita umn.gif idekit karalaites, kuris cia konkreiciai eye lineris 4u.gif

Junkites prie www.ralphlauren.com - 35 % nuolaidele kazkur gaunasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 28 lapkričio 2015 - 05:54
QUOTE(daliux78 @ 2015 11 28, 06:53)
o geras, gal ir man toki nusipirkti, sunkiai man sekasi su eye lineriais biggrin.gif nu viena aki dar nieko, bet jau kita  umn.gif  idekit karalaites, kuris cia konkreiciai eye lineris  4u.gif

Junkites prie www.ralphlauren.com - 35 % nuolaidele kazkur gaunasi  drinks_cheers.gif

As turiu sita, kazkada pirkau su tusu rinkinyje drinks_cheers.gif brezia antrus metus biggrin.gif neuzdziuna tubeleje

http://www.lancome-u...-liners-pencils
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2015 11 28, 09:04)
As turiu sita, kazkada pirkau su tusu rinkinyje  drinks_cheers.gif brezia antrus metus  biggrin.gif neuzdziuna tubeleje

http://www.lancome-u...-liners-pencils

As irgi sita turiu. Nerealus!!!! Labai lengva juo pasidazyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 11 28, 01:01)
40%-30% jcrew  4u.gif

Bet čia tik viena arba kitą abi jau būtų per gerai mirksiukas.gif
Atsakyti