Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(jottauute @ 2015 11 25, 19:13)
Nu jau batuku Australia Luxe kaina .. As pilnapadzius turiu juodus ..faini  rolleyes.gif

Sakau irgi. Avikailiniai (UGG visi naujesni su UGG pure vilna), kokybiski, dydi atitinka, kaina nereali.
Atsakyti
Nu jau batuku Australia Luxe kaina .. As pilnapadzius turiu juodus ..faini  rolleyes.gif

kaip ju dydziai, palyginus su CL.UGG?
jei su 25 cm peda classic us7 turiu, tai kaip sitie g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Natalija***: 25 lapkričio 2015 - 19:38
O jei pėda 24,5 ir bearpaw geri us 8 tai australia luxe reikia 38 ar 39 imt? (kad us 8 būtų) g.gif
Atsakyti
Australia Luxe 40 dydzio vidpadis 26cm.
Atsakyti

Negalejau atsispirt, uzsisakiau juodus Australia Luxe mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai laukiu www.jcrew.com - truputi truksta iki nemokamo siuntimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 25 lapkričio 2015 - 19:49
QUOTE(***Natalija*** @ 2015 11 25, 20:33)
kaip ju dydziai, palyginus su CL.UGG?
jei su 25 cm peda classic us7 turiu, tai kaip sitie g.gif

Zinok,neatsimenu ,turiu juos bet dar nenukelus zieminiu g.gif Pagal mane ,kaip linamog raso ,atitinka dydi g.gif
QUOTE(zuikaa @ 2015 11 25, 20:46)
Negalejau atsispirt, uzsisakiau juodus Australia Luxe  mirksiukas.gif

Tikiuosi patiks ..is kitos puses gero megztinio uz tokia kaina neitu nupirkt ...
O cia viduj kailiukas ,tankus ,minkstas ,bent mano ,juodi , dekoruoti garbanotu avikailiu.
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 11 25, 19:59)
Zinok,neatsimenu ,turiu juos bet dar nenukelus zieminiu  g.gif Pagal mane ,kaip linamog raso ,atitinka dydi  g.gif

Tikiuosi patiks ..is kitos puses gero megztinio uz tokia kaina neitu nupirkt ...
O cia viduj kailiukas ,tankus ,minkstas ,bent mano ,juodi , dekoruoti garbanotu avikailiu.

Manau, patiks smile.gif Sie batai man svarbiausia turi silti buti, kad tiktu per salcius smile.gif
Atsakyti
sito niekas nepirkot?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingredd: 25 lapkričio 2015 - 20:40
www.hautelook.com - nedaug truksta iki nemokamo siuntimo, labai laukiame drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turime 2 poras Australia Luxe Cosy Short, Beva spalvos, 39 dydzio, norincios rasykite i el.pasta.
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2015 11 25, 19:46)
Negalejau atsispirt, uzsisakiau juodus Australia Luxe  mirksiukas.gif

As zalius smile.gif thumbup.gif
Atsakyti