Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos stacionaras "Mažylyje"

Lankiausi ir aš ten kai mažiuko laukiausi,nes buvo padidėjęs kraujo spaudimas,tai jau Vingilienė man taip pat apie dietas aiškino,knygas kišo,o tebuvau priaugusi 14kg,nepatiko,greičiausiai man nuo jos ir kilo tas spaudimas lotuliukas.gif ateinu ryte Vidutė pamatuoja-idealu,užeinu pas gydytoja išeinant jau spaudimas sukyla,paguldo į ligoninę spaudimas nukrenta išleidžia nueinu pas Vingilienę užkyla,nu žodžiu...o šiaip stacionaras geras dalykas,pasikalbi su nestuke.gif
Atsakyti
Vingilienė, tokia raudonplaukė dieninio sk. gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 10 15, 16:04)
Vingilienė, tokia raudonplaukė dieninio sk. gydytoja?

Taip
Atsakyti
Kaip keista skaityt atsiliepimus apie ją, nes ji man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ottile @ 2008 10 15, 11:25)
Lankiausi ir aš ten kai mažiuko laukiausi,nes buvo padidėjęs kraujo spaudimas,tai jau Vingilienė man taip pat apie dietas aiškino,knygas kišo,o tebuvau priaugusi 14kg,nepatiko,greičiausiai man nuo jos ir kilo tas spaudimas lotuliukas.gif ateinu ryte Vidutė pamatuoja-idealu,užeinu pas gydytoja išeinant jau spaudimas sukyla,paguldo į ligoninę spaudimas nukrenta išleidžia nueinu pas Vingilienę užkyla,nu žodžiu...o šiaip stacionaras geras dalykas,pasikalbi su  nestuke.gif

Man ji taip pat del svorio labai aiskino, nors priaugus buvau maziau nei tu. Va tas tai man taip pat nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Na akuseres labai:super skyriaus vedeja tai doh.gif
Geriau isklausyti ir pritart ka ji sako, o savo padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Ir as lankiausi dienos stacionare ir man ten tikrai labai patiko, tiek pati Vingiliene, tiek akuseres.
Atsakyti
`Su Vingiliene teko susidurt kelis kartus, per abu nestumus, po kelissyk, ir vis tas pats - per daug svorio, skaiciot ka valgai ir t.t.t bet ai, as visai nepykst, kai pirma kart tai pasake tai labai jau rimtai sureagavau, skaiciavau ka valgyt, bet paskui pagalvojau - kad mano vaikiukui gi reik tu bandeliu, ir psio - valgiau ir toliau
nu ir nieko wink.gif
Atsakyti
man siuntima israse i dienos stacionara, tai norejau paklaust ar reikia pries tai uzsiregistruoti ar eit taip ir priims? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.p @ 2009 01 22, 11:29)
man siuntima israse i dienos stacionara, tai norejau paklaust ar reikia pries tai uzsiregistruoti ar eit taip ir priims? unsure.gif

Nueisit ryte ir priims. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matre @ 2009 01 22, 16:21)
Nueisit ryte ir priims.  smile.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Norejau ir as eit i Mazyli uzsirasyt paskutinem savaitem, bet ziuriu, kad kazin ar verta, nes jei jums ten pilna priekaistu del svorio, tai ir as buciau apibarta, nes mums su maziuku 32 sav., o priaugau 13,5 kg. Man kai kuriu giminaiciu jau uztenka tokiu fraziu "o, jei tiek priaugai, tai tau jau operacija daryt tures/ sunku pagimdyti bus", "oi kiek daug", o as vis atsakau "nedaug - normos ribose". Mano gydytoja sako, kad isvis pries gimdyma turejau tiek svert, kiek dabar sveriu. Bet vis tiek stengiuosi labai prisiziureti, nors kaip savaite, taip 0,5 kg schmoll.gif
O dieniniam Mazylio skyriuj vyksta nemokamu paskaiteliu? Ar Mazylyje tik tos dvi mokamos, ir trecia su teveliais sestadieni velgi mokama?
Atsakyti