Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos stacionaras "Mažylyje"

QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 09 16, 11:30)
su vyrais paskaiteles kaina 40 Lt, jau uzsiregistravau, norejau si sestadieni, bet i prieki sarasiukas buvo pilnas, tai gavau tik pries pat gimdyma  doh.gif
o tos dienines paskaiteles (kaina po 25 Lt) tai visiskai neverta i jas, nebent ruosiates mazyly gimdyti ir/ar lankotes dienos stacionare pas gyd. nes ten per paskaitas tai tokia reklama varo, kad bjauru klausytis, versla daro kaip kokiam turguj: ir giria, ir skatina cia gimdyti, aprodant palatas, gimdyklas toks ikalbinejimas jauciasi, zodziu naudos jokios, vien tik verslas...  mad.gif zemas lygis sitaip  schmoll.gif

Mes su vyru neseniai buvom sestadienineje paskaiteleje, ir as nepastebejau jokios reklamines agitacijos. Cia kaip kam atrodo. Pati akusere pasake: "apsiziuresite visas ligonines ir tada nuspresite, kur noresite gimdyti". O kad palatas aprodo tai visai smagu. Tada pamatai kaip kas ir kur;) zadu eiti ir i likusias dvi paskaiteles. Nes si pirmoji labai patiko. Nors buvau nusiteikusi, kad nieko naujo ir idomaus neisgirsiu.
Atsakyti
QUOTE(*Alba* @ 2009 09 16, 11:30)
o tos dienines paskaiteles (kaina po 25 Lt) tai visiskai neverta i jas, nebent ruosiates mazyly gimdyti ir/ar lankotes dienos stacionare pas gyd. nes ten per paskaitas tai tokia reklama varo, kad bjauru klausytis, versla daro kaip kokiam turguj: ir giria, ir skatina cia gimdyti, aprodant palatas, gimdyklas toks ikalbinejimas jauciasi, zodziu naudos jokios, vien tik verslas...  mad.gif zemas lygis sitaip  schmoll.gif

tos paskatėlės buvo vienas vertingiausių dalykų ruošiantis gimdymui, akušerių nuoširdumą sunku apsakyti, turiu su kuo palyginti, nes esu buvusi ir II ligoninės paskaitėlėse, labai keistas požiūris, kad žmogui nepatinka, jog aprodo palatas, visur jas aprodo po paskaitų, būsimos mamos ir pačios važiuoja į gimdymo namus, kad susipažintų su apilinka
Atsakyti
Man tai tikrai patiko, sužinojau dalykėlių , kurių nė nenutuokiau (nors jau antro leliaus laukiuosi blush2.gif ) ir manau kad gimdysiu šiuose GN, thumbup.gif
Mieli žmogiukai tam dienos stacionare mirksiukas.gif (neteko susidurti su Vingeliene ar kaip ji ten mirksiukas.gif )
Atsakyti
Tikrai rekomenduoju apsilankyti ypač, kurios laukiasi pirmojo vaikelio. Labai daug naudingos informacijos suteikė, o ir smagu su kitomis likimo draugėmis papliurpti buvo nestuke.gif
beje ir mano vyrui ir kitų draugių vyrams ten taip pat patiko thumbup.gif
ir salotėles gera prisiminti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Calendula @ 2009 05 30, 13:52)
Aš ką tik iš Dienos stacionaro "Mažylyje". Su akušerėm ten viskas OK,  thumbup.gif  ir paskaitėlės, ir rūpestis, ir nuoširdumas.
Tiesiog džiaukis ir norėk tolia gyvent, bet................
BET nesuprantu, kaipšiais laikais, kai kal;bama apie etatų mažinaimą vis dar laikoma tokia gydytojos vardo neverta Vingilienė??????????????????????????

Apšaukusi mane, kad turbūt kažką ne taip darau, kad turiu nusiskundimų ir kad man gresia persileidimas, nors nei echoskopu žiūrėjo, nei vaiko širdies tonų kpaklausė, ji sugebėjo taip sunervinti, kaip niekas kitas per visą nėštumą.

Negaliu įvertinti jos turimų medicininių žinių, bet kad ji visiškai nesugeba bendrauti su pacientais, o ypač su nėščiosiomis, tai FAKTAS.
Aš net galvoju oficialų skundą ligoninės vyr.gydytojui parašyti.
Mane buvo įspėję, kad ji kartais megėja pravesti "psichoproflaktinius" seansus, bet kad taip ir iki tokio lygio.............
Abi seselės- akušerės mane po to guodė ir atsiprašinėjo, ir ramino. Iš beveik 20-ies lankančiųjų Dienos stacionarą, nei išvienos neišgirdau teigiamų atsiliepimų apie tą siaubo "daktarę".
O koridoriuje mane visą apiverkusią sutikę kiti gydytojai viską ramiai paaiškino, ir net echoskopu pažiūrėjo.

Iki to įvykio dar galvojau apie gimdymą Mažylyje, bet vien supratusi, kad ko gero neišeis išvengti tos siaubūnės pekreipto veido- iškart atsisakiau tokios minties.
Labai gaila, kad geri gimdymo namai praranda pasitikėjimą, pajamas ir visą kitą dėl tokios gydytojos.

Bandau dabar save visaip raminti ir tai gydytojai atleisti už tokį poelgį, tačiau man tikrai ne 18 ir jau esu sutikusi daug gydytojų; ir apie ją mano nuomonė tikrai nepasikeis.

Tikra tiesa, pati baisiausia daktare Mazylyja. Žliumbiau ir aš gal porą kartų. Mačiau ir kitas verkiančias doh.gif Ją pamačius iškarto spaudimas pašokdavo lotuliukas.gif
Per apsilankyma nuolatos girdedavau tik priekaištus. Vis kartodavau, juk aš jums sakiau, kad pas jus yra taip.... juk aš jums sakaiu, kad jums negalima taip... o ištiesų nieko nebuvo sakiusi doh.gif
Atsakyti
labai aciu akuserei Vidai Zalienei ir Juditai uz nuostabias paskaiteles.. jus pakeitet poziuri i daug ka.. aciu uz nuosirdu rupesti ir suteiktas zinias apie musu maziuosius smile.gif
Atsakyti
Labai šaunus dalykas,lankiau gal prieš kokius 2 menesius iki gimdymo.Atmosfera super,akušere kuri veda paskaiteles tiesiog spinduliuoja geriu,akip angelas.Tokios ramybes ir drasos pasisemiau,akd gimdymas jau atrode,kaip didziausias stebuklas kurio su džiaugsmu laukiau,ir ne kiek jau nebebijojau.
Tiesa,jie labai nusistate pries epidura ir milijona kartu tai pabrezia,bet man tai itakos nepadare ir aš dariausi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geidene @ 2010 10 05, 17:58)
labai aciu akuserei Vidai Zalienei ir Juditai uz nuostabias paskaiteles.. jus pakeitet poziuri i daug ka.. aciu uz nuosirdu rupesti ir suteiktas zinias apie musu maziuosius smile.gif

Tikrai nuostabūs auksiniai žmonės thumbup.gif
Visai netyčia teko man papulti į tą dienos stacionarą kuriam laikui ir išklausyti visą paskaitėlių ciklą (nors prieš tai maniau viską žinanti ir neplanavau lankyti tokių kursų). Tai pripažįstu, kad labai smarkiai klydau, tikrai ten sužinojau daug praktinių labai naudingų dalykų, buvo gera jausti emocinį/psichologinį pastiprinimą. Na likau tiesiog sužavėta tokiu pasišventimu darbui, nes ten nuėjus atmosfera tiesiog spinduliuodavo gera energija thumbup.gif
p.s. Jokios reklamos nė per nago juodymą nebuvo.

Visoms rekomenduoju!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 01 birželio 2011 - 11:15
na jau del reklamos tai jau tikra nesamone tikrai nera, akuseres pasako savo nuomone ir ja argumentuoja, Jau Vida ir Judita tai isvis medalio vertos moterys! Visada palaiko, rupinasi , stengiasi.. mazai db tokiu atsidavusiu zmoniu, lankaiusi ten pries 4 metus ir db super paskaitos naudingos ir idomios tikrai. O vat su Vingiliene irgi teko susidurti buvau istinus tai ji man sako tai ka tu valgai ka nori? tai ka tau vyras sako pazek tavo nosis kaip bulve! pazek kaip atrodai! tai ka dietos nesilaikai? zodziu stresa varydavo ji man, bet si kart kaip supratau tai ji jau nebedirba dienos stacionare smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indriukass @ 2011 06 02, 19:42)
O vat su Vingiliene irgi teko susidurti buvau istinus tai ji man sako tai ka tu valgai ka nori? tai ka tau vyras sako pazek tavo nosis kaip bulve! pazek kaip atrodai! tai ka dietos nesilaikai? zodziu stresa varydavo ji man, bet si kart kaip supratau tai ji jau nebedirba dienos stacionare smile.gif smile.gif

Tikrai neteko susidurti schmoll.gif Galbut ir nebedirba, jeigu jau tikrai toks nemalonus žmogus, gerai kad ir nebeliko jos ten, juk nėštukės turėtų būti apsusptos kuo geresne atmosfera ir mažiau stresų ax.gif
Atsakyti
Labukas, gal kartais kas nors žino Juditos dieniniam stacionare dirbančios pavardę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvatuke_ @ 2011 06 10, 14:38)
Labukas, gal kartais kas nors žino Juditos dieniniam stacionare dirbančios pavardę?  4u.gif

Jei neklystu Kauneckaitė.. mirksiukas.gif
Atsakyti