QUOTE(milkav @ 2006 08 10, 09:16)
Sveikos,
Skaitau as apie gerus atsiliepimus ir nelabai gaiu patiketi, nes man sis dienos stacionaras tik siauba sukele ir paliko pacius blogiausius ispudzius (net apsisprendziau Mazylyje daugiau nesirodyti). Tikrai nieko blogo neturiu pries ten dirbancias akuseres, kelios yra tikrai labai malonios ir paskaiteles idomios, bet jau, atleiskit, ta gydytoja, Vingiliene, tai tikrai net neverta gydytoja vadintis. Jei jau ten vaziuosite, tai nusiteikite, kad galite buti sutiktos ne kaip. Mane ten nusiunte, kai pradejo pilva skaudeti, tai man ten nuvykus ji mane prieme tik po 2 valandu ir dar apsauke, kai pati jau neistverus nuejau pas ja pasiteirauti ar priims. Na, vienu zodziu, nei normaliai apziurejo, nei ka paaiskino tik saipesi ir vis pabreze, kad kai prisiminsiu ka ne taip veikiau pries tai, tada ir praeis skaudeti. Teko veliau pakalbeti apie sia gyd. su kitomis ten besilankanciom, tai taip pat labai ne kokios atsiliepimis isgirdau. Jeigu jau pacios akuseres prisijunge prie mussu debato apie ta gydytoja ir prasitare, kad ja niekas nera patenkintas, bet nera ka daryt, nes niekur kitur sitos gyd. nenori. As tik noriu pasakyti, kad jei buciau zinojusi, kad ten tokia gyd sedi, tai tikrai geriau buciau atsigulusi ligoninej, nei isvis bendravus su toia gydytoja. Tijrai niekas per visa niestumo laikotarpi manes taip nebuvo sunervines kaip ji.
Liniu sekmes ir tikuosi, kad ji bus geresnes nuotaikos, kai pas ja teks apsilankyt.
nu 100 procentu pritariu..... Jau tokia paskutine tundra, kad sakes.....
priverte prisiminti mane pirma komplikuota gimdyma, pasakiau, kad ir pati zinau, kad viena koja grabe buvau, tai ji sugebejo pareikst, kad beveik abiem kojom.........
Kadangi sio nestumo metu niekuo nesiskundziu, tai ji prisikabino...... prie mano svorio...............
As ir taip visa gyvenima su tuo svoriu kovoju, gi, zinau, leta apykaita medziagu........, o ji tokia intonacija pakomentavo viska, kad jei buciau ne

tai buciau ja pasiuntusi....
mazdaug: gyd. - kiek priaugai svorio?
as - 7-8 kg.,
gyd. bet ir pries tai virsvorio turejai(ziuri i kortele)?
as - turejau, kokius 5 kg.
gyd. - ar zinai, kiek priaugti turint virsvorio galima per nestuma?
as - Nzn., gal 10-12 kg.
gyd. - Ne! Jau kiek galima buvo, priaugai!!!! Aisku, ner cia ko isizeisti, bet jei valgysi viska is eiles, tai bus tavo problemos, ne musu.
As - ir pati zinau, kad tai mano problemos.... (sioje vietoje mano kantrube neislaike) Visada turedavau kelis kg virsvorio, retai kada pavykdavo ji numest, tai jus gal norit, kad as nestumo metu balerina pasidaryciau?
Po viso to ji man spaudima matavo...

Nu tai logiska, kad jis po tokiu nesamoniu pakilo.....
Vienzo, po jos "konsultacijos", pirma karta per visa nestuma pasijauciau tikrai blogai, net grizus namo reikejo kokia valanda laiko paguleti, kad pilva skaudeti praeitu......
Kaizkaip ir paskaicius as cia apie ja buvau, ir nusiteikus buvau, kad taip sutikt gali, bet kai as niekuo nesiskundziau, ir ji pati prisikabino....

.
Jei ne likes personalas MGN, gtai as vien del tos pindos gimdymo namus aplenkciau ratu.....
Duodama mums dvi ausis ir tik vieną burną, gamta įtikinamai sako, kad reikia daugiau klausytis, negu kalbėti. (Plutarchas)