Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos stacionaras "Mažylyje"

QUOTE(questa @ 2006 12 13, 12:00)
skaiciau skaiciau ir visvien nelabai suprantu apie ta dienini stacionara, as lankausi siaip pas gydytoja tumelioniene, eisiu greit i dekreta ir galvoju kad nelabai ka turesiu veikt tai galeciau paskaiteliu paklausyt, tai man reik nueit ir ten uzsirasyt ar ka reiktu daryt?ar gydytoj aturi siust? g.gif

Aš irgi lankausi pas gyd.Tumelionienę. thumbup.gif. Gydytoja tau turetu siuntimą duoti, jei aš neklystu.
Atsakyti
aisku, o kaip ten su tevelio lankymais?
Atsakyti
Dieniniame centre būna mokamos paskaitėlės nėštukėms trečiadieniais. Kas antrą šeštadienį - paskaitėlės su tėveliais. Jeigui turite siuntimą - paskaitos kiekvieną dieną nemokamai.
Atsakyti
o tai ten kur vyskta diena tai eina tik vienos mamos?
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2006 12 18, 19:52)
o tai ten kur vyskta diena tai eina tik vienos mamos?

Taip, diena tik mamos ir sios paskaitos nemokamos (tik daktare turi israsyt siuntima). O jei norit tevelius "pamokyti", tai reik uzsirasyt i mokamas paskaiteles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milkav @ 2006 08 10, 09:16)
Sveikos,

Skaitau as apie gerus atsiliepimus ir nelabai gaiu patiketi, nes man sis dienos stacionaras tik siauba sukele ir paliko pacius blogiausius ispudzius (net apsisprendziau Mazylyje daugiau nesirodyti). Tikrai nieko blogo neturiu pries ten dirbancias akuseres, kelios yra tikrai labai malonios ir paskaiteles idomios, bet jau, atleiskit, ta gydytoja, Vingiliene, tai tikrai net neverta gydytoja vadintis. Jei jau ten vaziuosite, tai nusiteikite, kad galite buti sutiktos ne kaip. Mane ten nusiunte, kai pradejo pilva skaudeti, tai man ten nuvykus ji mane prieme tik po 2 valandu ir dar apsauke, kai pati jau neistverus nuejau pas ja pasiteirauti ar priims. Na, vienu zodziu, nei normaliai apziurejo, nei ka paaiskino tik saipesi ir vis pabreze, kad kai prisiminsiu ka ne taip veikiau pries tai, tada ir praeis skaudeti. Teko veliau pakalbeti apie sia gyd. su kitomis ten besilankanciom, tai taip pat labai ne kokios atsiliepimis isgirdau. Jeigu jau pacios akuseres prisijunge prie mussu debato apie ta gydytoja ir prasitare, kad ja niekas nera patenkintas, bet nera ka daryt, nes niekur kitur sitos gyd. nenori. As tik noriu pasakyti, kad jei buciau zinojusi, kad ten tokia gyd sedi, tai tikrai geriau buciau atsigulusi ligoninej, nei isvis bendravus su toia gydytoja. Tijrai niekas per visa niestumo laikotarpi manes taip nebuvo sunervines kaip ji.
Liniu sekmes ir tikuosi, kad ji bus geresnes nuotaikos, kai pas ja teks apsilankyt.

nu 100 procentu pritariu..... Jau tokia paskutine tundra, kad sakes.....
priverte prisiminti mane pirma komplikuota gimdyma, pasakiau, kad ir pati zinau, kad viena koja grabe buvau, tai ji sugebejo pareikst, kad beveik abiem kojom.........
Kadangi sio nestumo metu niekuo nesiskundziu, tai ji prisikabino...... prie mano svorio............... g.gif
As ir taip visa gyvenima su tuo svoriu kovoju, gi, zinau, leta apykaita medziagu........, o ji tokia intonacija pakomentavo viska, kad jei buciau ne
nestuke.gif tai buciau ja pasiuntusi....
mazdaug: gyd. - kiek priaugai svorio?
as - 7-8 kg.,
gyd. bet ir pries tai virsvorio turejai(ziuri i kortele)?
as - turejau, kokius 5 kg.
gyd. - ar zinai, kiek priaugti turint virsvorio galima per nestuma?
as - Nzn., gal 10-12 kg.
gyd. - Ne! Jau kiek galima buvo, priaugai!!!! Aisku, ner cia ko isizeisti, bet jei valgysi viska is eiles, tai bus tavo problemos, ne musu.
As - ir pati zinau, kad tai mano problemos.... (sioje vietoje mano kantrube neislaike) Visada turedavau kelis kg virsvorio, retai kada pavykdavo ji numest, tai jus gal norit, kad as nestumo metu balerina pasidaryciau?
Po viso to ji man spaudima matavo... doh.gif Nu tai logiska, kad jis po tokiu nesamoniu pakilo.....

Vienzo, po jos "konsultacijos", pirma karta per visa nestuma pasijauciau tikrai blogai, net grizus namo reikejo kokia valanda laiko paguleti, kad pilva skaudeti praeitu......
Kaizkaip ir paskaicius as cia apie ja buvau, ir nusiteikus buvau, kad taip sutikt gali, bet kai as niekuo nesiskundziau, ir ji pati prisikabino.... schmoll.gif .

Jei ne likes personalas MGN, gtai as vien del tos pindos gimdymo namus aplenkciau ratu.....
Atsakyti
Sveikos mamytes,
As,taip pat lankiausi siame dienos stacijonare.Siaip labai patiko,aplinka labai raminanti,jauki,ir ten skaitomos paskaiteles.Labai patiko vyr.akusere Vida,ji ir vesdavo tas paskaitelias,tai tikrai labai siltas,malonus ir rupestingas zmogus.Na,bet ta priziurinti gyd.Vingiliene,tai tikrai antzmogis.Teko man su ja susidurti,sedejau ir verkiau,o ji tik dar labiau ant manes reke,kaip taip gali elgtis gyd.ir dar sios srities,juk net ir paprastas zmogus zino,kad niesciosios yra begalo jautrios ir su jom reikia labai svelniai,o cia nieko panasaus nesulaukiau,isdejo i suns dienas,sako:"kokia tu busima mama,tu nesirupini savo mazyliu,tau negalima nei su masina vazineti,nei isvis judeti"Zodziu padare tokia ligone,kad visa niestuma bijodauvau is lovos pakilti,O juk mes puikiai zinome,kad niestumas ne liga.Reikejo,kad ji israsytu israsa,kuri turejau pristatyti savo gyd.tai jo laukiau,kelias dienas,o kai atvaziavau pasiimti,tai ji net akiu nerode,israsa atidave akusere Vida ir bande mane raminti,atsiprasinejo,kad taip ivyko,sake:"kad si gyd.turi daug problemu namuose,atseit jos vyras sunkiai serga ir,kad jai dabar labai sunku",bet jei si gyd.nesugeba savo namu problemu palikti uz darbo duru,tai gal ji isvis negali dirbti sio darbo? g.gif Ir dar nesuprantu tokio dalyko,jei tikrai visi del jos skundziasi,tai kodel ji vis dar tebedirba? g.gif
Atsakyti
zinau ir as sia gydytoj vingiliene...teko ir man su ja susidurti...kai pas ja apsilankiau buvau nesusituokus su vyru tai ji man toki morala atskaite,kaip as galiu lauktis vaikelio jei nesusituokus,vaikas turi gimti santuokoje it t,t...as diut vekti nepradejau,apsisukau ir isejau daugiau pas ja net nebuvau,,,bet mazylipo gimdymo namai yra nuostabus 4u.gif
Atsakyti
Vingiliene tai SIAUBAS gun_bandana.gif o ne gydytoja...pasakiau apie savo nestumo beda jai, o ji tik pasaipiai pareiske, kad NUSISNEKU blink.gif
Nors jei vaikutis apsivers iki gimdymo - tai vistiek vaziuosiu i "Mazyli" gimdyti ir tikesiuos sios gydytojos nesutikti bash.gif
o apie akusere Vida Ziliene - tik geri atsiliepimai, noreciau kad ji mano vaikeli priimtu i si pasauli : thumbup.gif ji super geras zmogutis - jautrus, konkretus, issamus - butent tokio reikia gimdyvei
Atsakyti
tai tarkis su kita gyd kad priimtu kad ant jos nepapultum smile.gif
Atsakyti
[quote=minte,2006 12 21, 22:13]
nu 100 procentu pritariu..... Jau tokia paskutine tundra, kad sakes.....

*minte* uzjauciu tave ir visas kitas moteris kuriom teko su ja susidurti.As nezinau ar cia sita gydytoja bet is jusu pasakojimu is jos bendravimo manieru ir elgesio tai suprantu kad jinai.Mane ji irgi "tarkavo" , reke ant manes del svorio.Mano lygiai tokia pati situacija kaip tavo.Leta medziagu apykaita, del hormonu labai kilo be proto svoris nors ir valgiau neperdaugiausiai.Ir vaikiukas 35 sav. svere jau 3.7 kg.
Dabar jau esu priaugusi + 29 kg.Niekada nebuvau kuda ar labai stambi.Tiesiog turejau visokiu gyvenime problemu.10 metu sportavau- po to meciau automatiskai svoris pradejo augti, tai numesdavau tai vel uzlipdavo jis man.Taip ir kariaudavau su kg visa laika.O tai ziauriai vargina, kai turi galvoti apie kiekviena kasni ka gali valgyti, o ka ne.Ir seip labai esu jautri ir kompleksuota del to dalyko.Ir man nuejus pas "isilavinusi" zmogu- gydytoja jinai drysta ant manes rekti,izeidineti ir pan....
as grizusi 2 h. be sustojimo verkiau, pilvo skausmai nezmoniski buvo.Vyras sako as nueisiu pas ja tai ant blakstienu pastatysiu uz tokius dalykus.Ir tiesiog su baime eidavau pas ja kai reikejo is dieninio stacionaro vis eiti.Ir antra diena nuejusi jai pasakiau tiesiai sviesiai i akis kad ji neturi teises taip su manim sneketi.Kad nezino kokia mano situacija, koks mano gyvenimas ir pan.... Kad kodel as turiu verkti ir kenteti nuo jos zodziu.Pasakiau kad nereiskia kad esat gydytoja tai jums viskas galima.Tai po to pralaike pas save kabinete 2 h. ir bure apie sveika gyvenima ir pan.. kur ji ten kazka lanko.Siule knygas isigyti visokias.
Tiesa dar nestumo metu liepe man laikytis dietos.Visa diena nieko nevalgyti , o tik arbuza.Tai as jai norejau pasakyti- persisviesk tu galva durnele.......... Ir kiekviena karta pirmas klausimas buvo kiek numetei.
Tai sakau man ji ziauri gydytoja.Kai buvau uzpykus tai sakiau nunesiu ir padesiu vainika prie duru adresuota jos vardu biggrin.gif biggrin.gif bet praejo pyktis ir tiesiog nenoriu jos matytio akyse! Ir tikrai suprantu kaip visos jauciates.
Tiesiog neveltui yra sakoma, kad kiekvienos nestumas skirtingas, kaip ir ji bei jos organizmas.Ir viena gali priaugti +4 o kita + 40 ir ne del to kad kaip nenormali kimso saldumynus ar neuzsiciaupdama valge.Ne jos kompetensijai zeminti kitus zmones.
Mane isvis nervina sudaryti zmoniu stereotipai.tas KMI ir pan.Ir visos turi vaikscioti kaip viena.Tiek svert kg i kg kiek " reikia" ir apsirenge "madingai"
O jau kaip reiks juos man numesti po gimdymo man atrodo cia jau mano PACIOS REIKALAS!
TAI VA nestuke.gif
Laikykites visos moterys ir netilekit! drinks_cheers.gif 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2007 10 24, 19:10)
tai tarkis su kita gyd kad priimtu kad ant jos nepapultum smile.gif

tai kad nieko "Mazylyje" nepazistu verysad.gif
Papildyta:
*minte* uzjauciu tave ir visas kitas moteris kuriom teko su ja susidurti.As nezinau ar cia sita gydytoja bet is jusu pasakojimu  is jos bendravimo manieru ir elgesio tai suprantu kad jinai.Mane ji irgi "tarkavo" , reke ant manes del svorio.Mano lygiai tokia pati situacija kaip tavo.Leta medziagu apykaita, del hormonu labai kilo be proto svoris nors ir valgiau neperdaugiausiai.Ir vaikiukas 35 sav. svere  jau 3.7 kg.
Dabar  jau esu priaugusi + 29 kg.Niekada  nebuvau kuda ar labai stambi.Tiesiog turejau visokiu gyvenime problemu.10 metu sportavau- po to meciau automatiskai svoris pradejo augti, tai numesdavau tai vel uzlipdavo jis man.Taip ir kariaudavau su kg visa laika.O tai ziauriai vargina, kai turi galvoti apie kiekviena kasni ka gali valgyti, o ka ne.Ir seip labai esu jautri  ir kompleksuota del to dalyko.Ir man nuejus pas "isilavinusi" zmogu- gydytoja jinai drysta ant manes rekti,izeidineti ir pan....
as grizusi 2 h. be sustojimo verkiau, pilvo skausmai nezmoniski buvo.Vyras sako as nueisiu pas ja tai ant blakstienu pastatysiu uz tokius dalykus.Ir tiesiog su baime eidavau pas ja kai reikejo is dieninio stacionaro vis eiti.Ir antra diena nuejusi jai pasakiau tiesiai sviesiai i akis kad ji neturi teises taip su manim sneketi.Kad nezino kokia mano situacija, koks mano gyvenimas ir pan.... Kad kodel as turiu verkti ir kenteti nuo jos zodziu.Pasakiau kad nereiskia kad esat gydytoja tai jums viskas galima.Tai po to pralaike pas save kabinete 2 h. ir bure apie sveika gyvenima ir pan.. kur ji ten kazka lanko.Siule knygas isigyti visokias.
Tiesa dar nestumo metu liepe man laikytis dietos.Visa diena nieko nevalgyti , o tik arbuza.Tai as jai norejau pasakyti- persisviesk tu galva durnele..........  Ir kiekviena karta pirmas klausimas buvo kiek numetei.
Tai sakau man ji ziauri gydytoja.Kai buvau uzpykus tai sakiau nunesiu ir padesiu vainika  prie duru adresuota jos vardu  biggrin.gif  biggrin.gif  bet praejo pyktis ir tiesiog nenoriu jos matytio akyse! Ir tikrai suprantu kaip visos jauciates.
Tiesiog neveltui yra sakoma, kad kiekvienos nestumas skirtingas, kaip ir ji  bei jos organizmas.Ir  viena gali priaugti +4 o kita + 40  ir ne del to kad kaip nenormali kimso saldumynus ar neuzsiciaupdama valge.Ne jos kompetensijai zeminti kitus zmones.
Mane isvis nervina sudaryti zmoniu stereotipai.tas KMI ir pan.Ir visos turi vaikscioti kaip viena.Tiek svert kg i kg kiek " reikia"  ir apsirenge "madingai"
O jau kaip reiks juos man  numesti po gimdymo man atrodo cia jau mano PACIOS REIKALAS!
TAI VA  nestuke.gif
Laikykites visos moterys ir netilekit! drinks_cheers.gif  4u.gif  nestuke.gif

thumbup.gif mane irgi del priaugto svorio kritikavo....bet iskart grieztai atreziau kad tai labai individualu ir senaisiais rusu laiku standartais (priaugti per visa nestuma iki 12 kg) jau nebegalima vodovautis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 26 spalio 2007 - 14:05