Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Erendira, stiprybės tau 4u.gif

Sunku ir pagalvoti, kad taip viskas trapu... Per šias Kalėdas prisiminsiu tavo mamą, nes turiu visą maišą jos rankdarbių, kurie bus labai graži mano namų puošmena, kažkam iš jos siūlų megztos tapkės šildys kojas... kažkam bus nunertas drakoniukas, katinėlis... kaip gera žinoti, kad ir išėję žmonės gali daryti tokius stebuklus wub.gif
Atsakyti
Užuojauta, Erendira..
Atsakyti
Gerai, kad jūs esat. Ačiū.
Atsakyti
Rasa, priimk ir mano užuojautą.
Atsakyti
Erendira, užjaučiu console.gif stiprybės Tau
Atsakyti
Šįryt važiuodamą į darbą pagalvojau apie Erendirą, tada apie savo mamą, gal per retai aplankau, ašarą išspaudė...o dabar užeinu labai liūdna

user posted image

Erendira, labai užjaučiu, daug tau stiprybės 4u.gif jei tik kuo galėčiau padėti...
Atsakyti
Merginos aš su klausimu, jei maniškė į dieną kelis kartus pačiaudo, jai duodu engystolio, kaip manot ar galiu bandyt nukirmint, ar geriau dar nerizikuoti?

p.s aš apie Špygėlę-Ciklopą-Santą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 27 lapkričio 2015 - 11:28
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 27, 11:27)
Merginos aš su klausimu, jei maniškė į dieną kelis kartus pačiaudo, jai duodu engystolio, kaip manot ar galiu bandyt nukirmint, ar geriau dar nerizikuoti?

p.s aš apie Špygėlę-Ciklopą-Santą

O čiaudo kaip? Tiesiog nusičiaudo, ar yra išskyrų?

Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 11 27, 11:33)
O čiaudo kaip? Tiesiog nusičiaudo, ar yra išskyrų?

šlapiai čiaudo, bet nosis nuolatos neteka.
Atsakyti
Erendira užuojauta. Stiprybės
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 27, 13:07)
šlapiai čiaudo, bet nosis nuolatos neteka.

O vetai antibų neskyrė?
Atsakyti
Susipažinkit Faksas
user posted image
Vakar parsivežiau iš Neveronių. Kadangi trijulė kol kas sveiki, sau tokie storuliukai laksto, pirmenybę suteikėm kelių mėn. sergančiam mažyliui. Dabar gydomės, nes čiaudo, nosytė užsikimšusi.
O ten tame kieme pasirodo kokia 10 katinėlių iš jų gal pusė nesterilizuotų katyčių, tarp jų ir dvi tos mažosios katytės doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti