Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

O kol nupirks, imk Ainu ir atrūkit pas mane : pasivaišinsim cepelinais su garnyru :

user posted image

ir pažiūrėsim Golden Fish kanalą

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 27 lapkričio 2015 - 19:09
Pasirodo aš Nikitai buvau paleidusi beždžionėms skirta muziką blush2.gif užtat taip Nikita sureagavo.O paleidus kačių, tai tik pasirąžė, pasitampė ir miega toliau.

Griki, kai mama parneš tau dubenėlį kaip Trišės nepamiršk parodyti ir aš mamkos paprašysiu kad man nupirktų, nes ir man tokio reikia

user posted image
Atsakyti
Grikis su mamka išėjo parduotuvėn dubenėlio pirkti smile.gif Ainu, Nikita, einam pas Trišę cepelinų ir Golden Fish'o žiūrėti bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Erendira, didelės tau stiprybės ir pati didžiausia užuojauta.. Mes čia visos džiaugiamės, kad Tave turim, todėl jei ko tik reiks, kreipkis. O šiaip visomis mintimis mes kartu. Laikykitės..
Atsakyti
Erendira laikykis console.gif
Atsakyti
Man mamka tokį bliuda nupirko nėr kaip gert, tai guliu smile.gifuser posted image
Atsakyti
hihihi.gif bliūdas kiauru šoneliu.

Aš ryt išvarau į kalėdinį vakarėli, stengsiuosi viena kitą fotkę išstenėti 4u.gif
Atsakyti
Busy - smagaus ankstyvo Kalėdinio vakarėlio biggrin.gif nuotraukų lauksim, lauksim smile.gif
Giliuko daugiafunkcinis bliūdelis thumbup.gif
Atsakyti
Nu gal ankstyvoka, bet žinai kaip ten su tais vakarėliais, turbūt rado laisvą vietą, prieškalėdiniu laiku ir užsakė. biggrin.gif Prieš mus vienas kolektyvas jau praeitą savaitgalį kalėdinį vakarėlį šventė biggrin.gif

Užtat spa prisibūsim, vaizdais atsigrožėsim, laukiu šio vakarėlio. Net sūūūknia įsigijau thumbup.gif
Atsakyti
Busy smagaus vakarėlio. 4u.gif SKamba smagiai smile.gif

Magnuna tavo pozityvusis Grikis wub.gif O Kruopos koks rimtumas wub.gif

Aist Čija su Ainu susimokė prieš tave biggrin.gif

Vidam Nikitos koks rūstus žvilgsnis, čia už tai, kad tinkamo dubenėlio negavo? biggrin.gif

Sagyte kaip vargšui kačiukui gėrimui netinkamą indą paėmei? biggrin.gif Tiesa, maniškiai irgi nelabai tinkamus indus turi. biggrin.gif

Vilkra Trišei smagu tokį interaktyvų kanalą turėti biggrin.gif

Palikau šiandien virtuvėje ryžių dėžutę. Po kurio laiko išgirdau tylų čežėjimą, įjungiau šviesą ir vaizdas prieš akis: visur ryžiai, po taburete sėdi Mika su jau beveik tuščiu ryžių pakeliu dantyse. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 27 lapkričio 2015 - 22:59
Ačiuks Colonba drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ak, Grikuti, Kruopa, Nikita, Triše, kadangi Ainu mamka vakarojo Keistuolių teatre ir iš karto po spektaklio lėkė į Biplanų koncertą, tai dabar matyt cepakų su salotomis pas JK jau nebeliko, o ir Gold fisho kanalas baigė rodyti? rolleyes.gif teks daba laukti kito kvietimo biggrin.gif
Vargšė Nikita matyt galvojo, kad mamka beždžionių namo prisivedė lotuliukas.gif
Giliuko dubenėlis thumbup.gif bigsmile.gif
Busy, smagaus vakarėlio 4u.gif lauksiu foto su nauja suknele mirksiukas.gif

Papildyta:
Noriu į svečius pas Trišę. blink.gif
user posted image
Sakai, vėlu? O kur valkiojotės taip ilgai, kad jau vėlu? g.gif
user posted image
Paso nuotrauka biggrin.gif
user posted image
Atsakyti