Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #58

QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 26, 16:17)
Stengiuos apie pagundą nebegalvot, o dabar net ir apie jo žmoną susimasčiau..Nu ott doh.gif

Aš irgi galvoju tongue.gif apie pagundą.
Dėl žmonos man tik įdomu, kas būtų jei ji sužinotų
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 11 26, 15:35)
O jis susiėjo su savo tuometine drauge?

Su kuria? lotuliukas.gif nes jų buvo dešimtys cool.gif
Bet kai jau galutinai išsiskyrėm, nuėjo pas vieną mergaitę, su kurią meilužiavo, gyvent, bet išsiskyrė po kelių mėn
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 26, 15:37)
Dalele, jau keli psl nepasireiškei, man nuobodu. bigsmile.gif

Gaile, jei tiek visokių įrodymų radai.. gal jis nelabai ir stengėsi juos slėpti? ta prasme, "pamatys tai pamatys, dzin..", ne? g.gif

Gal. Bet tai koks tikslas buvo, jei paskui vistiek paršliauždavo bliaudamas?
QUOTE(username @ 2015 11 26, 16:08)
Tai negi meiluze bus prastesnė smile.gif aš manau dėl prastesnės nei į šoną neverta sukti smile.gif maniskio žmona man pasirodė graži. Ir kažkuo net į mane panaši. Tik atrodo ne taip pasitikinti savimi

Oi tas grožis lb skonio reikalas. Galiu pasakyt, kad exo paskutinė meilužė tai ne tik kad nesimpatiška, netgi sakyčiau baisi buvo. Nu žiauriai negraži kaip moteris.
Draugės vyro meilužė irgi klaiki buvo - žvaira, spoguota, neproporcingos figūros. Va pusbrolio tai meilužė lb graži, daug gražesnė už žmoną biggrin.gif .
Visaip būna.
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 11 26, 16:27)
Aš irgi galvoju tongue.gif apie pagundą.
Dėl žmonos man tik įdomu, kas būtų jei ji sužinotų

Pagalvojau kas būtų jei aš sužinociau kad mano MB ką turi. Pvz. ką darytum Tu?ka kitos meiliuziautojos?
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 26, 17:29)

Draugės vyro meilužė irgi klaiki buvo - žvaira, spoguota, neproporcingos figūros.

gal tai as mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 26, 16:29)

Oi tas grožis lb skonio reikalas. Galiu pasakyt, kad exo paskutinė meilužė tai ne tik kad nesimpatiška, netgi sakyčiau baisi buvo. Nu žiauriai negraži kaip moteris.
Draugės vyro meilužė irgi klaiki buvo - žvaira, spoguota, neproporcingos figūros. Va pusbrolio tai meilužė lb graži, daug gražesnė už žmoną biggrin.gif .
Visaip būna.

Tas grožis ne visiem vyram groja. vyrai eina kairėn irgi dėl skirtingų priežasčių. Gal tiesiog sekso namie mažai ir ta nelabai graži gerai duoda, gal tiesiog žmogus jaučia nepilnavertiškumo kompleksą nuo vaikystės ir kuo daugiau patelių tuo tvirčiau jaučiasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 11 26, 16:32)
gal tai as  mastau.gif

lotuliukas.gif o tu su juo gyveni dabar?
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 26, 16:30)
Pagalvojau kas būtų jei aš sužinociau kad mano MB ką turi. Pvz. ką darytum Tu?ka kitos meiliuziautojos?

man būtų svarbu ar tai vienas kartas, ar pastoviai.
jei pastovi, tai greitai susisuktumėm manau su skyrybomis.
Aišku būtų įdomu pamatyti, kokia ji, ar pranašesnė už mane kuom - čia jau moteriškas smalsumas.

Anksčiau būčiau plaukus nurovus, dabar tikrai nebe....
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 26, 17:35)
lotuliukas.gif o tu su juo gyveni dabar?

vadinasi ne as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nick771 @ 2015 11 26, 16:34)
Tas grožis ne visiem vyram groja. vyrai eina kairėn irgi dėl skirtingų priežasčių. Gal tiesiog sekso namie mažai ir ta nelabai graži gerai duoda, gal tiesiog žmogus jaučia nepilnavertiškumo kompleksą nuo vaikystės ir kuo daugiau patelių tuo tvirčiau jaučiasi.  g.gif

drinks_cheers.gif manau kiekvienam subjektyvu ta išvaizda. Kitaip visos objektyviai negražios moterys būtų vienišos. Bet taip nėra gi.
Atsakyti
QUOTE(nick771 @ 2015 11 26, 17:34)
Tas grožis ne visiem vyram groja. vyrai eina kairėn irgi dėl skirtingų priežasčių. Gal tiesiog sekso namie mažai ir ta nelabai graži gerai duoda, gal tiesiog žmogus jaučia nepilnavertiškumo kompleksą nuo vaikystės ir kuo daugiau patelių tuo tvirčiau jaučiasi.  g.gif

teisingi zodziai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 11 26, 16:38)
vadinasi ne as  biggrin.gif

Taip blogai apie save galvoji? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 26, 17:30)

Nieko nedaryčiau. Gyvenčiau kaip gyvenus. Gal tik geriau jausčiausi smile.gif

QUOTE(Off @ 2015 11 26, 17:35)

Anksčiau būčiau plaukus nurovus, dabar tikrai nebe....

Mano žodžiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tam_kartui: 26 lapkričio 2015 - 17:05