QUOTE(kaprizinqa @ 2015 11 26, 22:26)
naciort. kaip ziauru. negaila praleistu metu buvo, kai suzinojai?
as suprantu, kad myli zmogu, galbut idealizuoji, bijai, bet jeigu yra zenklu, kaip galima juos ignoruot? sito nesuprantu....man atrodo vienas kabliukas ir iskart sirdis kulnuose. o tokia busena negaleciau apsimetinet, iskart reiketu aiskintis. o cia tiek metu....
svarbiausia praregejai
gaila. labai. dėl to ir siūlau visoms neištikimosioms skirtis ir negadint gyvenimo ne sau, nei antroms pusėms. nes bus gaila prabėgusių metu.
tai kad tie ženklai nebuvo tokie akivaizdūs pradžioj. ir jis gi visada turėjo paaiškinimą

. kai su tuo nesi susidūrus, tai kažkaip tiki žmogum. gi atrodo, kad myli, rūpinasi, keksas geras ir jo daug. nu tai kam tam vyrui kažkur bledavot reiktų. o vat pasirodo reikia, niežti, ir ką tu jam

. dabar tai jau kiekvienas kabliukas man signalizaciją smegeninėj įjungtų. o tada gi jauna durna buvau
pasakų fėja, aš tikrai nepykstu nei ant vienos virtualios meilužės čia. gi nepažįstu, niekaip su manim nesusijusios jos. man netgi gaila jų, aš manau, kad jos klysta ir lb save skriaudžia. gal tu nepatikėsi, bet aš net ant exo mergų nepykau nei kiek. nes ne jos gi man pasižadėjo būt ištikimos. manau jos tik aukos to bledūno buvo, va
kaip ir čia ne viena yra kurvininko auka