Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #58

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2015 11 26, 21:37)
Taigi buvo cia keleta temu SM apie vyrus kurie pas prostitutes ejo. Nu kiek as jas gatveje esu maciusi, tai neatrodo labai grazios.  biggrin.gif Matyt visgi ne tik grozis zaidzia smile.gif.

Ne tik, bet metus laiko nevaiksto pas ta pacia:)
Atsakyti
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 26, 21:26)
Prie ko čia naivuolės? Kaip galima eiti į šoną su baisia, nepatrauklia moteriške? Tam kad tos šviežienos norėt - patraukt turi.

tai tau gal baisi, o vyrui? tik turiu omeny, kad tikrai mailuze ne visad buna grazesne nei zmona, didesniais papais ar riestesne sikna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 11 26, 21:40)
Ne tik, bet metus laiko nevaiksto pas ta pacia:)

ka mes zinom. gal abonimenta uzsiperka ir vaiksto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaprizinqa @ 2015 11 26, 21:42)
tai tau gal baisi, o vyrui? tik turiu omeny, kad tikrai mailuze ne visad buna grazesne nei zmona, didesniais papais ar riestesne sikna  smile.gif

Apie vyrus ir šneku. Ji gali būti tolygiai graži žmonai, bet nebaisesnė. Nežinau, gal vyrai kitaip galvoja, čia tik aš taip manau.
Kad ir kaip ten būtų, meilužės visad galvos kad jos visakuo geresnės.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fate Fate @ 2015 11 26, 20:07)
Bet taviskis tai jau pagerintas variantas buvo lotuliukas.gif nebuvo slykstu tikrinti?

žinok azartas net pagavęs buvo biggrin.gif . kažkoks adrenalinas, tiesiog šiluma užplūsdavo kai melus išdrėbdavau su įrodymais prieš akis lotuliukas.gif . šlykštu buvo po pirmo karto, kai netyčia prigavau. po antro neviltis tiesiog. ir supratimas, kad viskas, pypiec mano šeimai. kad vaikai bus traumuoti ir niekad gyvenime nebežinos kas yra normali šeima. o paskui tiesiog šaltu veidu išklausydavau melą, ir jį demaskuodavau. po kiek laiko supratau, kad žmogus nepasikeis.

QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 26, 20:18)
Gaile, galima tau klausima uzduot?
Rasei kad buvęs vyras šliundrius buvo.
Tad iškilo klausimas —kaip su tom pienligėm ir mikroflorom  budavo?daznai uznesdavo?

o kaip tu manai, dėl ko aš to paties klausimo paklausiau neištikimautojų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 26, 22:08)
Apie vyrus ir šneku. Ji gali būti tolygiai graži žmonai, bet nebaisesnė. Nežinau, gal vyrai kitaip galvoja, čia tik aš taip manau.
Kad ir kaip ten būtų, meilužės visad galvos kad jos visakuo geresnės.. biggrin.gif

as negalvojau, kad esu geresne uz saviskio zmona schmoll.gif jaunesne taip. grazesne? skonio reikalas, o ir amziaus skirtumas nemazas. protingesne ji. nors neaisku, keik as busiu pasiekusi jos amziaus, bet manojo budama ji buvo pasiekus daugiau nei as. del visko kitko nezinau smile.gif

Gaile, kiek metu po santuokos prasidejo tokios nesamones? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaprizinqa: 26 lapkričio 2015 - 22:12
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 26, 22:08)

realybė tai kitokia mirksiukas.gif
o prostitutės gi pažiūrėk kokios klaikios. o vat vyrai joms net pinigus moka, kad pabarškint galėtų biggrin.gif .
vyrus traukia tikrai ne vien grožis

kaprizinga, nežinau kada prasidėjo. įtariu kad visada taip buvo. bet tą nelemtą el paštą radau po 9 bendro gyvenimo metų doh.gif . kai dabar atsuku visą filmą, tai matau, kad buvo ženklų, jog nuo pat pradžios jis bledavojo, tiesiog aš buvau naivi iš meilės apspangusi durnelė, negana to dar vaiką auginau, mokiaus, karjerą dariau. užsisukus buvau reikaluose ir ignoravau tuos ženklus.o va kai jie man prieš akis visu grožiu patys pasirodė, tada ir griuvo viskas. ir išvyniojau visus metus kaip siūlų kamuolį laikui bėgant. prieš tai galvojau, kad mano šeima yra tobula, graži, ideali tiesiog doh.gif . bet iš tikro ji tokia nebuvo niekad.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 26 lapkričio 2015 - 22:20
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 26, 22:13)
realybė tai kitokia mirksiukas.gif
o prostitutės gi pažiūrėk kokios klaikios. o vat vyrai joms net pinigus moka, kad pabarškint galėtų biggrin.gif .
vyrus traukia tikrai ne vien grožis
kaprizinga, nežinau kada prasidėjo. įtariu kad visada taip buvo. bet tą nelemtą el paštą radau po 9 bendro gyvenimo metų doh.gif . kai dabar atsuku visą filmą, tai matau, kad buvo ženklų, jog nuo pat pradžios jis bledavojo, tiesiog aš buvau naivi iš meilės apspangusi durnelė, negana to dar vaiką auginau, mokiaus, karjerą dariau. užsisukus buvau reikaluose ir ignoravau tuos ženklus.o va kai jie man prieš akis visu grožiu patys pasirodė, tada ir griuvo viskas. ir išvyniojau visus metus kaip siūlų kamuolį laikui bėgant. prieš tai galvojau, kad mano šeima yra tobula, graži, ideali tiesiog doh.gif . bet iš tikro ji tokia nebuvo niekad.

naciort. kaip ziauru. negaila praleistu metu buvo, kai suzinojai?
as suprantu, kad myli zmogu, galbut idealizuoji, bijai, bet jeigu yra zenklu, kaip galima juos ignoruot? sito nesuprantu....man atrodo vienas kabliukas ir iskart sirdis kulnuose. o tokia busena negaleciau apsimetinet, iskart reiketu aiskintis. o cia tiek metu....
svarbiausia praregejai 4u.gif
Atsakyti
Gaile, tuomet suprantamas tavo pyktis.
Atsakyti
QUOTE(kaprizinqa @ 2015 11 26, 22:26)
naciort. kaip ziauru. negaila praleistu metu buvo, kai suzinojai?
as suprantu, kad myli zmogu, galbut idealizuoji, bijai, bet jeigu yra zenklu, kaip galima juos ignoruot? sito nesuprantu....man atrodo vienas kabliukas ir iskart sirdis kulnuose. o tokia busena negaleciau apsimetinet, iskart reiketu aiskintis. o cia tiek metu....
svarbiausia praregejai  4u.gif

gaila. labai. dėl to ir siūlau visoms neištikimosioms skirtis ir negadint gyvenimo ne sau, nei antroms pusėms. nes bus gaila prabėgusių metu.

tai kad tie ženklai nebuvo tokie akivaizdūs pradžioj. ir jis gi visada turėjo paaiškinimą biggrin.gif . kai su tuo nesi susidūrus, tai kažkaip tiki žmogum. gi atrodo, kad myli, rūpinasi, keksas geras ir jo daug. nu tai kam tam vyrui kažkur bledavot reiktų. o vat pasirodo reikia, niežti, ir ką tu jam lotuliukas.gif . dabar tai jau kiekvienas kabliukas man signalizaciją smegeninėj įjungtų. o tada gi jauna durna buvau

pasakų fėja, aš tikrai nepykstu nei ant vienos virtualios meilužės čia. gi nepažįstu, niekaip su manim nesusijusios jos. man netgi gaila jų, aš manau, kad jos klysta ir lb save skriaudžia. gal tu nepatikėsi, bet aš net ant exo mergų nepykau nei kiek. nes ne jos gi man pasižadėjo būt ištikimos. manau jos tik aukos to bledūno buvo, va tongue.gif
kaip ir čia ne viena yra kurvininko auka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 26 lapkričio 2015 - 22:33
Isejo tema apie pagundu zmonu isvaizda ir prota. O kaip meiluziautojos lygina savo vyrus su pagundomis? Pagundos grazesni?
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 26, 22:30)
gaila. labai. dėl to ir siūlau visoms neištikimosioms skirtis ir negadint gyvenimo ne sau, nei antroms pusėms. nes bus gaila prabėgusių metu.

tai kad tie ženklai nebuvo tokie akivaizdūs pradžioj. ir jis gi visada turėjo paaiškinimą biggrin.gif . kai su tuo nesi susidūrus, tai kažkaip tiki žmogum. gi atrodo, kad myli, rūpinasi, keksas geras ir jo daug. nu tai kam tam vyrui kažkur bledavot reiktų. o vat pasirodo reikia, niežti, ir ką tu jam lotuliukas.gif . dabar tai jau kiekvienas kabliukas man signalizaciją smegeninėj įjungtų. o tada gi jauna durna buvau

pasakų fėja, aš tikrai nepykstu nei ant vienos virtualios meilužės čia. gi nepažįstu, niekaip su manim nesusijusios jos. man netgi gaila jų, aš manau, kad jos klysta ir lb save skriaudžia. gal tu nepatikėsi, bet aš net ant exo mergų nepykau nei kiek. nes ne jos gi man pasižadėjo būt ištikimos. manau jos tik aukos to bledūno buvo, va tongue.gif
kaip ir čia ne viena yra kurvininko auka

Va cia teisingai-aukos jos visos, o isivaizduoja karalienem:-)
Atsakyti