Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #58

QUOTE(paragate @ 2015 12 10, 10:11)
Sveikos, dekui uz pamastymus. Taip, zinoma neatsirado tie santykiai del kaprizo, o tik del artumo ilgesio. Vienisa ilgai buvau. Ir vis dar esu. Dziaugiuosi, kad cia issikalbejau, padedat jus I ta situacija paziureti racionaliau. Ryt turetume susitikti, ne musu mieste, pas draugus, kurie bus isvyke. Bet jau nezinau ar noriu. Liudna, juk is tiesu tik maskuoju tikruosius poreikius santykiu. Jam niekad nieko nesakiau, bet jis daznai sneka, nu kodel dabar? O ne pries 4 metus, kai jau praktiskai skyresi. O dabar seimoj stabilu, lyg nieko netruksta, kad viska lauzyti.. visad juokiuos is tokiu kalbu, kas gi jo praso kazka lauzyti. Bet matyt jaucia, kad is tiesu kitko noriu. O gal cia siaip standartines kalbos. Kaip bebutu. Svarstau del rytojaus ar dar tiktis, jis kazka suplanaves, kad turetu laiko iki sestadienio pietu. Nesinori nuvilti. Ir pati galvoju, gal dabar vel 3 metus viena busiu, gal reikia pasimegaut, kad  turet prisiminima, galu gale is dekingumo.
Geras jis man labai.

Vyrų šnekos, visi jie tą patį...Man irgi sakė, kodėl mes nesusitikim prieš X metų...Nu nesusitikom...
Atsakyti
O tai čia daug kas susitikinėja pas kažką namuose? Draugus, jo šeimos namuose? Ačiū dievui, neturiu tokios patirties. Tikrai, kad neičiau į tokią vietą. Tam yra viešbučiai.
P.S. Manęs laukia laukinis savaitgalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paragate @ 2015 12 10, 10:11)
Sveikos, dekui uz pamastymus. Taip, zinoma neatsirado tie santykiai del kaprizo, o tik del artumo ilgesio. Vienisa ilgai buvau. Ir vis dar esu.

o kodėl tu nebandai susirasti tikro draugo, partnerio, neįsipareigojusio vyro? kur tikrai patenkintum artumo poreikį, ir nereiktų nei slapstytis, nei nervuotis. nebandai registruotis kokiose pažintyse, per draugus, kolegas pažindintis? juk esi vieniša, tai jūsų santykiai visai nelygūs gaunasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 12 10, 10:24)
Vyrų šnekos, visi jie tą patį...Man irgi sakė, kodėl mes nesusitikim prieš X metų...Nu nesusitikom...

Mane kabino vienas, kuris buvo uzimtas, tik ta slepe. Ir irgi sakydavo, nu kodel mes nesusitikom anksciau. As tik tada nesupratau ka tas reiskia biggrin.gif . Vyrai visiskai nera originalus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tam_kartui @ 2015 12 10, 10:32)
O tai čia daug kas susitikinėja pas kažką namuose? Draugus, jo šeimos namuose? Ačiū dievui, neturiu tokios patirties. Tikrai, kad neičiau į tokią vietą. Tam yra viešbučiai.

Namuose pas jį buvau tik vieną kartą, šiaip susitinkame neutralioje aplinkoje.
Nelabai, kaip aš ten jaučiausi, ant stalo buvo jo žmonos keptas pyragas, nu vienu žodžiu...
Į savo namus nebuvau atsivedus.
Pavydžiu dėl savaitgalio 4u.gif Nesenai ir mes buvome susitikę ilgesniam laikui - su pramogomis, LABAI noriu dar, tokie susitikimai tik užaštrina viską - geismą ir tt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Off: 10 gruodžio 2015 - 13:17
QUOTE(virga @ 2015 12 10, 09:20)
drinks_cheers.gif Sutinku. Ta pati pagalvojau. Ji tiesiog vienisa moteris. Lb. gaila, kad demesio neparode laisvas vyras. Gal butu grazi pora.
Mane senbuves pazista. Esu sitoje temoje senai. Uzkabino kazkada, ir iki dabar ilendu pasiskaityti.
Nezinau, kas leme mano gyvenime, gal auklejimas, gal kitu laiku uzaugau. Bet man vedes vyras., tai mires vyras. Nenoriu ir neorejau jokiu romanu su vedusiais tureti del daug priezasciu. Nemegstu slapstytis. Nemegstu buti kalta(kad ir be kaltes). Nenoriu, kad vyras susitikes su manimi ziuretu i laikrodi. Ir dar del daug priezasciu. Viena is ju, kad ir isejimas kartu i viesas vietas. Esu prieraisi. Zinau, kad kenteciau. Tas mane visa laika stabde nuo pagundu.
Kaip kitos su tuo susitvarkot? Matau, kad nelabai kaip sekasi. Jau iki skyrybu klausimas pas kai kurias daejo.  verysad.gif

Tai yra nuolatinis darbas su savimi. Manau pereinami visi etapai, tam tikras susižavėjimas, kažkoks prisirišimas ir pan.
Paskui tiesiog atsiriboji nuo visų tokių minčių ir mėgaujiesi pavogta akimirka, planuoji kitus susitikimus, o tai žiauriai veža.
Iki skyrybų daeinama manau dėl visumos kitų priežasčių..
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 12 10, 02:35)
Provokuojančios ir pažeidžiančios asmens teisę į privatumą žinutės ištrintos ir koreguotos.

clap.gif clap.gif clap.gif
Na pagaliau sulaukėm tvarkos. Pagaliau baigsis visi meilužių įžeidinėjimai, postai off toppic nesusijusių su tema, davatkų moralai, diagnozių nustatinėjimai ir t.t. bigsmile.gif Tiesa, mielos moderatorės? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 12 10, 10:46)
o kodėl tu nebandai susirasti tikro draugo, partnerio, neįsipareigojusio vyro? kur tikrai patenkintum artumo poreikį, ir nereiktų nei slapstytis, nei nervuotis. nebandai registruotis kokiose pažintyse, per draugus, kolegas pažindintis? juk esi vieniša, tai jūsų santykiai visai nelygūs gaunasi.  g.gif

Aciu uz gera klausima. Paskatino pamastyti. Pirmas atsakymas aisku - neturiu laiko. Paskui atejo ir kitokiu atsakymu. As kaip ir kiekvienas zmogus turiu specifiniu nuostatu ir isitikinimu. Pvz., man atrodo, kad negali buti sekmingi santykiai, jeigu iniciatyva jiems prasideti pirmoji parodo moteris. Aisku, suvokiu kad jie gali buti ir "sekmingi", bet tokie, kokie MAN patinka jie nebus. As esu labai tradicine, man patinka buti silpnai, trapiai, patinka kad manes siektu, patinka atsiduoti, o ne paciai siekti, nesvarbu kokiais budais, tiesioginiais ar uzsleptais. Jeigu vyras pats be mano kazkokiu zenklu neuzsikabina, neuzsinori, nepasistengia, tai as jo demesio ir neprasysiu. Tikriausiai praleidau daugybe progu del tokio isitikinimo, bet tas progas kurias gavau man buvo skanios, jaudinancios, nepamirstamos.
Kitas dalykas kodel neturiu poros, manau del ivairiu kompleksu likusiu po santuokos isirimo. Man eiti i pora - atrodo didziulis isipareigojimas, atsakomybe. O kai esi su vedusiu vyru - jis tau nieko negali prikisti, tu jam nieko neskolinga, nieko neisipareigojusi, ne tavo pareiga - padaryti ji laiminga, o jeigu ir padarai - tai tik bonusas. Man patinka, kai salia esantis zmogus laimingas, noriu kad jaustu pilna palaikyma, butu isklausytas, bet patinka zinoti, kad tai tik dovana nuo manes, o ne mano pareiga.
Dabar taip susimasciau, kad su tokiu mastymu man gresia likti vienai likusi gyvenima. Bet kiekvienas gyvenam pagal savo suvokima. Ir aciu Dievui tas suvokimas kintamas dalykas. Bus matyti....

O kas liecia susitikimu vieta, tai cia gi labai individualu. Man viesbutis - visiskai nepatinka. O namine aplinka tinka. Jis ir pas save labai kviete, ir pas mane prasesi, bet pas mane vaikai visada namie, arba dar ir aukle... o as nenoriu, kad jie susipazintu. O jis nori, klausineja, apie auklejima vaiku pasnekam. As kartais net galvoju, kad jis nori buti pagautas. Ir tai gasdina. Nenoriu buti ta, su kuria pagaus.

Jau nuo vakar ryto nesimatem... labai man dinges apetitas. Kartu ir dziaugiuos, kad nesimatem. Jauciu kad kazkas turi cia keistis. As taip dekinga, kad galiu cia issikalbeti, ir kad jus reaguojat. Nes nu su kuo daugiau pakalbesi tokia tema unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 12 10, 09:20)
Mane senbuves pazista. Esu sitoje temoje senai. Uzkabino kazkada, ir iki dabar ilendu pasiskaityti.
Nezinau, kas leme mano gyvenime, gal auklejimas, gal kitu laiku uzaugau. Bet man vedes vyras., tai mires vyras. Nenoriu ir neorejau jokiu romanu su vedusiais tureti del daug priezasciu. Nemegstu slapstytis. Nemegstu buti kalta(kad ir be kaltes). Nenoriu, kad vyras susitikes su manimi ziuretu i laikrodi. Ir dar del daug priezasciu. Viena is ju, kad ir isejimas kartu i viesas vietas. Esu prieraisi. Zinau, kad kenteciau. Tas mane visa laika stabde nuo pagundu.
Kaip kitos su tuo susitvarkot? Matau, kad nelabai kaip sekasi.Jau iki skyrybu klausimas pas kai kurias daejo.  verysad.gif

Meilužių santykiai ir poros santykiai - tai žaidimai, turintys visiškai skirtingas taisykles. Tai, kas būtų nepriimtina iš mylimojo pusės, meilužyje gali nekliūti, ir atvirkščiai. Meilužiaujant net romano gali netbūt, tiesiog pasexavimas ir tiek. Slaptumas čia yra pliusas kraujo pakaitinimui. Ėjimui į viešas vietas yra vyras, kam meilužis? O prieraišumas... na, jį reikia kontroliuot, protu valdyt. Nuolat.
Nuo kančių net ir su mylimu vyru nei veina neapsaugota. Bet manau tos, kurios nesuvokia skirtingų šių žaidimų taisyklių, meilužiaudamos kenčia neišvengiamai...

Man apie skyrybas minčių nekyla. Jei jau kažko atsisakyt, tai tik meilužio.

paragate, tokiuose santykiuose bus tik pseudoartumas, ir netruksi tą suvokt. O tada gali labai skaudėt... Tai tik žaidimas, kuriame rizikuoji visai be tikslo.
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 12 10, 13:55)

Iki skyrybų daeinama manau dėl visumos kitų priežasčių..

drinks_cheers.gif
turbūt dažnu atveju ir meilužis atsiranda todėl, kad šeima jau nebe prioritetas tampa dėl kažkokių priežasčių. Ir tada tas trečias tik pagreitina irimo procesą.
Atsakyti
QUOTE(tam_kartui @ 2015 12 10, 11:32)

nepamirsk paskui pasipaskot kaip sekesi wink.gif

QUOTE(felisha @ 2015 12 10, 15:08)
clap.gif  clap.gif  clap.gif
Na pagaliau sulaukėm tvarkos. Pagaliau baigsis visi meilužių įžeidinėjimai, postai off toppic nesusijusių su tema, davatkų moralai, diagnozių nustatinėjimai ir t.t.  bigsmile.gif Tiesa, mielos moderatorės? bigsmile.gif  bigsmile.gif

oi nemanau nemanau wink.gif davatkoms leidzia viskas sioje temoje arba beveik viskas ir zodyneli gana platu jos naudoja.O va jai ne duok dieve ant ju ka parasysi iskart moderatores suzino ir tvarka padaro wink.gif

QUOTE(felisha @ 2015 12 10, 16:13)
Meilužių santykiai ir poros santykiai - tai žaidimai, turintys visiškai skirtingas taisykles. Tai, kas būtų nepriimtina iš mylimojo pusės, meilužyje gali nekliūti, ir atvirkščiai. Meilužiaujant net romano gali netbūt, tiesiog pasexavimas ir tiek. Slaptumas čia yra pliusas kraujo pakaitinimui. Ėjimui į viešas vietas yra vyras, kam meilužis? O prieraišumas... na, jį reikia kontroliuot, protu valdyt. Nuolat.
Nuo kančių net ir su mylimu vyru nei veina neapsaugota. Bet manau tos, kurios nesuvokia skirtingų šių žaidimų taisyklių, meilužiaudamos kenčia neišvengiamai...

Man apie skyrybas minčių nekyla. Jei jau kažko atsisakyt, tai tik meilužio.
paragate, tokiuose santykiuose bus tik pseudoartumas, ir netruksi tą suvokt. O tada gali labai skaudėt... Tai tik žaidimas, kuriame rizikuoji visai be tikslo.

man dar mokytis ir mokytis is taves wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 12 10, 16:20)
nepamirsk paskui pasipaskot kaip sekesi wink.gif
oi nemanau nemanau wink.gif davatkoms leidzia viskas sioje temoje arba beveik viskas ir zodyneli gana platu jos naudoja.O va jai ne duok dieve ant ju ka parasysi iskart moderatores suzino ir tvarka padaro wink.gif
man dar mokytis ir mokytis is taves wink.gif 4u.gif

O kaip tau su pagunda bendravimas? susitinkat?
Atsakyti