Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #58

QUOTE(viesnia @ 2015 12 13, 21:06)
O ar yra buves etapas, kai tu ji vijaisi?

Spausdavau ji, kabinedavausi prie zodziu, jausdavausi netikra/netvirta del jo poziurio i mane.
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 12 13, 21:12)
Spausdavau ji, kabinedavausi prie zodziu, jausdavausi netikra/netvirta del jo poziurio i mane.

Kaip jis elgdavos kai pamoralizuodavai?spausdavai?
ka sakydavo?
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 12 13, 21:07)
Kokius etapus praėjai?

Stipraus susizavejimo, prisirisimo, noro buti su juo besalygiskai, baimes ji prarasti, noro pabaigti ir nuo visko issilaisvinti, pavydo kitoms moterims (ne zmonai).
Dabar man tiesiog gera su juo labai, jis prie manes be jokiu mano pastangu:) tikiuosi taip ir bus kuri laika...

Del spaudimo, tai sakydavo, kad negali elgtis kitaip, neturi galimybiu, kad gal su laiku tik pavyks ka pakeisti...sakydavo kad del daug dalyku as per daug analizuoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Off: 13 gruodžio 2015 - 21:24
QUOTE(Off @ 2015 12 13, 21:18)
Stipraus susizavejimo, prisirisimo, noro buti su juo besalygiskai, baimes ji prarasti, noro pabaigti ir nuo visko issilaisvinti, pavydo kitoms moterims (ne zmonai).
Dabar man tiesiog gera su juo labai, jis prie manes be jokiu mano pastangu:) tikiuosi taip ir bus kuri laika....

Kaip viskas pažįstama..
Aš norėčiau grįžti į laiką,buvusį prieš metus...
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 12 13, 21:21)
Kaip viskas pažįstama..
Aš norėčiau grįžti į laiką,buvusį prieš metus...

O dabar tu kuriam etape? Kas nori, kad griztu?
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 12 13, 21:18)

Kaip viskas pažįstama smile.gif

Pasakų fėja, tu tikrai manai, kad turėdama naują žaisliuką pamirši pagundą? Aš tuo netikiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrau: 13 gruodžio 2015 - 21:29
QUOTE(Off @ 2015 12 13, 21:26)
O dabar tu kuriam etape? Kas nori, kad griztu?

Dabar aš nezinau..
Po neįvykusio pasimatymo jis bijo net žadėt..Aš ir bijau betikėt.
Pernai pagunda vijos mane, as buvau išėjus iš kavinės,jį palikus..
Paskui būdama jo mieste ir atsisakiau susitikti.
Atsakyti
Paradoksas, bet paskui paaiskejo, kad as buvau ta, kurios jis sieke, norejo gauti, o as su juo tik pasipramogaut norejau pradzioje, idomu buvo pabandyti tik, kokiam vienam karteliui ir nedaugiau
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2015 12 13, 21:27)
Kaip viskas pažįstama smile.gif

Pasakų fėja, tu tikrai manai, kad turėdama naują žaisliuką pamirši pagundą? Aš tuo netikiu.

Netikiu ir aš. Bet o gal...Galiu atsitraukt bet kada.
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 12 13, 21:42)
Netikiu ir aš. Bet o gal...Galiu atsitraukt bet kada.

Pries beveik metus man panasiai buvo, pikta buvau ant pagundos, vyras buvo isvykes, pasitaike proga, bet nesugebejau, paskutiniu momentu atsitraukiau, galvojau, kad su tuo treciu jau du isduosiu, savo ir pagunda. Galbut ir kvaila, bet man taip tuomet atrode
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 12 13, 21:48)
Pries beveik metus man panasiai buvo, pikta buvau ant pagundos, vyras buvo isvykes, pasitaike proga, bet nesugebejau, paskutiniu momentu atsitraukiau, galvojau, kad su tuo treciu jau du isduosiu, savo ir pagunda. Galbut ir kvaila, bet man taip tuomet atrode

As pries metus ir zadejau nert i kito gleby, buvusio kolegos..Netgi sutarem tai, jis uzsake buta. Taip taip, ne kavos, viliojimo, o iskart i buta, o ir ten nesitarem kad kas bus, blogiausiu atveju tik tos kavos bute pagersim. Buvo pazinties su pagunda metines, viliausi pasimatyt, jis kaip visada - ne negali...Iseinu is seminaro, o pagunda lauke su gelemis. Taip ir pyktis nuplauke, ir ex kolega liko tusciu glebiu.
Atsakyti
Mrau, kaip Tau, jausmai neslopsta?
Atsakyti