Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

Atisiuk, tai gal augimo suolis tiesiog 4u.gif O tu jau mesyte ivedei? Kaip del kiausinio, ar kasnors duodat? man tame lape irgi jau nurodyta duoti tryni. Kaip ji pateikt, irgi su pienu maisyt? nes juk toks sausas jis unsure.gif

Na maniskiai irgi jau pradejo daugiau suvalgyt karsta.gif Bet kazkaip apetitas pas juos atsiranda bevalgant biggrin.gif pradzioj sunkiau taip einas, o po keliu saukstuku jau ziojas spirgedami , dziaugiuosi smile.gif

Krown, saunu kad fotosesija neiskamavo jusu ( tik vaikus biggrin.gif) Na tikrai bus daug graziu foto po svenciu, albumelis atsinaujins stipriai tikiu rolleyes.gif

Mes irgi jau eglute pasipuosem ir pasidarem kaip ir planavau smile.gif Labai kompatiska gavos, kokia ir planavau. Kaikurios tai jau FB matet, kas ne, tai imesiu irgi po to i albuma

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 12 19, 13:44)
Atisiuk, tai gal augimo suolis tiesiog  4u.gif O tu jau mesyte ivedei? Kaip del kiausinio, ar kasnors duodat? man tame lape irgi jau nurodyta duoti tryni. Kaip ji pateikt, irgi su pienu maisyt? nes juk toks sausas jis  unsure.gif

Kazkoks uzsiteses tas augimo suolis pas mus doh.gif ne, dar nedaviau mesytez, bet jau planuoju pradet. Oi nedaviau ir kiausinio, as kol kas saviau tik grudus ivairius ir darzoviu sriubyte. O koki tu ten lapa turi?

Einu eglutes tavo ziuret 4u.gif ir mes siemet pasidarem paprasta, nediduke..net zaisliuku nedejpm, nupurskem su dukryte konkorezius auksu, uzrisom kaspiniukys ir pasipuosem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 12 19, 12:45)
Kazkoks uzsiteses tas augimo suolis pas mus  doh.gif  ne, dar nedaviau mesytez, bet jau planuoju pradet. Oi nedaviau ir kiausinio, as kol kas saviau tik grudus ivairius ir darzoviu sriubyte. O koki tu ten lapa turi?

Oi as turiu omeny daktare mum toki lapa dave, daug maz kaip ka duoti, kokius produktus ivesti, kokius kiekius ir pan.. Pradzioj primaitinimo dave ir dabar antra kai jau mesas visokias ivedinet, zuvi. Na as tai tik naudoju kaip gida, nesilaikau jo aklai.
Tai jei taviskis taip valgyt nori tai gal jam pats laikas mesytei g.gif gal jau nepasisotina tik grudais ir darzovytem 4u.gif

Maniskio tai naktine doze pastarasias 2 naktis, misinio ryskiai sumazejo kai valgyt normalesni kieki pradejo, tikiuosi nepadides vel. Gal taip pagaliau to naktinio valgymo ir atsikratysim ( tyliai viliuosi smile.gif) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamkos,

Ar duodat zuvu taukus vaikam? Mum daktare sake pradet duot, daviau po kelis lasus ir nezinau ar sutapimas ar ne, bet juos sumaitinus jie atpila kai misinuko uzvalgo. Bandziau ir pries ir po maisto, kazkaip nelabai jiem sueina... Galvoju gal per anksti jiem dar. Nors jiem jau 6 menesiai, bet koreguotas amzius dar tik 3 menesiai. Tai ir nezinau kaip cia geriau daryt g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Atisiuko mažylį su praėjusiu 6 mėnesiadieniu!
Mes irgi paminėjom, nelabai kažką, tiesiog tėtis parnešė tortuką, pamiršo fejerverką, tai pasmaližiavom ta proga na ir padariau jau fotosesiją Kalėdine tematika.

Taigi nuo pirmadienio pradėjau primaitinimą. Nuo pirmad iki ketvirtad. valgė tik bulvę, vakar ir šiandien moliūgą, o ryt jau išvirsiu pamaišius bulvę su moliūgu, antrad pas gyd tai įdomu kaip ji toliau lieps čia mums skanauti. Aišku valgymas nėr dar pilnavertis, dar po košės vis duodu pieno, čia gal nėr blogai ane, nes po pietų eina miegoti, tai noris, kad užmigtų soti tada išmiega 4 val.
Bet šiaip sakyčiau visai neblogai ji valgo, gal todėl, kad 6 mėn pradėjom, jau didesnė.

Edena, kelionė visai neblogai praėjo, tas džiugu girdėti, o kaip seneliai, kaip tėtis, jaučiu sunku buvo jam Jus vėl išleisti.
Beje, pasigrožėjau mažylio foto wub.gif
Lauksim Krown, aš irgi kelias įkelsiu smile.gif

Tiesa, kalbėjot apie kakučius, ot mamų džiaugsmai, aš irgi lauku, nes nuo pirmad kaip pradėjom primaitinimą dar nieko nedarė unsure.gif

Atsakyti
Tik parašiau, kad laukiam ir sulaukėm. Dar turbūt niekada taip nemačiau vaiko verkiant unsure.gif ar jai ten sunkiai ėjo, ar tiesiog išsigando niekad to nejutus, bet verkimas buvo didžiulis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 19 gruodžio 2015 - 16:53
QUOTE(Tino @ 2015 12 17, 20:20)
Piktuke, o krikštotėvais kviečiat skirtingus žmones kiekvienam? šeimas ar skirtingų šeimų ? tiesiog įdomu  blush2.gif

Kiekvienam bus skirtingi krikštatėviai smile.gif Dabar pakvietimai paruošti šeimoms, na vieni nevedę, bet vasarą žada tuoktis. Iš vyro mamos paslapčia sužinojau, kad vyro brolio žmona laukiasi (jie ne LT), tai nors jiems išsiuntėm pakvietimą, lauksim jų sprendimo... Gal tik vyro brolis norės, tada ieškosim krikštomamos kitos. O gal apskritai nenorės be savo žmonos smile.gif Aš, šiaip, nenorėčiau, kad nėščioji būtų krikštomama, visgi visokių tų prietarų yra.. blush2.gif

QUOTE(Pacifica @ 2015 12 19, 15:57)
Sveikos mamkos,

Ar duodat zuvu taukus vaikam? Mum daktare sake pradet duot, daviau po kelis lasus ir nezinau ar sutapimas ar ne, bet juos sumaitinus jie atpila kai misinuko uzvalgo. Bandziau ir pries ir po maisto, kazkaip nelabai jiem sueina... Galvoju gal per anksti jiem dar. Nors jiem jau 6 menesiai, bet koreguotas amzius dar tik 3 menesiai. Tai ir nezinau kaip cia geriau daryt g.gif

O kokius duodi? Aš irgi nuo 6 mėnesio pradėjau duoti eye q, atsisiunčiau iš Amerikos per feelunique.com, tai lyg ir viskas gerai. Kaip tik pradėjus duoti, nežinau čia sutapimas ar atėjo laikas, bet mažėlis, tas kur nesivarto, pradėjo bent ant šoniuko verstis. Tai laukiu kada jau apsivers ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 12 19, 14:57)
Sveikos mamkos,

Ar duodat zuvu taukus vaikam?

Mum nesake ju duot, tik toliau vit D 4u.gif

QUOTE(Armante @ 2015 12 19, 16:53)
Tik parašiau, kad laukiam ir sulaukėm. Dar turbūt niekada taip nemačiau vaiko verkiant  unsure.gif ar jai ten sunkiai ėjo, ar tiesiog išsigando niekad to nejutus, bet verkimas buvo didžiulis  unsure.gif

Tai vistiek, pasikeitus racionui keiciasi ir kakutis. gal pakieteje buvo tai ir verke mazyle.
Bus cia nauju bedu su viduriukais kol racionas susidelios ir maziuku organizmai prisitaikys prie naujoviu doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

maciau daug diskutavot apie ritma ir rezima... vis skaiciau, skaiciau ir galvojau kur isiterpti ax.gif
na mes keliames 1k nakti. bet ir tai tik kaip kokia savaitele... niekad ju nekeliau kas 3val naktim, ismiega jie 4-6val nakti. musu naktis prasideda 22.30-23.00 na zinokit nesigauna anksciau tikrai, bandem 21-22 bet jie vistiek man nemiega, pypauja, dainuoja ir pns lotuliukas.gif mergyte ramesne, su ja viskas super. berniukas labiau nori glaustis ir megsta uzmigt pas mus todel , tenka perkelt i lovyte mieganti, bet jau kelios dienos bandau sita iproti pamirsti blush2.gif
geriam misinuka, bei mp. mano pienuko per para is 7 maitinimu gauna tik 2-3. kaZKO TO pienelio mazeja, bet as nurasau ....mazai skysciu geriu ir nebesitraukiu naktim,nu nesigauna kaip jie ta 1k karta kelias tai zinokit 1val uztrunku juos sutvarkyt, pampersa visad keiciu nakti, bijau tu issutimu... bet jie visad ir buna pilni...

dukrytei viduriukai linke kietet. sunkiai kartais gaunas, bet stengiames guelt ant pilvuko bei daryt manksta... lyg padeda wub.gif tai av taip ir gyvenam.

snd buvo kaledine fotosesija, tai mano zuikiai buvo auksiniai,prie sirdies dek cool.gif wub.gif
Atsakyti
Armante, mums bulve pvz lb kietina, sunkiai iskakoja ir kietai, tai jei 1 d duodu bulves ar morkos , tai kita diena pvz cukinija su obuoliu arba avizas su slyvom, taip ir balansuosit, tikrai pradzioj ir mums kietino, svarbiausia atsirinkt kas tuoj pat suminkstina:) arba i moliuga obuoli idek irgi mums gerai po jo buna..

Seneliai pirmakart mate ten anuka tai jau laimes buvo daug daug, o isleist mus vyrui lb sunku buvo nors vyrams kitaip, man sunkiau buvo kai as i jo vieta isijauciau ( as lb isijaust moku biggrin.gif ) o po 3 men nesuprasi ar pazino ar kas, bet taip keistai i ji ziurejo nekrykstavo bet ir neverke kai paeme..ir pas ji ant ranku jau ant rytojaus jam buvo tas pats kaip pas mane, tai matyt greit atgamino kur matytas..smile.gif

Oi kiek fotosesiju nuotrauku bus smagu paziureti wub.gif mes dar saviskiu laukiam, tik 1 gavom nes norejau atvirutes greiciau issiusti...

Atsakyti
Labas rytas!
Mamukai pasidalinkit, ka per Kucias valgyt darysit (Piktuke, tu ypatingai, kadangi jau versliuko nesukurei, tai jau sventes turbut visai giminei paruosi biggrin.gif ) norisi kazka naujo pabandyt ax.gif internete aibes patiekalu, bet nesinori bandyt, noretusi jau isbandytus ir pacius paciausius pasigamint blush2.gif
Tad jei kas turit koki nors patiekala, kuris nuo stalo dingsta pirmas,gal pasidalintumet bent nuoroda ax.gif
Cia gal off topic? Nors kai pagalvoji, o kuriam dabar si tema neaktuali? Ir dabar ypac, kai laiko ne per daugiausia su kleckais mazais, tai ir nesinori jo gaisti bandymams blush2.gif

Papildyta:
As pvz.visada darau paprasciausia keliu sluoksniu zele su konservuotais vaisiais. Prisivalgius gausybes patiekalu, labai norisi kazko gaivaus ir lengvo, tai po visko ta mano zele labai greit isgaruoja blush2.gif pwrnai jau keliau,bet pakartosiu:va tokia dariau Kaledoms, o Kucioms be jogurto darau blush2.gif ir daznai darau paprasciausiose taurese,nors sitas dideliam inde buvo ax.gif

user posted image

Na ir dar misraine su skumbre darau, o daugiau jau mama ir mociute gamina tradiciskai:virtinukai su grybais, su obuoliais, na ir silke, zuvis ivairiai..
Atsakyti
Atisa, užsimaniau tos žele nerealiai!!!
Aš negaminsiu nieko. Važiuosim pas mamá, tikiuos nors trupučio poilsio-kas kokį vaiká panešios, būsiu pavalgius, galėsim kasdien išeit į lauká. Laukiu labai švenčiú!
Atsakyti