QUOTE(Tino @ 2015 11 28, 11:06)
o aš netepu vaikų su niekuo - nu nekyla žinokit ranka jaunos, sveikos odelės tepliot su visokiais aliejais, tegul auga natūraliai. žinoma, nėr jokių bėrimų, nieko.
burbuliuk, neatsakysiu Tau dėl tų mišinių, nes maniškės tik pieną gėrė ir geria. nu bet kiekiai tai pas jus nerealūs....

maniškės daugiausiai 120ml per kartą suvalgo. nesuprantu, ko taip mažai. nu bet neatrodo badaujančios, žandai išsipūtę.
Tinuk, su geresne naktele

Kad tokiu tik daugiau
As irgi viso kuno netepu ir netepiau. Taip pat manau, kad jauna odele, jai nieko netruksta, kam ja be reikalo 'serti' kazkokiais kremais ar aliejais. Bet tuos issausejusius plemus tai tepu, juos tiesiog reik gydit ir neapleist kad nebutu blogiau.
Nu lesa taviskes tikrai. Maniskiai tik kokia sav po tiek pradejo valgyt. Man kiekiai tai negasdina, dar geriau, vistiek per para ne daugiau 800-900ml gaunas , man tas daznumas nepatinka. Na bet cia ryskus pozymis kad truksta maisto ir viskas
QUOTE(Atisa @ 2015 11 28, 11:26)
Burbuliacija,taip, ir pas mus suskirstyti misiniai pagal amziu. Taip,as keiciau misini dukrytei,ir berniukui keisiu kai sita banke baigsim, tik kad mums bankes uztenka kazkur 1.5 men,tai reiskia sunui pakeisiu nuo kokiu 7 men. Gyd.sako, kad reikia keisti,nes ten yra kita sudetis, vitaminai ir sudedamosios dalys atitinka didesnio vaiko poreikius. Tai gal ir sotesnis?
Maniskio dozes irgi gerokai padidejo, per para suvalgo apie 800-900ml,kas mums siaio jau
Nu va pas mus tas pats Atisiuk, doze panasiai pakilo. Bet man tai banke per savaite sueina ( 1.5kg ) Nu bet cia dviem vaikam. Maniskiai vis dar vargsta su tom kosem. Berniukas siek tiek suvalgo, bet koki 20-30 ml per karta, o mergaite isvis nevalgo. Tik pridedu sauksteli prie lupu, ji stipriai jas suspaudzia ir purskia lauk. Nu bet ji kolkas ir misiniu soti, valgo tik viena kart nakti ir jai kolkas nieko dar netruksta. Ateis laikas ir ji prades valgyt, per daug nepergyvenu. Siulau vistiek siek tiek, bet neprievartauju. O bernelis tikiuosi prades daugiau valgyt ir maziau budinetis
Afrodite, koks tavo suniukas jau dickis

Ir vaiksto vyras kaip anksti

Beje su pirmu dantuku
Sveikaots ir jums ir kuo daugiau miegelio

O cia tie lasiukai spec miegui? Plyn, kai paskaitineju tai nemazai mamu visokius lasiukus vaikam duoda nes jie visai nemiega