Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(Krown @ 2015 11 27, 21:22)
Maniskiu irgi raudonuoja po lauko zandukai, tepu tuo paciu kremu kaip ir einanti lauka, skirta apsaugoti nuo salcio, siaip manau bile kas riebus tinka  4u.gif kokosu aliejus ar koks kitas irgi manau kuo puikiausiai tinka, juo patepu po maudyniu tai man asmeniskai geriau uz visokias priemones  mirksiukas.gif

Gera minti davei del kokosu aliejaus, turiu dvi bankes, bet pasmirsus buvau. Pas mano vaikus abu ekzema atsirado doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 27 lapkričio 2015 - 21:33
QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 27, 23:33)
Gera minti davei del kokosu aliejaus, turiu dvi bankes, bet pasmirsus buvau. Pas mano vaikus abu ekzema atsirado  doh.gif

Vaje,o nuo ko ta egzema g.gif maniski irgi isbere visa zanda,bet zinau nuo ko-daviau sulciu,nors praskiedziau 1:10, bet vistiek,kai tik nors laseli sulciu paduodu,iskart isberia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 11 27, 22:07)
Vaje,o nuo ko ta egzema  g.gif  maniski irgi isbere visa zanda,bet zinau nuo ko-daviau sulciu,nors praskiedziau 1:10, bet vistiek,kai tik nors laseli sulciu paduodu,iskart isberia  doh.gif

Ekzema sakyciau paveldima. Pas mane vaikystej labai bjauri oda buvo, tai turbut ir vaikam persidave. Bet isaugau tai tikiuosi ir jie isaugs.

As irgi sultis pradejau duot drinks_cheers.gif , o tiksliau vandeni ssu trupuciu sulciu. Bet jie kolkas pas mane nuo visko dar labai raukos ir purtos. Kokias sultis tu duodi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 27 lapkričio 2015 - 22:17
QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 28, 00:14)
Ekzema sakyciau paveldima. Pas mane vaikystej labai bjauri oda buvo, tai turbut ir vaikam persidave. Bet isaugau tai tikiuosi ir jie isaugs.

As irgi sultis pradejau duot  drinks_cheers.gif , o tiksliau vandeni ssu trupuciu sulciu. Bet jie kolkas pas mane nuo visko dar labai raukos ir purtos. Kokias sultis tu duodi?

Aaa..aisku. na bet turetu isaugti manau.
Tai taip,ir pas mane vanduo ir laselis sulciu, tik vadinu sultim. Nupirkau Hipp vynuogiu sultis su obuoliais,bet negeria jis man nei kiek,raukosi ir stuma lauk buteliuka. Tai as su saukstuku biski pagirdziau pora dienu, bet kiek jis ten gavo,kelis ml, bet vistiek abi dienas ir isbere doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 27 lapkričio 2015 - 23:34
QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 27, 22:14)

O kaip Burbuliuk ji jums pasireiškė? Mano mergytei ant kojyčių tokie sausi odos ploteliai atsirado. Rodžiau gydytojai, tai sako čia nuo sauso oro pasausėjo ta odelė, patepti kokiu bepanthen ar kažkuo panašiu rekomendavo ir tiek. g.gif turiu to medelos tepalo kur (.) naudojau, tai reiks ir jai tas kojytes patepti.
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2015 11 28, 09:58)
O kaip Burbuliuk ji jums pasireiškė? Mano mergytei ant kojyčių tokie sausi odos ploteliai atsirado. Rodžiau gydytojai, tai sako čia nuo sauso oro pasausėjo ta odelė, patepti kokiu bepanthen ar kažkuo panašiu rekomendavo ir tiek.  g.gif  turiu to medelos tepalo kur (.) naudojau, tai reiks ir jai tas kojytes patepti.

Nu jo, pas mus irgi tokie raudoni, paserpetoje plemai. Pradzioj pas berniuka atsirado ant zando vieno. Buna kad paraudonije ir tarsi pakiles tas plemas, toks siek tiek paketejes. Po to ant kaktos jam dar vienas plemukas atsirado. Ir pries pora dienu radau pas sese ant kojyciu irgi abieju, nugarinej pusej. Na as pasigooglinau paveiksliukus isitikint koks cia biesas ir viena zmogu pazystu kuris ekzema turi, tai labai jau panasus tie plemai. Na ir pas gyd per TA paklausiau, tai ji iskart pasake kad ekzema. Tik nera pas mus ji labai arsi. Arsi forma buna kad kraujuoja, puliuoja. Israse spec kremo tokio steroidinio, tai juo patepus per kelias dienas beveik dingsta tie plemai, na ir siaip gerai drekint liepe, tai viskas suvaldoma. Svarbiausia slopint ja reikia kad vaikui neuzsinieztetu ir jis nepradetu kasyti tu plemu.
O tie jusu plemukai raudoni, Delfinuk? Jei raudoni, sausi ir paserpetoje, panasu i ekzema irgi g.gif
Na bet cia ne pasaulio pabaga ta ekzema, tiesiog priemoniu reik turet kad ja numalsinti. Aisku, buna ir ziauriu variantu, kai visas kunas tokia oda pasiklojes, bet keli plemukai tai dar nieko. BUtinai tepk kremukais ir stebek, jei jie nepades, tai pas koki dermatologa gal nueikit kas geriau ismano, nes butent ekzemai tai spec. kremukas yra 4u.gif

As norejau paklaust visu mamuku kuriu vaikuciai jau netoli 6 men, arba jau perlipe ir tu kurios misiniais maitinat. Ar Lt irgi misiniai suskirstyti i iki 6men ir nuo 6 men? Ar keitet/keisit misini?

Pas mus marazmai vyksta jau 3 naktis su berniuku, isbadejes vaikas. Vakar vakarienei 18.30 sukapojo 210, po to budo 22val suvage 150, po to 00 val -120ml, ir 4 val budo, bet tada jau skiesta misini daviau, ir dabar ryte sukapojo vel 200ml. Zodziu dozes vos nepadvigubejo pas vaikina, na ir tiek dazni budimai doh.gif Kazin kaip tie misiniai kur nuo 6 men, jie sotesni gal g.gif
Edenut, gal bandei? retai cia beuzsuki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 11 27, 21:41)
Ramios nakties visoms!

Ačiū 4u.gif biggrin.gif nu beveik išsipildė - gavom du kartus po 3 valandas pamiegot. nu vakar to simplexo prifarširavau vaikus, bet jom vistik dantys.... tai kai tik pradėdavo rėkt, tepiau su tuo tepaliuku, tai gal tas padėjo g.gif ai, supaisysi,kas čia padėjo, svarbu, kad gana gerai. o paskui gal jau ir pilnatis baigsis.

o aš netepu vaikų su niekuo - nu nekyla žinokit ranka jaunos, sveikos odelės tepliot su visokiais aliejais, tegul auga natūraliai. žinoma, nėr jokių bėrimų, nieko.
burbuliuk, neatsakysiu Tau dėl tų mišinių, nes maniškės tik pieną gėrė ir geria. nu bet kiekiai tai pas jus nerealūs.... blink.gif maniškės daugiausiai 120ml per kartą suvalgo. nesuprantu, ko taip mažai. nu bet neatrodo badaujančios, žandai išsipūtę. hihihi.gif

beje, čia normalu, kad vaikai kandžiojais su tais pirmais dantim? jaučiuosi, kad auginu du vampyriukus lotuliukas.gif jau kaip kanda: abi močiutes apkandžiojo, man vakar į smakrą įkando biggrin.gif dabar va stalą graužia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 28 lapkričio 2015 - 11:06
Burbuliacija,taip, ir pas mus suskirstyti misiniai pagal amziu. Taip,as keiciau misini dukrytei,ir berniukui keisiu kai sita banke baigsim, tik kad mums bankes uztenka kazkur 1.5 men,tai reiskia sunui pakeisiu nuo kokiu 7 men. Gyd.sako, kad reikia keisti,nes ten yra kita sudetis, vitaminai ir sudedamosios dalys atitinka didesnio vaiko poreikius. Tai gal ir sotesnis?
Maniskio dozes irgi gerokai padidejo, per para suvalgo apie 800-900ml,kas mums siaio jau nerealu atrode ☺ ir buvo jis man irgi pradejes kilotis isvis daznai,bet kai pradejom koses valgyt per savaite ir baigesi,dabar uzmiges 21.30, keluasi apie 3.00 ir tada apie 7.30-8.30. Bet koses valgon jau pilnai,siandien pusryciams 120ml suvalge cool.gif vakarienei duodu vaisiu tyreles,irgi labai megsta wub.gif suanden galvoju aju isvirsiu bulvyte irbpo truputuka pradesim ir darzoves isivedinet blush2.gif
Papildyta:
Tino, tai ir pas mus tie kiekiai buvo nerealus,kazkas cia dabar tik jam nutiko. Kai visu valge po 120-150, maniskis vos 70 iveikdavo. O dabar nakti suvalgo ir 190 cool.gif bet jam uzeina ir praeina ta banga. Ir maniskis kandziojasi labai,kai pasiimu ant ranku ir prisiglaudziu,puola kast iskart, net dreba biggrin.gif
Atsakyti
Džiaugiuos kuriú naktis buvo nebloga.! O mes tai šianakt kėlėmės kas 3 val ir nebuvo to ilgo miego. Valgė kaip išbadėję. Ne tsi kad muistytúsi ir užtrktú paglostyt, buvo rėkimai tiesiog. Ir nuo ryto irzlūs kažkokie. Jausmas man, kad jau vakaras, nors nei 12 nėr.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
O je,nemiegancioms mamytems po 4u.gif 4u.gif 4u.gif Maniskiui buvo laiko tarpas kazur 4-6 men kai nakti ismiegodavo,o dabar ir pas mus jau virs 2 menesiu kaip kazkokia nesamone darosi-uzmiega,miegodamas vis verkia,as vis prasokineju naktim,praglostau,ir arbateles atsigert duodu,o jau ryte apie 7 buna kad nebegaliu is nuovargio islipt is lovos.Tai tada jau vyras pasiima maziuka ir as pamiegu tada jau kelias valandas.Tai realiai per nakti gaunasi geriausiu atveju 4 val.Irgi vaikstau kaip zombis ir pikta,irzli ir nieko nebesinori.Bet nubraukiu asarele ir pasiguodziu,kad vistiek praeis tas laikas ir bus gerai.Pradejome duoti mes lasiukus Notta,tai pastebejau kol kas tik kad dienom miega geriau ir ilgiau.Nes anksciau max.20 min ir akys placios kaip traktoriaus zibintai .
O man paplepeti ech jau neber laiko,pamenu kai tik atejau cia-ta pati rase vyresniu vaiku mamytes.Maniskis jau ne tik kad ropoja,bet atsistoja,isikibes varo,viska darineja,lenda-aisku buna ir "avariju" ir jau oziukus parodo-pasipykstam abu.Bet veiklos oi kiek yra,nebenuleidziu akiu.Turime ir mes viena perliuka. Ir laukiam antrojo-sakau gal iki svenciu pasirodys mano zuikiui smile.gif
Delfinuk,sveikatos tau-man taip yra buve kelis kartus-bet gydytojai sake kad issekimas.Ir dabar kartais atrodo kad iskrisiu is padu,net vaika i manieza idedu o tada jis priestarauja,nes juk niekur eit negali.Bet man dzin,svarbu kad jei kas bus saugus. Bet jau paskutiniu metu taip darosi per diena kelis akrtus,tai pasidariau nuo darbo truputi atostogu-sakiau gal pavyks pamiegoti ir taip kompensuoti to poilsio trukuma.
Ech..lekia tas laikas nenumaldomai doh.gif atrodo taip neseniai buvo mazas bejegis kudikelis o dabar mazutis kudikelis su savo charakteriu smile.gif
Siandien Akropolyje Jamama tai susirasem su vyru ko reik nupirkt ir leksim pasipirkt.Maziuka anytai paliksim.Jegu nera,bet kazkaip galvojam kad gal dovanas daugumai supirksim o ir mums kai kuriu dalykeliu reik.
As galima sakyt irgi mazai teplioju mazyli.Kartais jei koks ziuriu paberimas ar pasutimas patepu,arba jei jauciu kad odyte pasausejusi tai emolium balzamu istepu ir taip kelias dienas ir ok.
Burbuliacija.linkiu kad viskas butu gerai tavo maziukams.Gal cia tie visi pasausejimai jiems tk siuo metu kol dar labai mazyciai.
Na ka grazaus visoms savaitgalio,ne tik ramiu nakteliu bet ir kuo lengvesniu dieneliu. mirksiukas.gif Ir SVEIKATELES wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 11 28, 11:06)

o aš netepu vaikų su niekuo - nu nekyla žinokit ranka jaunos, sveikos odelės tepliot su visokiais aliejais, tegul auga natūraliai. žinoma, nėr jokių bėrimų, nieko.
burbuliuk, neatsakysiu Tau dėl tų mišinių, nes maniškės tik pieną gėrė ir geria. nu bet kiekiai tai pas jus nerealūs....  blink.gif maniškės daugiausiai 120ml per kartą suvalgo. nesuprantu, ko taip mažai. nu bet neatrodo badaujančios, žandai išsipūtę. hihihi.gif

Tinuk, su geresne naktele 4u.gif Kad tokiu tik daugiau mirksiukas.gif
As irgi viso kuno netepu ir netepiau. Taip pat manau, kad jauna odele, jai nieko netruksta, kam ja be reikalo 'serti' kazkokiais kremais ar aliejais. Bet tuos issausejusius plemus tai tepu, juos tiesiog reik gydit ir neapleist kad nebutu blogiau.

Nu lesa taviskes tikrai. Maniskiai tik kokia sav po tiek pradejo valgyt. Man kiekiai tai negasdina, dar geriau, vistiek per para ne daugiau 800-900ml gaunas , man tas daznumas nepatinka. Na bet cia ryskus pozymis kad truksta maisto ir viskas 4u.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 11 28, 11:26)
Burbuliacija,taip, ir pas mus suskirstyti misiniai pagal amziu. Taip,as keiciau misini dukrytei,ir berniukui keisiu kai sita banke baigsim, tik kad mums bankes uztenka kazkur 1.5 men,tai reiskia sunui pakeisiu nuo kokiu 7 men. Gyd.sako, kad reikia keisti,nes ten yra kita sudetis, vitaminai ir sudedamosios dalys atitinka didesnio vaiko poreikius. Tai gal ir sotesnis?
Maniskio dozes irgi gerokai padidejo, per para suvalgo apie 800-900ml,kas mums siaio jau

Nu va pas mus tas pats Atisiuk, doze panasiai pakilo. Bet man tai banke per savaite sueina ( 1.5kg ) Nu bet cia dviem vaikam. Maniskiai vis dar vargsta su tom kosem. Berniukas siek tiek suvalgo, bet koki 20-30 ml per karta, o mergaite isvis nevalgo. Tik pridedu sauksteli prie lupu, ji stipriai jas suspaudzia ir purskia lauk. Nu bet ji kolkas ir misiniu soti, valgo tik viena kart nakti ir jai kolkas nieko dar netruksta. Ateis laikas ir ji prades valgyt, per daug nepergyvenu. Siulau vistiek siek tiek, bet neprievartauju. O bernelis tikiuosi prades daugiau valgyt ir maziau budinetis rolleyes.gif

Afrodite, koks tavo suniukas jau dickis bigsmile.gif Ir vaiksto vyras kaip anksti thumbup.gif Beje su pirmu dantuku 4u.gif
Sveikaots ir jums ir kuo daugiau miegelio 4u.gif O cia tie lasiukai spec miegui? Plyn, kai paskaitineju tai nemazai mamu visokius lasiukus vaikam duoda nes jie visai nemiega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 28, 10:42)

O tie jusu plemukai raudoni, Delfinuk? Jei raudoni, sausi ir paserpetoje, panasu i ekzema irgi  g.gif
Na bet cia ne pasaulio pabaga ta ekzema, tiesiog priemoniu reik turet kad ja numalsinti. Aisku, buna ir ziauriu variantu, kai visas kunas tokia oda pasiklojes, bet keli plemukai tai dar nieko. BUtinai tepk kremukais ir stebek, jei jie nepades, tai pas koki dermatologa gal nueikit kas geriau ismano, nes butent ekzemai tai spec. kremukas yra 4u.gif

As norejau paklaust visu mamuku kuriu vaikuciai jau netoli 6 men, arba jau perlipe ir tu kurios misiniais maitinat. Ar Lt irgi misiniai suskirstyti i iki 6men ir nuo 6 men? Ar keitet/keisit misini?

Pas mus marazmai vyksta jau 3 naktis su berniuku, isbadejes vaikas. Vakar vakarienei 18.30 sukapojo 210, po to budo 22val suvage 150, po to 00 val -120ml, ir 4 val budo, bet tada jau skiesta misini daviau, ir dabar ryte sukapojo vel 200ml. Zodziu dozes vos nepadvigubejo pas vaikina, na ir tiek dazni budimai  doh.gif  Kazin kaip tie misiniai kur nuo 6 men, jie sotesni gal  g.gif
Edenut, gal bandei? retai cia beuzsuki  unsure.gif

Labukas mamukai 4u.gif

Burbuliacija ir mes tuos plemukus turim. Hormoninio tepalo ir mes gavom bet sake extra atveju naudot, aisku po jo iskart praeina. Pastebejau kad jie atsiranda ir padideja nuo baltymu mano ( vista zuvi ar kiausini suvalgau) tai bet cia nuo mp mano:( tai dar vis riboju maista, sake daktaras kad susideda ir alergijs kazkokia ir + seiles dregna terpe.. Kasdien drekinu dabar jei tik uzuomazga matau ir kartais nedaeinam iki hormoninio, praeina..

O pas mus durnynas 3 nakti... Kas valanda beveik bunda nuo 12, kompoto nebeuztenka vartosi raitosi sneka aaaa garsiai vyriskai sako zodziu visai nepamiegu, suprask gal dienom irgi maza darzoviu +mp. Buvom TA, 71,5 cm 8,9 kg zodziu kaip is vadovelio ir liepe meniu ivairint, triusiena arba eriena. Tai siandien mano tetis triusiuko atveze dieve negaliu i ranks net imt as tokia gyvunu myletoja:( bet ka daryt, vaikui sveikatytes irgi reikia unsure.gif
Atsakyti