Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(Karmensita @ 2015 12 28, 11:55)
Lock, sveikinu su poilsiu 4u.gif Tikrai nusipelnei smile.gif
Atisa, dėkui už palinkėjimą. Eksperimento būdu nustačiau, kad visgi kalta buvo žąsis. Truputį suvalgiau dar po kelių dienų. Tai kai dėjo viduriuot sad.gif , jau buvau persigandus.
Krown, iš tikro matyt astrologija mūsų vaikų pilvus valdo biggrin.gif O gal darot kokius pratimukus, kad jau vartosi? Maniškė  vartės gerai nuo gimimo, bet priaugo svorio ir nustojo. Griebt viską griebia, žaidžia, šliaužt bando, tiltelį daro, sėdasi už rankų įsikibus pati, bet va vartytis nenori nors tu ką.
Per šventes beje irgi kažkodėl išsiderino iš ritmo, vos nulaužėm dvyliktą kelias dienas. O paprastai deja eina miegot tik dešimtą. Bandyk ką nori, pilna energijos spardosi, guguoja, rėkauja, nu ir žinau tada, kad tikrai dar neužmigs net ir supant pora valandųsmile.gif Naktim įvairiai kelias, būna kas valandą, būna triskart į naktį. Aišku, kiek ten suvalgo turbūt, bet pabust ir pačiaumot būtinai reikia:) Soskės neima. Matyt teks išgyvent be jos:)

O taip, ir pas mus nebeliko rezimo per sventes, eina miegot gerokai veliau, bet ir miega iki 9.00, tai as nieko pries biggrin.gif
Mes kamuoli nusipirkom,bandysiu kankint vaika pratimais. Nes jauvtoks tinginys, apart to,kad vartosi ir sedasi (tik keliamas), daugiau nieko nedaro. Nei sliauzia,nieko. Zaisliukais tai labai zaidzia,labai megsta dauzyt sauskteli i dubeneli biggrin.gif viska delioja,knibineja,bet jei jau pasportuot reikia,iskart pretenzijos doh.gif o soskes tai irgi neima niekaip, nors kartais taip noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 12 28, 09:55)
Krown, iš tikro matyt astrologija mūsų vaikų pilvus valdo biggrin.gif O gal darot kokius pratimukus, kad jau vartosi? Maniškė  vartės gerai nuo gimimo, bet priaugo svorio ir nustojo. Griebt viską griebia, žaidžia, šliaužt bando, tiltelį daro, sėdasi už rankų įsikibus pati, bet va vartytis nenori nors tu ką.

Ne zinok, nieko mes nesportinam su jais dar, gi miegaliai kaip reikalas yra biggrin.gif ji del to refliukso kaip pradejo riestis taip tesia sita savo tradicija, tik dabar dar atkakliau ir dazniau, sakau gal jau cia vartytis nori, nors paziurejau youtube kaip tai atrodo tai biskiuka toli mums iki apsivertimo biggrin.gif ji su kojom dar ten mazai ka daro, o jos cia esminis dalykas 4u.gif mano mergyte isvis labai silpna ir atsilieka su vystymusi tikrai, ji ant kokiu 3 men. pagal viska yra, o berniukas sakyciau tikrai pataiko i savo amziu thumbup.gif jis labai tvirtas, daug juda, sportuoja ir jau daug ka daro ka turi daryti 4 men vaikai. o mes ant kamuolio irgi dabar pradejom daugiau laiko leisti, nes irgi pagalvojau kad kol gyvi uzteks cia tik zialsiukais apie nosi jiems mosikuoti, reikia juos biski pasportint ir man biggrin.gif tai siandien jau daug pasportavom, visai patiko jiems sakyciau mirksiukas.gif atisa - pilnas youtube visokiausiu video ir LT kalba ir ne kaip ir kokius pratimukus daryt - tikrai issirinksit kur jam patiks thumbup.gif bigsmile.gif o mano abu dar galvos nenulaiko keliami uz ranku, eina ta kaip nors treniruoti ir spartinti apart gulejimo ant pilvo gal kas zino? g.gif
Atsakyti
Su sventemis mamukai 4u.gif visoms ir visu maziukams daug sypsenu ir svarbiausia geros sveikateles 4u.gif
QUOTE(Krown @ 2015 12 28, 15:59)
Ne zinok, nieko mes nesportinam su jais dar, gi miegaliai kaip reikalas yra  biggrin.gif ji del to refliukso kaip pradejo riestis taip tesia sita savo tradicija, tik dabar dar atkakliau ir dazniau, sakau gal jau cia vartytis nori, nors paziurejau youtube kaip tai atrodo tai biskiuka toli mums iki apsivertimo biggrin.gif ji su kojom dar ten mazai ka daro, o jos cia esminis dalykas  4u.gif mano mergyte isvis labai silpna ir atsilieka su vystymusi tikrai, ji ant kokiu 3 men. pagal viska yra, o berniukas sakyciau tikrai pataiko i savo amziu  thumbup.gif jis labai tvirtas, daug juda, sportuoja ir jau daug ka daro ka turi daryti 4 men vaikai. o mes ant kamuolio irgi dabar pradejom daugiau laiko leisti, nes irgi pagalvojau kad kol gyvi uzteks cia tik zialsiukais apie nosi jiems mosikuoti, reikia juos biski pasportint ir man biggrin.gif tai siandien jau daug pasportavom, visai patiko jiems sakyciau  mirksiukas.gif  atisa - pilnas youtube visokiausiu video ir LT kalba ir ne kaip ir kokius pratimukus daryt - tikrai issirinksit kur jam patiks  thumbup.gif  bigsmile.gif o mano abu dar galvos nenulaiko keliami uz ranku, eina ta kaip nors treniruoti ir spartinti apart gulejimo ant pilvo gal kas zino?  g.gif

Abieju pusiu kaklo raumenukus stiprinkit, as pries veidrodi laikydavau nuo saves nusukus ji rankose ir pakreipus tai i viena puse tai i kita kaip laikrodzio rodykle pakraipydavau kad vis galva palaikytu.. Ir vis linksmindavau per veidrodi ir save ir mane matydavo vis kokius garsus pakst ir pan.linksmindavau nesuprasdavo kad sportuodavo:D ant kamuolio irgi ant vieno sono parideni galva kad biski atkelt reiktu, paskui ant kito:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 28 gruodžio 2015 - 22:25
QUOTE(Krown @ 2015 12 28, 17:59)
  atisa - pilnas youtube visokiausiu video ir LT kalba ir ne kaip ir kokius pratimukus daryt - tikrai issirinksit kur jam patiks  thumbup.gif  bigsmile.gif o mano abu dar galvos nenulaiko keliami uz ranku, eina ta kaip nors treniruoti ir spartinti apart gulejimo ant pilvo gal kas zino?  g.gif

Aciu,Krown, butinai reikes paziuret smile.gif gal tijrai minciu pasisemsiu thumbup.gif
Maniskis labai ilgai galva lose keliamas uz ranku. Mums padejo daznas kelimas, i diena saug kartu imdavau uz ranku ir keldavau, tiksliau leisdavau kuo daugiau paciam stengtis keltis. Tai labai greit perprato, ko mes ia jo norim ir iradejo pats i prie galva kelt,o ne lost atgal 😄
Ai, ir dar mums del to padidino vit.D kieki,tuo metu davem po 3-4 lasus. Tai pora savaiciu ir viskas susitvarke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 28 gruodžio 2015 - 23:05
QUOTE(laina12 @ 2015 12 25, 20:15)
su sventemis visas mamas ir ju mazulius. Bukit sveiki ir laimingi wink.gif
retokai uzsuku , nors tema pastoviai ijungta....bet laiko , deja, neturiu ... jau toks paturbintas vaikis auga biggrin.gif Tai ryte, kol miega iki 10-11 val - speju pas arklius nulekt, valanda pasportuot, ramiai kavos isgert. Paskui jau , kai atsikelia - tada visi kiti dienos darbai, viena akim vis sekant , ka daro mazius. ir taip iki vakaro. Diena pamiega valanda, dvi lauke. Bet irgi su pasupimais...
siaip viskas neblogai. tik, kaip minejau, laiko trukumas biggrin.gif

Sveikutes 4u.gif
Visas mamytes ir mazuosius stebukliukus su praejusiomis sv.Kaledomis ir ateinanciais Naujaisiais Metais. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Daug sveikatos ir laimes wub.gif
Laina12 aprase kaip mano dienele,tik kad maniskis miega kelis kartus po 30 min biggrin.gif Bet laiko trukumas jaucias stipriai,ypac dabar kai pradejo eiti isikibes visai smagu smile.gif o kas bus toliau jau net nebespelioju lotuliukas.gif Zodziu,dabar siaip toks jausmas kad kazkoki maratona begam-nespeji rodos atsikelt ir vel reik gultis ir taip ratu.Niekur nebeuzeinu nes tiesiog tam nelieka laiko,o dienos metu ne minutei neprisesi parasyti nes maziukas iskart prie kompo ir maigyt kol neprimaigo mamai,o tada mamyte laukia kada tetukas patvarkys kompa smile.gif zodziu,lekima begam bet jusu neuzmirstame ir uzejau palinket graziu metu pilnu sveikatos,juoko,laimes,energijos,meiles ir kuo ramesniu nakteliu wub.gif
SU SVENTEM 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, smagu, kad nepamirsti ir uzeini wub.gif su sventem ir jusu grazia seimyna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 12 28, 23:04)
Aciu,Krown, butinai reikes paziuret  smile.gif  gal tijrai minciu pasisemsiu  thumbup.gif
Maniskis labai ilgai galva lose keliamas uz ranku. Mums padejo daznas kelimas, i diena saug kartu imdavau uz ranku ir keldavau, tiksliau leisdavau kuo daugiau paciam stengtis keltis. Tai labai greit perprato, ko mes ia jo norim ir iradejo pats i prie galva kelt,o ne lost atgal 😄
Ai, ir dar mums del to padidino vit.D kieki,tuo metu davem po 3-4 lasus. Tai pora savaiciu ir viskas susitvarke  4u.gif

Aciu uz patarimus Atisa ir Edena 4u.gif thumbup.gif as vit. D nedaviau isvis, dabar po lasiuka jau kokia savaite duodu blush2.gif zodziu reiks pasitaisyt situo klausimu ir pasivyti bendraamzius galvu kelejus thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas mamules 4u.gif

Su sventem , jau praejusiom ir dar likusiom 000059.gif 000054.gif wink_3.gif Tikiuosi visoms jos buvo dziaugsmingos 4u.gif

Albumely ziuriu jau sventiniu nuogtrauku yra bigsmile.gif Edena, pasakiskos foto 4u.gif Armante, nuostabios ir tavo foto, tikrai talenta turi, niekad savim neabejok mirksiukas.gif 4u.gif
Tino, tu atrodai dar labiau sukudus! Ar cia tik nuotrauka kitaip rodo, bet lyginant su praejusiom nuotraukokom tai paskutinej tu dar kudesne g.gif

Atisiuk, na jus ziuriu nepastebimai tuos dantukus auginat bigsmile.gif Saunumelis thumbup.gif
Pas mus ju kaip nera taip nera. Velyvi maniskiai su tais dantukais. Simptomai irgi dingo.

O mes gyvenam kaip gyvene, vis dar nevalgom doh.gif Labai sunkiai mum su tuo primaitinimu sekas. Jau buvau apsidziaugus nes pora kartu po koki 40ml suvalge koses buvo, bet tuom viskas ir baiges. Vel pradejo nebevalgyt, net ir tu dalyku kuriuos sakydavau kad megsta anksciau- banano, obuoliuko. Budavo valgo ir matosi kad dziaugias. O dabar ir situ nenori, pora saukstuku vos ne vos sukisi, ir viskas, galvas suka, raukos. Abu! Dar anksciau berniukas valge. Zodziu visiskai keista man. Viskas eina i siuksliu deze, ka padarau ar nuperku viska ismest reik doh.gif Keisti tie mano vaikai. tai toliau pagrindinis maistas - misinys. Na tik pradejau dazniau tos koses i ji det, kad bent kazkiek gautu papildomai medziagu.
O siaip viskas gerai, laimingi vaikai, labai kazkuom nesiskundzia biggrin.gif . Mergicka jau ant 4 atsistoja ir supuojas pirmyn atgal. Vis bando pajudet. Taip juokinga- isisupuoja ir vietoj to kad bandytu kojas i prieki statyt, tai ji "'soka' ant pilvo i prieki biggrin.gif Zodziu dar nesupranta kaip cia reik istiesu judet. Na bet manau neuzilgo susipras.. Bernelis tai nesiubuoja ant 4 bet jis uztai savarankiaskai pasedi be jokiu atramu jau kokia minute biggrin.gif na kiekvienas su savais talentais .

Tiesa norejau paklaust del vaikstyniu kas turit ar zadat isigyt greit. Joms grindys turi buti nepriekaistingai lygios? As jauciu promacha padariau doh.gif Uzsisakiau vaikstyne visgi, nes gera dyla uzmaciau nete, bet paskui prisiminiau kad pas mus grindys nera lygios. Jos tokiom kaip akmeninem plytelem grystos, ir tikrai nera lygios kaip koks laminatas, tai dabar mastau ar gales vaikai normaliai vazinet su ta vaikstyne , ar galvu man nenusisuks g.gif Atisiuk tu jau naudojus esi, kaip manai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 29 gruodžio 2015 - 09:57
QUOTE(Krown @ 2015 12 29, 00:41)
Aciu uz patarimus Atisa ir Edena  4u.gif  thumbup.gif as vit. D nedaviau isvis, dabar po lasiuka jau kokia savaite duodu  blush2.gif zodziu reiks pasitaisyt situo klausimu ir pasivyti bendraamzius galvu kelejus  thumbup.gif

Krown, vitaminas D dozuojamas pagal tai kiek paaugo. Jei mažai priaugo svorio ir ūgio tada duodama mažiau.

Buvau Kauno klinikose, kad mažylė mažai valgo. Ekoskopavo, patikrino, nieko nerado. Tikriausia jos tokia natūra. Ji pas mane bus manikenėsmile.gif Bus kaip aš visą vaikystę ir pauglystę buvau labai kūda rolleyes.gif .

Mes anksčiau gėrėm po 2 lašus vitamino D, dabar sakė gerti 1 lašą. Nuo 4 mėn. jau primaitinėsiu košėm...prasidės žaidimai. Krown, Karmensita, Jūs jau primaitinat košėm?

Mano mergaitė labai juda kruta, jau bando sėstis. Kažin ar nėra blogai kad taip anksti.

Vis dar turim kasdieną porą stiprių parėkimų, paverkimų verysad.gif . Nežinau nuo ko jai čia, gal pilvukas ar taip kas nepatinka. Rėkia visa gerkle:(

Nežinau ar čia dantys, bet kumštukas visada burnoje, pilna seilių.
Atsakyti
Burbuliacija,galvoju,kad ne visai nepastebimai tie musu dantys, tik as vis nesuprantu,kad dantys biggrin.gif dar visai neseniai skundziausi,kad nakti valgo kas 2-3 val., diena zirzia vis,tai cia dantys ir buna. Tik jei visi dantu dygimo procese nevalgo,tai maniskis valgo be protiskai daug,o dabar va dantys isdygo, grizo ramus vaikas namo, ir vel toliau sekmingai nevalgo doh.gif mp vel saldyt tuoj galesiu doh.gif tai ir kosiu zinok mano vel pradejo mazai valgyt. Jei padarau tirstesne,tai isvis nevalgo, spjauna,springsta, raukosi ir visaip kaip maivosi. Jei padarau skysta kaip sriuba,tai dar dar. Ir tai valgo tik taip: 2 sauskteliai koses+1 sauksyelis vandens nuplovimui,ir vel-2 koses, 1 vandens. Tik taip. Ir vanduo TIK is saukstelio ir TIK is metalinio biggrin.gif

Bet tai ohoo kokie tavo stipruoliukai saunuoliai!! Jau keturiom mergyte bando. Nu nerealiai thumbup.gif maniskis net i ta pise nenesa. Tinginys visiskas,nieko nwdaro ir sar pyksta jei sportuojam ir bandau priverst aa ji judet ir neleidziu ponuliui ilsetis blink.gif
Del vaikatynes tai,Burbuliuk, maziai tikrai nepargrius,jos yra stabilios. Gal kazkiek sunkiau judet bus jiems pradzioj, reiks daugiau pastangu pastumt ja. Bet tikrai nenukris 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ir aš sveikinu su šventėmis, šventiniu laikotarpiu ir ateinančiais naujais metais!

Ta proga mano vidurinėlis padovanojo man belendantį dantuką bigsmile.gif Vakar vos vos viršunėlė jautėsi, o šiandien jau daugiau jaučiasi ir vos vos matosi smile.gif Aš ir žiūriu ko jis iš gero vaiko dienomis zizlys pasidarė, vos už ausų griebti pradėjo ir dar prišliaužia taip, kaip burbuliacija paskutinėje žinutėje aprašė ( biggrin.gif) ir "kanda" į ranką, koją, pilvą, ar visur kur pasiekia biggrin.gif Kažin per kiek laiko visas pasimatys? bigsmile.gif

O va mažėlis ir toliau net ant pilvo nesiverčia pats... verysad.gif Gerai, kad gydytojai sako, kad viskas jam gerai, kad čia tik laiko klausimas, nu bet vistiek neramu.

Ruta.B, ankstoka su sėdėjimu, bet nenulaikysi, jei nori... Nežinau ar čia mitas, bet sako, kad mergaitėms geriau, kai vėliau sėdėti pradeda. ten kažkaip su lytine sistema susiję ir kad vėliau lengviau gimdyti ir panašiai bus. Gal žinote kitos, kada jūs sėdėti pradėjote? Net įdomu kiek mite tiesos. Aš, sakė mama, 4 mėnesių pradėjau sėdėti, tai ankstokai ir turiu bėdų.
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 12 29, 11:22)
Burbuliacija,galvoju,kad ne visai nepastebimai tie musu dantys, tik as vis nesuprantu,kad dantys  biggrin.gif dar visai neseniai skundziausi,kad nakti valgo kas 2-3 val., diena zirzia vis,tai cia dantys ir buna.Jei padarau skysta kaip sriuba,tai dar dar. Ir tai valgo tik taip: 2 sauskteliai koses+1 sauksyelis vandens nuplovimui,ir vel-2 koses, 1 vandens. Tik taip. Ir vanduo TIK is saukstelio ir TIK is metalinio  biggrin.gif

Bet tai ohoo kokie tavo stipruoliukai saunuoliai!! Jau keturiom mergyte bando. Nu nerealiai  thumbup.gif maniskis net i ta pise nenesa. Tinginys visiskas,nieko nwdaro ir sar pyksta jei sportuojam ir bandau priverst aa ji judet ir neleidziu ponuliui ilsetis  blink.gif
Del vaikatynes tai,Burbuliuk, maziai tikrai nepargrius,jos yra stabilios. Gal kazkiek sunkiau judet bus jiems pradzioj, reiks daugiau pastangu pastumt ja. Bet tikrai nenukris  4u.gif

Ai nu jo pamenu kaip skundeis del neramumu. Nu va, jau antra vaika turi o vis dar neikerti kada tie dantys , nu gal jau su senkanciais dantim zinosi? biggrin.gif 4u.gif
Bet ziuriu del valgymo taviskis irgi isrankus. Bet tai gerai kad vandenuka geria (nors ir tokiu imantriu budu) Ir idomu kad vaikai gali nuo valgymo pereiti prie nevalgymo. As galvojau kad tas primaitinimas kai isivaziuoja tai tik geryn eina, o cia pasirodo buna kad valge valge, po to bac ir nebevalgo doh.gif Nu as jau prisiskaiciau tai iki metu per daug nepergyvensiu. Bandysiu kazkiek duot, nevalgys tegu nevalgo. Po to vistiek turetu pradet valgyt.

Aciu, del vaikstynes apraminai.
Del visu judejumu ir sugebejimu tai nepergyvenk. Labai skirtingi visi vaikai. priklauso nuo budo, temperamento , be to berniukai man atrodo didesni tinginiukai ( juk jie mazi vyrai mirksiukas.gif biggrin.gif ) Na maniskis irgi prie tingesniu. Bet kai nuotaikoj tai duodas ir jis, tik va dazniau pasirenka pasyvuma biggrin.gif

QUOTE(Piktukė @ 2015 12 29, 11:27)
Sveikos, ir aš sveikinu su šventėmis, šventiniu laikotarpiu ir ateinančiais naujais metais!

Ta proga mano vidurinėlis padovanojo man belendantį dantuką  bigsmile.gif  Vakar vos vos viršunėlė jautėsi, o šiandien jau daugiau jaučiasi ir vos vos matosi smile.gif Aš ir žiūriu ko jis iš gero vaiko dienomis zizlys pasidarė, vos už ausų griebti pradėjo ir dar prišliaužia taip, kaip burbuliacija paskutinėje žinutėje aprašė ( biggrin.gif) ir "kanda" į ranką, koją, pilvą, ar visur kur pasiekia biggrin.gif Kažin per kiek laiko visas pasimatys?  bigsmile.gif

Piktuke, manau tikrai nera del ko pergyventi ( del vertimosi). Va turi 3 vaikiukus ir tai tik parodo kad visi vaikai skirtingi. Be to gi gime anksciau, tai tikrai dar niekur neveluoja wink.gif

Del sedejimo tai negirdejau tokios teorijos. Nezinau kada pradejau sedet pati, tik atsimenu nuotrauka viena kur sedziu, tai gal man ten kokie 6 men. O dukryte mano visai nemegsta sedet schmoll.gif Nezinau kada ji atsises. Gal kai supras kokia nors nauda is to biggrin.gif

Beje, su pirmuoju dantuku jus 4u.gif
Atsakyti