
Is tikruju taip lengviau pjaustit vaflius.Dabar darysiu kaip tu.

iki Anzelikos pirmojo gimtadienio liko 28 dienos!!!!!!



QUOTE (manu @ 2004 01 30, 20:12) |
obuoliu pyragas prie parlamento (apple crumble) 5 -2 kg obuoliu (rugstesniu, valytu) 250g sviesto 300g cukraus (pagal skoni) 600g miltu 100g razinu 15g kepimo milteliu |
QUOTE (shirdute @ 2003 12 29, 11:09) |
Siulau pabandyt super paprasta ir greitai paruosiama obuoliu pyraga ![]() 3 kiausiniai stikline cukraus stikline miltu 4-5 obuoliai Kiausus isplakt su cukrumi, supilt miltus, gerai ismaisyt. Obuolius nulupt, supjaustyt ir subert i riebalais istepta ir miltais pabarstyta kepimo forma, ant virsaus supilt tesla. Kept 20-30 min. Skanaus ![]() |
QUOTE (elija @ 2004 01 29, 13:18) |
"Greiti" blynai:receptas "gimė" ekspromtu, kai namuose liko nesuvalgyto balto naminio varškės sūrio: Sūrį supjaustau 1cm storio riekutėm (būtų gerai, kad sūris netrupėtų ![]() |
QUOTE (manu @ 2004 01 30, 20:12) |
obuoliu pyragas prie parlamento (apple crumble) recepta dave mergina, tam bare dirbusi pardaveja ![]() 1.5 -2 kg obuoliu (rugstesniu, valytu) 250g sviesto 300g cukraus (pagal skoni) 600g miltu 100g razinu 15g kepimo milteliu i puoda (didesni) sudeti miltus, kepimo miltelius, sutarkuota atsaldyta sviesta, cukru. trinti tesla tarp ranku tol, kol pasidarys dziuveseliu pavidalo. puse trupiniu sudeti i kepimo popieriumi isklota forma. ant virsaus sudeti riekelemis supjaustytus obuolius, nuplikytas razinas.ant virsaus suberti likusia puse trupiniu. kepti orkaiteje iki paskrus virsus, apie 30 min. patiekti silta, ant virsaus uzdejus plaktos grietineles (arba grietines) ir uzbarstyti cinamonu bon appetit ![]() |
QUOTE (meduza @ 2004 02 12, 06:25) |
liudal,ceburekai tavo ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (reniote @ 2004 02 12, 04:21) |
Atsiprasau, mano kalba taip toli "nenesa", kad suprasciau sita recepta. Kaip ta tesla trinti tarp ranku, kad ji pavirstu dziuvesiais??? Kas tie dziuveseliai?? Gal yra snekanciu vokiskai; Ar tai vokiskai "Zwieback". Nieko nesuprantu. Ta tesla jau kepta? Ar galima ta pyraga uzsaldyti kameroje ir paskui valgyti kt. karta ar jis valgomas "cia iskepiau - cia suvalgiau?" Atsiprasau, man sunku isivaizduoti resltata, jei nematau paveiksliuku. Tai dabar kankinuosi su kai kuriais receptais. Prasau paaiskinkit man kaip ta tesla tarp ranku trinyi, kad gautusi dziuveseliai. Nejaugi jos taip ikais nuo trynimo iki (180 - 220C) silumos ![]() |
QUOTE |
puse trupiniu sudeti i kepimo popieriumi isklota forma. ant virsaus sudeti riekelemis supjaustytus obuolius, nuplikytas razinas.ant virsaus suberti likusia puse trupiniu. |