Merginos,
mes Rode buvom šiemet 04.30 - 05 07. Tikrai nesušalom, priešingai, nukepėm kaip reikiant. Planavom savarankiškai, tai su viskuo viskuo išleidom 700eur dviese. Jei ką norit paklausti, tai mielai atsakysiu
Norejau pasiklaust ar verta imt viskas iskaiciuota ar gana pusryciu. keliausim su dviem vaikais. kaip kainos kavinese ir kaip alkoholiniu gerimu kainos? nes vyrai nores visvien kokio alaus. 😊
Žiūrint, kokio tipo bus Jūsų kelionė. Mes visada imam tik su pusryčiais, kadangi daug keliaujam ir po pusryčių tiesiog maunam iš viešbučio kažkur. O jei planuojat gulinėti tai gal ir verta AI imt. Kavinėse kainos kaip turistiniame mieste, kokteiliai brangūs, maistas centre irgi nepigus. Bet yra tavernų mažesniuose miesteliuose ar toliau nuo centrų, kur galima ir už 15 eur abiems su taure vyno pavalgyti. Prekybos centruose vynas labai pigus, aš buvau tobulo nusipirkusi už 2 eur
Gal kas žinot, kas geriau: Mitsis Faliraki ar Mitsis Rodos Maris?
niekaip negaliu apsispręst.. Mitsis Rodos Maris kaina mažesnė gaunasi..
Mitsis Rodos Maris berods pačiam Rodo mieste ar ne? Rinkčiausi Rodo mieste esantį viešbutį. Mes irgi pačiam Rode buvom apsistoję, tai bent buvo kur nueiti ir ką paveikti. Kiti miesteliai maži
Sveikos, merginos.
O kokius viešbučius patartumet pačiame Rode?
Mes gyvenome Athena hotel bookingas rodo kaip 3*, ant pačio viešbučio 4*. Jei ieškote ne prabangos, o kur maloniai apsistoti bus pats tas. Iki centro pėščiomis apie 4 min, šalia parduotuvės, kavinukės. Pats viešbutis labai tvarkingas, kasdien tvarkė kambarius, pusryčiai gausūs, gal kiek pabosta toks pats meniu, bet kai keliautojai mes neišrankūs, tai gerai buvo. Wi-fi veikė puikiai, vietoj mašiną gavom pigiau. Yra baseinas, barmenai labai malonūs. Savaitė 2 žmonėm su pusryčiais mums šitam viešbutį išėjo 195eur, užsakius buvau 3 mėn iki kelionės.