Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas, Graikijos sala

Merginos,

mes Rode buvom šiemet 04.30 - 05 07. Tikrai nesušalom, priešingai, nukepėm kaip reikiant. Planavom savarankiškai, tai su viskuo viskuo išleidom 700eur dviese. Jei ką norit paklausti, tai mielai atsakysiu :)

Atsakyti
Mes buvome savaitę gegužės viduryje ir dvi dienas lijo, nesušalom, bet ne tokio oro tikėjausi. Patys graikai buvo nustebę, kad gegužę lyja ir tik plius dvidešimt. Buvom tik savaitę, gaila, kad dingo dvi dienos, pirma ir paskutinė.
Atsakyti

Norejau pasiklaust ar verta imt viskas iskaiciuota ar gana pusryciu. keliausim su dviem vaikais. kaip kainos kavinese ir kaip alkoholiniu gerimu kainos? nes vyrai nores visvien kokio alaus. 😊

Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2016 11 06, 18:46)
Ar birželį nebus šalta ten?

buvau birzelio antra savaite, temperatura buvo tarp 32/38, turistauti man asmeniskai buvo per karsta.
Kas del vejo prie Egejo juros, nera jis toks kaip LT, smelio nenesioja, uzuoveju nereikia smile.gif, kai temperatura 36, isganimas vejelis smile.gif buvau apsistojusi Sunshine Rhodes. Vejas stipresnis rytais budavo, apie iejima i jura, taip cia jau rase, vaikams tikrai nepatogus iejimas, krantas ismustas nuo bangu ir akmenuotas, giliau, toliau jau smeliukas.

Atsakyti

Norejau pasiklaust ar verta imt viskas iskaiciuota ar gana pusryciu. keliausim su dviem vaikais. kaip kainos kavinese ir kaip alkoholiniu gerimu kainos? nes vyrai nores visvien kokio alaus. 😊

Žiūrint, kokio tipo bus Jūsų kelionė. Mes visada imam tik su pusryčiais, kadangi daug keliaujam ir po pusryčių tiesiog maunam iš viešbučio kažkur. O jei planuojat gulinėti tai gal ir verta AI imt. Kavinėse kainos kaip turistiniame mieste, kokteiliai brangūs, maistas centre irgi nepigus. Bet yra tavernų mažesniuose miesteliuose ar toliau nuo centrų, kur galima ir už 15 eur abiems su taure vyno pavalgyti. Prekybos centruose vynas labai pigus, aš buvau tobulo nusipirkusi už 2 eur :D

Atsakyti
Gal kas žinot, kas geriau: Mitsis Faliraki ar Mitsis Rodos Maris? rolleyes.gif niekaip negaliu apsispręst.. Mitsis Rodos Maris kaina mažesnė gaunasi..
Atsakyti

Gal kas žinot, kas geriau: Mitsis Faliraki ar Mitsis Rodos Maris? rolleyes.gifniekaip negaliu apsispręst.. Mitsis Rodos Maris kaina mažesnė gaunasi..

Mitsis Rodos Maris berods pačiam Rodo mieste ar ne? Rinkčiausi Rodo mieste esantį viešbutį. Mes irgi pačiam Rode buvom apsistoję, tai bent buvo kur nueiti ir ką paveikti. Kiti miesteliai maži :)

Atsakyti
QUOTE(Magic* @ 2016 12 01, 13:29)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-time="1480077423" data-cid="71245726" data-author="Tommika"><div><p>Gal kas žinot, kas geriau: Mitsis Faliraki ar Mitsis Rodos Maris? vartotojo įkelta nuotraukaniekaip negaliu apsispręst.. Mitsis Rodos Maris kaina mažesnė gaunasi..</p></div></blockquote><p>Mitsis Rodos Maris berods pačiam Rodo mieste ar ne? Rinkčiausi Rodo mieste esantį viešbutį. Mes irgi pačiam Rode buvom apsistoję, tai bent buvo kur nueiti ir ką paveikti. Kiti miesteliai maži smile.gif</p>

Ne, jis ne paciam Rode.. Kiotari. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

O kokius viešbučius patartumet pačiame Rode?
Atsakyti

Sveikos, merginos.

O kokius viešbučius patartumet pačiame Rode?

Mes gyvenome Athena hotel bookingas rodo kaip 3*, ant pačio viešbučio 4*. Jei ieškote ne prabangos, o kur maloniai apsistoti bus pats tas. Iki centro pėščiomis apie 4 min, šalia parduotuvės, kavinukės. Pats viešbutis labai tvarkingas, kasdien tvarkė kambarius, pusryčiai gausūs, gal kiek pabosta toks pats meniu, bet kai keliautojai mes neišrankūs, tai gerai buvo. Wi-fi veikė puikiai, vietoj mašiną gavom pigiau. Yra baseinas, barmenai labai malonūs. Savaitė 2 žmonėm su pusryčiais mums šitam viešbutį išėjo 195eur, užsakius buvau 3 mėn iki kelionės.

Atsakyti
Laba, gal yra buvusiu Aldemar Amilia Mare? 4u.gif
Atsakyti
yra, netgi šiemet
Atsakyti