Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas, Graikijos sala

QUOTE(rootha @ 2017 10 27, 12:38)
kad zinokite pastaruoju metu keliauti savarankiskai nesigauna pigiau, dabar toks vaizdas kad pigiuju skrydziu bendroves tapo nebepigiomis, nes kiek bestebiu kainas, tai jau nerandu geru pasiulym, o atmenu laikus, kai i kosa dviese, skrydis, viesbutis ir pervezimas buvo 700 litu...
bet va kas dar mane kartais sugundo ta galimybe, kad tiek is tezu, tiek is novaturo galima nusipirkti atskirai tik skrydzio bilietus, kartais ju kainos buna geresnes nei raynair...

O tezai ar novaturas internetiniam puslapy skelbia pigesnius skrydžio bilietus ar reikia kreiptis į agenturą?
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2017 10 27, 15:49)
O tezai ar novaturas internetiniam puslapy skelbia pigesnius skrydžio bilietus ar reikia kreiptis į agenturą?

nzn kaip i kitas kryptis, bet simet i turkija tai gaudavau zinia, kada akcija budavo bilietu, bet turbut geriausiai per agentura, nusiust uzklausa su datomis ir paprasyt, kad jei kistu kaina iskart pranestu. 4u.gif
Atsakyti
lygiai ta pati skelbia internete, bet agentes turi galimybe gauti dar papildoma nuolaida
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 10 27, 16:29)
lygiai ta pati skelbia internete, bet agentes turi galimybe gauti dar papildoma nuolaida

kad bilietam nuolaidos isvis nera, kaip tik jei per agentura jami tik bilietus, tai pvz bilietas 100 eur + agenturos mokestis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 10 27, 17:04)
kad bilietam nuolaidos isvis nera, kaip tik jei per agentura jami tik bilietus, tai pvz bilietas 100 eur + agenturos mokestis  4u.gif

Atsiprasau, ne taip perskaiciau, taip vien tik apie bilietus nezinau kaip yra 4u.gif
Atsakyti

Gal su kuo netycia susitiksime 2018 09 15-22 pagaliau ir aš apsiprendziau ilgai dvejojus ir meciusis :-)

Atsakyti

Merginos, ar kas nors uzsakinejo rezervavo viesbucius is saito quehoteles.com.Situacija tokia,kad tik siame puslapyje mums duoda uzsakyti viesbuti,ir kas idomiausia,tik ten duoda pigiausias kainas ir reikiama kambariu skaciu musu didelei kompanijai.Kazkaip labai itartinai pasirode:). Visada uzsakinejome is bookingo,bet si karta bookinge nera tiek kambariu tokiom kainom,kokias pasiule quehotels.

Atsakyti
QUOTE(julik19 @ 2017 10 28, 14:17)
<p>Merginos, ar kas nors uzsakinejo rezervavo viesbucius is saito quehoteles.com.Situacija tokia,kad tik siame puslapyje mums duoda uzsakyti viesbuti,ir kas idomiausia,tik ten duoda pigiausias kainas ir reikiama kambariu skaciu musu didelei kompanijai.Kazkaip labai itartinai pasirode:). Visada uzsakinejome is bookingo,bet si karta bookinge nera tiek kambariu tokiom kainom,kokias pasiule quehotels.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p>

Užsakinėjau. Viskas su jais gerai. Man irgi patinka jų kainos.
Atsakyti

Na va  teztour sukėlė daugiau viežbučiu :4u: , o aš jau buvau išsirinkus :-( Bet labai gerai kad be jokiu problemu pasikeičiau viežbutį  :) 

Dar klausimėlis merginos kas buvot Rode ir kėlėtes į Marmarį? Nors ne pirmą kartą busių Rode, bet anksčiau į Marmarį nebuvom persikėle, šiais metais nusprendėm butinai tai padaryti  :) Ką galima pamatyti Marmarije per tą dienelę? 

Ačiū :4u:​ 

Atsakyti

Užsisakem aldemar amilia mare 5 *,tik dar abejoju ar tikrai geras pasirinkimas🤔.Nes dar galim keisti.Gal kas yra buve,kokie atsiliepimai?

Atsakyti
QUOTE(NijoleP @ 2017 11 25, 18:45)
<p>Na va  teztour sukėlė daugiau viežbučiu 4u.gif , o aš jau buvau išsirinkus :-( Bet labai gerai kad be jokiu problemu pasikeičiau viežbutį  smile.gif </p><p>Dar klausimėlis merginos kas buvot Rode ir kėlėtes į Marmarį? Nors ne pirmą kartą busių Rode, bet anksčiau į Marmarį nebuvom persikėle, šiais metais nusprendėm butinai tai padaryti  smile.gif Ką galima pamatyti Marmarije per tą dienelę? </p><p>Ačiū 4u.gif​ </p>

Mes esame atostogavę Marmaryje, tai mano vertinimu nelabai ten yra ką žiūrėti. Na yra pilis, bet nelabai įspūdinga. Promenada palei uostą. O toliau - viešbučiai, barų gatvė, miegamieji rajonai, amfiteatras nedidelis, šiuolaikinės statybos. Turint omeny, kad kainuoja matyt nepigiai, tai nelabai verta, mano manymu, keltis į Marmarį. Be to, ten ir pasų reikia. Ne visi turi juos šiais laikais.
Atsakyti
Mes atostogavome Marmaryje, tai kaip tik kelėmes į Rodą, kad ką nors pamatyt, ten verta nebent apsipirkti, bet kelto kaina nemaža, tai kažin ar verta. 4u.gif
Atsakyti