Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

5174

Džonas pasako Ksaverui, kad nori prašyti Džinos rankos, bet prieš tai nori gauti Ksavero palaiminimą. Ksaveras sumišęs ir Džina pastebi, kad jie kažką paslapčia kalba. Džonas apie savo planą papasakoja Alfui. Šis nustebęs, kad Džonas nori Ksavero palaiminimo - jis juk nėra didelis jo gerbėjas. Džonas paaiškina, kad tai problema. Jis dabar negali patirti jokio streso, nes nenori dar vieno širdies smūgio, taigi jei Ksaveras nesutiks, jis nesipirš - tai būtų per daug sunku. Nežinodamas kaip elgtis, Ksaveras kreipiasi pagalbos pas Eipril, kuri paklausia ar žinodamas, kad Džina myli Džoną jis sutiktų? Ksaveras sutiktų, bet kaip žinoti ar taip yra? Eipril pateikia jam klausimų, kurie padėtų suprasti ar Džina myli Džoną. Ksaveras ruošiasi užduoti klausimus Džinai, kai staiga pajunta kokia gili jos meilė Džonui. Ar to užteks, kad suteiktų savo palaiminimą?

Mitzė maldauja Merlinos susitaikyti su Sidu. Jai nesvarbu jo kaltinimai, svarbiau, kad Merlina su juo laiminga. Bet Merlina sako ne, jei Sidas bus toks žiaurus ir skeptiškas. Ji negali atleisti tokio elgesio. Tuo tarpu Sidas jau išsipasakojo savo santykių bėdas Nikolei, kuri patarė būti supratingesniam dėl Merlinos tikėjimo, ypač atsižvelgiant į Mitzės būklę. Bet Sido nuojauta sako, kad geriausia būtų jei Mitzė dingtų iš Merlinos gyvenimo. Nikolė mano, kad jei jis taip padarys gali atsisveikinti su Merlina. Sidas prašo Merlinos galimybės paaiškinti savo jausmus. Ji sutinka, bet su sąlyga, kad jis ateitų ir papietautų su ja ir Mitze. Sidas sutinka, bet reikalai greitai įkaista ir įsipleskia ginčas. Merlina pasako Sidui, kad jei jis prašys rinktis tarp jo ir Mitzės, ji pasirinks Mitzę.

Tuo tarpu Mitzė dar šiek tiek papranašauja. Ji pasako nusivylusiai Rubei, kad ji ras savo meilę per artimiausius 2 mėnesius. Rubė labai džiaugiasi ir pasako viską Nikolei, kuri taip pat labai laiminga.

Andželo grįžtant į pakrantę pamato pakelėje sugedusią mašiną. Andželo pasiūlo vairuotoją Šandi pavėžėti iki miesto. Ji labai linksma ir flirtuoja su Andželo, dėl ko Andželo labai pasimetęs. Ji pastebi, kad Andželo pavargęs ir pasiūlo sustoti pakelėje ir prigulti ant galinės sėdinės. Andželo nėra tikras, ką tai galėtų reikšti?
Atsakyti
5175

Andželo grįžta į miestą su Šandi ir iš karto pasijaučia kaltas pamatęs Čarlę. Jis persistengia su ja sveikindamasis ir Čarlei kyla įtarimas dėl jo perdėto meilumo. Paslaptingas pokalbis tarp Andželo ir Šandės kitą rytą dar labiau sudomina Čarlę, ypač po to kai ji matė, jog Andželo matė ją papludimyje, bet nepriėjo. Čarlė įsitikinusi, kad kažkas vyksta. Čarlė užsimena apie tai Andželo, bet jis neigia bet kokia neištikimybę.

Vėliau Andželo klausia Alfo ar atskleisti Čarlei paslaptį, kurią slepia. Alfas mano, kad turėtų. Andželo prisipažįsta Čarlei, kad Šandi jį viliojo. Čarlė sugniuždyta. Jis paaiškina, kad jį sužavėjo jos laisvė, įsipareigojimų ar atsakomybės neturėjimas. Po to, kai atidarė restoraną, Andželo jaučia, kad jis turi daug daugiau įsipareigojimų, nei kada nors anksčiau. Bet Čarlės tas neįtikina ir ji įsižeidusi išeina, pasakydama, kad ji paleidžia jį nuo dar vieno įsipareigojimo jo gyvenime.

Mailsas optimistiškas. Perskaičius savigalbos knygą, jis yra "taip" nuotaikos ir atviras visoms gyvenimo galimybėms. Lėja nerimauja dėl šio naujo Mailso požiūrio į gyvenimą, bet niekas negali sustabdyti jo optimizmo. Kai jis susitinka Šandi, sužino, kad ji taip pat skaitė šią knygą. Jie kartu valgo ir bučiuojasi - Mailsas labai laimingas, bet tik iki tol, kol sužino, kad ji yra Džono Palmerio dukra.

Deksteris savo auksinę žuvelę Merliną atsineša į mokyklą. Jis beviltiškai bando užmegzti su ja ryšį, bet jam nesiseka. Jis nuneša žuvelę į parduotuvę ir prašo ją priimti atgal, nes ji jo nemyli. Pardavėja Adriana paaiškina, kad žuvytės turi trumpą gyvenimą ir atmintį. Tai nuliūdina Deksą ir jis nusprendžia pasilikti žuvytę. Atėjimas į parduotuvę baigiasi tuo, kad Adriana pakviečia Deksą į pasimatymą. Jiems sekasi gerai. Adriana paaiškina, kad meilę žmogiškajai Merinai Deksas perleido žuvytei Merlinai, kad pamirštų jausmus tikrai Merlinai. Deksas sutinka ir Adriana pasako, kad nesijaudintų, nes žmonės pridaro keistų dalykų, kad gautų daugiau meilės.
Atsakyti
5176

Mailsas priblokštas sužinojęs, kad Šandi Palmerio duktė. Ji pasako, kad Džonas dar nežino – ji jo nesantuokinė duktė. Mailsas pasako, kad ji būtų atsargi kai tai pasakys, nes jis nesenai turėjo širdies smūgį. Ji nori žinoti viską apie Džoną – koks jis žmogus. Mailsas neapsisprendžia, žinant jo nuomonę apie Džoną, bet tai dar labiau sudomina Šandi. Mailsas bando atsargiai paklausti Alfo ar nepasikeitė Džono požiūris į gyvenimą po širdies smūgio. Alfas supranta, kad kažkas vyksta, tačiau nespėja nieko pasakyti, nes juos pertraukia Šandi. Mailsas pasipasakoja Lėjai, kuri pasako, kad jis turėtų būti atviras ir sąžiningas – juk jie visi suaugę. Tačiau pamatęs Džoną, Mailsas dingsta iš užkandinės. Po to, kai Šandi susitinka su Džonu, Mailsas padeda jai nuraminti nervus palaikydamas draugiją ir aprodydamas miestelį, bet galiausiai jis susidomi ja ir nežino, kaip apie jų draugystę pasakyti Džonui - nepaisant to, kad ji primygtinai nori pabrėžti, jog ji nenori tradicinių vaikino/merginos santykių. Alfas primena Mailsui, kad nereikėtų tikėtis, jog Džonas Palmeris entuziastingai sutiks su viskuo, ko jis su Šande imsis.

Džonas pasiruošęs pasipiršti Džinai. Jis nori pakviesti ją vakarienės, bet dėl nesenai patirto širdies smūgio, Džina nėra tikra ar tai gera įdėja. Bet jis įtikina, kad tai gera idėja, tai bus gyvenimo šventė. Eipril erzina Ksaverą dėl Džono piršlybų. Kad ir kaip Ksaverui nepatiktų santuokos įdėja, jis pripažįsta, kad mama myli Džoną. Džinai smalsu dėl didžiosios vakarienės, bet prieš ką nors Džonui pasakant, ateina Šandi ir pasako, kad ji yra jo dukra. Naujiena sukrečia juos abu, bet Džonas sutinka, kad Šandi yra jo dukra. Šandi atsiprašo, kad taip išdygo priešais jį, bet Džonas nepyksta. Jie pasikalba, bet Džonas nėra tikras ko ji iš jo nori. Ji tvirtina, kad nori jį pažinoti, bet jis nėra tuo įsitikinęs. Vėliau Džina prašo Eipril ir Ksavero patarimo dėl suknelė ir Eipril supranta, kad didžioji vakarienė susijusi su piršlybomis. Vėliau Džonas paklausia Džinos ar ji nieko prieš jei atšauktų vakarienę – buvo sunki diena. Panašu, kad piršlybų klausimas tam kartui atidedamas.

Čarlė nerimauja dėl Andželo prisipažinimo, kad buvo gundomas Šandės kelionės į miestelį metu. Ji mano, kad tai didesnių problemų jų santykiuose ženklas, bet Lėja taip nemano - jis jai pasakė. Bet jei Čarlei taip neramu, ji turėtų paprasčiausiai pasikalbėti su Andželo – Čarlė nesijaučia norinti dabar kalbėti. Galų gale Čarlė randa drąsos pasikalbėti su Andželo, o Andželo pasako, kad jis niekada nesijaučia saugus dėl jų santykių dėl Čarlės įsipareigojimų problemos. Čarlė turės apie ką pamąstyti, o Andželo mano, kad taip atstūmė ją visam laikui. Ji kalbasi su Lėja užkandinėje ir panašu, kad priėmė reikšmingą sprendimą. Kai Andželo ateina jos pamatyti, jis mano, kad Čarlė jį mes. Bet ji pasako, kad nori apsigyventi su juo – Andželo priblokštas. Jį stebina jos motyvai prisiminus tą atvejį, kai pats anksčiau jai šitai siūlė. Tačiau ji įtikina Andželo, kad yra tikra dėl savo sprendimo ir jie abu laimingi dėl ateinančio naujo gyvenimo kartu.
Atsakyti
Visiems dar likusiems benamiu gerbejams graziu, ramiu ir siltu Sv. Velyku oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2016 03 25, 19:57)
Visiems dar likusiems benamiu gerbejams graziu, ramiu ir siltu Sv. Velyku  oro_buckis.gif

Ačiū labai!!! Aš žiūriu, tik niekaip neprisiveju... blush2.gif

************

Prisidedu prie sveikinimų ir linkiu visiems Benamių gerbėjoms ir gerbėjams daug laimės, kurios trūksta, džiaugsmo, kurio niekad nebūna per daug ir sveikatos, kuri taip visiems reikalinga.
Linksmų sventų Velykų!!!

user posted image
Atsakyti
5177

Andželo sako, kad jiems nebūtina apsigyventi kartu tuojau pat, bet Čarlė nenori nieko laukti. Lėja pasiūlo jiems įsikraustyti į Tonio ir Reičel namą. Čarlei ir Andželui tokie mintis patinka, tačiau sąlyga, kad su tuo sutiks ir Rubė. Išgirdusi naujieną Rubė labai apsidžiaugia. Čarlė nori įsitikinti ar tikrai viskas gerai, ar ji laiminga. Rubė primena jai Mitzės pranašystę, kad viskas pradės eiti savo keliu ir ji tai priima kaip gerą ženklą. Lėja ramina Andželo, kad Čarlė nebūtų priėmusi šio sprendimo jei pati to nenorėtų, nepaisant situacijos su Šandi. Vėliau Andželo su Čarle patvirtina vienas kitam savo įsipareigojimus, kad tai yra viskas ko jie dabar nori.

Ksaveras nori žinoti daugiau apie Džono dukterį, kas su ja atsitiko ir ką Džonas ketina daryti. Džoną labiau neramina kokią įtaka tai turės Džinai. Džonas nenusiteikęs eiti, bet Džina ateina pasiruošusi vakarienei. Ji atsisako leisti jam nešvęsti – tai svarbu ir jie turėtų išeiti. Džonas sutinka, kad ji teisi ir patikina Ksaverą, kad pasipirš. Džonas mano, kad dabar geras laikas, nežiūrint to, kad Ksaveras įspėjo, kad nebūtinai taip ir bus. Kol eina į restoraną, Džonas nusiveda ją į papludimį ir pasiperša. Džina įsižeidžia ir išeina. Džonas ją pasiveja ir ji patvirtina, kad atsisako. Ji nenori būti paguodos prizu tik todėl, kad jam buvo širdies smūgis, neturėtų būti taip, kad tik būdamas prie mirties jis supranta, kad nori būti su ja. Kai grįžta namo, ji nepatenkinta, kad Džonas ir Ksaverui apie tai pasakė.

Mailsas nėra tikras kas yra jis ir Šandi, bet ji nenori niekaip įvardinti jų santykių. Jie paprasčiausiai linksmai leidžia laiką. Jam taip gerai. Bet jam neramu, ką darys Džonas kai sužinos ir jis blaškosi sakyti jam ar ne. Mailsas paklausia patarimo pas Alfą ar pasakyt Džonui apie jį ir Šandi. Alfas pataria geriau palaukti, nes neaišku, kaip Džonas priims šitą žinią. Mailsas nenori laukti ir tiesiai šviesiai jam pasako. Prislėgtas Džinos atsisakymo tekėti, Džonas tiesiog nusisuka, palikdamas Mailsą jaustis baisiai.

Bianca ruošiasi padaryti vakarienę Vitorio. Ji nori padaryti jam kažką romantiško, ko anksčiau nėra dariusi. Airin teiraujasi, ar ji girdėjo ką nors iš Liamo, bet ji pasako, kad ne ir priima tai kaip ženklą, kad jų santykiai galutinai baigti, be to Bianca pasako, kad ji tikrai nori dar kartą patikėti Vitorio. Kai Eipril eina su Vitorio, ji išpeikia Vitorio, nes nerimauja, jog jis vėl įskaudins Biancą. Jis tikina, kad to nebus, jis myli Biancą ir nori dar kartą pasipiršti. Eipril abstulbsta. Jos nuomone Vittorio turėtų žinoti, ką daro, kitu atveju viskas gali baigtis taip, kaip anksčiau. Vittorio pakviečia Biancą vakarienės, bando išsiaiškinti jos poreikius, ir tuomet pateikia klausimą. Eipril įeina tuo metu, kai Bianca ištrarė "Taip" ir nelieka sužavėta jų sąjunga.
Atsakyti
5178

Bianca ir Vitorio labai laimingi dėl sužadėtuvių. Eipril nėra tokia įsitikinusi, bet Bianca patikina, kad tai yra tai ko ji nori, taigi Eipril susitaiko su tuo. Bet viskas yra ne taip kaip atrodo – Bianca susapnuoja Liamą ir per miegus pasako „Aš tave myliu“. Gal ji ne taip tiki Vitorio, kaip teigia. Eipril pradeda planuoti vestuves, bet Bianca nėra tam nusiteikusi. Eipril klausia ar kažkas negerai, bet Bianca viską neigia. Neigia taip stipriai, kad Eipril net kyla įtarimas. Vitorio ir Biancą iš pasalų ima fotografuoti pakrantės žiniasklaida ir Bianca reaguoja labai piktai į prašymą romantiškai papozuoti. Po Romeo replikos Biancai, ji prisipažįsta Airin, kad nėra tikra ar elgiasi teisingai. Airin įtaria, kad ji vis dar įsimylėjusi Liamą. Vėliau Eipril pasako Biancai, kad ji blogai elgiasi ir yra akivaizdu, kad ji įsimylėjusi Liamą. Ji tiesiai šviesiai paklausia ar Bianca myli Liamą. Bianca negali to paneigti.

Romeo nerimauja dėl Indi – kai paskutinį kartą jis ją pabučiavo, ji apsiverkė ir jis nežino ką daryti. Jis bandė su ja pasikalbėti, bet ji jo vengia. Nikolė pataria nespausti jos ir palaukti kol ji bus pasiruošusi kalbėti, bet Romeo nori gauti kai kuriuos atsakymus. Visgi jis laukia. Sidas pastebi, kad Indi kažkas negerai, bet ji bando įtikinti, kad viskas gerai. Kai jie pietauja Indi pasako, kad nežino kodėl ji apsiverkė ir jai dėl to nesmagu. Po to, kai Romeo užsipuola Biancą dėl jos elgesio su Liamu, Nikolė pasiteirauja Indės, kas tarp jų vyksta. Indi pasiguodžia, kad turi išsiaiškinti santykius su Ovenu, savo eks, bet nežino, kaip tai išspręsti. Ji žino, kad problema yra, bet nežino, kokia ji. Indi pasako Romeo, kad ji norėtų, kad viskas vyktų lėčiau, ji nėra pasirengusi žengti toliau ir tik dabar tai suprato. Jis pasako, kad viskas gerai, jis tiesiog laimingas, kad jie vėl kartu.

Išgirdusi Mitzės prisipažinimą Nikolei, kad ji pasakė Rubei prognozę, kad pagerintų jos gyvenimą, Merlina suglumusi. Ar Sidas buvo teisus? Gal vis dėlto Mitzė išgalvojo ir jos mirties datą? Jaučiasi įtampa tarp jų, kai Merlina bando nutraukti Mitzės ir Mailso pokalbį. Alfas klausia Merlinos dėl jos elgesio ir Merlina pasako jam, kad nuo tada kai išgirdo ką ji pasakė Nikolei, įtartinai stebi Mitzę – ar ji jau prieš tai susuko tiesą, nežiūrint to, kad Merlina ja tikėjo. Bet jei ji paklaus, ji sugadins jų draugystę, jei yra ne taip. Alfas teigia, kad jei įtampa tarp jų tęsis ir toliau, bet kokiu taveju situacija blogės. Merlina bando užklausti apie jos pranašystes, bet Mitzė atsilaiko. Merlina greitai baigia pokalbį nenorėdama gadinti draugystės – bet tikėjimo jos gebėjimais nepadaugėja. Vėliau Merlina vėl bando kalbėtis kai Mitzė užsimena. Mitzė ginasi ir viduryje ginčo griūna ant žemės ištikta priepuolio.
Atsakyti
5179

Sidas ir Merlina rūpinasi Mitze, kol atvažiuos greitoji. Mitzė bando kalbėti, bet jai per sunku. Merlina jaučia kaltę, kaltina save dėl to, kas nutiko. Sidas ją patikina, kad ji dėl to nekalta, o Merlina pasiguodžia, kad ji nebuvo tikra dėl Mitzės sugebėjimų. Greitoji užtrunka atvažiuoti ir Sidas nerimauja, kad Mitzė gali nebepasitaisyti - kuo ilgiau negaus pagalbos, tuo daugiau šansų, kad Mitzės smegenys bus labiau pažeistos. Merlina jaučiasi klaikiai, kad negali padėti Mitzei taip, kaip ji padėjo jai, bet Sidas pakartoja, kad Merlina padėjo Mitzei daugiau, nei galėjo. Ligoninėje Mitzė atsigauna ir Merlina jos atsiprašo dėl ankstesnio jų ginčo. Mitzė pasako Merlinai, kad išgalvojo jos mirties datą. Sidas dėl to buvo teisus. Mitzė paprašo jį pakviesti. Kai jis ateina, Mitzė jam pasako, kad iš tikrųjų Merlinos mirties datos neišgalvojo - ji matė Merlinos mirtį, bet Merlinai pasakė kitaip, kad ji galėtų ramiai gyventi. Mitzė paprašo Sido pasirūpinti Merlina ir miršta. Merlina lieka sugniuždyta.


Indi ir Romeo vėl pora, bet ji pasiguodžia jam, kad vis dar negali pamiršti to, kas nutiko tarp jos mamos ir Oveno. Tai dalis priežasties, kodėl ji tą vakarą atsitraukė - kai pasikutinį kartą prarado budrumą, ja pasinaudojo. Romeo nuomone, ji turėtų pasikalbėti apie tai su mama, bet Indi tam dar nepasiruošusi. Tuomet Romeo pasiūlo jai parašyti laišką, bet Indi nusprendžia, kad paprasčiau bus parašyti el. paštu. Jie drauge pradeda rašyti laišką, dar paklausia Lėjos patarimo. Indi dar jaučia pyktį, todėl jai sunku parašyti kažką konstruktyvaus. Lėja pasako, kad jos mama nesureaguos gerai, jeigu ji rašys piktą, atakuojantį laišką. Indi apsvarsto įvairius variantus ir galiausiai nusprendžia parašyti trumpą laišką po kurio tikisi sulaukti mamos skambučio.

Deksui patinka rūpintis žuvele, todėl nueina į parduotuvę nusipirkti daugiau reikmenų. Parduotuvėje jaučiasi romantiška atmosfera. Adriana duoda suprasti, kad jie susitikinėja, o tai maloniai nustebina Deksą. Jis nusprendžia pakviesti ją į pasimatymą buriavimo klube. Pasimatymo metu Deksas jaudinasi, bijo viską sugadinti, todėl pasako Adrianai, kad greit grįš ir nubėga į kavinę ieškoti Indės ir Romeo. Pasako jiems, kad reikia jų pagalbos - nueiti su juo į buriavimo klubą ir stebėti Adrianos reakciją, ženklus, kad galėtų jam patarti, ar viskas gerai klostosi. Bet kai jie ateina į buriavimo klubą, Adrianos jau nebėra. Ji paliko jam raštelį, kuriame prašo daugiau jai neskambinti.
Atsakyti
5180

Mitzė palaidojama, o Merlina kenčia dėl jos mirties, negalėdama suprasti kodėl jos šeima nuo jos atsiribojo. Sidas, Mailsas ir šeima stengiasi būti su ja, bet ji pati nežino nei kaip jaustis, nei ką daryti. Sidas nori padėti, bet nieko negali padaryti. Ji tiesiog nori būti viena, o vienintelio žmogaus su kuriuo ji norėtų pasikalbėti, daugiau nebebus. Sidas kaltina save – galbūt jis ne tas žmogus, kuris turėtų būti šalia. Bet Alfas pasako, kad jis yra tas, kurio Merlinai reikia. Jai paprasčiausiai reikia laiko. Kai vėliau jis ją randa papludimyje ji prisipažįsta, kad po Mitzės mirties ji jaučiasi pasimetusi.

Kapinėse Alfas mato Peną atokiau nuo kapo. Kai Penas nueina, Alfas prieina prie kapo ir mato, kad tai Tulip kapas. Kai Alfas susiduria su Penu buriavimo klube, jis pasako, kad jo nebijo ir, kad jis paprasčiausiai turėtų išvykti iš miestelio, nes galų gale jis yra tik mažas išsigandęs berniukas. Jei Penas nori kovos, jis jos negaus, todėl geriau tiesiog išvykti. Penas Alfą įspėja, kad jeigu jis žinotų, koks jis iš tiesų yra, nebandytų jam grasinti.

Deksas nueina į naminių gyvūnų parduotuvę pakalbėti su Adriana, bet iš pradžių ji nieko nenori girdėti. Jis atsiprašo, kad paliko ją pasimatyme ir papasakoja jai apie Mitzę. Jis papasakoja jai kaip per pasimatymą nerinosi ir ji jam atleidžia. Adriana pasako apie savo tėvus, kad mirė, kai ji buvo jauna ir pasidalina savo patirtimi apie mirtį. Deksas supranta kodėl Adriana dirba gyvūnų parduotuvėje, o ji lieka sužavėta, kad Deksas ją supranta. Ji pasako, kad irgi jį perprato pakankamai gerai, žino kodėl jis elgiasi taip kaip elgiasi. Deksas sujaudintas, jis nesitikėjo, kad jį kas nors taip gerai pažins.

Nikolė padeda Rubei pakuoti daiktus, bet Rubė neduoda ramybės Čarlei dėl vairavimo pamokų. Jai reikia praktikos už vairo. Čarlė atsargi, nes kai tėtis ją mokino vairuoti ji su juo pykosi ir bijo, kad nepasikartotų tas pats su Rube. Rubė užtikrina, kad viskas bus gerai. Jos eina vairuoti, Čarlė bando išlikti rami, bet tai Rubę erzina dar labiau nei pastangos perprasti vairavimo ypatumus. Rubės nusivylimas daug gilesnis nei mechaninė pavarų dėžė – ji nerimauja, kad viskas pasikeis kai apsigyvens su Andželo, bet Čarlė užtikrina, kad to nebus. Kai Čarlė tampa griežtesnė ir piktesnė, Rubei pavyksta išvažiuoti iš vietos.
Atsakyti
5181

Susirūpinęs, kad Merlina neturėjo progos tinkamai gedėti Mitzės, Sidas nusiveda ją į slaptą, nuošalią miško vietelę, kurioje ji galėtų pamedituoti ir susitaikyti. Ten Merlina išsako savo pyktį Mitzei už tai, kad melavo apie jos mirties datą. Nors Sidas žino, kad Mitzė „išpranašavo“ Merlinos mirtį, jis išlaiko savo pažadą Mitzei slėpti tiesą nuo Merlinos. Merlina padėkoja Sidui, kad ją čia atvedė, pasako, kad atleido Mitzei ir yra pasiruošusi gyventi pilnavertį gyvenimą, žinodama, kad nesiruošia mirti. Sidas laimingas, jog išėjimas padėjo Merlinai, bet jaučiasi kaltas slėpdamas Mitzės prisipažinimą prieš mirtį.

Tai Andželo, Čarlės ir Rubės persikraustymo diena ir Čarlė nerimauja, nes tai didelis įsipareigojimas. Per pertrauką, kai Alfas pasako, kad sekantis žingsnis vestuvės ir vaikai, Čarlė susierzina. Ji jaudinasi, kad niekada nesijaus patogiai persikėlusi gyventi su Andželo. Lėja ją ramina, kad ji apsupta žmonių, kurie ją myli ir nori padėti šiuo laikotarpiu. Čarlę paguodžia žodžiai ir kai Rubė siūlo įkurtuves, Čarlė suteikia jai visišką paramą bei deda visas pastangas, kad apsigyvenimas kartu pavyktų.

Išsiuntusi mamai elektroninį laišką, Indi su nekantrumu laukia atsakymo, kuris galbūt niekada ir neateis. Jai dabar kaip niekad reikia meilės ir prisirišimo, bet Indi sukrėsta kai išgirsta kaip Airin klausia Romeo ar girdėjo ką nors apie jo ex – Anę. Indi bijo prarasti Romeo, bet kai jis paklausia kodėl ji nusiminusi, ji tvirtina, kad jai ramybės neduota tai, kodėl mama negali parašyti, kai tuo tarpu jo Ex nėra problemų parašyti emailą Romeo. Romeo patiki istorija ir ją padrąsina, kad nesijaudintų, bet kai Alfas paduoda Indi laišką, kad perduotų Romeo, ji išsigąsta, kai pamato, kad laiškas nuo Anės. Ar Indi perduos laišką Romeo, ar laikys jį paslaptyje, kad išsaugotų savo vaikiną?

Atsakyti
5182

Indi nieko nesako Romeo apie Anės laišką ir bando nuspręsti, ką su juo daryti. Ji nespėja nieko sugalvoti, kai Alfas pasako,, jog laišką atidavė Indei. Indi apsimeta, kad pametė tą laiką. Romeo ja nelabai pasitiki, todėl paklausia Nikolės, ką ji apie tai galvoja. Indė prisipažįsta Sidui, kad paėmė laišką, o jis pasako, kad reikėtų tą laišką grąžinti Romeo akcentuodamas sąžiningumo svarbą. Indės smalsumas nugali ir ji perskaito laišką. Tuomet, vėl užklijavusi voką, jį atiduoda Romeo sakydama, kad visgi rado laišką (neprisimenu, kur jį "rado"). Romeo nelabai tiki jos istorija. Matosi, kad Indei nepatiko, kas tame laiške parašyta.

Džina stengiasi išvengti susitikimo su Džonu, nes vis dar galvoja, kad jis pasipiršo tik dėl to, kad patyrė širdies smūgį. Džonas supranta, kad turi prisipažinti Džinai, kad iš tiesų myli ją ir įkalba nueiti su juo vakarienės.

Šandi ir Mailsas suartėja. Galiausiai jie prisijungia prie Džono ir Džinos Andželo restorane. Džonas prisimena, kaip susipažino su Džina, bet ji slepia savo emocijas ir elgiasi šaltai. Jausdamasis kvailai, jis palieka restoraną jausdamas, kad jų draugystės neįmanoma atgaivinti, ir nusprendžia išsikelti iš Džinos namo.
Atsakyti
5183

Ksaveras stengiasi sutaikyti Džoną su Džina, kai jis pakuojasi daiktus. Bet nepaisant Ksavero protestų, Džonas vis dar galvoja, kad nepavyks sutaisyti santykių su Džina, ir vis tiek išsikrausto. Ksaveras dar bando kalbėti apie tai su Džina, vėliau nusprendžia pakalbėti ir su Džonu.

Deksas ir Eipril aptaria Dekso problemas su moterimis ir ji nusprendžia padėti jam patardama, ką jis turėtų sakyti. Deksas nueina pakalbėti su Adriana bandydamas ją susigrąžinti. Viskas gerai trunka tol, kol jis neprasitaria, kad pasinaudojo Eiprilės patarimais, ką sakyti. Adriana įsižeidžia ir išeina.

Penas vis dažniau kalbasi su savo mirusiais tėvais ir atrodo, kad jo būklė blogėja. Kai jo psichika dar labiau pakrinka, jis pasako Kolinai, kad viskas, ką ji girdėjo iš kitų žmonių pasakojimų apie jį, yra tiesa. Ta žinia ją labai sukrečia.

Penas įsilaužia į Alfo namus ir viską sugadina. Mailsui beveik pavyksta jį pagauti, bet Penas ištrūksta. Džonas įsiregistruoja viešbutyje, Penas pasako kandžių pastabų apie Džiną, ir jie susikimba. Džonas pagrasina, kad susidoros su juo. (Arba kad trenks jam..) Penas nueina į savo kambarį ir pasako tėvui, kad ruošiasi visus juos įskaudinti.
Atsakyti