Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

Labas visiems, gal žinote kur rasti 5197-5199 serijas? Youtubei kažkodėl nepavyksta rasti.
Atsakyti
5216

Samerbėjaus bendruomenė susirenka į laidotuves, kurias į įlanką „atnešė“ Morag. Kai Čarlė žengia sakyti kalbos, suprantame, kad mirė Rosas. Rubė susirūpina, kad negalėjo tinkamai atsisveikinti su Rosu. Robertsonas atvyksta išreikšti pagarbos Rosui, dėl ko Čarlė jam dėkinga, bet Moraga greitai pasiunčia jį kuo toliau. Moraga išeina į teismą, kur dar kartą paprašo išleisti Alfą už užstatą. Susirinkusieji nustebę, kad ji išeina iš laidotuvių, bet Moraga pasako, jog šiuo metu labiau reikia rūpintis gyvaisiais. Kolina dėkinga Morag, kad ji rūpinasi Alfu ir pasinaudoja galimybe priminti Airin, kad jos ištikimybė Vilui, jai ir kitiems bendruomenės nariams atrodo ne kaip. Jų ginčą piktai nutraukia Čarlė, kuri nenori sugadinti dienos. Rubė supyksta, kad Čarlė nori rodyti dėmesį Rosui, nors kol jis buvo gyvas, ji to nedarė. Taip pat ji niekada jai neatleis, kad neleido važiuoti aplankyti Roso.

Kai Moraga grįžta iš teismo į gedulingus pietus, ji taip pat užsipuola Airin, kuri išeina nenorėdama sukelti dar vienos scenos. Čarlė papriekaištauja Morag dėl jos šaltumo, bet Morag primena, kad ji buvo kelis mėnesius prie Roso lovos ir liūdėjo matydama kaip jis senka, todėl dabar ne Čarlės reikalas kaip ji turi gedėti. Vėliau ji žiūri dokumentus kur pamato savo ir Roso nuotrauką ir nebegalėdama sutvardyti sielvarto apsipila ašaromis. Ji eina pamatyti Čarlės ir atsiprašo už savo elgesį – ji paaiškina, kad negali sau leisti palūžti, jos reikia Alfui. Pasibaigus gedulingiems pietums, Čarlė kalbasi su Andželo ir jis jai pasako, kad ji turi sau leisti gedėti, o ne ieškoti, kuo užsiimti tam, kad neturėtų laiko gedėti. Ji jau nori išeiti, bet verkdama puola į Andželo rankas. Pora bučiuojasi, bet per pokalbį tarp Biancos ir Liamo sužinome, kad Čarlė su Andželo išsiskyrė per paskutinias 6 savaites.

Alfui malonu, kad Morag atvyksta į teismą. Ji atsisėda šalia Robertsono ir jie apsikeičia kandžiais komentarais. Alfo prašoma pasakyti ar jis kaltas ar ne, jis atsako, kad nėra kaltas. Pasikeitus aplinkybėms, kad Morag vyro nebėra ir ji gali laisvai vykti į Alfo namus, Morag laiduoja už Alfą prisiimdama atsakomybę už jo veiksmus. Teisėjas susirūpinęs, kad Alfas gali kelti pavojų Vilui ir išeina nuspręsti ar laidavimas turėtų būti suteiktas. Alfas paleidžiamas už užstatą ir Morag atvyksta jo pasiimti. Jis dėkingas seseriai, kad ištraukė jį, bet nenurims, kol nepasieks teisingumo.

Indi guodžia Rubę po jos barnio su Čarle. Rubei malonu, kad Romeo dar metus lankys mokyklą kartu su ja. Vėliau Romeo randa Rubę papludimyje ir atneša jai gerti. Jis pasiūlo jai savo kompaniją ir nors iš pradžių ji atsisako, bet galiausiai prisipažįsta kaip labai ji pasiilgs Roso. Vėliau tą naktį papludimyje Romeo padeda Rubei paleisti į jūrą degančias žvakutes – tai jos būdas atsisveikinti su tėčiu. Ji yra labai dėkinga už kompaniją.

Robertsonas susitinka su Lėja kavinėje ir klausia kodėl ji neatsako į skambučius. Tai nieko bendro su Alfo sulaikymu, bet dabar jie turėtų būti tik draugai. Robertsonas sako, kad lauks, bet Lėja negali pasakyti kiek ilgai tai užtruks. Robertsonas atsako, kad jis kantrus vyras.

Liamas ir Bianca grįžo aplankę jo sūnų Europoje ir įsikūrė surestame namelyje ant jūros kranto - mėgaudamiesi kaimo gyvenimu, be streso, kuris žlugdė jų draugystę praeityje.
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2016 07 06, 22:49)
Labas visiems, gal žinote kur rasti 5197-5199 serijas? Youtubei kažkodėl nepavyksta rasti.

Kai žiūrėjau šitas serijas, jos dar buvo Youtube. Dabar jau nerandu sad.gif Dailymotion jų irgi nėra. O kitokio šaltinio senoms serijoms nežinau. Naujausios serijos (nuo 6351) yra dar čia (reikalinga registracija).
Atsakyti
Ačiū, skaitysiu aprašymus tuomet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2016 07 08, 15:04)
Kai žiūrėjau šitas serijas, jos dar buvo Youtube. Dabar jau nerandu sad.gif Dailymotion jų irgi nėra. O kitokio šaltinio senoms serijoms nežinau. Naujausios serijos (nuo 6351) yra dar čia (reikalinga registracija).

Man irgi atrode, kad iki siol lyg nebuvo, kad nebutu. Galvojau nebemoku ieskot biggrin.gif
Atsakyti
5217

Alfas su Morag grįžta namo ir jam malonu vėl matyti didįjį namą. Moraga yra pasiruuošusi toliau aktyviai dirbti ties Alfo gynyba ir pasako, kad yra įsitikinusi, kad Vilas pamelavo policijai norėdamas apsaugoti save. Alfas piktai sutinka - viskas ką sako Vilas yra melas. Morag pasako jam nusiraminti, ji nori paruošti jį kryžminei apklausai – taip pat jie turi padaryti viską, kad sukompromituotų Vilą. Airin nusivylusi Vilo elgesiu – jis gėrė, paskutines savaites visai neišeina iš namų ir atrodo visai atitolo nuo Lily. Jis pasako, kad išeis kai tik gaus darbą, bet tai ne tai ko ji nori. Kai Vilas pasakys teisme, kas nutiko, visi turės susitaikyti su tuo, ką Alfas padarė, taip kaip ji. Vilas turi susiimti ir nugalėti depresiją. Jei ne dėl savęs, tai dėl Lilės.

Alfas su Morag išeina į kavinę. Kolina džiaugiasi matydama jį laisvą. Vilui matyti Alfą yra mažiau nei malonu ir matosi, kad tas jausmas abipusis. Morag greitai išveda Alfą iš užkandinės, primindama, kad jis negali artintis prie Vilo. Morag suorganizuoja papludimyje susitikimą su Airin, norėdama paklausti ar ji turi kokių abejonių Vilo žodžiais. Airin nepalenkiama – ji negalėtų patikėti, kad jis meluoja. Moraga primena, kad Alfui gresia metų metai kalėjime ir tai jį palauš, bet Airin nenusileidžia. Alfas sužino apie Nikolės nėštumą ir siūlo jai savo paramą, tuo tarpu Morag nesužavėta tuo. Ji atkreipia dėmesį, kad Nikolės nėštumas dar vienas minusas Alfo byloje. Alfas įsiutęs – viskas prieš jį ir panašu, kad jam lemta grįžti į kalėjimą nepriklausomai nuo tiesos. Jis kartu su Morag eina į žvejybos krautuvėlę prasiblaškyti. Išeidamas iš parduotuvės jis pamato Airin, Lily ir Vilą papludimyje. Jis puola ant Vilo, pertrenkia jį ant žemės ir pasako Airin, kad niekada neatleis jai už tai, kad stojo Vilo pusėje.

Merlina grįžta su Nikole iš atostogų ir yra sutinkamos Sido. Paaiškėja, kad Nikolė vis dar nėščia, nors kelionė buvo tam, kad nutrauktų nėštumą. Sidas nėra patenkintas tokiu jos sprendimu, bet Nikolė tvirta – ji turi kitą pasirinkimą. Ji prisipažįsta, kad bijo, bet gali su tuo susidoroti. Merlina pasako Sidui, kad jis turėtų pasistengti labiau palaikyti Nikolę. Jai nepatinka, kad jis laikosi nusistatymo, jog tai blogas sprendimas. Nikolė eina aplankyti Rubės ir pasako, kad ji laukiasi Peno kūdikio. Rubė ją išbara, kad išsaugojo nėštumą. Nikolė nusivylusi tokia jos reakcija. Pakalbėjusi su Čarle apie Nikolės situaciją, Rubė atsiprašo ir pasiūlo savo paramą. Ji pakeičia nuomonę, nes ir jos pačios atėjimas į gyvenimą nebuvo be sunkumų.

Vėliau fermoje Merlina pasako Sidui, kad nusivylusi tokia jo reakcija, o Sidas pripažįsta, kad buvo užkluptas netikėtai. Jis pasako Merlinai, kad tiesiog nenorėjo, kad Nikolė papultų į tokią situaciją su kuria negalėtų susidoroti. Merlina pradeda vardinti motinystės naudą, o Sidas sako priešingai. O Merlina sako, kad ji tikra, jog Nikolė turi planą. Nikolė pasako Alfui, kad jai pasiūlė mokytis mados universitete ir ji ketina imtis, nežiūrint, kad laukiasi.

Čarlė apgalvoja Rubės žodžius ir atsiprašo jos už tai, kad neleido vykti pamatyti Roso. Rubė tai nustumia į šalį ir klausia kokie reikalai su Andželo. Čarlė pasako jai kas atsitiko po laidotuvių ir Rubė apkaltina ją naudojantis Andželo, bet Čarlė ginasi. Ji atsisako jaustis kalta ir nepasinaudojo Andželo, ji tiesiog pabėgo nuo savo pačios problemų. Čarlė eina pas Andželo aptarti kas atsitiko ir jis pasako jai, kad jam nereikia to daryti – jis supranta, kad tai buvo vienas iš nukrypimų į šoną ir ji turi nereikalauti tiek iš savęs. Rubė nueina pas Andželo pakalbėti apie santykių krizę ir paaiškėja, kad Čarlė nepasakė nieko apie išsiskyrimą. Dabar ji suprato, kad Andželo nutraukė jų santykius, o ne Čarlė. Rubė nusiminusi, kad jie slepia nuo jos tokius dalykus bandydami ją apsaugoti, bet Andželo pasako, kad išsiskyrimas nebuvo lengvas.

5218

Morag pasako Alfui, kad paprašė Kolinos irgi jį prižiūrėti po išpuolio prieš Vilą. Dar ji pasako, kad panašu, jog miestelyje daug žmonių turėjo pagrindo norėti, kad Penas mirtų. Kadangi svarbiausia dalis byloje prieš Alfą yra motyvas, ji mano, kad jie turėtų nukreipti dėmesį į ką nors kitą. Kolina palydi Alfą žemyn į buriavimo klubą, kur jie sutinka Džoną, kuris buvo laikinai perėmęs buriavimo klubo valdymą kol Alfo nebuvo. Alfas nepatenkintas, kad Džonas darė pakeitimus ir nors Kolina bando tarpininkauti, Alfas praranda savitvardą ir sukelia sceną. Kolina jam bando pasakyti, kad žmonės tik nori jam padėti. Alfas nusprendžia suorganizuoti vakarą, kad atšvęstų jo grįžimą namo. Kai Nikolė grįžta namo, Morag bando ją paspausti dėl nėštumo, bet ji atsisako apie tai kalbėti. Į vakarėlį atvyksta Sidas su Merlina. Merlina po daug metų susitinka su Moraga, kas sukelia Kolinos nepasitenkinimą. Morag bando išpešti iš Sido informacijos apie Nikolės nėštumą, bet jis nieko nepasako, nes tai yra konfidenciali informacija. Alfo kvietimu ateina ir Džonas. Alfas padėkoja už tai, kad rūpinosi klubu ir prašo periimti veiklą visam laikui jei jį pasodins į kalėjimą. Džonas pasako, kad Alfas gali juo remtis, bet tikisi, kad to neprireiks. Merlina bando prisigerinti Kolinai ir Kolina nusileidžia, jos randa kompromisą. Kai vakarėlis baigėsi Morag klausinėja Nikolės apie nėštumą ir pateikia žiaurų variantą – Penas pasielgė su Nikole negražiai ir galbūt ji norėjo jo mirties. Romeo su Alfu stoja ginti Nikolės, bet Morag išlaiko spaudimą. Nikolė piktai kartą ir visiems laikams pasako, kad ji to nedarė. Moraga ja tiki, bet prisiekusieji gali ir netikėti. Norint ištraukti Alfą, ji turi įtikinti prisiekusiuosius, kad ir kiti žmonės turėjo motyvų, todėl Morag ketina kviesti Nikolę kaip liudytoją, bet Alfas atsisako leisti Morag naudotis Nikole.

Sidas atsiprašo Merlinos už tokią reakciją į Nikolės kūdikio išsaugojimą ir pasako, kad jei tai yra tai ko nori Nikolė, jis rems jos sprendimą. Kai kalba pasisuka apie tėvystę, Sidas dar kartą su džiaugsmu pasidalina, kokie sunkumai kyla auginant vaikus, o Merlina skubiai išeina. Sidas klausia savęs, ar jis pasakė kažką blogo? Merlina susitinka kavinėje su Nikole ir paaiškėja, kad ji kažko nepasakė Sidui po jo pirminio šoko į naujienas. Sidas savo susirūpinimu, kad pasakė kažką blogo, pasidalija su Džonu, kuris pasako, kad kai tiek kalbama apie kūdikį, Merlina turbūt irgi nori turėti kudikį. Alfo vakarėlyje Sidas nutraukia intensyvų pokalbį tarp Merlinos ir Nikolės ir vis dar nesupranta, kas vyksta. Sidas paklausia ka per pokalbis buvo tarp jų, o Merlina pasako, kad nori eiti namo. Grįžus į fermą, Sidas bando su ja pasikalbėti, bet Merlina eina miegoti. Jis pasako jai, kad žino kas vyksta – ji nori kūdikio. Merlina pasako jam, kad taip ir parodo Nikolės kūdikio ultragarso nuotrauką – kai jis gims, Merlina jį įsivaikins.

VJ apsirengia savo mokyklinę uniformą ir susijaudinsui Lėja jį fotografuoja. VJ klausia kodėl ji nenori išeiti kur nors su Robertsonu – jam jo gaila, visi jo nekenčia nors jis tik dirba savo darbą. Lėja mano, kad čia taip įteigė Robertsonas, bet VJ tai paneigia. Lėja susitinka Robertsoną, kuris paneigia ką nors sakęs Vj ir Lėja supranta, kad VJ bręsta. Lėja susirūpinusi, kad vis mažiau laiko praleidžia su VJ. Robertsonas pasiūlo jai su juo pasikalbėti. Lėja prisėda prie jo ir pamato, kad jis kalba apie tai su savo bažnyčios draugais Facebook. Ji įspėja jį apie pavojus kylančius bendraujant internetu, bet džiaugiasi tuo, koks jis jau subrendęs. Ji taip pat pasako, kad jis visada gali pasikalbėti su ja. Lėja papasakoja viską Robertsonui ir jam malonu, kad Lėja juo pasitiki ir jam išsikalba. Jis pasilenkia jos pabučiuoti, bet Lėja traukiasi atgal – ši situacija pasidaro nepatogi ir ji išlekia į darbą.
Atsakyti
5219

Sidas vis dar negali atsigauti po žinios, kad Merlina nori Nikolės kūdikio. Sidas nepatenkintas, kad Merlina tiek laiko slėpė tai nuo jo, bet ji paaiškina, kad Nikolė nepasirengusi būti mama ir ji mano, kad ji tas žmogus, kuris galės užauginti jos kūdikį. Nieko daug nenusprendus, Sidas išeina į darbą. Kitą rytą Sidas ateina pas Nikolę aptarti susitarimo su Merlina. Jis paaiškina, kad ši situacija palies Indi ir Deksą ir jis nerimauja, kad jie neturės pakankamai laiko prisitaikyti prie žinios. Nikolė jam siūlo apie šitas problemas kalbėtis su Merlina, bet kiek tai liečia ją – kūdikis jau Merlinos. Vėliau Sidas ir Merlina pagaliau aptaria šį klausimą. Jis susirūpinęs, kad Nikolė gali pakeisti savo nuomonę, o Merlina tai supranta kaip kūdikio nenorą. Jis pasako, kad čia ne tas atvejis. Jis susirūpinęs, kuriame plane jis yra, kad Merlina priima tokius, gyvenimą keičiančius sprendimus, nepasitarusi su juo. Merlina prisipažįsta, kad labai džiaugėsi ir atsiprašo, kad pirmiausia nepasitarė su juo. Sidas dėkingas už atsiprašymą ir siūlo, kad galbūt jis su Merlina gali pabandyti turėti savo kūdikį. Sidas susėda su Indi ir Deksu pasikalbėti kaip jie jaustųsi jei jie turėtų kūdikį. Deksas neprieštarauja ir nors Indi iš pradžių atrodo nelabai norinti, bet irgi sutinka su idėja. Merlinai malonu, kad Deksas su Indi sutinka priimti kūdikį į namus, tačiau nusivilia kai sužino, kad Sidas jiems nepasakė, kad jie galvoja pasiimti Nikolės kūdikį. Merlina nusivylusi, kad Sidas nenori Nikolės kūdikio – ji priėmė sprendimą ir neketina keisti savo nuomonės.

VJ skaito bibliją ir nors Lėja tuo patenkinta, ji pasiūlo paskaityti ką nors tokio ką skaito kiti vaikai vidurinėje mokykloje. Susirūpinusi, kad jis gali nepritapti, Lėja paprašo Deksterio, kad aprodytų VJ'ui viską ir padėtų jam. Kai VJ ir Deksas kalba, Vj ne iš karto jį supranta, bet Deksas pasako jam tiesiog būti savimi, o jei visa kita nepavyksta – išmokti greitai bėgti. Vėliau, VJ pasako Deksui, kad panašu, jog Lėja labiau susirūpinusi dėl mokyklos nei jis pats. Deksas pasako, kad gerai, jog jis skaito bibliją, bet geriausia būtų bet kam to neviešinti. VJ su Deksu susitinka su mušeika ir VJ bando prieš jį atsilaikyti. Mušeika neišsigąsta ir Deksas liepai VJ bėgti, o pats susiima su juo. Kai Deksas šaldo žaizdas, Lėja padėkoja jam, kad saugojo VJ ir panašu, kad prasideda nauja draugystė.

Ksaveras susirūpinęs, kad jau tris savaites nieko negirdėjo iš Eipril, nors prieš tai jie bendraudavo nuolat. Romeo pasako, kad galbūt Eipril ten gyvena toliau, panaudodamas savo ir Anės pavyzdį, bet Ksaveras nėra tuo įsitikinęs. Indi bando nuslėpti savo planus eiti su Nikole į Universitetą, į atvirų durų dieną, bet Romeo tvirtina, kad viskas yra gerai. Indi pasiūlo jam su Ksaveru praleisti dieną su Rube. Paplūdimyje Romeo susitinka Liamą, kuris pasiūlo ateiti pažiūrėti kur jie gyvena. Romeo pagalvoja, kad tai puiki proga Ksaverui pakalbėti su Bianca apie Eipril. Vėliau klube Rubė supažindina Ksaverą su nauja mergina – Samer. Ksaveras su ja bendrauja, o Rubė patenkinta, kad jis nebėra jiems kaip šuniui penkta koja. Dabar ji viena gali daugiau laiko praleisti su Romeo.

Ketveriukė ateina pas Liamą ir greitai Ksaveras ima klausinėti Biancos apie Eipril. Ji nieko apie ją negirdėjo, bet nemano, kad Ksaveras turėtų dėl to nerimauti. Ksaveras įsitikinęs, kad jis buvo paliktas ir pasinaudoja galimybe geriau pažinti Samer. Rubė gerai leidžia laiką su Romeo, bet jiems sutrukdo atėjusios Indi su Nikole. Ksaveras su Samer jaučiasi vis patogiau. Kai jie pirmą kartą pasibučiuoja iš taksi išlipa Eipril ir ji nėra laiminga matydama tokį vaizdą.
Atsakyti
5220

Rytas po to kai Eipril pamatė Ksaverą bučiuojantį Samer – Eipril sugniuždyta. Bianca bando atsiprašyti, kad nesutrukdė Ksaverui ir Samer, bet Eipril pripažįsta, kad tai ne jos kaltė. Ksaveras ateina pasikalbėti su Eipril ir nors ji nenori su juo išsiskirti, ji atrodo nutolusi nuo jo. Klube Ksaveras Džinai ir Džonui pasako, kad jaučia jog Eipril nori juo atsikratyti – jis nekenčia nežinomybės, jis tiesiog nori žinoti kokie jų santykiai. Paplūdimyje Ksaveras sutinka Eipril, kuri pasako, kad nėra tikra ar nori apsistoti pas Biancą. Ji ketina paklausti Airin, bet Ksaveras pasako, kad pas ją Vilas. Jis tiesiai šviesiai paklausia ar ji sutiko kažką kitą kol buvo išvažiavusi, ji tvirtai pasako, kad ne. Eipril eina pakalbėti su Airin, leisdama Biancai su Liamu pabuti dviese namuose. Ksaveras pasigauna ją kavinėje ir klausia kodėl ji tokia nutolusi. Eipril tiesiai jam pasako, kad nežino ar nori nutraukti ryšius su juo. Ji nori būti su juo, bet jai reikia šiek tiek laiko sutvarkyti reikalus – bet tai nesusiję su Ksaveru. Ji pažada, kad kai ji susitvarkys savyje, jis pirmas tai sužinos.
Vėliau naktį Bianca bando kalbėtis su akivaizdžiai nusiminusia Eipril. Ji pasako, kad pabėgo nuo savo mamos po dviejų savaičių nuo grįžimo – yra ir kai kas daugiau, bet aiškiai matome, kad Eipril nenori apie tai kalbėti. Kai Bianca ją palieka vieną – ji atsiverčia kompiuterį, kad paskaitytų laiškus – vienas iš jų nuo vyro vardu Rene Lisle.

Pastovus Vilo gėrimas kelia susirūpinimą Airin, ypač dabar kai Lily serga. Ji atkreipioa dėmesį, kad jo gėrimas tampa gyvenimo būdu ir jam reikia išsiblaivyti jei nenori į tai įklimpti. Jis nustebęs kai Airin pasako, kad jo dukra serga – nežinojo, kad Lily slepia nuo jo, kad serga. Ateina Robertsonas pasikalbėti su Vilu ir kai jie susėda kalbėtis jis pasako jam, kad pradeda atrodyti, kad jis kaltas. Vilas prisipažįsta, kad nėra laimingas dėl to, ką padarė Alfui ir mąsto apie pareiškimo atsiėmimą. Robertsonas klausia ar Alfas padarė ką nors, kad Vilas taip ėmė galvoti, bet Vilas pasako, kad Alfas nieko nepadarė. Robertsonas primena jam, kad jis tai daro dėl Lily. Airin artėja prie Alfo paplūdimyje, bet pamačiusi jo šaltą žvilgsnį iš toli - atsitraukia.

Moraga suranda Alfą, kuris jai pasako, kad jau laikas jam nusiraminti ir padėti jai su byla, bet jis vis tiek draudžia jai kviesti Nikolę kaip liudytoją. Moraga eina pamatyti Vilą ir sutinka beišeinantį Robertsoną, kuris nusprendžia pasilikti ir paklausyti ką ji pasakys. Morag nori pakalbėti su Lily apie Lily pasakymą Robertsonui, kad „tėtis padarė kažką blogą“ – ir jei ji turės kviesti Lily, kad sukompromituotų Vilą, ji tai padarys. Ji pasako Vilui, kad jis galėtų išgelbėti visus, įskaitant jo paties dukrą, nuo didelio sielvarto jei jis tiesiog pasakytų tiesą. Įsikiša Robertsonas, bet Morag jam primena, kad visi įrodymai yra netiesioginiai. Kai Robertsonas išeina Vilas pasikviečia Lily žaisti futbolą. Bežaidžiant jis greit supyksta, o Lily beveik nualpsta. Po apsilankymo pas gydytoją, Lily turės dvi savaites gerti vaistus. Ji tiesiai paklausia Vilo ar Alfas nužudė Peną ir pasako, kad ji nemano, kad Alfas tai padarė – nei vienas, toks geras kaip Alfas, negalėtų nužudyti kito žmogaus. Vilas pradeda abejoti ar jis turėtų liudyti ir pasako Lily eiti krautis daiktų. Morag sulaukia Vilo skambučio su prašymu su juo susitikti ir ji išskuba. Airin grįžusi namo randa raštelį nuo Vilo, kuriame jis atsiprašo ir sako daugiau dėl jų nesijaudinti. Vilas nuveža Morag į atokią vietą ir paima iš jos telefoną. Morag supranta, kad jis bėga ir sako jam, kad jis negali palikti Alfo bėdoje. Jis tikina, kad Alfas to nepadarė, bet Morag pasako jam, kad to nepakanka – jai reikia žinoti kas tai padarė. Morag reikalauja pasakyti ką jis nori apsaugoti, bet jis negali to pasakyti. Jis prašo pasakyti Alfui, kad jis atsiprašo ir nuvažiuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma4: 13 liepos 2016 - 16:00
5221

Po to kai Vilas paliko Morag nežinia kur, ji eina namo, kai prie jos sustoja Čarlė. Moragai palengvėja pamačius, kad tai Čarlė. Ji pasako, kad joms negalima gaišti laiko – Vilas prisipažino, kad melavo apie Alfą ir joms reikia skubėti pas Airin, gal ji žino kur bėga Vilas, kol jis nenuvažiavo per toli. Kai jos nuvažiuoja, susirūpinusi Airin pasako, kad jis išvažiavo su Lily, palikdamas tik raštelį. Kitą rytą kalbėdama su Bianca, Airin išsako savo kaltę, kokia neteisi buvo dėl Alfo – jis vienas geriausių jos draugų, o ji tikėjo Vilo melu. Airin eina atsiprašyti Alfo, ji nežino kodėl Vilas melavo, bet tai tikrai ne tas Vilas, kurį ji pažįsta. Alfas nieko neatsako, bet Morag aiškiai pasako jai, kad to per maža ir per vėlu.

Kol Eipril gyvena su Bianca ir Liamu jų meilės namelyje, jie supranta, kad darosi vis sunkiau prisitaikyti, dėl to Eipril dar nepatogiau jaučiasi nežinodama, kokia jos padėtis sugrįžus. Bianca su Liamu galvoja kaip pritaikyti gyvenimo sąlygas, Bianca prašo Čarlės patarimo, bet viskas išsisprendžia kai Eipril nusprendžia grįžti gyventi pas Airin.

Jei Vilas atsiimtų pareiškimą, Robertsono byla prieš Alfą pasisuktų kitu kampu. Kadangi nėra Vilo, kuris galėtų tai patvirtinti, Robertsonas yra priverstas tikėti Moraga ir nusprendžia, kad visa šita situacija labai įtartina - atrodo patogu pagrindiniam liudininkui pasakyti, kad visgi Alfas nekaltas, ir prieš pat teismą dingti. Morag verčia Robertsoną reabilituoti Alfą po Vilo dingimo, bet Robertsonas pirmiausia nori apklasuti Alfą dėl Vilo. Tikrinant Alfo alibi, Robertsonas įtaria, kad Vilas galėjo pabėgti spaudžiamas Morag. Suprasdamas, kad veltui švaisto laiką, Alfas audringai išeina ir Morag aiškiai pasako Robertsonui, kad jis turi išspręsti tai - jei ne, ji imsis veiksmų prieš jį. Morag kalba su prokuroru, kuris pasako, kad ketina tęsti bylą – Vilo prisipažinimas nieko nereiškia – jei jis nori atsiimti pareiškimą turi tai padaryti per atvirą posėdį.

Čarlė įsitikinusi, kad Alfas nekaltas ir imasi dirbti prieš Robertsono bylą. Leidžia suprasti, kad jei jis nepradės žiūrėti kitų variantų, tai padarys ji – nors tai reikštų ėjimą prieš Robertsoną. Tuo tarpu Andželo rado kvitą už Šandi mašinos partempimą, kai sutiko ją pakeliui į Samerbėjų. Ten parašytas Šandi adresas ir Andželo jį atneša Čarlei, nors jie jau sužinojo Šandi adresą iš Džono. Tačiau kai policininkas atveda Šandi į nuovadą, Čarlė ir Robertsonas sutrikę – anksčiau jie niekada nematė šios moters. Patikrinamas jos pasas ir ji patvirtina, kad jos tėvo vardas Džonas Palmeris. Robertsonas pažymi, jei tai Šandi – ko tada jie ieško?


5222

Tikroji Šandi atskleidžia, kad asmuo, kurį visi manė, kad yra ji, vardu – Daria Henesey – ji buvo geriausia Šandi vaikystės draugė, bet ji apgavikė. Šandi sunerimusi kai sužino, kad vienintelis Darios atvažiavimo į Samerbėjų tikslas – išpešti pinigų iš atitolusio tėvo Džono. Robertsonas klausia kur jie galėtų rasti Šandi, bet ji pasako, kad paskutinės žinios kurias ji iš jos žino, kad ji apsistosusi kažkokioje priekabų aikštelėje kažkur pakrantėje. Vėliau Robertsonas patiki Lėjai, kad pradeda galvoti, kad buvo neteisus dėl Alfo.

Čarlė eina aplankyti Andželo, tikėdamasi, kad jis vis dar turi kvitą su adresu. Su šiuo „raktu“ rankose Andželo su Čarle eina jos ieškoti. Jie nuvyksta į priekabų aikštelę kur Andželo prižiūrėtojui parodo Darios nuotrauką. Jis sako, kad jos nežino, bet situacija pasikeičia kai Andželo duoda jam pinigų ir pasako, kad jis bus savo automobilyje jei Daria norėtų jį pamatyti ir pasivadina Vilu Smitu. Daria pasirodo ir nėra sužavėta kai pamato, kad jos laukia Andželo. Pasirodo Čarlė ir sulaiko ją už sukčiavimą. Ji neigia nusiklatimą ir bando pabėgti, bet jai nepavyksta. Ji su antrankiais atvežama į policiją, kur vis dar neigia savo kaltę.

Džonas jaučiasi labai kvailai kai Čarlė pasako, kad mergina, kurią jis manė esant jo dukra, buvo apgavikė. Sužinojęs, kad tikroji jo dukra Samerbėjuje, Džonas nenori padaryti dar kartą tos pačios klaidos ir nusprendžia su ja nesusitikti, galų gale ji nerodė jokio noro su juo susisiekti. Džina nusprendžia imtis iniciatyvos ir per policijos nuovadą pakviečia Šandi susitikti su Džonu. Susitikimas praeina gerai, Šandi pasako, kad buvo malonu susitikti, bet tada paaiškina, kad greičiausiai nepalaikys ryšio. Jos motinos vyras jai visada buvo kaip tėvas ir ji jaustųsi jį išduodanti. Nors Džonas ir nusivylęs, bet supranta ir jie atsisveikina.

Morag džiaugiasi, kad viskas taip vystosi. Faktas, kad „Šandi“ apgavikė, kelia abejonių dėl jos parodymų, apie tai kas vyko Peno nužudymo naktį, patikimumo. Jei jie įrodytų, kad jos parodymai kelia abejonę, yra tikimybė, kad kaltinimai Alfui būtų panaikinti. Tuo tarpu Airin kalba telefonu su Vilu ir prašo grįžti pačiam, bent jau dėl Lily, bet jis padeda ragelį. Airin pasako Robertsonui apie skambutį, kurio sulaukė iš Vilo, bet negali suteikti detalesnės informacijos apie tai kur jis yra – akivaizdu, kad priekabų aikštelėje arba viešbutyje. Tuo pačiu laiku VJ gauna žinutę nuo Lily, bet slepia tai nuo Robertsono kai šis užklausia ar ką nors žino apie Lily. Kai Lėja tai išsiaiškina, ji atveda VJ pas Robertsoną, kuriam pasako, kad žino kur Lily su Vilu apsistoję. Nuvykę į viešbutį, Čarlė su Robertsonu pamato, kad jie jau išvykę.
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2016 07 15, 14:59)
Vėliau Robertsonas patiki Lėjai, kad pradeda galvoti, kad buvo neteisus dėl Alfo.

Šitą vietą norėčiau šiek tiek praplėst, nes man ji kiek graudoka pasirodė.

Robertsonas išsipasakojo Lėjai, kad visą gyvenimą jis naudojosi savo intuicija: sprendžiant bylas, renkantis moteris ir panašiai. Niekad intuicija jo neapgavo ir visad jis galėjo ja pasikliauti. Peno byla buvo pirmas ir vienintelis atvejis, kai intuicija jį pavedė ir dėl to jis labai nesmagiai jaučiasi. verysad.gif
Atsakyti
5223

Čarlė ir Robertsonas apklausia Dariją, ką ji žino apie Peno nužudymą, bet ji neigia, kad su tuo susijusi. Žūtbūt norėdami išlošti daugiau laiko, kad išgautų iš jos informaciją, Čarlė nueina pas Džoną, kad sužinotų, gal jis gali suteikti jiems kokios nors informacijos, kurią panaudoję jie galėtų pateikti jai kaltinimus ir išlaikyti ją miestelyje. Deja, bet jis neturi jokių įrodymų, kad davė jai pinigų. Reikalai pagerėja, kai sužinoma, jog Darijos buvęs vaikinas pranešė, jog dingo jo kelioninis vagonėlis - tas pats, su kuriuo Darija pirmą kartą pasirodė Samerbėjuje. Žinodamas, kad turi už ką ją apkaltinti, Robertsonas gali toliau laikyti Dariją sulaikytą ir toliau ją tardyti apie Peno nužudymą.

Apieškoję Darijos vagonėlį, jie galiausiai randa įkalčių prieš ją - sijoną su blizgučiais, kurie sutampa su blizgučiais, rastais Peno viešbučio kambaryje. Tuomet Darija pakeičia savo istoriją ir pasako, kad ji išties lankėsi Peno viešbučio kambaryje po to, kai sutiko ją paplūdimyje kelias dienas prieš jo nužudymą. Tačiau ji neturi jokio alibi, kad patvirtintų savo žodžius. Galiausiai ji pasako, kad negi jie mano, jog tokia mergina kaip ji galėtų įsmeigti žvejybinį peilį į žmogų. Kai Robertsonas paklausia, iš kur ji žino, kaip Penas buvo nužudytas, ji pasako, kad jie patys jai šitą sakė. Tačiau jie patvirtina, jog absoliučiai niekas nežinojo, kokiu būdu Penas buvo nužudytas. Tuomet Darija atsisako kažką daugiau pasakyti be teisininko.

Ksaveras nerimauja, kad jis atitolo nuo Eipril, ypač dėl to, kad tik iš Romeo sužino, jog Eipril grįžo gyventi pas Airin. Pastebėjęs, kad Eipril nuo jo atitolusi, Ksaveras bando prie jos priartėti ir nusprendžia, gal ji pradėjo susitikinėti su kažkuo kitu, kai buvo išvykusi. Jis patikrina jos telefoną, pamato, kad ji bendrauja su mergina Rene iš Prancūzijos ir jam palengvėja. Tačiau Romeo pasako jam, kad Prancūzijoje Rene taip pat yra ir vaikino vardas.

Eipril daug laiko praleidžia bendraudama su Rene. Ksaveras įtaria, kad kažkas tarp jų vyksta, bet Eipril sako, kad nieko nėra. Rene - vyras su amžiumi, jos tėčio asistentas ir yra tik jos draugas, su kuriuo ji bendrauja mokyklos temomis. Ksaveras ja patiki, bet kai Eipril tą vakarą kalbasi su Rene, pamatom, kad visgi tai ne suaugęs vyras. Ir panašu, kad jie turi kažkokių bendrų planų.


5224

Džina pasako Biancai, kad Eipril išėjo anksčiau iš mokyklos. Bianca sunerimsta ir bando išsiaiškinti, kodėl Eipril taip elgiasi. Ypač tuomet, kai pamato lankstinuką apie prieštaringai vertinamą aplinkosaugininkų grupę, panašią į tą, į kurią yra įsitraukęs ir Eipril tėvas. Eipril nenori apie tai kalbėti sakydama, kad ji tik atlieka tyrimą mokyklos užduočiai, bet Ksaveras netyčia prasitaria Biancai, kad Europoje Eipril buvo susitikusi su tėvu. Bianca susirūpina, kad Eipril nutylėjo tokią informaciją, ir pasako Liamui, kad Eipril tėvas niekad neskyrė joms laiko, jam įdomiau buvo organizuoti aplinkosaugininkų mitingus. Jo idėjos gali būti ekstremalios, o kartais ir pavojingos. Juos pertraukia Džina, kuri ieško iš mokyklos chemijos kabineto dingusių 5 butelių su fenoliu ir sieros rūgštimi. Vėliau Bianca paklausia Eiprilės apie jos susitikimą su tėvu ir pasako, kad ji netiki, jog jis kada nors galėtų pasikeisti. Eipril paprašo Biancos išeiti, o tuomet pamatom, kad dingę chemikalai yra pas Eipril ant stalo.

Merlina vis dar bando išgauti iš Sido sprendimą dėl Nikolės kūdikio, bet Sidas nenori priimti sprendimo. Norėdama išsklaidyti bent dalį jo abejonių, Merlina suorganizuoja pokalbį su juo ir Nikole. Kai Sidas užduoda įvairius klausimus (pvz. kur gyvens vaikas, kas bus, jei Sidas su Merlina nuspręstų gyventi kitur, pvz. užsienyje, kas bus, jei Sidas ir Merlina išsiskirs ir pan.), atmosfera įkaista ir Nikolė supranta, kad dar daug ko neapgalvojo ir nenusprendė. Merlina leidžia suprasti, kad jeigu Sidas persigalvos, ji niekada jam neatleis. Merlina vėliau sutinka Nikolę paplūdimyje, ir Nikolė pasako, kad jau nebežino, ko ji iš tiesų nori.

Indė paprašo Romeo, kad jis padėtų Rubei su algebra. Jis su džiaugsmu sutinka padėti, bet, kai sutinka nusiminusią Nikolę, pamiršta apie pažadą Rubei. Kai nusivylusi Rubė pasako Indei, kad Romeo neatėjo, staiga Indė supranta, kad ji ir Romeo gyvena du atskirus gyvenimus. Ji nusprendžia apie tai pakalbėti su Romeo. Nors jie gerai leidžia laiką, abu supranta, kad jie pamažu vienas nuo kito tolsta.
Atsakyti
5225

Indi priimta į verslo studijas universitete. Indi su Deksu aptaria akivaizdžią įtampą tarp Sido ir Merlinos ir Sidas nusprendžia pasakyti viską apie Merlinos planus įsivaikinti. Deksas nuovokesnis, o Indi pasipiktinusi ir visą pyktį išlieja Nikolei. Indi nurimsta po pokalbio su Rube ir pasako Nikolei, kad ji bus puiki vyresnioji sesuo. Merlina nusiminusi, kad Sidas jos planą vaikams pasakė jai už nugaros. Jis jau nuo pat pradžių nusiteikęs prieš, tad greičiausiai viską pateikė taip, kad ir vaikai nepritartų. Vėliau Merlina eina pas vaisingumo specialistą, sužinoti ar Sidas ir ji turi galimybių turėti vaikų, bet specialistas patvirtina, kad su jos amžiumi ir ankstesniu gydymu, kurį ji turėjo, ji negalės pastoti. Įsivaikinimas yra vienintelė galimybė. Kai Deksas ir Indi palaimina sprendimą, Sidas pasako Merlinai, kad sutinka įsivaikinti.

Airin labai susirūpinusi dėl Lily sveikatos ir desperatiškai bando prisiskambinti Vilui, kad galėtų perduoti jai vaistus. Ji kalba su Merlina ir abi aprauda problemas, kurių turi su šeimomis. Tuo tarpu Vilas kovoja su vis blogėjančiu Lily tonzilitu ir įslenka į Airin namus naktį, kad paimtų vaistų. Nors jis nespėja rasti vaistų, bet paima maisto ir pinigų iš Airin piniginės. Išgirdusi, kad kažkas buvo namuose Airin jau kviečia policiją, bet supranta, kad tai buvo Vilas.

Kai Lily vis blogėja, Vilas nusprendžia susisiekti su Airin ir ji atvyksta pas juos. Ji suduoda Lily vaistus, bet akivaizdu, kad ją reikia kuo greičiau vežti pas gydytojus. Airin įsiutusi dėl to ką Vilas padarė Alfui, o jis aiškina, kad jis supanikavo. Jis nemanė, kad jo pareiškimo užteks, kad suimtų Alfą. Airin maldauja Vilo grįžti kartu su ja, nes jis vienintelis gali išlaisvinti Alfą, bet Vilas nenusileidžia – jam reikės sėsti į kalėjimą. Galiausiai jis nusprendžia leisti pasiimti Lily, susitarę, kad ji leis jam pabėgti - tai paskutinis dalykas, kurio jis jos prašo. Ji sutinka ir jie atsisveikina, bet prieš tai Airin pasako, kad Šandi suimta, o tai Vilą verčia nerimauti dar labiau. Pabučiavęs Lily, Vilas išvažiuoja. Sunkiu išdavystės momentu Airin nusprendžia, kad Vilo būklė nėra gera ir iškviečia policiją, kuri sugauna Vilą, kai šis bando pabėgti.


Nuo sios serijos nera keliu seriju aprasymu, taigi su Calaquendi pagalba dedu bent jau toki aprasyma.

5226

Kai Vilas suimtas, Čarlė ir Robertsonas pradeda išsiaiškinti kas atsitiko Peno nužudymo naktį. Per Darios ir Vilo apklausą matome įvykius kaip mirė Penas ir vėlesnius įvykius siekiant nuslėpti nužudymą.

Iš pradžių vyrai restorane pas Andželo tarėsi, kokiais būdais būtų galima Peną išvaryti iš miestelio. Vienas iš variantų - sumokėti jam, kad išvyktų. Bet Andželo prisiminė, kad jam pinigų netrūksta - Penas jam pačiam davė pinigų, kad atidarytų restoraną. Todėl reikėjo sugalvoti kitą būdą. Visą jų pokalbį iš šalies klausėsi Daria. Po to ji nuėjo pas Peną ir pasakė, kad vyrai kuria planus, kaip jį išvaryti ir, kad ji nori jam padėti.
Penas buvo atėjęs į žvejybos krautuvėlę pas Vilą ir jam nematant pasiėmė peilį. Taip pat jis skambino Alfui ir susitarė susitikti jo kambaryje. Alfas atėjęs beldė, bet niekas neatidarė.

Vilas atskleidžia, kad matė kaip Daria eina į Peno kambarį. Kadangi jis matė kaip Penas pratrūko anksčiau tą vakarą restorane, jam buvo neramu dėl Darios saugumo. Kai jis nuėjo pažiūrėti ar jai viskas gerai, susimušė su Penu ir jį nudūrė.

Čarlė atėjo pas Alfą paklausti, ar jis buvo nuėjęs tą vakarą pas Peną. Alfas pasakė, kad buvo, bet niekas jam neatidarė durų. Ir pasakė, kad galbūt jis tuo metu jau buvo negyvas... Jiem to ir užteko, kad suprastų, jog Vilas sako tiesą apie tai, kas nutiko kambaryje.

Nors Lily ir atsigauna po ligos, Airin dabar labai sunkus laikas. Ji nesiryžo pasakyti jai apie tėtį. Kolina ateina pranešti Airinai naujienų ir jos aptaria kaip viskas blogai baigsis. Kai vėliau atėjus Čarlei Lily sužino, kad Vilas suimtas, dėl visko apkaltina Airiną.
Atsakyti