Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

Guess tašiukai ir piniginės geromis kainomis smile.gif

http://webwarper.net...;f_cat=handbags

Atsakyti
QUOTE(desire @ 2015 12 04, 14:35)
Tall yra aukstiems. Mano vyro ugis 186, tall jam nereik, regular pats tas. Slim yra labiau priglude.

Tall tinka mano diedams, t.y. nuo 195. Gal tiktų ir aukštesniems. 186 laikomi standartiniais mažilėliais ir jiems tall nereikia biggrin.gif

Slim yra modelis - ta prasme, aptemptas. Džinsų, švarkų, beleko. Marškiniai slim fit būna tokie paliemenuoti, džinsai būna aptempti. Tai jei vyras geros figūros ir mėgsta aptemptus, tada gali imti slim. O jei, tarkim, su pilvuku, tada geriau regular, bus laisviau, neaptemps pilvelio smile.gif Pvz. M slim ir M regular yra skirta tam pačiam žmogui, tik vienas yra į aptemptumą, o kitas - į laisvumą.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 12 04, 15:43)
Tall tinka mano diedams, t.y. nuo 195. Gal tiktų ir aukštesniems. 186 laikomi standartiniais mažilėliais ir jiems tall nereikia biggrin.gif

Slim yra modelis - ta prasme, aptemptas. Džinsų, švarkų, beleko. Marškiniai slim fit būna tokie paliemenuoti, džinsai būna aptempti. Tai jei vyras geros figūros ir mėgsta aptemptus, tada gali imti slim. O jei, tarkim, su pilvuku, tada geriau regular, bus laisviau, neaptemps pilvelio smile.gif Pvz. M slim ir M regular yra skirta tam pačiam žmogui, tik vienas yra į aptemptumą, o kitas - į laisvumą.

Nu kaip is Biblijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dar labai laukiame bergdorfgoodman - papildoma 200 $ nuolaida kosmetikos uzsakymui uz 1000 $, kas gaunasi apie 20 proc nuolaida. Ir jokiu taksu thumbup.gif

taip pat reikia jcrew kompanijos su 30%off 4u.gif 4u.gif

QUOTE(krista08 @ 2015 12 04, 15:17)
Aha, vakar sulaukem  savo mazyles   wub.gif

Sveikinu sulaukus stebuklo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nattti: 04 gruodžio 2015 - 16:47
Klistutia

Rašau ir čia, žinutę gavau, atsakiau, tačiau ir man sm streikuoja, tai rašau ir čia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciu: 04 gruodžio 2015 - 17:28
Mergaites, gal kuri siuntetes sias DKNY coated jeggings is Macys ir noretumete pasikeisti i mazesni dydi? Parsisiunciau 2, ilisti - ilendu, bet komfortiskiau jausciausi su 4. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Macarena: 04 gruodžio 2015 - 17:29
QUOTE(ciu @ 2015 12 04, 18:27)
Klistutia

Rašau ir čia, žinutę gavau, atsakiau, tačiau ir man sm streikuoja, tai rašau ir čia biggrin.gif

ačiū gavau ir aš žinutę 4u.gif biggrin.gif bet kiek parašau visos ir man atsisiunčia, bet panašu, kad ir nueina kur reikia biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2015 12 04, 17:29)
Mergaites, gal kuri siuntetes sias DKNY coated jeggings is Macys ir noretumete pasikeisti i mazesni dydi? Parsisiunciau 2, ilisti - ilendu, bet komfortiskiau jausciausi su 4. 4u.gif

As saviskes atsiimsiu tik kita savaite, 2 dydzio laukiu, tai labai smalsu su kokiais klubais emete 2 blush2.gif Pas mane 87 cm tikiuosi tiks g.gif
Atsakyti
Noriu pasiulyti per mergaites pirktas populiariasias Banana Republic Knit Denim Jog kelnytes. Cia tos, kurias Vamzdis reklamavo, ir kurios jai puikiai tiko ir graziai atrode 4u.gif Man, deja, ne schmoll.gif Jos jau ispirktos, ir nuotraukos neatrandu. Gal kas pagelbes blush2.gif Dydis S, kaina 30 eur 4u.gif
http://m.bananarepub...p;pid=673034002
Rasykite i az arba i el.p farnese80@gmail.com. Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo farnese: 04 gruodžio 2015 - 18:01
QUOTE(Ingava @ 2015 12 04, 14:56)
As saviskes atsiimsiu tik kita savaite, 2 dydzio laukiu, tai labai smalsu su kokiais klubais emete 2  blush2.gif  Pas mane 87 cm tikiuosi tiks g.gif

o aš matau kad man siunčiat žinutę, bet negaunu g.gif
Atsakyti
QUOTE(klistutia @ 2015 12 04, 18:51)
ačiū gavau ir aš žinutę  4u.gif  biggrin.gif bet kiek parašau visos ir man atsisiunčia, bet panašu, kad ir nueina kur reikia  biggrin.gif  bigsmile.gif

Ir man tas pats smile.gif užtvirtina, kad kažkam išsiuntei, panašu, kad ir klausia, gal sau norėjai parašyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 12 04, 18:01)
o aš matau kad man siunčiat žinutę, bet negaunu  g.gif

Taip, Zuika siunciau, prasiau, kad palaikytumete siuntinuka iki sekancio siuntinio 4u.gif
Atsakyti