Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

Sveikos,
Help! Gal kokį rūbą, kaukę ar pan. ką nors su IRON MAN'u 9 m. berniukui užmatėt ne už kosminę kainą? Labai reikia Kalėdoms!
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 12 09, 12:25)
Gauta 12.04 dienos siuntelė  bigsmile.gif skambinkitės dabar iki 15 val. Paskui išvažiuosiu siųsti KTM dėžučių ir grįžus vėl dalinsiu maždaug nuo 17-17,30 val. Todėl SKAMBINKITĖS PRIEŠ ATVAŽIUOJANT  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

kas paimtų Alytų?

Parasykit numeriuka smile.gif naujokes nezino 4u.gif
Atsakyti
Crocs - dideles nuolaidos

Joesnewbalanceoutlet - 15 proc nuolaida uzsakymui virs 75 $. Geras daily dealas mirksiukas.gif Nuoroda

Bluefly - 17 proc nuolaida su koduku

6pm - truksta kompanijos free shipui gauti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 09 gruodžio 2015 - 12:01
QUOTE(Vamzdis @ 2015 12 09, 11:44)
Crocs - dideles nuolaidos

Joesnewbalanceoutlet - 15 proc nuolaida uzsakymui virs 75 $. Geras daily dealas mirksiukas.gif Nuoroda

Bluefly - 17 proc nuolaida su koduku

6pm - truksta kompanijos free shipui gauti

Jai vaikisku crocsu kaina 14.99 $ tai kokia mazdaug kaina butu eur? Nesigaudau as dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(debeselis* @ 2015 12 09, 12:01)
Jai vaikisku crocsu kaina 14.99 $ tai kokia mazdaug kaina butu eur? Nesigaudau as dar doh.gif

kazkas apie 18-19 Eur
Atsakyti
QUOTE(klistutia @ 2015 12 09, 11:28)
Kaunas irgi gavo siunta  bigsmile.gif Rasau zinutes  4u.gif Dalinu dabar iki 15 val poto 17-20 val. Galit skaimbintis ir vaziuoti  4u.gif  biggrin.gif

Kas priims Gargzdus ?  biggrin.gif

oo.wow..zinutes negavau, bet turi buti ir mano ten...tai laukiu dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 12 09, 13:30)
oo.wow..zinutes negavau, bet turi buti ir mano ten...tai laukiu dar smile.gif

yra dar nerasiau Jums biggrin.gif 4u.gif bet jau baigin4ju tai netrukus gausit 4u.gif
Atsakyti
gal galima zuika23 numeriuka? aciu
Atsakyti
Ar teisingai mąstau, jog jei vyras dėvi M/L, neaukštas, per krūtinę 99 cm, reiktų RL polo trumparankovių marskinėlių M dydį imti? blush2.gif g.gif
Ačiū pasisakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Ralphlauren - 275 $ nuolaida uzsakymui uz 750 $, renkame mirksiukas.gif Gaunasi apie 36 proc nuolaida, ne prasciau nei per Black Friday thumbup.gif

Sporbatukai pigiai apie 13 $
Grazioji pukine apie 98 $
Loaferiai apie 23 $
Parka apie 108 $
ir dar daug visko thumbup.gif Daug prekiu papigo ir dar didziule papildoma nuolaida mirksiukas.gif

Tap pat turime pradeta rinkti uzsakyma is jcrew maximaliai nuolaidai 175 $ nuo 500 $, kas gautusi nuolaida 30-35 proc ribose, gal atsirastu norinciu?

Laukiame kompanijos is jcrewfactory - 30 proc nuolaida sale skyreliui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 09 gruodžio 2015 - 14:09
QUOTE(lietrasa @ 2015 12 09, 14:44)
Ar teisingai mąstau, jog jei vyras dėvi M/L, neaukštas, per krūtinę 99 cm, reiktų RL polo trumparankovių marskinėlių M dydį imti?  blush2.gif  g.gif
Ačiū pasisakiusioms  4u.gif

Pagal matmenis nepasakyciau, bet polo tikrai ne i mazesne puse, tai tarpini dydi nesiojanciam vyrui as imciau mazesni mirksiukas.gif Gal dar kas pasisakys.
Atsakyti
QUOTE(deimantute81 @ 2015 12 09, 10:36)
gal galima zuika23 numeriuka? aciu

mergytės, luktelkit žinučių 4u.gif nespėju paprasčiausiai visko padaryt greit, nes kiekiai Kalėdiniai biggrin.gif visoms žinutes surašysiu. Tiesiog pakuoju KTM dėžes, dėlioju viską, kad pasiruošti dalintis normaliai 4u.gif

Kas turi mano numeriuką, pasidalinkit su tom kurios neturi - padėkit man įveikt tą kalną ir išdalint biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif viešai skelbti nenoriu dėl saugumo blush2.gif
Atsakyti