Primenu, kad bergdorfgoodman - 200 $ nuolaida kosmetikos krepseliui uz 1000 $, kas gaunasi apie 20 proc nuolaida ir jokiu taksu Labai laukiame, pasiulymas galioja iki 12.06
Gera ralph lauren paltuko kaina - man regis pigiau nei su tuo didziuoju off vakar:)
Nuoroda Papildyta: Gal kuri noretumet perimti skaiciukus sios grazuoles kuprinytes? Ji jau pas mane, issiusciau i lt penktadieni. kainyte $47.28+siuntimas. Be komisiniu
Prasidejo GAP CASH naudojimo metas - naudojant musu turimus GAP CASH, gaunama papildoma nuolaida 45-50 proc ribose priklausomai nuo to, kaip pavyksta sudeti krepsius. Laukiame pageidavimu
UGG sale batai su papildoma 20% off Papildyta: Aeropostale - 20% off - nedaug truksta iki free shipo Papildyta: Gal kam gertuviu - 20% off ir nedaug truksta iki free shipo
Mergaitės kam Ralph Lauren kelnių ?Man 1,77 cm ūgio trumpokos.... Labai dailiai pasiūtos, 2 dydis 40 Eur nuoroda plačiau http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG
Mergaites, labai laukiame harney - nedaug truksta iki sumos 30 proc nuolaidai gauti, prisijunkite kuri - skanios arbatos ir 30 proc nuolaida su koduku tik siandien