Įkraunama...
Įkraunama...

Vedu Astrologija-PATARIMAI-PORU SUDERINAMUMAS

QUOTE(Zunkelis @ 2016 01 27, 18:00)
Kaja888, na Jusu planetarinis periodas kaip tik keiciasi siuo metu is Menulio i Marsa, gal del to ir vyksta tokie spredimai, pasimetimai... nes einati per slepksti kaip tik siuo metu  g.gif 

Ačiū už pažiūrėjimą 4u.gif O tas slenkstis... tai čia kaip? Tiesiog dienų bėgyje, dabar keičiasi planetų padėtis ar ilgesnį laiko tarpą užima? Nežinau, kaip paklaust blush2.gif
Dėl likimo "taip kaip yra" greičiausiai taip ir bus smile.gif
O iš tikrųjų darbas ir yra su balso panaudojimu, mokymu, patarinėjimu, bendravimu cool.gif Nu bet neveža kartais tas darbas nors tu ką doh.gif biggrin.gif Šeimos (t.y. vyro) versle nematau, ką daryt, vyriška tai sritis. Chm...
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2016 01 27, 16:41)
Ačiū už pažiūrėjimą  4u.gif  O tas slenkstis... tai čia kaip? Tiesiog dienų bėgyje, dabar keičiasi planetų padėtis ar ilgesnį laiko tarpą užima? Nežinau, kaip paklaust  blush2.gif
Dėl likimo "taip kaip yra" greičiausiai taip ir bus  smile.gif
O iš tikrųjų darbas ir yra su balso panaudojimu, mokymu, patarinėjimu, bendravimu  cool.gif  Nu bet neveža kartais tas darbas nors tu ką  doh.gif  biggrin.gif  Šeimos (t.y. vyro) versle nematau, ką daryt, vyriška tai sritis. Chm...

Na slenkstis tai ta vieta kur vyksta pasikeitimai kai keiciasi planetariniai periodai... Nzn kiek tai gali uztrukti na manyciau 2-3 men. Ka daryti spresti Jums, as tik parasiau ka pamaciau ir kada galimas greiciausias karjeros pagerejimas/pasikeitimas ir t.t. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 27 sausio 2016 - 17:54
QUOTE(Zunkelis @ 2016 01 27, 17:38)
Once In Paris, na suderinamumas man Jusu krenta kaip netgi lb puikus., gal tik santykiuose Jus labiau mytite savo vyra., lb rupinates ir t.t., gal siek tiek jauciat mazu dalyku trukuma  ax.gif

Bet pas Jus abu yra Saturnas 7 name., kas Jus esate teisi jog duoda karmines pamokas, zmonems su tokia padetimi lb patariama tuoktis gyvenime tik gerokai po 30., nes susituokus jauname amziuje Saturnas lb greitai parodo vedybinio gyvenimo realybe ir ka reiskia atsakomybe ir disciplina. Saturno skiriamos karmines pamokos dazniausiai trunka iki 35-36 m., po to jis aprimsta, o Jusu abieju Saturno padetis yra lb stipri ir teigiama, tad manyciau, kad Jus viska daugiau piesiate tamsiomis spalvomis nei yra is tikruju  ax.gif  Viskas turetu stoti i savo vietas po geru keletos meteliu wink.gif  Beja zmones su tokia Saturno padetimi lb daznai negali issiskirti, yra kazkokie trukdziai kazkoks laikymas is vidaus... Tad pranasauju as Jums ilga santuoka, kuri greitu laiku turetu aprimti  4u.gif

Zunkeli, visu pirma labai ACIU uz operatyvu atsakyma. Visu antra, Jus visiskai TEISI. Esame santuokoje kelis metus, bet as taip pat manau, kad esame puikiai suderinami, gal tik menkos smulkmenos, kaip ir parasete smile.gif Taigi, astrologija patvirtino esama realybe:)
Atsakyti
jurmarta, na suderinamumas man Jusu krinta kaip netgi lb Ypatingai Puikus. Nematau nieko tokio kas galetu neigiamai veikti ar itakoti santykius. Matoma Jusu lb didele meile vaikams, nes Jusu pats asc yra 5 name ir valdomas Veneros ax.gif Vyros mintys taip pat vaiku name., Tad lb aiskiai matomas ir jo noras bei mastysena ta linkme... daugiau parasysiu i az 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2016 01 29, 02:20)
jurmarta, na suderinamumas man Jusu krinta kaip netgi lb Ypatingai Puikus. Nematau nieko tokio kas galetu neigiamai veikti ar itakoti santykius. Matoma Jusu lb didele meile vaikams, nes Jusu pats asc yra 5 name ir valdomas Veneros  ax.gif Vyros mintys taip pat vaiku name., Tad lb aiskiai matomas ir jo noras bei mastysena ta linkme... daugiau parasysiu i az  4u.gif

Aciu,Zunkeli,Tu visiskai teisi!Musu santykiai idealus ir po astuoniu metu,ir vis gereja..tik norejau paziuret,ar nerodo ateiciai mums kokiu kataklizmu:)Parasyk man savo saskaita i AZ.Manau tavo,kaip ir kiekvienas darbas turi buti ivertintas,ji dirbdama isnaudoji daug energijos ir ji turi kazkokiu pavidalu Tau sugrizti.Be to turi buti juk ir kazkokia motyvacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 01 29, 07:49)
Parasyk man savo saskaita i AZ.Manau tavo,kaip ir kiekvienas darbas turi buti ivertintas,ji dirbdama isnaudoji daug energijos ir ji turi kazkokiu pavidalu Tau sugrizti.

Na aciu Jums labai, bet Jus tuos pinigiukus paaukokit kokiai organizacijai ar kokiai mociutei prie kasos padekit apsimoketi uz maisto produktus, maisto bankui nupirkit ka nors is to ax.gif Ir kai tai darysit pagalvokit apie mane wink.gif Man siuo metu lb sunkus laikotarpis, bent jau pasiuskite geru minciu, Aciu 4u.gif
Atsakyti
evilevan, suderinamumas Jusu geras, tik siek tiek nedera gyvenimo kelias, tad gali tekti keleta metu pagyventi atskirai ar pan...., bet bendros sumoj viskas lb graziai wink.gif

Beja pas abu yra sekme gyvenime nesanti planetu kombinacija, tad manau jog gyvenime busite pakankamai sekmingi wink.gif Dabar dar esate lb jauni, Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Nireglina, is tiesu Jusu suderinamumas nepriekaistingas... Labai smagu, kad tokie zmones atranda vienas kita 4u.gif

O Jus pati esate puiki seimos moteris, kurios namai ir buitis itin neturetu varginti, megaujates ta veikla ir buvimu mama ir seimos moterimi... Jums tinkamiausia veikla buti tik rupinimasis kitais 4u.gif
Taip pat dar turite kazkokiu konstrukciniu sugebejimu, detaliu dejimo viens prie kitos kurimo pasaukima... Gali buti siuvimas, modeliavimas... vyrui tai butu statyba arba inzinerija wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 01 vasario 2016 - 02:27
CheekyMonkey Jusu suderinamumas tikrai lb prastas... bet manau jog tam priezasciu turi Jusu planetu padetis gimimo metu... Esate siek tiek egoistiska ir megstate buti matoma, o musulmonu kulturoje tai reiskia nepagarba savo vyrui. Jums lb rimtas patarimas jokiais budais nesituokti anksti gyvenime, anksciausiai 34 m., nes Saturnas Jums skirs lb skausmingas karmines pamokas vedybinio gyvenimo srityje wink.gif

Sekmes wink.gif
Atsakyti
Mhhh... suderinamumas Jusu tiktai vidutinis. Svarbiausias aspektas jo vyriskumas ir supratimas ko Jums reikia dera puikiai... Taciau jisai turii buti lb aktyvus ir ekstravertiskas, Jus kartais galite jaustis issekus nuo tokio didziulio kiekio nesibaigiancios veiklos wink.gif

Manau jog gyventi galima, taciau gali buti ir geriau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2016 02 01, 18:44)
CheekyMonkey Jusu suderinamumas tikrai lb prastas... bet manau jog tam priezasciu turi Jusu planetu padetis gimimo metu... Esate siek tiek egoistiska ir megstate buti matoma, o musulmonu kulturoje tai reiskia nepagarba savo vyrui. Jums lb rimtas patarimas jokiais budais nesituokti anksti gyvenime, anksciausiai 34 m., nes Saturnas Jums skirs lb skausmingas karmines pamokas vedybinio gyvenimo srityje wink.gif

Sekmes wink.gif

Aciu, kad paziurejot. Teisybes yra . dažniausiai mūsų požiūris į tai kokie turėtu būt santykiai tarp moters ir vyro išsiskiria... Jis perdėtai viska slepia nuo visu, taip pat ir mūsų santykius , kas man atrodo neteisinga, ir veda prie minčių kad gal taip yra ir kita moteris. Bet dabar kaip pagalvoju gal iš tikro taip išlenda mano egoizmas...manau laikas parodys, kaip toliau vystysis mūsų santykiai. Beje ar tikslus gimimo laikas labai svarbus ar keistu kazka šitoj situacijoj?Nes viskas ką jis žino jog gimė po pietų... O dėl vedybų toks keistas sutapimas, bet jau ne karta man yra burė iš rankos ir kortu ir sakė jog tai bus vėlai, apie 35-40m, tiesa sakant visada nuliusdavau, kad būsiu sena nuotaka😂😂😂😂 o pasirodo taip ir geriau bus👍🏻😂 ačiū jums!
Atsakyti
QUOTE(cheeky-monkey @ 2016 02 02, 23:05)
Aciu, kad paziurejot. Teisybes yra . dažniausiai mūsų požiūris į tai kokie turėtu būt santykiai tarp moters ir vyro išsiskiria... Jis perdėtai viska slepia nuo visu, taip pat ir mūsų santykius , kas man atrodo neteisinga, ir veda prie minčių kad gal taip yra ir kita moteris. Bet dabar kaip pagalvoju gal iš tikro taip išlenda mano egoizmas...manau laikas parodys, kaip toliau vystysis mūsų santykiai. Beje ar tikslus gimimo laikas labai svarbus ar keistu kazka šitoj situacijoj?Nes viskas ką jis žino jog gimė po pietų... O dėl vedybų toks keistas sutapimas, bet jau ne karta man yra burė iš rankos ir kortu ir sakė jog tai bus vėlai, apie 35-40m, tiesa sakant visada nuliusdavau, kad būsiu sena nuotaka😂😂😂😂 o pasirodo taip ir geriau bus👍🏻😂 ačiū jums!

Tikslus gimimo laikas lb svarbus suderinamumui... Tad gal buti netikslumu, bet nedideliu, nes aspektuz ziurejau is Jusu pozicijos...
Sekmes 4u.gif
Atsakyti