Įkraunama...
Įkraunama...

Vedu Astrologija-PATARIMAI-PORU SUDERINAMUMAS

paštininke, prašėte pažiūrėti Jūsų darbo ir sveikatos sritį, bet konkrečiai tai yra labai plačios temos, Jūs neįvardinote koks laikotarpis Jus labiausiai domina (pvz.: dėl darbo gal tiesiog nerandate savęs ir norite matyti geriausiai Jums orientacinei veiklai tinkančią sritį ir t.t.) Tad visų klausiančiųjų prašau labai konkretizuoti ir siaurinti klausimą kiek įmanoma labiau 4u.gif

Dabar pažiūrėsiu tik artimiausiam laikotarpiui, sakykim ateinantiems penkeriems metams ax.gif

Darbinėje srityje nuo 2014 m. pr. Jums prasidėjęs Saturno planetarinis periodas, itin glaudžiai siejamas su itin sunkiu, sekinančiu rutinišku darbu, tačiau itin dažnai tas sunkus darbas atsiperka ypatingai gerejančios materialinės padėties atžvilgiu. Nuo 2017 m., pradzios itin didelė tikimybė tęsti darbinė veikla ne savoje šalyje. Darbiniu atžvilgiu periodas tikrai nebus lengvas, galimas kažkoks geresnis pagerejimas (nedidelis laimėjimas) tik nuo 2024 m.

Dabar del sveikatos tai nuo 42 iki 54 m., ir po to ji palaikantis periodas vyks...situacija ne itin gera, tikrai labai pasisaugokit. Va siame laikotarpyje gali kilti didziausių bėdų, nes periodas puikiai tvirtina Arishta Yogą Saturn Mars Jul/14/2026 -> Aug/23/2027
Kas liečia sveikatą tai yra kažkių bėdų/skausmų su pėdomis, gal sąnariu, psichologinė būklė lb silpna, hormonų/moteriškų ligų sutrikimų didelė tikimybė, taip pat inkstai, raumenynas, kaulinė sistema silpna, kartu su dantimis. Šiaip už gyvybę atsakingiausi organai yra tikrai neblogos būklės, tačiau gali būti tokie palaikančių organų sutrikimai.

Laikykites sekmės 4u.gif
Atsakyti
Artimiausias 2 dienas, galesiu prakonsultuoti, nes turesiu 2 laisvas dienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2016 05 02, 12:18)
Artimiausias 2 dienas, galesiu prakonsultuoti, nes turesiu 2 laisvas dienas  4u.gif

Sveiki, noreciau, kad paziuretumete musu su vyru suderinamuma ir ateities perspektyvas. Siai dienai sunki situacija. Mano gim. data 1987.11.04, 15:10, Vilnius. Mano vyro gim. data 1982.04.28, 11:10, Vilnius.

Aciu labai!
Atsakyti
Kaja888, na pas Jus suderinamumas yra tik vidutinis ax.gif Yra labai didele meile Jusu viens kitam, nes Veneros tiesiog net sulipe viena ant kitos wha ha blush2.gif

Didelis neigiamas aspektas yra tas, kad Jus galite ji privesti ji iki depresijos ir
liudesio/nusivylimo savo elgesiu, nors galbut ne visada jis tai pasako...Galbut per daug is jo reikalaujate ir manyciau jog tas reikalavimas gali buti susijes su geresne financine padetimi, statusu visuomeneje, nes Jusu Saturnas yra uzspaudes jo menuli toje padetyje.

Taip pat pas ji yra agresijos tikimybe, karts nuo karto jame gali pabusti kazkoks vidinis demonas, nevaldomas pyktis, agresija unsure.gif Dar tas Marsas sudaro ir Monglic Dosha, itin aktyvaus energingo, verzlaus zmogaus asmenybes tipa, kur laikoma, kad tokiems zmones itin sunku gyventi uzdarytiems santuokiniame narve, jiems karts nuo karto reikia isskristi paskraidyti 4u.gif bet cia tikrai ne su kitom moterim, tiesiog istrukti...
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Tiesos yra smile.gif
Tik dėl agresijos ir pykčio ... Nepabunda dar jam biggrin.gif Reik tikėtis ir nepabus biggrin.gif Atrodo, kad jis išvis nemoka pykti, susierzinti, viskas jam gerai doh.gif Labiau man tokie demonai išlenda, ypač kai vaikai iš kantrybės išveda... doh.gif
O "paskraidyt" ir man norisi, bet vyrams paprasčiau smile.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(velniuke_ @ 2016 05 02, 20:00)
Sveiki, noreciau, kad paziuretumete musu su vyru suderinamuma ir ateities perspektyvas. Siai dienai sunki situacija. Mano gim. data 1987.11.04, 15:10, Vilnius. Mano vyro gim. data 1982.04.28, 11:10, Vilnius.

Aciu labai!

Jusu suderinamumas tikrai labai neblogai ziurisi, greitai uzmetus aki... Problemos gali kilti tik del Jusu vyro emocines bukles, jisai gali buti linkes i goduma, visko pervertinima arba per dideli improvizavima. Is kitos pozicijos, jam viduje turetu nebuti lengva gyventi seimoje, jis gali pasamoningai bandyti to isvengti ar daznai pagalvoti, kad jo tikslas ne toks siame gyvenime.
Bet bendraja prasme sajunga labai neblogai ziurisi 4u.gif Sekmes
Atsakyti
PRANEŠIMAS

Viskas kas bus analizuojama, komentuojama nemokamai bus paskelbta temoje, viešai. Prašau visiems prašantiems tai žinoti ir pamąstyti ar Jums toks būdas yra priimtinas.

Dėkoju už supratingumą 4u.gif
Atsakyti
Sveiki
Mano data 1991.02.21
8:45 Mažeikiai
Bei mano būsima antra pusė
1985.02.05 4:50 Panevėžys. Ar reiktų mums tuoktis ir ar mes suderinami? Gyvenu Danijoje, ar keisti man gyvenamąją vietą?
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2016 05 06, 20:04)
Sveiki
Mano data 1991.02.21
8:45 Mažeikiai
Bei mano būsima antra pusė
1985.02.05 4:50 Panevėžys. Ar reiktų mums tuoktis ir ar mes suderinami? Gyvenu Danijoje, ar keisti man gyvenamąją vietą?

Sveiki 4u.gif

Pirmas dalykas, kas ypatingai krenta į akį tai yra ypatingai aukštas Jūsų vidinis dvasingumas ir polinkis eiti tuo keliu, ieškoti savęs kitose plotmėse, ne tik materialiąjame pasaulyje. Jūs gyvenimo kelyje tikrai turetumėte rimčiau pasukti ta linkme, tik gal dar šiek tiek vyriasniame amžiuje, nes esate dar lb jauna.

Dabar klausiate ar verta mums tuoktis, tad turite SUVOKTI tokį dalyką, jog tikrai turite tuoktis, jeigu jaučiate kad mylite tą žmogų, todėl kad gyvenimo patirtys, kurias Jums tas žmogus atneš bus Jūsų karminės pamokos šioje žemėje bei gyvenime nuo jų tikrai nepabėgsite, tai kas Jums skirta ateis kitu pavidalu nei Jūs tikėjotės. Tačiau galiu tikrai nuraminti jog astrologinis Jūsų suderinamumas tikrai neblogas ir daug žadantis. Tačiau nesusikalbėjimų tikimybė tikrai yra, tad gali tekti apsišarvuoti kantrybe 4u.gif Ir žinokit Jums gal tai nelabai patiks, bet manyčiau jog didžioji dalis problemų kyla iš Jūsų egoistiškumo, Jums tikrai derėtų mokytis tai valdyti, nes vyrukas matomas kaip ypatingai į šeimą orientuotas vyras, turi labai norėti vaikų, panašu jog toks vyras viską darytų dėl šeimos gerovės, tad kaskart bandydama išreikšti kokį priekaiįtą pasistenkite sau įsignybti biggrin.gif Bet taip pat jis gali būti ypatingai valdingas (gali pasireikįti ir įžeidimu, pavydu ar pan.), taip norėdamas Jus kontroliuoti.

Dabar dėl šalies keitimo, tai čia sudėtingas reikalas pas Jus, dabar esat Rahu periode (iki 2031 m.), o jis tokioj padėtį, kuri Jus ir ištrėmė į svečią šalį... Manau jeigu svarstomas gryžimas į LT klausimas, tai tikrai nepalankus laikas, net jeigu ir grįžite, vis vien teks kelti sparnus kažkur į kitus kraštus., Jums akivaizdžiai gyvenimas matomas išvykus, šiame laikotarpyje. Tad jeigu kelti sparnus tai tik į kitą užsienio šalį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 07 gegužės 2016 - 12:57
Laba smile.gif
Nuo gruodžio iki spalio Venera opozicijoje su Saturnu - kiek skaičiau, tai išbandymas santykiams ir metas, kai reikia atsakingiau elgtis su pinigais.
Šiuo metu skiriuosi su draugu- buvome kartu beveik penkis metus. Skiriamės mano iniciatyva-jis buvo labai nustebęs. O aš nustebusi, kad jam viskas atrodė gerai.
Aišku, abejonių labai drug:(

Mylėjau jį tikrai kaip nieko kito, bet paskutiniu metu viskas pasikeitė...
Kaip reikėtų elgtis tokiu laikotarpiu? Saturnas duoda išmokti pamokas, bet gal kas galėtų konkrečiau pakomentuoti?

Ar tokiu laikotarpiu reikėtų žūt būt stengtis likti kartu? Gal tai tik išbandymas?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsoukoo: 07 gegužės 2016 - 19:20
QUOTE(Zunkelis @ 2016 05 07, 12:55)
Sveiki  4u.gif

Pirmas dalykas, kas ypatingai krenta į akį tai yra ypatingai aukštas Jūsų vidinis dvasingumas ir polinkis eiti tuo keliu, ieškoti savęs kitose plotmėse, ne tik materialiąjame pasaulyje. Jūs gyvenimo kelyje tikrai turetumėte rimčiau pasukti ta linkme, tik gal dar šiek tiek vyriasniame amžiuje, nes esate dar lb jauna.

Dabar klausiate ar verta mums tuoktis, tad turite SUVOKTI tokį dalyką, jog tikrai turite tuoktis, jeigu jaučiate kad mylite tą žmogų, todėl kad gyvenimo patirtys, kurias Jums tas žmogus atneš bus Jūsų karminės pamokos šioje žemėje bei gyvenime nuo jų tikrai nepabėgsite, tai kas Jums skirta ateis kitu pavidalu nei Jūs tikėjotės. Tačiau galiu tikrai nuraminti jog astrologinis Jūsų suderinamumas tikrai neblogas ir daug žadantis. Tačiau nesusikalbėjimų tikimybė tikrai yra, tad gali tekti apsišarvuoti kantrybe  4u.gif  Ir žinokit Jums gal tai nelabai patiks, bet manyčiau jog didžioji dalis problemų kyla iš Jūsų egoistiškumo, Jums tikrai derėtų mokytis tai valdyti, nes vyrukas matomas kaip ypatingai į šeimą orientuotas vyras, turi labai norėti vaikų, panašu jog toks vyras viską darytų dėl šeimos gerovės, tad kaskart bandydama išreikšti kokį priekaiįtą pasistenkite sau įsignybti  biggrin.gif  Bet taip pat jis gali būti ypatingai valdingas (gali pasireikįti ir įžeidimu, pavydu ar pan.), taip norėdamas Jus kontroliuoti.

Dabar dėl šalies keitimo, tai čia sudėtingas reikalas pas Jus, dabar esat Rahu periode (iki 2031 m.), o jis tokioj padėtį, kuri Jus ir ištrėmė į svečią šalį... Manau jeigu svarstomas gryžimas į LT klausimas, tai tikrai nepalankus laikas, net jeigu ir grįžite, vis vien teks kelti sparnus kažkur į kitus kraštus., Jums akivaizdžiai gyvenimas matomas išvykus, šiame laikotarpyje. Tad jeigu kelti sparnus tai tik į kitą užsienio šalį  4u.gif

Širdingai dėkoju už atsakymą. Matau tada viskas komplikuojasi. Būsimasis vyras pradėjo namą statyt Lietuvoj, jis šiuo metu Lietuvoj gyvena. Tai matau negryžti pas jį. Eilėje laukiu pas Gubiną prognozės, kitą kart pas Jus kreipsiuosi. O pati ar bhaktė?
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2016 05 07, 19:32)
Širdingai dėkoju už atsakymą. Matau tada viskas komplikuojasi. Būsimasis vyras pradėjo namą statyt Lietuvoj, jis šiuo metu Lietuvoj gyvena. Tai matau negryžti pas jį. Eilėje laukiu pas Gubiną prognozės, kitą kart pas Jus kreipsiuosi. O pati ar bhaktė?

Na keistas ir negirdetas issireiskimas kaip Bhakte., gal del to jog negyvenu Lietuvoje wink.gif Bhakti reiskme sankstrito kalboje reiskia dvasingumas. As neispazystu jokios religijos, greiciausiai save priskirciau pagonei, taciau laikau save itin auksto dvasingumo asmenybe, tam astrologijoje yra netgi planetu kombinacijos isreiksti, deja viena is ju teko ir man., tad stengiuosi vis daugiau ir daugiau pastangu deti i tai, o gal tos pastangos nevalingai randasi manyje wink.gif

Na tikrai panasu i Jusu vyruko elgesi jog jis galetu imtis tokiu darbu, kaip namo statybos, nes namai ir seimos zidinys jo gyvenimo tikslas.

Kaip tik siandiena uzkalbinau Jusu pamineta astrologa, jis lb isdidziai atsakinejo i klausimus kol nepasisakiau jog pati pastaruosius 3 metus studijuoju si moksla ir uzklausiau bendruju klausimu, kas jo mokytojai, kokias sistemas naudoja, kokias praktikas... Nes vedu astrologoja yra ne tik matematinis mokslas tai yra ir dvasine praktika, zmogus turi atitinkamai medituodi, atsipalaiduoti, prisiziureti mityba, nes visa tai stiprina musu intuicija, kas yra butina norint konsultuoti kitus. Bet labai nuliudau negavus jokio atsakymo po tokiu klausimu g.gif Dvasinis astrologas pirma turi padeti mokytis ir dalintis savo praktikomis su kitais tuo daranciais zmonemis, o cia pasijauciau lyg konkurente wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 08 gegužės 2016 - 01:16