Labas vakaras. Galima butu suzinoti mano su vyru suderinamuma? Nes kartais atrodo viskas tobula,o kartais taip blogai. Jis 1985.05.08, 23.45val, Jakuckas. Ji 1990.02.07 23.55val, Trakai.
QUOTE(jorng @ 2016 06 07, 22:06)
Labas vakaras. Galima butu suzinoti mano su vyru suderinamuma? Nes kartais atrodo viskas tobula,o kartais taip blogai. Jis 1985.05.08, 23.45val, Jakuckas. Ji 1990.02.07 23.55val, Trakai.
Suderinamumas, vidutinis

Turėkite omenyje, kad santykius gali ištikti labai didelė krizė 2032-2033 metais.
QUOTE(Zunkelis @ 2016 06 08, 14:16)
Suderinamumas, vidutinis
Abu esate itin aktyvus, tipiski ekstravertai. Jūs pati esate lb orientuota į šeimą, o vyras po truputį į viską, toks visoms sritims skiriantis atitankamą kiekį dėmesio. Jisai toksai turetų itin mėgti bendrauti, tad dėmesio trūkumu skūstis tikrai negalėtumėte. Tačiau supranta ir jaučia jis Jus ne itin gerai, keliate jam sunkumų toje srityje. Šiaip darbinė sritis pas ji, tokia ne itin, toks per daug dėmesio į tai nelb skiriantis vyras, o tai šeimos stabilumui nėra gerai.
Turėkite omenyje, kad santykius gali ištikti labai didelė krizė 2032-2033 metais.

Dekui jums

QUOTE(jorng @ 2016 06 09, 18:06)
Dekui jums
tik keista,kodel astrologija ji mato aktyvu zmogu,net aktyvesni uz mane,o as ji matau pasyvu tingini :/

Aktyvus nebutinai darbineje veikloje. Rasau juk, kad mazai susidomejimo darbo srity... Aktyvus zmogus gali buti nuotykiams, linksmybems... Toks adrenalino stokojantis ar pan. Jus abu su ne itin palankia Marso padetimi seimyniniam gyvenimui, jisai gali Jus dusinti abu...
Cloudlet, klausete manes del galimybes susilaukti dar vaikuciu, o ypatingai davete uzklausa del atitinkamos lyties
Lytis astrologijoje cia sudetingas dalykas, nes planetos yra moteriskos, vyriskos ir belytes, tad ju aspektu neimanoma ivertinti. Siaip nera tiesioginio tikslaus 100 proc., atsakymo del lyties., Jusu vaiku busta valdo Saule - o tai reiskia, kad daugiau imponuoja vyriska energija., taciau tai nereiskia, kad tik berniukai, taciau didzioji dalis.
Dabar Jus esate itin palankiame Menulio periode susilaukti dar daugiau vaiku
Sakyciau sancai lb sustipreja po 37 - eriu metu. Tuo paciu, ta perioda valdys Venera ir Venera bus jame, kas tikrai galetu padidinti sancus susilaukti dukros 
Vat sitas periodas gali buti ypatingai daug zadantis Moon -> Mercury Jul/13/2021 Dec/13/2022
Sekmes ir Stiprybes

Lytis astrologijoje cia sudetingas dalykas, nes planetos yra moteriskos, vyriskos ir belytes, tad ju aspektu neimanoma ivertinti. Siaip nera tiesioginio tikslaus 100 proc., atsakymo del lyties., Jusu vaiku busta valdo Saule - o tai reiskia, kad daugiau imponuoja vyriska energija., taciau tai nereiskia, kad tik berniukai, taciau didzioji dalis.

Vat sitas periodas gali buti ypatingai daug zadantis Moon -> Mercury Jul/13/2021 Dec/13/2022
Sekmes ir Stiprybes

QUOTE(Zunkelis @ 2016 06 12, 13:41)
Cloudlet, klausete manes del galimybes susilaukti dar vaikuciu, o ypatingai davete uzklausa del atitinkamos lyties
Sakyciau sancai lb sustipreja po 37 - eriu metu. Tuo paciu, ta perioda valdys Venera ir Venera bus jame, kas tikrai galetu padidinti sancus susilaukti dukros 
Sekmes ir Stiprybes

Sekmes ir Stiprybes

Ačiū
Sveika,
trugdau Jus dėl tokio klausimo, kokia su šiuo žmogum santykių ateitis galima? Šiuo metu labai viskas chaotiška... unsure.gif
trugdau Jus dėl tokio klausimo, kokia su šiuo žmogum santykių ateitis galima? Šiuo metu labai viskas chaotiška... unsure.gif
SouLache, nedavei man tikslaus laiko jo ir jos ascendantas keiciasi ties 3,30 nakties is mergeles į svarstykles. Labai tikslaus atsakymo duoti negaliu remdamasi šiuo netikslumu, bet padėtis tikrai atrodo ganėtinai gera, abu ypatingai orientuoti į šeimą. Konfliktai galimi tik manomai dėl Jūsų per daug gilaus meilės suvokimo, Jūs pasineriate į tai visa esybe, norite užvaldyti žmogaus kūną ir sielą ir net pavojingai galite jį pradėti dusinti, stenkitės valdyti šią būdo savybę ir suvokti, kad kitas žmogus nėra Jūsų nuosavybė.
Laikotarpis kurti šeimai ypatingai palankus ir turėtų vykti augimas šioje srityje

QUOTE(Zunkelis @ 2016 06 13, 22:51)
SouLache, nedavei man tikslaus laiko jo ir jos ascendantas keiciasi ties 3,30 nakties is mergeles į svarstykles. Labai tikslaus atsakymo duoti negaliu remdamasi šiuo netikslumu, bet padėtis tikrai atrodo ganėtinai gera, abu ypatingai orientuoti į šeimą. Konfliktai galimi tik manomai dėl Jūsų per daug gilaus meilės suvokimo, Jūs pasineriate į tai visa esybe, norite užvaldyti žmogaus kūną ir sielą ir net pavojingai galite jį pradėti dusinti, stenkitės valdyti šią būdo savybę ir suvokti, kad kitas žmogus nėra Jūsų nuosavybė.
Laikotarpis kurti šeimai ypatingai palankus ir turėtų vykti augimas šioje srityje

ačiū už atsakymą, tikrai džiaugčiaus jei taip būtų, deja kaip minėjau šiuo metu chaosas, gali būt, kad pasuskim skirtingais keliais, ir daugiau dėl jo abejonių... :/ tai todėl ir domėjaus, ar tarp mūsų yra koks ryšys

Be to gana tiksliai apibūdinot mane

QUOTE(souLache @ 2016 06 13, 22:17)
jo tikslus laikas 3 val.
Jeigu tikrai toksai laikas, tada vidinis Jūsų pajautimas pas jį labai blogas., tačiau Jūs itin gerai tenkinate ir jaučiate jo vidinius poreikius. Kas veda į vyro ir moters vaidmenų apsikeitimą, kuris nėra palankus palankiai besivystantiems santykiams. Manyčiau jog Jums turėtų daug labiau pradėti sektis meilės reikalai po 28 m.
Sėkmės

Labai sudomino jusu zinute "karmos" skyrelyje, tada nuejau i jusu konsultuojama vedu astrologija smile.gif gal galetumete man irgi paziuret? galima ir viesai pasidalint izvalgom smile.gif
Zodziu, man ne koks periodas dabar, tai noreciau suzinot, kada jis baigsis (nors jei ziuret placiau, tai nera jau taip blogai smile.gif esu taip pat pasimetus, ka noreciau dirbt gyvenime, nes tiek visko isbandzius, o neatrandu saves darbe, o santykiai su vyru virsta i geru draugu, bet ne i vyro ir zmonos santykius... Is anksto dekoju! smile.gif
Geros dieneles! 4u.gif
Zodziu, man ne koks periodas dabar, tai noreciau suzinot, kada jis baigsis (nors jei ziuret placiau, tai nera jau taip blogai smile.gif esu taip pat pasimetus, ka noreciau dirbt gyvenime, nes tiek visko isbandzius, o neatrandu saves darbe, o santykiai su vyru virsta i geru draugu, bet ne i vyro ir zmonos santykius... Is anksto dekoju! smile.gif
Geros dieneles! 4u.gif
Miss Candy, Sveiki

Suderinamumo Jūsų dėja neįmanoma pažiūrėti dėl neturimo vyro tikslaus gimimo laiko., tačiau iš Jūsų horo matau, kad tikrai būtent šiuo metu situacija turėtų rimti su vyru, nes Jūsų kaip ir karminėje temoje Saturnas sėdėjo ir spaudė Jūsų santuokinį būstą iki vidurio gyvenimo, o dabar padėtis rimsta, nes tojo padėtis yra labai gera, tad manau tas patapimas draugais, Jums tik išeis Jums į naudą, tai yra dalis santuokinio gyvenimo stadijų...

Šiaip Jums būtų tinkama veikla su teisine informacija, kur saugoma informacija nuo kitų akių ir pan. Buchalterija, mokesčių sistema, gali būti okultinės informacijos mokytoja ir t.t., tačiau turite susitaikyti su situacija, jog stabilumo karjeroje niekados nebus, ji bus linkusi nuolatos kisti, nuolatos vyks darbų keitimai, viso gyvenimo eigoje.
Periodas Jums dabar ne ypatingai geras, pilnas tokių netikėtų/staigių/sukrečiančių įvykių. Pabaiga jo ties 2024 m., tuomet kito periodo metu Jums yra lb didelė tikimybė tobulinti savo dvasinio augimo pusę, užsiiminėti labdaringa veikla ir pan.
Meilės/santuokinio gyvenimo sritis turėtų pagyvėti ties 39-aisiais gyvenimo metais