QUOTE(Once In Paris @ 2016 08 20, 12:33)
Noriu NUOŠIRDŽIAI padėkoti temos autorei už savo skiriamą laiką nemokamoms prognozėms ir analizėms. Jau ne kartą analizavote mano ir mano artimųjų duomenis ir visuomet tiksliai ir aiškiai. Fantastika, kiek gali astrologija, esu LABAI dėkinga ir ateityje, jei tik priimsite, būtinai kreipsiuosi:) Sėkmės Jums kuo didžiausios savo pašaukimo kelyje:)
Ačiū už gražius žodžius, stengsimės tobulėti ir toliau
Papildyta:
catrice klausėte dėl galimo vestuvių datos. Visų pirma noriu atkreipti dėmesį į tai, kad Vyrai, kurie ateina į Jūsų gyvenimą per natalinį horoskopą veda prie praradimų. Tad drįstu spėti, kad turėjote nemažai kandidatų, bet kažkas Jums vis juose netenkina arba jie patys išeina... Is kitos pozicijos žvelgiant turite tokią planetos kombinaciją, kuri Jums labai lemia nepasitenkinimą gyvenimu, tarytum blokuoja laimės pojūtį, bet tas periodas Jums truko itin ilgai ir ta planeta buvo aktyvuota nuo vaikystės, tad geros žinios, kad nuo kitų metų pradžios keisis planetinis periodas, o su juo ir visiškai kitoks gyvenimo matymas bei patirtys nei buvo iki šiol.
Vestuvėms itin didelė tikimybė apie 29-30 m., Jūsų asmeninio gyvenimo metus.
Tad linkiu sėkmės naujame pokyčių etape nuo kitų metų