Įkraunama...
Įkraunama...

Vedu Astrologija-PATARIMAI-PORU SUDERINAMUMAS

QUOTE(Irony @ 2016 08 08, 20:47)
Na, jus irgi apie teleloto kalbejot biggrin30x30.png
Dabar nelosiu, nesu azartiska smile30x30.png nors kartais atrodo, kad tiesiog gyvenimo loterijoj man sekasi tinkamu laiku tinkamoj vietoj atsidurti daznai smile30x30.png

Prisiminiau! Esu laimejusi profesionale fotosesija 2012 metais, jei neklystu rugseji smile30x30.png

Irony, na tikrai idomiai ten pas tave tongue30x30.png Tuo metu buvo Moon->Moon periodas., o menulio nakshatra yra Venera, tad ir vel valdo tavo 8 busta., o ne veltui laimejai fotosesija, nes Venera susijusi su malonumu/grozio kupina veikla wink.png
Atsakyti
Sveiki,

Liepos men. buvo man sakius kad astrologiskai aktyvavesi busto/namu reikalai - taip ir buvo, persikrausciau i kitus namus. Gal galetumet paziuret, kas nusimato rugpjuciui likusiam/rugsejui - karjeros, asmeniniu santykiu srityje? aciu nerealiai:)
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2016 08 11, 14:44)
Sveiki,

Liepos men. buvo man sakius kad astrologiskai aktyvavesi busto/namu reikalai - taip ir buvo, persikrausciau i kitus namus. Gal galetumet paziuret, kas nusimato rugpjuciui likusiam/rugsejui  - karjeros, asmeniniu santykiu srityje? aciu nerealiai:)

Matot Vedu astrologijoje periodai yra šiek tiek stambesnio masto nei mėnesis ar du... Dabar Moon->Merkurio periodas, kuris truks iki 2017 spalio, žada Jums atnešti nemažai išbandymu, galimais ir ne visada malonių, taip pat vykdysite aktyvų socialinį gyvenimą, draugų/pražystamų rate bei bandysite statyti bei kurti savo šeimos finansinį stabilumą, galbūt įrenginėsite naujus namus, gerinsite buitį.
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2016 08 12, 09:58)
Matot Vedu astrologijoje periodai yra šiek tiek stambesnio masto nei mėnesis ar du... Dabar Moon->Merkurio periodas, kuris truks iki 2017 spalio, žada Jums atnešti nemažai išbandymu, galimais ir ne visada malonių, taip pat vykdysite aktyvų socialinį gyvenimą, draugų/pražystamų rate bei bandysite statyti bei kurti savo šeimos finansinį stabilumą, galbūt įrenginėsite naujus namus, gerinsite buitį.

o asmeniniuose santykiuose?
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2016 08 12, 09:03)
o asmeniniuose santykiuose?

Dabar šitam periode tikrai labai daug itin aktyvaus bendravimo vyksta, tačiau NESUPYKITE, gal jis kažkoks ne itin intelektualus (tas bendravimas), lb jau čia nekokia planetos padėtis, toks gal kaip flirtavimus, toks lengvu santykiu plėtojimas.

Turėkite omenyje, kad Jums bus itin sunku pajausti tikrąjį pasitenkinimą santykiais jeigu iš vis įmanoma, nes Jūsų viltys yra per didelės., per daug stipri Veneros padėtis visada ją iškelia aukščiau kitų žmonių, ko pasekoje nuolat vyksta nusivylimas.
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2016 08 12, 10:14)
Dabar šitam periode tikrai labai daug itin aktyvaus bendravimo vyksta, tačiau NESUPYKITE, gal jis kažkoks ne itin intelektualus (tas bendravimas), lb jau čia nekokia planetos padėtis, toks gal kaip flirtavimus, toks lengvu santykiu plėtojimas.

Turėkite omenyje, kad Jums bus itin sunku pajausti tikrąjį pasitenkinimą santykiais jeigu iš vis įmanoma, nes Jūsų viltys yra per didelės., per daug stipri Veneros padėtis visada ją iškelia aukščiau kitų žmonių, ko pasekoje nuolat vyksta nusivylimas.

Kaip pagerint situacija?
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2016 08 12, 09:27)
Kaip pagerint situacija?

Cia jau nepagerinsi... Matot Jus netgi patvirtinot savus zodzius rasydama, kad ta buitis, indu plovimas ir egzistavimas seimoje ne Jums... Jus norite jaustis ivertinta ir nesiojama (neizeidzianciai) ant ranku ir t.t.... Tai Jusu Veneros auksciausioj padetyje išraiška. Gyvenimas visada megsta BALANCA., tad viskame kame jis prarandamas stojasi i vietas tokiais budais kaip konfkliktais, kivircais, nelaimem ir t.t.
Nezinau kaip tai istaisyti, tiesiog reikia suprasti save ir myleti toki koks esi ir gyventi LABIAUSIAI del saves!!!
Atsakyti
Na nejaugi niekas daugiau nelaimėję loterijoje??? smile30x30.png Atsiliepkite, reikia išanalizuoti kaip ten viskas veikia wink.png
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2016 08 17, 12:38)
Na nejaugi niekas daugiau nelaimėję loterijoje???  smile30x30.png  Atsiliepkite, reikia išanalizuoti kaip ten viskas veikia wink.png

O pvz kad niekad nieko apart gal €0.50 centu neteko laimeti gal irgi idomu? smile30x30.png
Nors karta dovanu gavau ir 'pritryniau' €20.00, vo cia tai buvo! Bet ne as pirkau, ne as mokejau, as tik tryniau tongue30x30.png
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2016 08 17, 12:56)
O pvz kad niekad nieko apart gal €0.50 centu neteko laimeti gal irgi idomu?  smile30x30.png
Nors karta dovanu gavau ir 'pritryniau' €20.00, vo cia tai buvo! Bet ne as pirkau, ne as mokejau, as tik tryniau  tongue30x30.png

Tai viskas astrologijoje idomu, bet idomiausia tokie dideli/ispudingi pozityvus pokyciai smile30x30.png
Atsakyti
Noriu NUOŠIRDŽIAI padėkoti temos autorei už savo skiriamą laiką nemokamoms prognozėms ir analizėms. Jau ne kartą analizavote mano ir mano artimųjų duomenis ir visuomet tiksliai ir aiškiai. Fantastika, kiek gali astrologija, esu LABAI dėkinga ir ateityje, jei tik priimsite, būtinai kreipsiuosi:) Sėkmės Jums kuo didžiausios savo pašaukimo kelyje:)
Atsakyti
QUOTE(Once In Paris @ 2016 08 20, 12:33)
Noriu NUOŠIRDŽIAI padėkoti temos autorei už savo skiriamą laiką nemokamoms prognozėms ir analizėms. Jau ne kartą analizavote mano ir mano artimųjų duomenis ir visuomet tiksliai ir aiškiai. Fantastika, kiek gali astrologija, esu LABAI dėkinga ir ateityje, jei tik priimsite, būtinai kreipsiuosi:) Sėkmės Jums kuo didžiausios savo pašaukimo kelyje:)

Ačiū už gražius žodžius, stengsimės tobulėti ir toliau 4u.png

Papildyta:
catrice klausėte dėl galimo vestuvių datos. Visų pirma noriu atkreipti dėmesį į tai, kad Vyrai, kurie ateina į Jūsų gyvenimą per natalinį horoskopą veda prie praradimų. Tad drįstu spėti, kad turėjote nemažai kandidatų, bet kažkas Jums vis juose netenkina arba jie patys išeina... Is kitos pozicijos žvelgiant turite tokią planetos kombinaciją, kuri Jums labai lemia nepasitenkinimą gyvenimu, tarytum blokuoja laimės pojūtį, bet tas periodas Jums truko itin ilgai ir ta planeta buvo aktyvuota nuo vaikystės, tad geros žinios, kad nuo kitų metų pradžios keisis planetinis periodas, o su juo ir visiškai kitoks gyvenimo matymas bei patirtys nei buvo iki šiol.

Vestuvėms itin didelė tikimybė apie 29-30 m., Jūsų asmeninio gyvenimo metus.

Tad linkiu sėkmės naujame pokyčių etape nuo kitų metų smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 21 rugpjūčio 2016 - 13:20