QUOTE(Tilda @ 2016 03 22, 22:59)
Kažko spontaniškai ištraukiau kortas - magas, diskų 2 ir pasaulis. Pirma mintis, dėl giminaičio (pas ką per šventes važiuoti), antra mintis - išsiskyrė nuomonė dėl pramogų. Bet pagal trečią kortą, tai turėtumėte jau būti susitaikę ir laimingi
P.S. dar mokausi savarankiškai, nekreipk dėmesio į mano blevyzgas
Kadangi as nusprendziau mokytis tai pasirinkau tokia taktika. Klausiu klausimo jus bandot natpliot o as zinodama atsakyma privedineju prie jusu istrauktu kortu o paskui ir pati trauksiu sau ir bandysiu privesti. Kaip jau ilgai neteks sukti galvos privedinejant tai bandysiu laime pasipraktikuot.
Tavo kortos pagal mano paskaitinejima tai galima butu privest.
Pirma tai magas mano supratimu tokia sukta korta/zenklas lyg rodanti kad pasakymai yra ne tiesiogiai bet tarp eiluciu , tai rodo kad pokalbi pradejau su vyru nuo toli toli bet su tikslu privesti prie to kas man rupi.
Disku du grynai rodo finansus ir kad norai neatitinka galimybiu. Del to ir kilo gincas nes ale mano uzmojis dabar mum per brangus bet as skeliau kad tas ir anas "irgi galejo palaukt"

praktiskai gincas del pinigu paskirstymo. O tiksliau kad man reik baldo

kuriam vis neatsiranda pinigu.
Pasaulis vainikuoja kad susitaikem ir tas pyktis baiges gerai plius balda ta as gausiu nes agrumentai mano buvo oho!

ir dabar pirkiniu sarase jis pirmas.
Na ir as papezejau

net zinodama ats turbut kortas interpretavau savaip. Butu idomu komentarai experciu
Aš meldžiausi Dievui, kad jis man pasiųstų gerą vyrą... Ir Dievas davė man gerą vyrą. O vyras nesimeldė... Tad jis gavo tai, ką gavo