Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXIV

QUOTE(Ritandra @ 2016 03 22, 20:21)
Sveikos.

Kadangi tylu tai klausimas praktikai.

Del ko siandien susipykau su vyru  unsure.gif  kokia priezastis ar pan.

Netinginiaukit o tai praktikuojasi bet nesipraktikuoja nieks 😂😂😂

Kažko spontaniškai ištraukiau kortas - magas, diskų 2 ir pasaulis. Pirma mintis, dėl giminaičio (pas ką per šventes važiuoti), antra mintis - išsiskyrė nuomonė dėl pramogų. Bet pagal trečią kortą, tai turėtumėte jau būti susitaikę ir laimingi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
P.S. dar mokausi savarankiškai, nekreipk dėmesio į mano blevyzgas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tilda @ 2016 03 22, 22:59)
Kažko spontaniškai ištraukiau kortas - magas, diskų 2 ir pasaulis. Pirma mintis, dėl giminaičio (pas ką per šventes važiuoti), antra mintis - išsiskyrė nuomonė dėl pramogų. Bet pagal trečią kortą, tai turėtumėte jau būti susitaikę ir laimingi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
P.S. dar mokausi savarankiškai, nekreipk dėmesio į mano blevyzgas  biggrin.gif

schmoll.gif lengvinu kitom kad abu pamastymai visiskai neteisingi.

mirksiukas.gif Tilda smagu kad mokaisi as ir tuoj prisijungsiu pablevyzgaut.
Atsakyti
QUOTE(Tilda @ 2016 03 22, 22:59)
Kažko spontaniškai ištraukiau kortas - magas, diskų 2 ir pasaulis. Pirma mintis, dėl giminaičio (pas ką per šventes važiuoti), antra mintis - išsiskyrė nuomonė dėl pramogų. Bet pagal trečią kortą, tai turėtumėte jau būti susitaikę ir laimingi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
P.S. dar mokausi savarankiškai, nekreipk dėmesio į mano blevyzgas  biggrin.gif

Kadangi as nusprendziau mokytis tai pasirinkau tokia taktika. Klausiu klausimo jus bandot natpliot o as zinodama atsakyma privedineju prie jusu istrauktu kortu o paskui ir pati trauksiu sau ir bandysiu privesti. Kaip jau ilgai neteks sukti galvos privedinejant tai bandysiu laime pasipraktikuot.
Tavo kortos pagal mano paskaitinejima tai galima butu privest.
Pirma tai magas mano supratimu tokia sukta korta/zenklas lyg rodanti kad pasakymai yra ne tiesiogiai bet tarp eiluciu , tai rodo kad pokalbi pradejau su vyru nuo toli toli bet su tikslu privesti prie to kas man rupi.
Disku du grynai rodo finansus ir kad norai neatitinka galimybiu. Del to ir kilo gincas nes ale mano uzmojis dabar mum per brangus bet as skeliau kad tas ir anas "irgi galejo palaukt" lotuliukas.gif praktiskai gincas del pinigu paskirstymo. O tiksliau kad man reik baldo doh.gif kuriam vis neatsiranda pinigu.

Pasaulis vainikuoja kad susitaikem ir tas pyktis baiges gerai plius balda ta as gausiu nes agrumentai mano buvo oho! lotuliukas.gif ir dabar pirkiniu sarase jis pirmas.

Na ir as papezejau lotuliukas.gif net zinodama ats turbut kortas interpretavau savaip. Butu idomu komentarai experciu
Atsakyti
Sveikos.

Praktika: kur va nuo ryto vaziuoju visiskai neplanuotai ?

Bent kuri kortas traukit noriu pati pastudijuot kas tokiu atveju krenta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 03 23, 09:40)
Sveikos.

Bent kuri kortas traukit noriu pati pastudijuot kas tokiu atveju krenta wink.gif

Ritandra, mieloji, nugi isigyk pati kortas ir trauk mirksiukas.gif kortos buna ir skirtingai krenta pagal kiekvienos santyki su kortom smile.gif galu gale gi, kaip suprantu, turi ir galimybes atsispausdinti - as kol isigijau normalias kortas butent su buitiniu printeriu atspausdintom kortom ir mokinausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 03 23, 10:54)
Ritandra, mieloji, nugi isigyk pati kortas ir trauk mirksiukas.gif kortos buna ir skirtingai krenta pagal kiekvienos santyki su kortom smile.gif galu gale gi, kaip suprantu, turi ir galimybes atsispausdinti - as kol isigijau normalias kortas butent su buitiniu printeriu atspausdintom kortom ir mokinausi biggrin.gif

mirksiukas.gif trauk tik korta ir sakyk kur as 😂😂
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 03 23, 09:56)
mirksiukas.gif  trauk tik korta ir sakyk kur as 😂😂

Uz kokio gero pusvalandzio, leisk vaika i darza ir vyra i darba isleist😂
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 03 23, 09:40)
Sveikos.

3 lazdos (pap imperatorius ir pentakliu karalius)
Nu ar tik ne to trokstamo baldo apziuret ar tai aprodyt biggrin.gif bet kokiu atveju sakyciau vaziuoji tuo tikslu, net jei tai ir ne baldas. Sakyciau su vyiska kompanija keliauji, vyreliu nuosavu greiciausiai arba jo reikalais.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 03 23, 07:40)
Sveikos.

disku 10
arba del savo norimo baldo, arba kazkoks sprendimas darbo/verslo klausimu bus naudingas tau
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 03 23, 08:40)
Sveikos.

Teisingumas. Gal kokius dokumentus tvarkytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti