Įkraunama...
Įkraunama...

Londonas ir londonietės smagiai laukia Kalėdų

QUOTE(Heida @ 2015 12 09, 18:10)
Mes ir su vaikais visur nuo ju atsiradimo, palikt nebuvo kur, o ir noro palikinet jokio nebuvo, kur nepageidaudavo vaiku, tai ten tiesiog neidavom. As tik sakau, kad ziemos metu keliaut su tokia maza kruopa nera labai labai lengva ir paprasta, salta, karsta,skersvejis, laukimas, skrydis, na visa tai  ax.gif

Oj laukiu ir as to laiko, kai rasiu po egle tai ko pati nepadejau  wub.gif
Man atrodo kad jus pastatysit atrakcionu parka bengalui  lotuliukas.gif
Dar nepirkau bet pirksiu  jei rasiu gryno avies kailio tapkes, nes jam vis kojos sala, beda tik atrast kad butu ne diedukiskos  ir kazka is Tom Ford kosmetikos/ parfumerijos tik perziuret kas baigiasi.

Va va,as kaip tik tokias tapkes ir nupirkau.Ir manasis rekia kad butu ne diedukiskos.Nupirkau is TK Max(is kur gi dar daugiau biggrin.gif ),mokejau 29.99 ispiriamas.Is Just sheepskin.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2015 12 09, 18:50)
MB nesenai is Wowcherio pirko tikrai avies vilnos tapkes.Neklijuotas kokias,o normalias,geras,na beveik kaip UGG,tik nefirmines ir kaina apie 30sv...Perziurejau ta Wowcheri,tai tik moteriskos belikusios...

O siaip TKMaxxe biggrin.gif Bent jau pernai tai tikrai buvo geru kailiniu tapkiu mirksiukas.gif MB rinkos rinkos,tik dydzio neissirinko...Nu arba per mazos arba per dideles...

Dar is LT siunciausi...Ir MB ir as sau...Nu taip-kailines..Bet tas kailis klijuotas doh.gif Sugule tuoj pat doh.gif Darbe as jas nesioju,tai per metus laiko ri padas kiaurom pradilo doh.gif O ant foto tai tokios fainos atrode...

Kad man ir UGG originaliu,tas kailis pagules.Tik zinoma padas nepradiles po metu.
Papildyta:
QUOTE(Ceroc @ 2015 12 09, 18:33)
sveikos, londoniukes!! siandien pranese seimininkas, kad issikeaustyti reikia,ech, o as su busto paieskomis Londone visai nesusidurus! paskutini kambari radau kaip akla vista gruda.

blink.gif .Oho.Ko cia taip?Tai kiekvienam rajone buna skelbimu ant parduotuviu,arba ziurek per lietuviu webus jeigu nori sumlietuviai gyventi.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 12 09, 11:06)
Kaip ka darom.Pinigus virinam ka mes galim dar daryti. biggrin.gif .Ka vyrams dovanu nupirkot geriau pasakykit?
Kas vaikui?Atsiprasau kad klausiu o ka dirbi?

Purchase ledger accounts

QUOTE(*nova* @ 2015 12 09, 12:02)
Mainly, kas vaikui nutiko  g.gif 

Desiu po egle chalata SB  rolleyes.gif  silta toki  rolleyes.gif

Turim truputuka problemu su wiliu.

QUOTE(Ceroc @ 2015 12 09, 15:33)
sveikos, londoniukes!! siandien pranese seimininkas, kad issikeaustyti reikia,ech, o as su busto paieskomis Londone visai nesusidurus! paskutini kambari radau kaip akla vista gruda.

Uch! Sekmės!

Dar tik traukinyje po darbu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mainly: 09 gruodžio 2015 - 23:23
QUOTE(giega @ 2015 12 09, 11:35)
Mes nesidovanojam tarpusavy dovanu,tai SB nieko ir nepirksiu mirksiukas.gif
Drauge negali prisijungt prie SM,raso,kad netinka slaptazodis,nors ji nekeite to slaptazodzio...Tada ji susikure nauja emaila ir bande nauju niku prisijungt.Raso,kad tokia saskaita jau yra,nors emaila ka tik nauja susikure...Parasiau i problemas,bet niekas nereaguoja...Dar ji pati pries pora savaiciu rase,kai is tel prisijungt galejo,dabar jau ir telefas pamete spaltazodi,nors ji jo neatjunginejo...ir i jos posta niekas per tas 2 sav nesureagavo...KAzin kam dar parasyt,ko dar uzklaust g.gif

Vaida@supermama.lt raset?
Atsakyti
Mainly, sveikatos maziukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nieko sau, atvarei. Moka uz overtime? Ar tik atidirbai uz pavelavima?
Ar gavai resultatus egzu?

Daug darbo ir pas mane. Siandien tik spali uzdariau doh.gif sistema uzlinkus buvo. Nu bet nieko susitvarkysim iki Kaledu rolleyes.gif
Atsakyti
As jau Lapkriti baigiu. Ryt turiu 3 saitus uzbaigti, Kita savaite dar 2 saitai laukia, plius mokejimai, Plius egzas antras, kaledinis balius darbo, vaiku kaledinis pasirodymas, savaitgali gimtadineis, o dar nei apsirengti nieko neturiu, Zodziu giliam sh.. sedziu. Pirmas Egzas gerai - islaikytas. 4u.gif
Aciu uz sveikata, Mes ja priimam su issestom rankom. Ryt vel iki isnaktu- po darbo koledzas.. ir vel namo tik apie 21.30 parsirasiu doh.gif Skauda galva..
Atsakyti
QUOTE(Mainly @ 2015 12 10, 02:08)
As jau Lapkriti baigiu. Ryt turiu 3 saitus uzbaigti, Kita savaite dar 2 saitai laukia, plius mokejimai, Plius egzas antras, kaledinis balius darbo, vaiku kaledinis pasirodymas, savaitgali gimtadineis, o dar nei apsirengti nieko neturiu, Zodziu giliam sh.. sedziu.  Pirmas Egzas gerai - islaikytas.  4u.gif 
Aciu uz sveikata, Mes ja priimam su issestom rankom. Ryt vel iki isnaktu- po darbo koledzas.. ir vel namo tik apie 21.30 parsirasiu  doh.gif Skauda galva..

Laikykis.
O del mazojo imk chirurgus ir nelauk kol isaugs,nes su sitom problemom mano klientes laukdavo,laukdavo o paskui vistiek as bookindavau chirurgus.
Atsakyti
Mainly, geram biziake sukies biggrin.gif bet pagalvok, kad po to turesi tokias ilgas atostogas thumbup.gif pailsesi tada 4u.gif

Giega, kaip ranka? Ar praejo skaudet? Pajegsi baliui taures kilnot biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 12 09, 23:11)
Laikykis.
O del mazojo imk chirurgus ir nelauk kol isaugs,nes su sitom problemom mano klientes laukdavo,laukdavo o paskui vistiek as bookindavau chirurgus.

Tai va aš toje stadijoje, kai dar lauksiu. Bet labai ačiū, turėsiu omeny su kuo pasitarti, nes man tai nauja.
QUOTE(*nova* @ 2015 12 10, 08:05)
Mainly, geram biziake sukies  biggrin.gif  bet pagalvok, kad po to turesi tokias ilgas atostogas  thumbup.gif  pailsesi tada  4u.gif

Giega, kaip ranka? Ar praejo skaudet? Pajegsi baliui taures kilnot  biggrin.gif

Tai tik dėl to ir kvepuoju biggrin.gif

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

Mainly, kas vaikučiui nutiko? 4u.gif

I.Elija, graži eglė, superinė jei vietos namie nėra - belekokiam kapely puošniai atrodys thumbup.gif

Ceroc, užjaučiu dėl kraustymosi ir linkiu greitai rasti tai, ko ieškote! 4u.gif O jūs kambario žiūrėsitės ar atskirai kažko? Kokiam rajone? g.gif

Aš vyrui po egle nieko nedėsiu, jis užsimanė stiprintuvo į mašiną, sako bus jam kaip kalėdine dovana, tai jau nusipirko. O aš pati irgi ta proga sugalvosiu kuo pasilepinti.. g.gif Man reikia pulso matuoklio bėgimui, prašau vyro surasti bet kokį paprastą, kad tik funkciją atliktų, tai jis nesutinka, rado už 110 svarų kažkokį, sako kad reikia šitą imt. Nu blyn, nenoriu aš Kalėdoms pulso matuoklio už 100 svarų - briedas kažkoks doh.gif man čia ne dovana schmoll.gif aš noriu kažko, kuo galėčiau labai džiaugtis... o ne kažkokio pulso matuoklio blyn.. Bet kad va reikia man jo.. tai dilema.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 10 gruodžio 2015 - 11:10
QUOTE(*nova* @ 2015 12 10, 09:05)

Giega, kaip ranka? Ar praejo skaudet? Pajegsi baliui taures kilnot  biggrin.gif

Na kad visiskai praejo,tai negaliu pasakyt..Bet suskausta nuo kokio staigaus pasukimo...Vnz as net negaliu parodyt,kur man tikslaii skauda doh.gif

Joooo,matuokio Kaledom ir as nenoreciau lotuliukas.gif Nu nebent kaip prieda prie dovanos biggrin.gif

Na ka,siandien as biziake,o dar sedziu ant sofos ir nieko nedarau doh.gif Ir i bazes reikia,ir nagus prsilakuot,ir auskarus atsiimt,ir lagaminus susikraut...
Atsakyti
Labas,

Darbininkems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mes irgi vienu zingsniu arciau link Kaledu priartejom. Eglute nusipirkom biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta. Vakar buvau truputeli dovanu islundus...a kas cia per mada nauja tokia ant duru kaspinus risti? g.gif A cia Kaledinis papuosimas tipo? Kazkaip labai keistai man atrodo bet maciau ne viena ir ne du namus taip paristus...pernai lyg nebuvo. Naujove cia cool.gif

QUOTE(Limcamca @ 2015 12 08, 22:52)
Vo, ziurek Lotuliuk, jau ir posta SM parasei. Jaaau gereja 

Nu nebuvo man labai blogai laugh.gif o stogas paciuozes tai visa gyvenima tik gerai slepiu lotuliukas.gif

QUOTE(I.Elija @ 2015 12 08, 23:29)
Lotuliuk,puiku,merginai vadinasi ne badas.Turbut labiau megsta kabeti,o ne is alkio kabo.

Is tikruju tai teisios jus visos kazkiek, butu to pieno galonais tai pavalgytu ir vsio o dabar ka per 20 min padarytu jai valanda uztrunka nes tikrai nera jo prudais...na bet esme kad uztenka jai vadinas tokia jau mano dalia laugh.gif

QUOTE(Heida @ 2015 12 09, 09:17)
Labas rytas

Lotuliuk, praeis jai tas kabejimas, cia tik toks etapas ir labai trumpas palyginus, bet kad sunku tai zinau, vyresne mano buvo tokia. O pasiryztumet skrist i LT su maziuke  bigsmile.gif  kviesk geriau senelius pas save.

As irgi tikiuosi kad praeis. Daviau jai termina iki kovo biggrin.gif Jeigu ir toliau taip tai mesiu ta reikala. Trauksiu ir maitinsiu nutrauktu o kai reiks misinuko dadesiu. Man vyresnelio gaila. Ana diena sako: pas mane mokykloj bus koncertas ir ateis visi teveliai tik taves nebus. Sakau kodel? O jis man: tai tu negalesi turbut ateiti nes maitinsi sese. Jau ant tiek vaikui turbut ismige kad mama padtoviai sese maitina... verysad.gif
Tevelis mano negaus atostogu o tik keliom dienom gaila truputeli tokius pinigus moketi...be to mano sesei sausio pradzioj gimdyti...tai nelabai jie nores gal vaziuoti.

QUOTE(I.Elija @ 2015 12 09, 10:08)
Zinau kad skristi su mazyliais leidzia nuo menesio.Man tai kazkaip normalu kad tevai gyvena savo gyvenima ir leliukai jungiasi prie tos kasdienines

drinks_cheers.gif sakiau ir sakysiu kad vaikai ateina i mano gyvenima tai jie ir turi prisitaikyti prie manes o ne as prie ju. Zinoma salyginai keiciasi tas musu gyvenimas bet tikrai ne kardinaliai. Su Sunum skridom i Lt kai buvo 6 savaites, bet dabar ziema. Oro uoste karsta lauke salta, valgo kas pora valandu. Is Kauno iki Klaipedos vel kelias ilgas.... pervargsim visi labiau nei pailsesim... nors galutinai neatmetu. Pernai pries savaite sumastem kad vaziuojam ir islekem 4u.gif

QUOTE(I.Elija @ 2015 12 09, 12:06)
Kaip ka darom.Pinigus virinam ka mes galim dar daryti. biggrin.gif .Ka vyrams dovanu nupirkot geriau pasakykit?
Kas vaikui?Atsiprasau kad klausiu o ka dirbi?

Baltu marskiniu norejo ir kvepalu kaip visada chanel nes jis maudosi juose pas mane laugh.gif

QUOTE(Heida @ 2015 12 09, 16:10)
Mes ir su vaikais visur nuo ju atsiradimo, palikt nebuvo kur, o ir noro palikinet jokio nebuvo, kur nepageidaudavo vaiku, tai ten tiesiog neidavom.

Jus su TB nei vieno karto nuo vaiku gymimo nesate niekur niekur iseje dviese?

QUOTE(Ceroc @ 2015 12 09, 16:33)

Sekmes paieskose 4u.gif

QUOTE(giega @ 2015 12 09, 16:50)
MB nesenai is Wowcherio pirko tikrai avies vilnos tapkes.Neklijuotas kokias,o normalias,geras,na beveik kaip UGG,tik nefirmines ir kaina apie 30sv...Perziurejau ta Wowcheri,tai tik moteriskos belikusios...

Tkmaxxe siemet visai ju nera. As pernai pirkau sheepskin tokios fainos. Siemet norejau nauju bet niekur nerandu, imesk ta linka jei nesunku smile.gif

Mainly cia pries sventes juk visada taip. Bet viskas gausis, viska padarysi ir islaikysi. Tu pas mus grazuole ir su bulviu maisu visiems nusluostysi nosi biggrin.gif
Atsakyti