QUOTE(Heida @ 2015 12 09, 18:10)
Mes ir su vaikais visur nuo ju atsiradimo, palikt nebuvo kur, o ir noro palikinet jokio nebuvo, kur nepageidaudavo vaiku, tai ten tiesiog neidavom. As tik sakau, kad ziemos metu keliaut su tokia maza kruopa nera labai labai lengva ir paprasta, salta, karsta,skersvejis, laukimas, skrydis, na visa tai
Oj laukiu ir as to laiko, kai rasiu po egle tai ko pati nepadejau
Man atrodo kad jus pastatysit atrakcionu parka bengalui
Dar nepirkau bet pirksiu jei rasiu gryno avies kailio tapkes, nes jam vis kojos sala, beda tik atrast kad butu ne diedukiskos ir kazka is Tom Ford kosmetikos/ parfumerijos tik perziuret kas baigiasi.

Oj laukiu ir as to laiko, kai rasiu po egle tai ko pati nepadejau

Man atrodo kad jus pastatysit atrakcionu parka bengalui

Dar nepirkau bet pirksiu jei rasiu gryno avies kailio tapkes, nes jam vis kojos sala, beda tik atrast kad butu ne diedukiskos ir kazka is Tom Ford kosmetikos/ parfumerijos tik perziuret kas baigiasi.
Va va,as kaip tik tokias tapkes ir nupirkau.Ir manasis rekia kad butu ne diedukiskos.Nupirkau is TK Max(is kur gi dar daugiau

Papildyta:
QUOTE(giega @ 2015 12 09, 18:50)
MB nesenai is Wowcherio pirko tikrai avies vilnos tapkes.Neklijuotas kokias,o normalias,geras,na beveik kaip UGG,tik nefirmines ir kaina apie 30sv...Perziurejau ta Wowcheri,tai tik moteriskos belikusios...
O siaip TKMaxxe
Bent jau pernai tai tikrai buvo geru kailiniu tapkiu
MB rinkos rinkos,tik dydzio neissirinko...Nu arba per mazos arba per dideles...
Dar is LT siunciausi...Ir MB ir as sau...Nu taip-kailines..Bet tas kailis klijuotas
Sugule tuoj pat
Darbe as jas nesioju,tai per metus laiko ri padas kiaurom pradilo
O ant foto tai tokios fainos atrode...
O siaip TKMaxxe

Dar is LT siunciausi...Ir MB ir as sau...Nu taip-kailines..Bet tas kailis klijuotas

Kad man ir UGG originaliu,tas kailis pagules.Tik zinoma padas nepradiles po metu.
Papildyta:
QUOTE(Ceroc @ 2015 12 09, 18:33)
sveikos, londoniukes!! siandien pranese seimininkas, kad issikeaustyti reikia,ech, o as su busto paieskomis Londone visai nesusidurus! paskutini kambari radau kaip akla vista gruda.