Įkraunama...
Įkraunama...

Londonas ir londonietės smagiai laukia Kalėdų

Tai pilka galima uzskaityt kaip murzinai melsva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 12 10, 22:18)
Tai pilka galima uzskaityt kaip murzinai melsva  biggrin.gif

lotuliukas.gif Bet tikrai labai norint ten galima kazkoki melsva atspalvi iziuret-nera ji grynai pilka lotuliukas.gif
Atsakyti
Heida, nepazystu taves bigsmile.gif kur raudona suknia avatare , sventem nesipuosi g.gif biggrin.gif

Kaip greit si savaite praejo doh.gif jau ryt penktadienis doh.gif nu nematau as kur ta savaite prabega. Cia tik pirmadienis, cia ziurek jau savaitgalis doh.gif

Giega, jus ryt isskrendat bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 10 gruodžio 2015 - 23:46
Man tai isvis nerodo mano avataro, tuscia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 12 10, 22:49)
Man tai isvis nerodo mano avataro, tuscia  g.gif

Dabar atsirado rolleyes.gif
Ir vel dingo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 10 gruodžio 2015 - 23:55
Labas rytas! biggrin.gif Miegat dar? blink.gif
Atsakyti
Labai noreciau miegoti.
Deja, prisedau prie darbo su jazminu arbata.
Sio savaitgalio planas susitvarkyti namus, pasipuosti sventems. Ir, biski savanaudiskai galvoju, kaip gerai, kad vaikai nebenori Kalediniu sausainiu kepti ir dazyti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mainly @ 2015 12 11, 11:46)
Labas rytas! biggrin.gif  Miegat dar?  blink.gif

Sveikos.Sedziu Mercedes servise,pridaviau darbine masina patikrai.Megstu savo darba,nieko neveikiu o pinigai kapsi! biggrin.gif .
Zinokit savaite geriu tas zoles ir tikrai jauciu poveiki..Net miegot pradejau,nes budavo ziauri nemiga.
Atsakyti

Rytas, aš jau iš po yogos kupina energijos, reiks iki miesto lėkt outfit o ieškot, bendradarbiai suorganizavo mano leaving do, dar nulėkti į naująjį darbą pasiimt uniforma, su drauge kavos išgert ir į kirpykla, veiklos pilna smile.gif

Limcamca aš tai negaliu sulaukt kept kalėdinius sausainius, mano dukterėčia atskrenda kita savaite tai kepsiu pirma karta smile.gif

I. Elija kur mersus dalina? Aš ir gal tokio darbo noriu smile.gif

Giega megztukas super atrodo, auksaranke wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2015 12 11, 13:02)
Rytas,  aš jau iš po yogos kupina energijos,  reiks iki miesto lėkt outfit o ieškot,  bendradarbiai suorganizavo mano leaving do, dar  nulėkti į naująjį darbą pasiimt uniforma,  su drauge kavos išgert ir į kirpykla,  veiklos pilna  smile.gif

Limcamca aš tai negaliu sulaukt kept kalėdinius sausainius,  mano dukterėčia atskrenda kita savaite tai kepsiu pirma karta smile.gif

I. Elija kur mersus dalina?  Aš ir gal tokio darbo noriu smile.gif

Giega megztukas super atrodo,  auksaranke  wub.gif

Ooooo,dar viena joge.As per savo darbus visai savaja apleidau.Noriu ten vel!Kokia joga darai?Kiek moki?
Mes irgi su dukra kepsim sausainius.Ir pyragus.
Dalina tuos mersus,ir ne tik.Tik paieskoti reikia!
Atsakyti
I-Elija, rimtai jauciasi bigsmile.gif gal gali atsiust man savo tel i AZ ax.gif
Atsakyti
Elija, pasuksiu per breika. Dabar niekaip schmoll.gif bus apie 2 mirksiukas.gif
Atsakyti