Įkraunama...
Įkraunama...

Londonas ir londonietės smagiai laukia Kalėdų

QUOTE(*nova* @ 2015 12 17, 08:03)
Labas rytas

Limcamca, linksmai jus gyvenat  biggrin.gif  parodyk savo egle ir ta dryzuota velniuksti  biggrin.gif  seniai ji maciau  mirksiukas.gif

Nu va, butum FB parodyciau biggrin.gif
Is ipado rasau, gal ryt foto perkelsiu biggrin.gif

QUOTE(I.Elija @ 2015 12 17, 09:18)
Panos,man sendien paskutine diena!Kaip to vakaro sulaukti? blink.gif .
Labas rytas.

Ar sulaukei brangioji? Ar pakuoji cemodanus?

QUOTE(Heida @ 2015 12 17, 12:44)
Jei kuri sugalvosit pazaist su naminiais saldainiais, tai sitie labai neblogi, lengvai padaromi, skanus, isbandyta
http://www.sauletavirtuve.lt/?p=2419

Labai gerai atrodo, reikes ir man pabandyti thumbup.gif

QUOTE(giega @ 2015 12 17, 14:04)
Sako-sutinku,kad ranku darbas,,bet tikrai ne mano lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Mainly @ 2015 12 17, 15:20)
Hi mergai!

Fingers Crossed . Varau i egza. ***, vidurius net suka, bijau kazkaip per daug si karta, nesijauciu confident visai, nieko nesiruosus, uzsikasus ir pervargus..

Nuuuu???? Kaip sekesi?

QUOTE(Pūga_ @ 2015 12 17, 18:04)
Heida  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ačiū labai tokį grožį ir gėrį  wub.gif  Panos kad jus matytumėte ką gavau  bigsmile.gif

Tikiu. Esu irgi gavusi. Nuostabiai thumbup.gif
Parodyk bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu uz fingers crossed! Islaikyta!! Nemaniau, kad tokia protinga esu! Aš knygos net i rankas nebuvau paėmus, kiek paskaitose ir kiek žinių iš darbo. 4 iš 6 net exceeded ! bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif

Giega, tavo uosviene tikrai pagerinta lotuliukas.gif doh.gif

Puga, ir ka gi tu ten tokio gavai bigsmile.gif

Mainly, ne kiek neabejojau kad neislaikysi 4u.gif saunuole tu musu 4u.gif toli nueisi savo spec mirksiukas.gif

http://public.fotki....nova/image.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 17 gruodžio 2015 - 23:44
Puga, man atrodo kad ko gero paste bus siuntinius sumaise g.gif o is tikro smagu kad suteikiau geru emociju 4u.gif

Mainly, maladiec, tikrai toli eisi, taip ir toliau thumbup.gif

Nova, neleidzia paziuret verysad.gif
Atsakyti
Heida, zinai kokia as foto keleja - meistre doh.gif ryt vel meginsiu. Ten eglute musu, mazute tokia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 18 gruodžio 2015 - 00:27
QUOTE(Pūga_ @ 2015 12 17, 18:04)
Heida  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ačiū labai tokį grožį ir gėrį  wub.gif  Panos kad jus matytumėte ką gavau  bigsmile.gif

Nu???? !!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas sunglasses2.gif kaip gyvuojat, nebepamenu kada jau ir prisijungus buvau, teko net slaptazodi pasikeist doh.gif
Mainly sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Heida tavo sausainukai kaip ir kasmet nerealus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas

Ambieriuks, tu pasakok kaip gyveni bigsmile.gif kaip seimyna bigsmile.gif kur pradingus buvai g.gif

Ziuriu ora per BBC ir nesitiki kad gruodis uz lango. +14 savaitei pranesa smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Smagu kad pries Kaledas "vaikai" paklydeliai gryzta i seima thumbup.gif Amberiuk, pasakok dabar kaip ir kuo tu gyveni.

Tikrai siemet labai siltas gruodis, o tai sniegas kur ???????????????????????
Atsakyti
panos-radau, kur gyventi! ir gerai tai, kad katinuka priims.

As is "Sauletos virtuves" kepiau baklava, laaabai skanu, nors ir daug terliones.
Atsakyti
Laba,

Na, tikrai Naujiems metams reikes zole kieme pjauti biggrin.gif

Amberiuks, kaip gyveni?

Ceroc, na va kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 18, 13:30)
Laba,

Na, tikrai Naujiems metams reikes zole kieme pjauti  biggrin.gif

Amberiuks, kaip gyveni?

Ceroc, na va kaip smagu  thumbup.gif

Labas rytas visoms.
Kaip gerai kad pas mane visas kiemas isasvaltuotas thumbup.gif .
Mainly sveikinu super duper su egzu!Gudri kaip antis pasirodo! thumbup.gif .Mano dukra irgi vakar paskutini issilaike.Sendien jau laukiu nesulaukiu atskrendamt! wub.gif
As tai tik pavasario atostogom gyva.Ruosiuosi ir puosiuosi biggrin.gif .Sendien atejo vasarinis kombinzonas.Jauciuosi grazi! thumbup.gif .
Atsakyti