Įkraunama...
Įkraunama...

Londonas ir londonietės smagiai laukia Kalėdų

Sveikos

Aš atostogose iki 4os bet jau namai biski užkniso tai lėkiau vakar į rytinę, labiau pasipliotkyt su mergom nei dirbt biggrin.gif

Mainly rodyk outfita mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mainly @ 2015 12 29, 19:04)

Labai gražu, a suknele ne iš quiz? Aš bais panašią matavaus wub.gif bateliai wub.gif wub.gif noriu wub.gif
Atsakyti
oooo kaip gerai atrodai, Mainly! smile.gif
O pedkelnes tokios bus?
Atsakyti
Oooo prasau kokia dama thumbup.gif wub.gif super!
Atsakyti
Padkelnes juodos 80-100 denu, matosi batu nuotraukoje. Suknelė iš mūsų kaimo parduotuves, ten mol itališki rūbai vien. Sorris neatkreipiau dėmesio ir pavadinimą.

Netikesit!!! Sulauziau 1 auskara!!!! doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mainly @ 2015 12 29, 21:07)
Padkelnes juodos 80-100 denu, matosi batu nuotraukoje. Suknelė iš mūsų kaimo parduotuves, ten mol itališki rūbai vien. Sorris neatkreipiau dėmesio ir pavadinimą.

Netikesit!!! Sulauziau 1 auskara!!!!  doh.gif  doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

taip ir supratau, bet galvojau, gal siek tiek plonesnes desies, man lyg noretusi labiau. Labiau isryskintu grazias kojas smile.gif bet aisku, jeigu tik paciai taip patinka, tai liuks smile.gif
eik su vienu, dabar mada mirksiukas.gif
Atsakyti
Ooo Mainly kokia madam wub.gif
Atsakyti
Mainly, labai grazu 4u.gif viskas tiesiog tavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mainly,liuks thumbup.gif

Limcamca,o victoria secret tik amerikeitiskas puslapis yra g.gif Ar as nemoku anglsiko susirast g.gif Ziuriu nuolaidos neblogos,maudimkiu reiktu...Bet pacioj pardej mane nervas tik paima,nes as ten neiko nesurandu...
Atsakyti
Jo, tik Jav. Uk online nera. Uk buvo La Senza. Cia ta pati kompanija, tik skirtingoms rinkoms.
Kur susiruosei, kad maudymkes reikia?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 29, 23:35)
Jo, tik Jav. Uk online nera. Uk buvo La Senza. Cia ta pati kompanija, tik skirtingoms rinkoms.
Kur susiruosei, kad maudymkes reikia?

O tai la senza dar yra ar jau nebera ir intike jos?

Niekur dar nesusiruosiau,bet kai tokios kainos,tai visai neblogai nusiprikt nauja maudimke biggrin.gif Vasara vistiek reiks mirksiukas.gif

Nu gal uzvaziuosiu ryt i Westfielda,gal nes kazkiek kantrybe lotuliukas.gif Nors jau ir intiku nenese kantrybe susirinkt maudimke lotuliukas.gif nes jei kelnaites grazios ir spalva yra,tai dydzio nera,jei jau susirandu ir spalva ir dydi,tai virsaus nebepriderinu doh.gif O pardej kai taip pradedu ziuret,tai is vis greit susinervuoju ir iseinu keikdama ta VS..Nes ji man labai nepatinka.
Atsakyti