Įkraunama...
Įkraunama...

Londonas ir londonietės smagiai laukia Kalėdų

Su naujaisiai metais visas ir visus 4u.gif 4u.gif

O as jau 2x pietu pamiegojau biggrin.gif Ryte nuvarau i darba,ziuriu sunus tvarkingai parde atsidares bigsmile.gif O sake-nedirbs nedirs...Tai as apsisukau ir namo i lova,nusnaudziau valandziuke...Atsikeliau,pavalgiau,kalbinau Sb kur nors eit pasivaiksciot-i centra,arba prie juros,ar pas ka i svecius...Niekam nepasirase-kazkur perpute,kaklas susuktas,robota vaidina rolleyes.gif Tai beziurint TV vel netycia uzmigom biggrin.gif

Dabar ziurineju meniu vietiniu aplinkiniu restoraneliu...Vienas cia nesenai namu atsidare,Pipe Major,zmoniu visada pilna,bet kazko nieko skanaus neradau,nepatinka man angliska virtuve ax.gif Gal truputi toliau pavaziuot i koki turkiska-Lara Grill ar meksikietiska restorana g.gif
Atsakyti
Laba diena,
svenciat dar kad tylu ramu g.gif mes baronkas su kisielium kertam, salta kaip, vilnones kojines teko issitraukt.
Atsakyti
Laba,

Ne, nebešvenčiam. Vyriškis jau ir darbe, ir pilnas miestas jau žmonių ir mašinų. Visiems jau švęsti atsibodo.

Gera idėja. Reikės ir man išvirti kisieliaus. Vaikams taip patinka.
Atsakyti
Susimaise visos dienos, nebeaisku kelintadienis siandien biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau kur vaziuot pasivaiksciot,bet ta lietu zada g.gif Zinok dabar lis,nelis...Wonderlende siemet nebuvau...Visai i Ice bara vel noreciau-pernai grynai sia diena esam buve,labai patiko...
Atsakyti
Pas mus jau pila kaip is kibiro, lauke visai nesmagu.
Atsakyti
Labai jau veu oras..Iki Lidlo nuvariau,parmahamo nupirkau,bulvyciu,eisim racletes kept mirksiukas.gif

Biski tvarka dariau.Gavau per Kaledas tauriu su grafinu rinkini,kai su jumis dovaneles keitemes-irgi tauriu gavau.Dar pati buvau dapirkus,nes jau paduze buvo...Nu ir finale niekas nebetelpa biggrin.gif Tai visos kurios po 1-2 belikusios surinkau,i palepe uzkeliau.Dar sena kavos aparata i palepe uznesiau.ir egle ta proga nusipuosem cool.gif
Atsakyti
Man vasara turguje, tas taures po 1-2 ispirko.
Atsakyti
Ka galima pagamint is didelio gabalo pasudyto kumpio, anglisko kur vakume parduodami? Niekad nesu pirkusi, gavau dovanu ir nezinau ka daryt su juo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 01 02, 16:18)
Ka galima pagamint is didelio gabalo pasudyto kumpio, anglisko kur vakume parduodami? Niekad nesu pirkusi, gavau dovanu ir nezinau ka daryt su juo  rolleyes.gif

Kaip idomiai. Nelabai supratau koks tai kumpis? Kiaulienos, jautienos, zalias, virtas?
Gal foto turi?
Atsakyti
Va tokio tipo, tik pas mane beveik 2 kilu
https://groceries.mo.....104551|104568
Papildyta:
Dabar pamaciau prie aprasymo kad reik virt arba kept paprastai.
Atsakyti
As verdu tokia. Paskui sala mesyte labai skanu ir viena su majonezu ir sumustiniams. MB i darba dedasi.
Atsakyti